width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2020. márc. 4.

2020. március 4., szerda

"A másik oldal, ha úgy tetszik az a másik maradék Magyarország rész, akiknek megállt a történelem, valahol a múlt század negyvenes éveinek végén, a kékcédulás választások után, amikor a munkásosztály ökle lecsapott és tudati rendet teremtett az osztálygyűlölet nevében, vélt ellenségeit megsemmisítve, elhallgattatva mindenkit évtizedekig"

Elegem van a demokratikus liberalizmus álarcába öltözött árulókból!

A nemzeti történelmi emlékezet holnapi jeles évfordulójára történő lelki készülődés közepette hozzám is eljutnak a hírek természetesen, hogy nem csak mi, a magunkfajták, hazában-nemzetben gondolkodók készülődünk Horthy Miklós Kormányzónk nemzetgyűlési beiktatása 100. kerek évfordulója megemlékezésére, hanem a másik oldal is és másképpen.

A másik oldal, ha úgy tetszik az a másik maradék Magyarország rész, akiknek megállt a történelem, valahol a múlt század negyvenes éveinek végén, a kékcédulás választások után, amikor a munkásosztály ökle lecsapott és tudati rendet teremtett az osztálygyűlölet nevében, vélt ellenségeit megsemmisítve, elhallgattatva mindenkit évtizedekig

A gyűlölet kiteljesedett és emberiségellenes tevékenysége minden mérhető ponton jócskán meghaladta a nácizmus rémtetteit, időlegesen megállítva és visszaforgatva a történelem folyását.

A cél elérése akkor sikerült és mindmáig méregként hat, csak hogy most más a neve a tudatos megtévesztésnek. Akkor a szocialista jövő volt, most liberális demokrácia a fedőszerv. Akkor az ÁVH (a fiataloknak Állam Védelmi Hatóság) és utódszervezetei, most a politikai korrektség ember és közösség ellenes liberális terrorja fenyeget minden önállóan, Nemzetben és Hazában gondolkodót és a történelem valóságával megismerkedni igyekvőt.

Nem célom és nem is vállalnám fel, hogy történelmi kutatások és hivatkozások igényével mutassam be, miért nem kétséges csatlakozásom azokhoz, akik Kormányzónkra vitéz Nagybányai Horthy Miklósra ma úgy emlékeznek, hogy minden ismert és korhoz kötődő hibái ellenére joggal emelhetjük nemzetünk nagyjai közé nemzetünk történelmi panteonjába, példaként az utódok elé állítva nemzetmegtartó és nemzetegyesítő tevékenységét. Különösen a trianoni, ránk kényszerített diktátum 100. évében!

Különleges közösségi élményem volt Kormányzónk hamvainak 1993-ban történt hazatérése és újratemetése családi birtokán, Kenderesen és a közel százezer megemlékező között sok olyan társammal találkoztam meglepetésemre a főhajtók között, akik vállalták származásukat és egyértelműen kifejezték magyarságunkhoz való tartozásukat hozzám hasonlóan.

Hiteles antibolsevizmusomat lengyel testvéreink segítő, több évtizedes támogatásával még a hatvanas évektől, hiteles Trianon elutasításomat székely véreink értő segítségével a hetvenes évek közepétől alapoztam meg.

A lengyelországi és székelyföldi élmények és a kenderesi közösségi élmény kényszere miatt kezdtem el forgatni az ideiglenesen sikeresen meghamisított történelemkönyvünket, hogy eljussak oda, hogy jelenlétem nélkül ne lehessen Kormányzónkra emlékezzünk itthon és otthon egyaránt.

Nincs és soha nem is volt megszólalási kényszerem, de ha a szoboravató megemlékezőktől vagy az írott és elektronikus médiától erre megtisztelő felkérést kaptam, soha nem féltem egyértelmű véleményt nyilvánítani felelősséggel.

Látva az értelmezhetetlen, úgynevezett antifasiszta készülődést és a hamisított történelem csapdája tudati állapotában vergődő fenyegetőket a Kormányzónkra hitelesen emlékezőkkel szemben kijelentem, hogy elegem van belőlük, és még egyértelműbben odaállok magyar honfitársaim és véreim mellé büszke magyar emberként, soha nem tagadva meg származásom és soha nem feledve a gyászom sem családtagjaim, sem az ártatlanul elpusztított mártír honfitársaim emlékét a náci és a bolsevik megsemmisítő haláltáborokban, a faji és az osztály gyűlölet következményeként!

2020. március 1-én minden megemlékezővel együtt jelentem ki, hogy valós történelmünk pontos ismeretében büszkén állok oda honfitársaim mellé Kormányzónkra úgy emlékezve, mint aki államférfiként a legtöbbet tette a trianoni diktátum nemzetünket megsemmisíteni szándékozó drámája után nemzetünk megmentéséért és nemzet újraegyesítéséért.

Elegem van az úgynevezett demokratikus liberalizmus álarcába öltözött árulókból a nemzeti érdekeinket júdáspénzért kiárusítókból a külhoni és beltenyésztett ellenségeinkből.

Hiszek Hazám és Nemzetem feltámadásában!

https://internetfigyelo.wordpress.com/2020/02/29/elegem-van-a-demokratikus-liberalizmus-alarcaba-oltozott-arulokbol/

tev, fidesz, pintér, gárdisták, mellény, előállítások - Embereket nem lehet betiltani, és baráti köröket, véleményközösségeket, hagyományőrzőket sem. A nemzetieket üldözik most is. A patkány mindenütt csak patkány marad. Ötödik hadoszlop, belső ellenség, a nemzetközi "liberális" hazátlanok hálózata. A Fideszbe is jutott belőlük. Másként ezek a tev-esek se kapnának állami támogatást. "Nem hajlandók elviselni az igazságot a zsidók: feljelentik Toroczkait a patkányforradalmuk felemlegetése miatt"

A patkány mindenütt csak patkány marad. Ötödik hadoszlop, belső ellenség, a nemzetközi "liberális" hazátlanok hálózata. A Fideszbe is jutott belőlük. Másként ezek a tev-esek se kapnának állami támogatást.

Ami nem oroszlános mellény, az nem a gárda. Ti nem ezeket a robotokat keresitek. Nem a jelmez teszi a Batmant. :P

Lényeg, hogy embereket nem lehet betiltani, és baráti köröket, véleményközösségeket, hagyományőrzőket sem. Az a kádári diktatúrában volt, amikor galerinek neveztek és szétgumibotoztak a hatalom által nem jóváhagyott baráti köröket is, akár.

Igen, az öltözetük "emlékeztetett" a gárdistákra? Népitáncosok és pincérek is elő lesznek állítva, zsidrák hitvány szolgái? Fejétől bűzlik a hal, itt van ez a pintér, a maga "elévült" olajszőkítés ügyeivel. Rossz arcú csapos lehetne egy osztályon aluli kocsmában, egy normális Magyarországon. :3

Hát, ettől nem fogjuk megszeretni a magukfajtákat.

https://youtu.be/yXfunX8QOBM

A cigány hadsereggel fenyegetőző magyargyűlölők helyett a gárdistákat állította elő a pintérőrség

A Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik amiatt, hogy a párt vasárnapi rendezvényét követően öt gárdistát előállított a rendőrség, és eljárást indítottak ellenük gyülekezési joggal való visszaélés miatt - közölte a párt alelnöke kedden Budapesten.

Novák Előd a Gyorskocsi utcai büntetés-végrehajtási intézet előtt megtartott sajtótájékoztatón felidézte, hogy a Mi Hazánk, öt másik szervezet támogatásával, a hét végén abból az alkalomból rendezett megemlékezést, hogy száz éve választották kormányzóvá Horthy Miklóst. Ugyanakkor ahelyett, hogy az erőszakkal fenyegetőző cigány ellentüntetőkkel szemben indult volna eljárás, a rendőrség a Szent Korona másolatát hordozó békés gárdistákat vegzálta - mondta Novák Előd.

Ebben a helyzetben ideje, hogy Horthy Miklós rehabilitációja után a Mi Hazánk zászlajára tűzze a Gárda rehabilitációját is - tette hozzá.

Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő szolgálat vezetője emlékeztetett: a rendőrök a koncepciós eljárás keretében arra hivatkoztak, hogy az érintettek félkatonai szervezetet idéző öltözete megfélemlítésre alkalmas. Ugyanakkor nem léptek fel azok ellen, akik kimerítették a közösség elleni izgatás tényállását azzal, hogy a megemlékezés résztvevőit "cigány hadsereggel" és megsemmisítéssel fenyegették.

A nemzeti jogvédő szerint a "gárdistának mondott személyek" öltözete nem merítette ki azt az öltözetet, "ami miatt gárdistának lehetne tekinteni őket". Vagyis az eljárás megalapozatlan - mondta Gaudi Nagy Tamás.

A sajtótájékoztatón a magyar gárda egyenruhájára emlékeztető öltözetben megjelent három gárdista azok közül, akiket vasárnap előállított a rendőrség. Egyikük, Kunné Kerekes Marianna azt mondta, hogy hagyományőrzőként vettek részt a rendezvényen, és a ruházatukon nem oroszlán (ez a feloszlatott Magyar Gárda egyik jelképe volt), hanem párduc szerepelt. Egy másik előállított, Silip Norbert kifogásolta, hogy az igazoltatás közben csaknem arra kényszerültek, hogy a Szent Korona másolatát a földre tegyék.

Kérdésre válaszolva Gaudi Nagy Tamás azt mondta: az érintettek nem tagjai semmilyen gárdaszervezetnek, ám azt semmi nem tiltja, hogy "gárdista szemléletű emberek informális, hagyományőrző közösségekben szerveződjenek".

Novák Előd, szintén kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: a jobbikos pártszervezetek feloszlásának az az oka, hogy Jakab Péter a Jobbik új elnöke, "bevezette a proletárdiktatúrát" a pártban.

Hazánk ellenségei

Nem hajlandók elviselni az igazságot a zsidók: feljelentik Toroczkait a patkányforradalmuk felemlegetése miatt

Csak a hamis áldozati szerep, csak a holokausztozás felel meg nekik.

Miközben ők náciznak és nyilasoznak mindenkit, aki nem volt a szolgájuk, az ő történelmi szerepükről szó sem eshet a saját engedélyezett legendáriumuk történetecskéin, az "üldöztetésük" ok nélkülinek hazudásán kívül...

Alább olvasható a kormány által pénzelt zsidó gárda közleménye:

"Toroczkainak felelnie kell a szavaiért! - a TEV feljelentést tesz gyűlöletre uszítás miatt

A neonáci Mi Hazánk Mozgalom 2020. március 1-én, Horthy Miklós kormányzóvá választásának századik évfordulója apropóján tartott rendezvényén Toroczkai László, a párt elnöke a két világháború közötti antiszemita gyűlölet-toposzaiból jelesre vizsgázott.

Amíg azonban a XX. században a magyarországi zsidóság kollektív megbélyegzése, a Tanácsköztársasággal történő megfeleltetése, Trianonért, Magyarország "kivéreztetéséért", tönkretételéért" történő hibáztatása a vészkorszakhoz vezetett, addig a XXI. században a szélsőjobboldali gyűlöletkeltő szónok felelősségre vonása kell, hogy megtörténjen.

"Magyarország tönkretevői, a Tanácsköztársaság vezetői, miért voltak szinte kivétel nélkül zsidó származású emberek?" - intézte Toroczkai mondandója fő kérdését a közönségéhez. A Tett és Védelem Alapítvány éppen ezért feljelentést tesz Toroczkai Lászóval szemben a Büntető Törvénykönyvünk 332.§-ba ütköző közösség elleni uszítás bűncselekménye miatt. Alapítványunk szintén nem kíván szó nélkül elmenni a néhány évvel ezelőtt országunkat, a mi hazánkat az egész világ előtt lejárató, majd betiltott szélsőjobboldali félkatonai szervezetek jogellenes újraéledése előtt. Éppen ezért feloszlatott egyesület tevékenységében való részvétel miatt eljárást kezdeményezünk, valamennyi olyan személlyel szemben, aki a nyilvános rendezvényen a Magyar Gárda félelemkeltő vagy ahhoz hasonlatos egyenruhájában jelent meg."

Vas megye : no more dzsobbik - jobbik. Helyes. Azért vannak a ballibzöld kamupártok emígy külön, hogy ugyanaz az idegenérdekű, nemzet és emberellenes kulturális marxista fos többnek látsszon, és megadja a választás illúzióját - de csak a naivaknak. Az látszik abból, kik szavaznak rájuk. Politikán túl máshol is bevetett stratégia ez a piacon, pl. egymással "versengő" márkák valójában egy tulajdonban vannak. Legyen világos mindenkinek, hogy ezeknél csak a gyurcsány ferkó van, esetleg neki a kisinasa lehet płnaszájú fegyőr. ^_^

Vas megye : no more dzsobbik - jobbik. Helyes. Azért vannak a ballibzöld kamupártok emígy külön, hogy ugyanaz az idegenérdekű, nemzet és emberellenes kulturális marxista fos többnek látsszon, és megadja a választás illúzióját - de csak a naivaknak. Az látszik abból, kik szavaznak rájuk. Politikán túl máshol is bevetett stratégia ez a piacon, pl. egymással "versengő" márkák valójában egy tulajdonban vannak. :PÓB

Legyen világos mindenkinek, hogy ezeknél csak a gyurcsány ferkó van, esetleg neki a kisinasa lehet płnaszájú fegyőr. ^_^