width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 10.

2014. január 10., péntek

mszp beismerte, gyed extrát is eltörölné!

Gyurmazita, titeket kell eltörölni.

A 3 álbaloldali párt neoliberális, külföldi tőke szponzorálja őket, annak árulkodnak a hazánk kárára, egyszerűen nincs okunk rá hogy kételkedjünk : a nagytőkésekhez képest érdekérvényesítő képességgel kevésbé rendelkező magyar  kisembertől szednék be a megszorításaikkal azt a pénzt, amit a multik, bankok  adómentesítése kivenne az államkasszából. Ennyi, matek.

Fidesz : Újabb megdöbbentő baloldali terv: az MSZP beismerte, hogy a gyed extrát is
eltörölné!


Nem lehet más a politika, mert ugyanaz az érdekhálózat a szponzor!

"Lehet más" usákokból távvezérelt áldemokrata neoliberális álcivilekkel mint a lúdmilla, meg a haha?

Hol voltak ezek 2010 előtt? Ebben a formában nem is léteztek eme szervezetek.

A hangadóik viszont a maszop-szadesz hálózatban funkCIONáltak.

Már csak ezért is büdös, kiknek a szerveződései ezek.

"'Hát nem. Még a választásig sem lehetett. Ti tényleg komolyan gondoltátok, hogy a hálózat majd titeket is bevesz a buliba? Hogy az Altus és a Deloitte mellett Juhászpé Fű és Hasis Káeftéje is megfér majd? Hogy majd pont a ti tejfeles szátokra van szüksége az elvtársak hetven éve izmosodó mozgalmának? Át lettetek hajítva a palánkon, ti megújult baloldali ifjak, ti opportunista, becsvágyó, mekdonáldszszagú szerencsétlenek.

Csak díszletnek kellettetek, de mivel Fletó a show-t is jobban nyomta nálatok, már annak se. A vadlibik úgyis tudják, hogy a náciorbán ellen kire kell szavazni, a komcsik dettó, a többieknek meg esze ágában sincs rájuk, rátok. Ezt csúnyán benéztétek, HaHaHa, csak hogy az egyik elbaszott vállalkozásotok nevét felidézzem. Mostantól Fletóval fogtokmajd egyetemet foglalni? Vagy Kis Péterrel? Vagy Szekeressel?"

http://www.tutiblog.com/2014/01/mostantol-fletoval-fogtok-egyetemet.html
http://www.tutiblog.com/2014/01/juhasz-az-alacsony-barna-felemas-cipoben.html
http://www.tutiblog.com/2014/01/megujulas-helyett-osszefogas.html

"nem a magyar emberek pártján állnak a szocionista pártok"

Szocionistákról eleve azt kell feltételezni hogy hazudnak és elhallgatnak, de az se lenne baj ha az állandó veszekedéseiknek köszönhetően esne ki némelyikük.

Akiknek a magyar jobboldalt (NEM csak a fideszt) gyűlölő szadeszes usa nagykövet drukkol, azok nem a magyar emberek pártján állnak.

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/01/istenem-micsoda-pofara-eses-lenne.html

Szemetet nem lájkolunk, szemét alakot se

Szemetet nem lájkolunk, szemét alakot se

A három gaz közül ő haknizással, műbalhékkal fel tud jönni 'két százalékot'. Miért? Nem zenész ez, hogy újra meg újra kíváncsiak legyenek rá! Nem Korda Gyuri ez, vagy Önök Kérték! Tatabányán, jellemzően xD vastaps volt de akkor is amikor egy ember kellemetlen kérdéseket tett fel neki. Nekiestek volna a nyugdíjasok? Nem, hanem megtapsolták a kérdezőt is ugyanúgy!!!! Ez a közönség nem lehet túl tájékozott politikailag, akkor meg minek szavaznak. :P

Gyurcsótány azoknak a körében népszerű, akiknek a gazemberek imponálnak? Hogy majd hátha tesz értük valamit? Dehát ennek a bűnözőnek mi magyarok voltunk az áldozatai! Csak mert utáljuk Orbánt, még nem kell a másik gazembert szeretni, az sem megoldás, különben is 6 évig hatalmon volt ki van próbálva mit tud : nulla meg a hulla. A Jobbik az egyetlen esélyes mozgalom, ami helyrebillentheti ezt a züllött politikai rendszert.

"Ha kiállt volna a nyilvánosság elé, és úgy mondja el, micsoda ocsmány hazaárulást követtek el a vezetésével, majd visszavonul a közélettől, és önként bevallja a bíróság előtt is a bűneit, akkor mostanra szép csendben elfelejthetnénk, mit tett, és már 2006-ban elkezdődhetett volna a csőd szélére kormányzott gazdaság megreformálása. Akkor még nem lett volna késő, mert a világgazdaság szárnyalt, csak nálunk volt katasztrófa helyzet.

Ehelyett

1. Csak a cinkosainak mondta el, hogy kormányzás helyett csupán hazudoztak a választóknak, csaltak, trükköztek, és mindezt kizárólag a hatalom bitorlása érdekében.

2. Amikor LEBUKOTT, és a NÉP megtudta, hogy

- ez a gazember 3 éve hazudik nekik, és még most is

- szó sincs pannonpumáról, nem "tartós és nagy a jólét", a gazdaság nem "dübörög", hanem óriási megszorítások jönnek,

- újabb gigantikus hitelre van szükség, és gazdasági gyámság alá kerül az ország,

... akkor a demokrácia maradék morzsáit is feladva ÁVH-vá züllesztette a rendőrséget, és bestiálisan, minden törvényt felrúgva, minden törvénytelen eszközt bevetve rátámadt a jogos felháborodásukban utcára vonulókra.

Még ekkor is az erőszak és megfélemlítés eszközével védte, a demokráciára már nyomokban sem hasonlító aljas, bűzölgő diktatúráját!

EZT AZ EMBERT MOSDATJÁTOK, SŐT MAGASZTALJÁTOK? mIFÉLE EMBERI HULLADÉKOK VAGYTOK TI???"

http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE