width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 24.

2007. december 24., hétfő

Szenteste, Halleluja!



Pokolból a Scall Fast eljött hozzátok... XD

Na jó nem viccelem el, Adjon Isten szebb jövőt most pedig boldog Karácsonyt annak aki ezt olvassa mert ha már az enyém az legyen az másé is.

http://href.hu/x/48xf - ez a jó zene... NEM tuctuc vacak és mégis elektronikus...

Egyébként a 2007-es évben voltak pozitív trendek is, egyre többen ÉBREDNEK fel a magyarok közül... amihez az internet is hozzá járul mint alternatív/szamizdat médium!

Az pedig igenis lehetséges hogy egy Istenhez közelibb dimenzióból leszületett ide egy Isten által eredetileg nem a Földi életre teremtett lény. Úgy tudom, Jézus szabad akaratból jött ide, Isten nem kényszerítette rá. A történetből nekem az tűnik lényeges momentumnak, hogy az egyén, az individum a maga cselekedeteinek indokait ideálokhoz is kötheti, világi haszonszerzés helyett. És ha az egyén az által elégedett hogy jót cselekszik, akkor csak megerősítődik benne a hit, ami amúgy nem kereszténység specifikus, hiszen például a szurikáták (sivatagi állatkák) társadalma is a szolidaritásra épül. Ami igenis alapvető spirituális érték. A hayekista-friedmanista, a szabadpiac kizárólagosságáthiordető közgazdasági irányzat ezt az értéket is tagadja, sőt lekommunistázza azokat akik hordozzák. Kóka és pártja tipikus követője ennek a közgazdasági irányzatnak. Egyébként az a baj vele, hogy monopóliumok, kartellek kialakulását segíti elő, tehát éppen hogy megöli a versenyt, továbbá kevesek korlátlan gazdagodását okozza. Például, megtörtént eset, a bechtel, ami egy zsidós cég, megvette egy latin-amerikai ország TELJES vízkészletét, és mindenkinek fizetni kellett, aki a saját kútjából vett vizet vagy esővizet gyűjtött annak is. Lázadt is a nép az usa által támogatott bábkormánya ellen, a tömegbe lőttek, usa mit tett : "investment protection" ezt hangoztatták. Mármint az a befektetés-védelem hogy a tömegbe lőnek. Érted : bagóért megvették minden vízkészleted, ülnek a zsidók brókerei wall streeten, nem csinálnak semmit és ölükbe hullik a pénz, te meg dögölj szomjan (úgyse tudod kifizetni a vizet). Beteg világ.

Bizony igenis államosítani kell az alapvető közszolgáltatásokat. A külföldi tőke nem Isten hogy feltétel nélkül imádjuk. És ez a tőke IDEGENBEN VAN, nem a saját hazájában, velünk ez a tőke nem lojális, egyáltalán nem szolidáris, tehát megint csak az itteni közösség alapvető érdekeit sérti!!! Tessék itt a szemétégetőkre gondolni, amiket ide építenek nekünk aztán franciáktól stb. hozzák ide elégetni a szemetüket. Dorogon is van egy.

Amúgy volt már, aki meditációban találkozott Jézussal. Biztos hogy létezik Jézus. Én még nem tudtam, amúgy amikor projektáltam, a mentális síkig tudtam eljutni, amely eredmény egy jó középszer, tudom :)