width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 11.

2008. június 11., szerda

Árpádsávos szélsőségesek? NEM

Árpádsávos szélsőségesek? NEM

A hungarizmus NEM Szélsőséges világnézet

Egész Európára kiterjedő tiltakozás és demonstráció, de a brüsszeli neoliberális szabadkőműves zsidó vízfej rohamrendőrökkel vereti szét a blokádokat.

Portugáliában éppen úgy ütik a rohamrendőrök a népet, mint nálunk szokták, pedig egyszerűbb volna megadni nekik amit kérnek, az olajmultikat megadóztatni, és ebből kompenzálni az üzemanyagár-emelkedéseket.

Ott is szocialista kormány van. Akik betiltják a Franco-nak tisztelgő nyilvános megemlékezéseket, de viszont a buzik házasságát, valamint az örökbefogadást részükre lehetővé tették.

A szocialista internacionálét a Rotschildok hozták létre. A KOMINTERN utódja, az volt ugye a kommunista internacionálé.

A zsidók amúgy a világon mindenütt erre használják a rendőrséget. Ami éppen emiatt valójában RENDSZER ŐRSÉG.

A.C.A.B. !!!!!! All Cops Are Bastards.

Ennyi eszük van a droid barmoknak, hogy a testi épségük kockáztatásával, minimális bérért védenek egy olyan rendszert, ami hosszabb távon őket is felváltaná chippelt klónokkal, és/vagy robotokkal.

Na, akkor. Össze lesz itten foglalva mostan a lényeg xD

A minden ellenkező hatás ellenére normális értékrendű, a tananyagnak álcázott cion-liberális propagandán átlátó, értelmesebbik fele a fiatalságnak éppen hogy nem lejáratja hazánkat, hanem példát mutat, miként kell a nemzeti ellenállást folytatni Európa többi országában is.

Mindez azért kell, mert a hamisan, és hazugságokkal fenntartott, egyébként nem létező terror veszély ürügyén, egyre inkább diktatúrát építenek az EU neoliberális vezetői, és innen jön a fenyegetés, itt a valódi szélsőség, ebből az irányból akármilyen rossz jöhet még.

Nem árt, ha a fiatalok tudják az igazat a hazugokról és a a hazugságaikról.

Egyébként akkor nincs komoly terrorveszély egy európai országban, ha szembe fordulnak az USA-val, és nem teljesítik amit a neokon héják kérnek. Kérjék akár közvetlenül,. akár a NATO-n keresztül. A spanyolországi, madridi robbantás is azt mutatja, a cionisták érdekeiért mi visszük a bőrünket a vásárra, ha hagyjuk, hogy ők határozzák meg a külpolitikánkat, és belpolitikánkat.

Maradhatott volna a béke Irakban is. És valóban, akkor Madridban sem lett volna az a robbantás. Aminek megvolt az előzménye.

Persze hogy megtorolják a muzulmánok, ha halomra ölik őket az izraeliek, és az amerikaiak. Gyáván, a magasból, lopakodó bombázóval iskolákat és kórházakat pusztítottak el 2003-ban a jenkik.

Megoldás : békén kell hagyni Irakot és Afganisztánt is. Ki kell vonulni onnét.

Izrael meg egye meg azt a fekete levest, amit főzött, azt, hogy minden szomszédját magára haragította, azt, hogy a legkorruptabb egyiptomi politikusokat pénzelik, azért, hogy ne nemzeti erők jussanak ott hatalomra. Egy Nasszer féle vezető kellene oda most is.

A szíriai és a libanoni polgárháborús helyzeteket is a moszad szítja fel ÁLMERÉNYLETEKKEL, ahol az elkövetőt hol hol szunnitának, hol siitának álcázzák.

De sebaj. Jön még kutyára dér, nem egyedül gondolom így a dolgokat. Ebben a jelenlegi rendszerben a többség eleve vesztesnek van determinálva, a rendszer irányítóinak akarata által.

Amit a világbankos és a soros féle Közép Európai Egyetem -ről jövő "naaaagy megszakértők" mondanak, mind méreg és hazugság. Ők gátlástalan spekulánsok, akik a talmud tanításainak megfelelően, emberszámba sem veszik a nemzsidókat, egy nemzetközi pénzügyi uzsora maffia, akik kamatgyarmatnak használják mindazokat az országokat, ahol ehhez találnak megfelelő hazaárulókat. Igen, általában a zsidókat, egyrészt, mert ők úgysem kötődnek az ország nemzetéhez, ahol élnek, másrészt szeretik a pénzt, ráadásul ezek az országokat eladósító, gazember imf-es uzsorások a fajtársaik. A nemzetközi zsidóság pedig úgy működik, mint egy klán, vagy egy szorosan összetartó nagy család. Valahogy azokban az országokban, ahol sok a zsidó, ott könnyebben juthat hatalomhoz az elvtelen, hazáját ennek az uzsorás bankármaffiának kiszolgáltató párt és politikus.

Vigyázat! A zsideszes zsidó Stumpf István például teljesen lefeküdt nekik. A zsidók pénze vonzóbb, mint a magyar választópolgárok érdekei.

Gerinctelen megélhetési politikus ez is.

Csak papolnak a felesleges diplomásokról, miközben ontják az oktatási intézmények a politológusokat például.

Akik aztán nem kapnak állást. HA! Ha nem hajlandóak a hazug, és valójában cionista liberalizmust szolgálni, akár saját jobb meggyőződésük ellenére is. Ami ugye kognitív disszonancia lenne, az meg még az egészségre is káros. :-)

Mi addig is bojkottáljuk az izraeli árukat.

A Michael Moore által készített, a neoliberalizmust, a neokonzervativizmust, és a Bush-adminisztrációt kritizáló filmek nemhogy nem járatják le az Egyesült Államokat, hanem enyhítenek valamelyest az ország katasztrofális megítélésén.

George W. Bush 2004-es 50%-os választási eredménye mindkét esetben nagyon komoly csalássorozat eredménye volt (What Happened in Ohio? by Bob Fitrakis, Steve Rosenfeld and Harvey Wasserman), ettől függetlenül támogatottsága jelenleg huszonegynéhány százalék körül stagnál.

És mindezt a támogatottságot "örökli" tőle a Mc Cain, akinek amúgy eléggé találó neve van : a zsidó Káin a talmudista gyűlölet és a bosszú emblematikus bibliai figurája.

Obama csupán a kisebbik rossz, mivel ő is a cionisták embere. Az izraeli lobbinak ő sem fog keresztbe tenni : az amerikai adófizetők pénzének jelentős részét továbbra is Izrael katonai és egyéb célú segélyezésére fogja fordítani ő is. Hiába demokrata párti.

Erről jut eszembe, a hazai helyzet, ahol a neokon társaság, legyen AKÁRMELYIK pártban, mindenben szépen egyetért. A fideszes Stumpf, az mdf-es Herényi, az mszp-s Szekeres, az szdsz-es Kuncze/Kóka/Fodor vagy akárki vezesse őket, mindig is az USA-t támogatták.

Minden parlamenti párt megszavazta az iraki és az afganisztáni katonai NATO-kiküldetésünket.

Amúgy a NATO nekünk arra "jó" hogy a zsidó vezetésű USA minden európai NATO tagország haderejét kedve szerint ráncigálja bele a teljesen felesleges, és kizárólag izraeli geopolitikai érdekeket szolgáló közel-keleti konfliktusokba.

Nem véletlen, hogy a franciák kiléptek a NATO-ból már egy jó ideje.

Árpádsávos szélsőségesek? NEM, hanem olyanok, akik rájöttek a zsidók világméretű csalásaira.