width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. júl. 13.

2008. július 13., vasárnap

Fórum vita kopi

Fórum vita során kopi ztam be ezt valakinek, és azt akarom, hogy itt meglegyen ha a fórum megszűnik, so...

Ezt hibásan gondolod. Bizonyitékképpen éppen a mindennapok eseményei állnak. Most csökken a Fidesz népszerűsége. Nem azért, mert összekacsint a radikálisokkal. Éppen azért, mert ismételten magára hagyja a nemzetet. Nincs ilyen továbbá, hogy szélsőjobb. Nincs értelme sem politikailag, sem gazdasági értelemben. Nincs baloldal sem, sem szélső, sem semilyen. Vannak szélsőségek, vannak elkeseredettek, vannak akik csak balhét keresnek, de régen nincs, és klasszikus értelemben soha nem is volt sem bal oldalunk, sem jobb oldalunk. Nálunk az oldalak azok a nemzetiek és a nemzetárulókra oszthatók. Nemzetiek azok akinek fontos az ország egysége, erkölcsi és morális rendje. Nemzetárulók azok a gyáva emberek, akik hóditani ugyan félnek, vagy esetleg tehetségtelenek a harcra, ezért inkább kiszolgálják a hóditókat. Ezért képesek feláldozni az ország egységét, erkölcsi és morális rendjét. Hóditó pedig évszázadok óta akad, akad hozzá áruló is, egyre több.
Horn Gábor sem azért kapott egy fülest, mert utálják a "melegeket", hanem azért, amit képvisel. Amit pedig képvisel azt tudott dolog volt (a neoliberalizmus és a cionizmus), most ki is mondta ismét "hajítsuk szemétdombra a piszkos madarat". Ez az igazi aberrácó. Az, hogy szerencsétlen homoszexuálisok nem ismerik fel ezt, és azt hiszik hogy az ő normális élethez való jogát védi, amikor velük vonul, az ő korlátoltságukat minősiti. Horn Gábor az erkölcs és morál szabad rombolásával teret nyit az ország egységének megbontására.

Korábban írtad hogy hogyan tud győzni a kisebbség a többség ellen. Elmondom, akkor, ha nem ugyanazt a játékot játsszák.

Az elmult napokban sokat vitáztunk, még élveztem is néha a szellemi párbajt, de ezennel ennek a magam részéről végérvényesen véget vetek, ha nem tartod elfogadhatatlannak Horn állitását. Ha ezen a szálon elkezdenél visszakapaszkodni, akkor rájöhetnél, hogy jelen formájában elfogadhatatlan a "Meleg Méltóság", és nem "méltányosság" felvonulása. Mert jóérzésű magyar ember nem vállal közösséget sem a Horn félékkel, sem az Emma félékkel, még akkor sem, ha homoszexuális.

Nem "szélsőjobb" támadt a "méltányos menetre", mert nem volt az sem méltányos, sem méltóságos, de még büszke sem. Ez a menet a Nemzet gyászmenete, és egyáltalán nem szólt arról, amit belemagyrázni akarsz. Akik megtámadták, azok elkeseredségükben tették, mert a hatalom nyilvánvaló erődemonstrációval védte az aberrációt, ugyanúgy, ahogy a falvak cigánycsürhéit. Nem vagy itthon, nem látsz bele, ha nem érted, én tovább nem győzködlek. Sajnálni fogom, hogy eggyel kevesebben vagyunk nélküled, de tudod, majd csak megleszünk valahogy. Te nyugodtan köpködj minket angliából, hátha megőrizzük őseid nyelvét és kulturáját, és ha hazajösz látogatóba, majd ehetsz egy jót, ami most hiányzik. Szerinted. Mert szerintem nem, mert akit te védsz, mindezek ellen vannak. Neked sem lesz hazád, bár ezt nem fogod észrevenni, mert most sem ismered. Viszlát Ánglius.