width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 12.

2007. november 12., hétfő

Megszavazták

Megszavazták

Megszavaznak ezek mindent, mindenféle, a társadalommal történő egyeztetés nélkül, leszarják mi a nép véleménye.

Az Orbán-kormány idején hozott úgynevezett Mikola-törvény lényege az volt, hogy a magántőke szálljon be az egészségügybe, de az nonprofit tőke legyen. És a törvény kikötötte, hogy csak szakirányú hasznosítás mellett mehet át bármilyen intézmény magánkézbe.
Ezt a törvényt a ballliberális sáskahad kinyírta, mert az egyik kedvenc területük az ingatlanspekuláció. Sokan szeretnének jó helyen fekvő kórházakat venni, majd bezárni, és mássá átalakítani. A mostani tolvajbanda ezen ügyködik.
Egyébiránt a zsidómédiában (zsindexen is gyakori jelenség ez) publikáló selejt a kapitalizmus vs. kommunizmus bűvkörben "gondolkodik", és nem veszi észre szerencsétlen, hogy ezzel marxista szocializációját bizonyítja. Mintha a kapitalizmus és a kommunizmus nem egy és ugyanazon tőről fakadna, mintha a köztük felmerülő ellentétek nem pusztán a baloldaliság, a materializmus két irányzatának módszertani ellentéte lenne.
Istenem, milyen szánalmasak azok, akik nyíltan nem mondják ki, hogy a gyurcsányi-féle tolvajbanda elkötelezett propagandistái, de szellemi silányságuk szükségszerűen minden rándulásuknál leleplezi őket. :-)