width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. júl. 14.

2015. július 14., kedd

RSS-Feed of Scall Fast : A belpesti libernyák banda nem érti, talán majd ha csapatostul betörnek a lakásaikba, belezabálnak a...

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

A belpesti libernyák banda nem érti, talán majd ha csapatostul betörnek a lakásaikba, belezabálnak a...
7/14/2015 12:34:23 AM

A belpesti libernyák banda nem érti, talán majd ha csapatostul betörnek a lakásaikba, belezabálnak a hűtőbe és összeszedik az értékeket, reklamálás esetén meg ütnek akkor rájönnek miért baj ha Magyarország, a magyar vidék illegális határátlépő törvénysértők, személyazonosság nélküli terroristagyanúsak szabad átjáróháza. Valahol a vidéken már valszeg szerelik össze a bombákat sajnos. És ezeket úgy küldték ide szervezetten, nem holmi elveszett menekülők, tudják mit akarnak.

A balliberális ellenség, beleéprtve az lmp-t is, a korlátlan beözönlést pártolná, meg még pénzelné is őket. Miközben nincs jó választás nekünk őshonosoknak : ha dolgozik, jellemzően olcsóbban vállalja és ezzel + magával a munkaerő - túlkínálattal leviszi a munka bérét - árát. Ha nem engedik őket nyugati + északi országokban megtelepedni és visszatoloncolják ide, mert ugye mi becsületes balek módjára beregisztráltuk őket, a libsi dubini egyezménynek megfelelően...

Vagy ha nem, akkor a segélyekre pályáznak, illetve a menekülttáborokban héderelnek. Mellé feketéznek, seftelnek, lopkodnak, orgazdáskodnak egy kicsit keresetkiegészítésképp. Nem meghatározható a személyazonosságuk mert eldobták az azonosítóikat, na vajon miért kicsit se gyanús mi? Buta ballib biboldók, ezek közt tényleg van dzsihadista és titeket robbantanak fel először.

Jut eszembe, akkor izraelbe korlátlanul kell arabok, négerek, meg minden másféle gojok bevándorlását engedélyezni. Nincs joguk jelenlegi etnikai arányaik fenntartásához, egyáltalán bármiféle rassz kérdéseket figyelembe venni, mindenkit be kell fogadniuk mert úgy a demokratikus!

Bevándorlók testközelből - Echo Tv

https://www.youtube.com/watch?v=Xty4qOJilcc&feature=em-uploademail

Az Echo Tv Heti mérleg című műsorának Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő volt a vendége. Téma: Folyamatos a munka a déli határszakaszon. Naponta több száz illegális határátlépőt tartóztatnak fel a hatóságok. A többségüket Csongrád megye területén, de érkeznek menekültek Bács Kiskun megyébe is. A térség települései a déli határzár elkészüléséig a honvédség bevetését kérik az illegális határátlépők feltartóztatásához.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions