width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2020. márc. 3.

2020. március 3., kedd

Azok a migrik a török - görög határon leginkább egymást taposták agyon, de ha lőttek volna is a görögök, mi mást tehetnének : masszív tömegek ellenséges inváziója, és az azzal kapcsolatos történelmi tapoasztalatok, 300 spártai, Thermopülai csata... Genetikailag és genderileg behódoló hajlamúak "véleménye" a "szegény menekültekről" annyit is ér. Európába már korábban beáramlott társai erőszakoltak - gyilkoltak, tehát nem kellenek ide a kecskesajt kedvelő szír-sz*r szakállmatyik.

Azok a migrik a török - görög határon leginkább egymást taposták agyon, de ha lőttek volna is a görögök, mi mást tehetnének : masszív tömegek ellenséges inváziója, és az azzal kapcsolatos történelmi tapoasztalatok, 300 spártai, Thermopülai csata...

Genetikailag és genderileg behódoló hajlamúak "véleménye" a "szegény menekültekről" annyit is ér. Európába már korábban beáramlott társai erőszakoltak - gyilkoltak, tehát nem kellenek ide a kecskesajt kedvelő szír-sz*r szakállmatyik.

Hülyeség a törökök pártját fogni is, eleve ők HAJTJÁK a határra azokat a katonakorú harcedzett betolakodó férfiakat, mert megint csak ők jönnek!

A törökök már egyszer anno "lerendezték" az örmény kérdést, szóval ne nagyon játsszák a humanitáriust. Ha nem támadják meg Szíriát az ottani vahabita iszlámállamos terroristáik védelmében, az egész balhé nincs. :3

Amúgy igen, az erdogani Törökország SEM mérsékelt iszlám ország. És e mellé NATO tag. Fasza.

Szíriai konfliktus: Görögország megvétózta a törököket a NATO-ban

Görögország NATO képviselete megvétózta azt a nyilatkozatot, mely Ankarát támogatta volna az után, hogy a törökök 33 katonát veszítettek egy támadás során Szíriában.

Nikos Dendias görög külügyminiszter utasította a képviselet tagjait, hogy éljenek a vétó jogával, ha a NATO közös nyilatkozata nem tartalmazza a görög javaslatot a 2016 márciusi EU és Törökország között létrejött, migránsokkal és bevándorlókkal kapcsolatos egyezmény alkalmazása során.

A görögök követelését több ország is elutasította, köztük az Egyesült Királyság, Németország, az Egyesült Államok és Franciaország.

Korábban Mevlut Cavusoglu török külügyminiszter kérte a tagországoktól a politikai egyeztetést a Washingtoni Egyezmény 4.cikkelye értelmében, mely lehetőséget biztosít a NATO tagországai számára, hogy segítséget kérjenek biztonsági, vagy pedig a területi épségüket érintő kérdésekben.

Ankara kifejezetten azt kérte a tagállamoktól, hogy segítséget nyújtsanak neki a légvédelem és a hírszerzés területén, az Idleb kormányzóságban kialakult harcok miatt.

A török hadsereg ugyanis egy szíriai légitámadás során 33 katonát veszített Idleb kormányzóság területén. Az orosz katonai források azonban megerősítették, hogy a szíriai légierő kifejezetten a Hayat Tahrir Al-Sham terrorszervezet állásait támadta. Azonban úgy tűnik, hogy Törökország közvetlenül katonai támogatást is nyújt a terrorista csoportnak, hiszen katonái a terroristák állásaiban voltak a légitámadás idején.

Törökország tehát azt kéri a NATO-tól, hogy támogassák a katonai műveleteit, mellyel egy terror szervezet tevékenységet segíti Szíriában, ahol ráadásul idegen megszállóként van jelen.

https://orientalista.hu/sziriai-konfliktus-gorogorszag-megvetozta-a-torokoket-a-nato-ban/