width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. okt. 26.

2013. október 26., szombat

Kumin Ferenc nem hazudik, balliberális lejáratókampány a jobboldal ellen általában mint téma

Balliberális lejáratókampány folyik, nem Kumin Ferenc hazudik hanem azok hazudják hogy hazudik, akik őt - IS - jobboldalisága miatt támadják. 

Ki ő?

http://ferenckumin.tumblr.com
http://twitter.com/FerencKumin

A http://www.google.hu/search?q=Ferenc+Kumin+site%3Atumblr.com+-site%3Aferenckumin.tumblr.com&btnG=Keres%C3%A9s&nfpr=
előhoz egy csomó alpári gyalázkodó blogot, melyeket a balliberális - neoliberális, nemzetközi tőkéből működő és így eleve idegen érdekű média szintén nemzetközi-nemzetietlen globalista felfogású tartalomgyárosai vezetnek, valamint azon oldal győzelmében személyes kapcsolati tőkéjük okán reménykedők, korrupciós és egyéb közpénz lenyúlási lehetőségekre ácsingózók = a maximum 5%-nyi, neoliberalizmust kiszolgáló és abból jól élő - viszont a fennmaradó 95% alapvető létérdekeit is eláruló, szegényeket, vidékieket, cigányokat, konzervatívokat, vallásosakat, a különféle irányzatokat képviselő vadkapitalizmus ellenző jobb vagy bal oldaliakat mélységesen megvető és gyűlölő echte szdsz-es társaság. Amikor hatalmon voltak, liberálisokra jellemzően inkorrekt módon viselkedtek - maximálisan kiaknázták zsarolási pozíciójukat, a minisztériumok többségét ők vezették, szabad demokrata féle szabad demokratikusan 5 azaz öt százalékkal - ez a klientúra, holdudvar, "értelmiségiek" "mi kutyánk kölykei" az állami vagyont fejték : a közpénzeket, tehát a becsületes többség befizetett adóját.

Az igaz hogy senki sem tehet róla milyen - mszmp-s és egyéb - gazemberek voltak a felmenői közt. De csak akkor ha nem ő is ugyanazt folytatja, kihasználva a helyzeti előnyt, vagyont, kapcsolati tőkét!!!

Ellenben Kun Miklós derék ember, pedig a családneve nem véletlen...

Állami cégek vagyonát, állami közbeszerzést pályázatokat, az állam részére különféle kopipészt tanulmányokat, sikerdíjakat zsebeltek be botrányos módon, a haver szó egyik jelentése bűntárs - és ők valóban bűntársai egymásnak.

Néhány kivétel azért van a mikroblogos találatok közt, itt van például az InGrid háttérkép dekorációjú és teljesen céltalanul létező http://scallfast.tumblr.com bár mostanában nem nagyon írtam oda. :P A nem politizáló tumblr oldalakon pedig legfőként viccek és hülyeségek, étel és étterem fotók, valamint egyéb instagram stílusú képek sorakoznak, de minek,

Apropó : túlárazott sznobok által kedvelt státuszimbólum célú zárt rendszer iphone helyett a szabványos, támogatott androidos Samsung Galaxy vagy hasonló a jobb, már ha valóban használni akarjuk és nem az almás logó miatt veszünk informatikai eszközöket, :)))))

Összevissza 10 db jobboldali blogot (és ebben már az enyém is benne foglaltatik, lolcat) találtam eme minimalista kommentblog vagyis mikroblog felületen, pedig sok keresőkifejezést próbáltam - intuitíven és sok szinonímával. Tumblert a yahoo nemrég vette meg, de úgy tűnik megszűnni nem fog.

Érdekes véleményt olvastam egy libsi helyen, szerintük a jobboldali publicisták eleve komolytalanok, meg nem értenek hozzá, valamint mindez csak a hobbijuk, erről annyit hogy Gazdag László közgazdász szintű értelmes emberek vannak kvázi munka nélkül, másrészt nekünk nem fizet a nemzetközi nagytőke azért hogy a helyi, nemzeti, "bennszülött" társadalmi érdekeket, a lokalitást képviseljük. Ekkora cinizmus és a cionizmus, az hogy a hazaárulást megfizetik tehát szerintük az az ésszerű! Természetesen fizetett emberekról van szó tehát, ezekre mondják hogy álblogok - bár az álblog szó nem pontos hisz a blog valódi, ellenben valóban álcivil és álfüggetlen aki vezeti.

Még a Fideszre sem jellemző a fizetett kommentelő módi bértrollkodás, pláne a Jobbikra ahol nagyságrendekkel kevesebb pénz van ilyesmire, a nem hivatalos médiában található tartalmak bizony "társadalmi munkában" jönnek létre.

Ennyit a ki pénzeli a jobboldalt - ki pénzeli a Jobbikot kérdésről. :D

http://media.mandiner.hu/cikk/20130814_mszp_sek_mozgatjak_az_egyenlito_blogot

http://reakcio.blogspot.hu/2013/08/osszeeskuves-elmelet-hatterhatalom.html

Tovaris helyett tavares, avagy a média mint a bennszülöttek elleni büntető és fegyelmező hatalom.

"A liberális médiabirodalmak most is iszonyú súllyal bírnak"

http://reakcio.blogspot.hu/2013/10/re-magyar-naluk-minden-esetben-undor-es.html

Szerintük kapásból hülye aki jó erkölcsre pláne ha keresztény értékrendre hivatkozik ! ami pedig vallástól függetlenül alapvető európai civilizációs érték !

"CSAK az a rossz a korrupcióban ha az ember kimarad belőle" viccnek szánt ám sajnos komoly mondatok is belpesti libsiktől erednek.

Előbb-utóbb, mostmár inkább előbb maguk a hazaárulók fizetnek meg - a
bizalmat kell megvonni tőlük legelőször is. Politikusaikra nem szavazunk, médiájuknak nem hiszünk, magukat pártfüggetlennek hazudó ám általuk érvényesülő közéleti szereplők szavára szintén nem adunk lásd például az "Az nem lehet, hogy" kormány nácizó - diktatúráról hazudozó 2011-es kampányban felhasznált jobbik esetben féltehetségek.

Üzleteikben nem vásárolunk, korrupcióban érintett cégeiktől se terméket se szolgáltatást nem veszünk igénybe, hiszen vevőként van lehetőség mást választani, ők élnek abból hogy eladnak. Telenor? Maszop.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Barátunk!

A Magyar Szocialista Párt új alapszabályának értelmében lehetőség nyílik arra, hogy valaki párttagság nélkül is támogassa a szervezetet. A támogatás formája az önkéntes támogató státusz. Az önkéntes támogatók tagsági viszony létesítése és fenntartása nélkül magáénak vallja a párt céljait és politikai törekvéseit, továbbá a párt felhívására vagy kezdeményezésére a szervezett akciókban személyesen és tevékenyen részt vesz.

Az önkéntes támogató nem lehet Magyarországon bejegyzett párt tagja.

Az önkéntes támogató jogosult arra, hogy a párt nyilvános rendezvényeiről tájékoztassák, azokra meghívást kapjon, és azokon véleményét kifejthesse, véleményével a párt közpolitikai céljainak megvalósításához hozzájáruljon, valamint az alapszabályban meghatározott köztisztség betöltésére történő jelölést megelőzően ajánlást tegyen a jelölt személyére.

Az önkéntes támogató a párt nyilvános rendezvényein őt megillető jogait akkor gyakorolhatja, ha az önkéntes támogatói viszonyt a regisztrációs számával igazolja.

Az önkéntes támogatók a Párt felajánlásaként a kedvezményes Népszava- és Telenor-előfizetés előnyeiből is ugyanolyan mértékben részesülhetnek, akárcsak a párttagok.

A Népszava jelentős kedvezményeket nyújt előfizetés esetén a párttagok és az önkéntes támogatók számára. Az utcai árhoz képest 39%-kal olcsóbban kaphatják meg mindennap az immár 135 éve "szolgáló" Népszavát valamint évente háromszor adhatnak fel ingyenes lakossági hirdetést.

Az előfizetői díjak a következőek: 1 évre - 31 320 Ft 1/2 évre 15 660 Ft 1/4 évre 7 830 Ft

A Magyar Szocialista Párt és a Telenor között évek óta létezik egy olyan együttműködés, amely a párt tagjainak és támogatóinak kedvezményes előfizetést biztosít.

Az előfizetés előnyei:

- a havi díja 100%-ban lebeszélhető
- másodperc alapú számlázás
- a csoporton belül ingyenesen beszélhet (a csoportba munkatársait, sőt akár családtagjait és barátait is behozhatja)
- díjai (előfizetési és percdíjai) a jelenlegi lakossági ajánlatoknál sokkal kedvezőbbek
- egyszerű számhordozási folyamattal eddigi számodat is áthozhatod a párt kedvezményes  tarifacsomagjába

(...)

Magyar Szocialista Párt Országos Központ
Budapest, 2012. február 07.

Az előfizetéshez telefonokat is a címzett figyelmébe ajánlanak, és természetesen megadják, milyen elérhetőségeken tudják felvenni a szocialista ügyintézővel a kapcsolatot a vásárláshoz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amint az látható, nem csak korrupcióról van szó, de a http://k-monitor.hu http://kmonitor.hu, akár hu.metapedia.org és egyéb feketelista jellegű oldalak valamint a kuruc.info keresője hasznos támpont lehet.

A nyerőgép üzemeltető maffia, az utalványok hasznát lefölöző franciaországi cégek, külföldiek akiknek a magyar infrastruktúrát ballib + szdsz paktumos antalli kormányok idején mélyen áron alul eladták, nyilván se a rezsicsökkentésnek se a rendpárti szabályozásnak nem örülnek, de kit érdekel hogy az alvilág meg az extraprofitot elváró nemzetközi nagytőke mit szól, ez a tőke minket nem becsül meg anyagilag - emberileg, sőt! Keletiként eleve emberszámba se vesznek.

A szadeszes bloggerek és nem bloggerek - akik természetesen nem tűntek el a párt megszűnése után - most is függetlennek mondják magukat, ám akár csak kizárásos alapon is kiviláglik hogy libajnaisták - még mindig ott tartanak, hogy jobboldal = náci, annak is olyan aki újra holokausztot akar. Nem csak a Jobbik hanem a fidesz szavazók is kapnak vidám jelzőket, úgy mint lumpenek, idióták, kádárzombik, panelprolik, nyuggerek, agyhalottak, fidesznácik, életképtelenek, retardáltak, retardjobbosok (=mindenki visszamaradott aki nem liberális, a tolerancia nevében persze) a panelproli kifejezés eredete sem az mszp vagy a Fidesz hanem egy "pártfüggetlen" liberális társaság, egyébként.

Liberalizmus nem a kulturáltság és-vagy a korrektség jele, hanem annak a hiánya!

A szocik szavazói is ugyanezt a cinikus, pökhendi bunkó jelzőket kapják, Thürmer Gyula féle Munkáspárt, más baloldali civil szervezetek tagjai és támogatói (NEM liberális álbalos, hanem tényleg baloldali pl Lányi András, Védegylet, stb...)

Csak gazdatestnek használják még magát az emeszpét is. Mint Half Life világában az arctámadók, olyanok.

Liberálisok - sok politikai szarkavarás, külföldi lejáratókampányok alapanyagai, és egyéb hamisítások gyaníthatóan tőlük erednek, persze bebizonyítani személy szerint nem mindig lehet, de világos kinek az érdeke a jobboldal, a Fidesz, a Jobbik, és a neoliberalizmus egyéb ellenzőinek lejáratása.

Szerintem a Mesterházy Attila féle "magyar" "szocialista" szocik rendre kikerülő belső levelezésében is szerepük lehet az újszadeszes hovatartozásúaknak. xD

Jobbikot kiemelten utálják:

"A Jobbik szembefordul a globális kapitalizmussal" részlet : "Hangsúlyozta: a Jobbik nem antiszemita párt, a jelzőt hiába aggatják rájuk. "Nem, nem vállaljuk, mindig fogunk ellene küzdeni" - mondta. De ez nem jelenti azt, hogy ne vállalnák például a közel-keleti konfliktus kapcsán kimondani azt, hogy "ami a Gázai övezetben történt, az népirtás volt", ahogy azt izraeli politikusok és értelmiségiek is tették - fűzte hozzá. Közölte, a Jobbik "empatikus a zsidóság vészkorszakbeli áldozatai iránt", azt azonban helytelennek tartják és nem fogadják el, hogy az áldozatokért a felnövekvő generációkat bűntudatban tartsák."

Reakció erre :

"és ezek után azt várják, hogy a rendes nácik majd rájuk szavaznak?????"

Mionomániás, korlátolt látásmódú antimagyar szélsőhülyék. Nem feltétlen, viszont ahogy Csurka István mondaná szálláscsinálók, különféle foglalkozású, egymást vezető pozíciókba segítő körbeérvényesülő (=nem a tehetségük által választódnak ki - politikai megbízhatóság és kapcsolatok általi kontraszelektált) helytartók vagy annak készülők : "komprádor burzsoázia".

De persze a jobboldal, a mellett hogy hülye náci, még ráadásul elnyomó feudális, feudalizmus párti Döbrögi, nomeg kirekesztő. Szerintük, miközben pont ők azok.

Játsszák itt hogy nem tetszik nekik a rendszer, pedig dehogyisnem, éppen azt támadják és azzal van bajuk aki a rendszert igazságosabbá tenné az általános emberi erkölcsi törvények alapján. Orbán Viktor, Novák Előd, Vona Gábor, IKDSZ-es Trisztán, Békemeneten menetelő átlag jobboldali szavazó Izolda, Magyar Hírlapos - Echo tévés - Hír tv-s, MNO-s, nemzeti jogvédő, devizahitelkárosultak segítői : egyre megy - mindenki célpontjuk.

Békemenet, Jobbik és polgári körös rendezvények - szeretnétek ti ennyien lenni, Orbán szobor késelő, akasztó, lefejező "vudu" gazemberek, mi? ;)

Tudom ám hogy ez a bajuk velünk, akit és amit szidnak a jobboldalon pontosan az a jó NEKÜNK 95%-nak, például melyik magyar ember sokallja a minimálbért és kevesli a rezsiszámláját, az alapvető józan észnek ellentmondva? Mert ők igen. Hát nincs ingyen ebéd szadeszesek, szándékaitok nem láthatatlanok. A többség nyomora a ti érdeketek, a középosztály ellenségei vagytok azért hajtotok a szegények szavazataira, pedig ha mind tudnák micsoda osztálygőg és lenézés lakik bennetek..

De fogják is tudni.

Egy jobboldali zsidó szerintük csak öngyűlölő lehet - ez olyan faji soviniszta felfogás mint fajárulózni azt a fehéret aki hajlandó volt akár barátkozni vagy akár csak kezet fogni egy afrikai származásúval - a Ku Klux Klán félék részéről, annak idején. Az Európán kívüli világot leigázó gyarmatosítók is nyugati típusú, bankárvilágos rabszolgatartók voltak.

Nem csak mi nem akarunk gyarmat lenni hanem más se, azért tán felesleges lenézni a nem kaukázusi fehér rasszokhoz tartozó népeket. Távol-keletieket, Belső-ázsiaiakat pláne, hozzájuk még genetikailag is közünk is van sokunknak.

Malcolm X-et én is olvastam, még lájkolom is fb-n. Nem érdemes összekeverni az Amerikai História X című film főszereplőjével. :Đ

Na, akkor következzék amiről e poszt megírása eszembe jutott :

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kumin: Még csak nem is leplezik a lejáratást

hirado.hu, MNO 2013. október 25., péntek 12:10

http://mno.hu/belfold/kumin-meg-csak-nem-is-leplezik-a-lejaratast-1191954?utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_20131025#szavazok_315

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár közlése szerint megkövetést is várnak annak a svédországi filmnek az alkotóitól, amelyben radikális szervezetek és szélsőséges csoportok tűnnek fel.

Hamisnak és rosszindulatúnak tartja a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár azt a filmet http://mno.hu/ahirtvhirei/dopemannel-es-hellerrel-reklamoztak-az-orszagot-oktober-23-an-1191862 , amelyet október 23-án este mutatott be Magyarországról a svéd közszolgálati televízió (ezen a linken nézheti meg http://www.svtplay.se/video/1537178/del-4-av-12 ). A 28 perces videó az interneten is megtalálható. Főként olyan felvételeket látni, amelyek radikális szervezetek és szélsőséges csoportok korábbi, több esetben évekkel ezelőtti rendezvényén készültek. Ezeket úgy vágták össze, mintha általános jelenség lenne, hogy szélsőségesek masíroznak az utcákon. A filmben a magyar politikai helyzetről az ellenzéki rendezvényeken műsorvezetőként feltűnő Dopeman http://mno.hu/belfold/sokkolta-a-magyar-tarsadalmat-bajnaiek-akcioja-1189130 , a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) egyik ügyvédje, továbbá Alföldi Róbert, Tarr Béla és Heller Ágnes http://mno.hu/fricztamasblogja/heller-agnes-bauer-bajnai-bokros-lajos-ezt-fejezzek-be-1170034 mondja el a véleményét.

Kumin nyílt levelet küldött Hellernek

A filozófusnak csütörtökön nyílt levelet írt Kumin Ferenc, és több kijelentésének pontosítására kérte Heller Ágnest. Kumin a köztévé reggeli műsorában azt is elmondta: azért írt nyílt levelet a filozófusnak, mert szeretné, ha Heller Ágnes megosztaná az álláspontját a nyilvánossággal a Magyarországról készült svéd riportfilmről. Így többek közt kiderülne az is, egyetért-e annak megállapításaival.

Mint fogalmazott: "Nem vagyok biztos abban, hogy Heller pontosan tudta, mihez adja a nevét. Nem tartom valószínűnek azt, hogy főszereplője akart lenni egy olyan egyoldalú, a másik oldal véleményére nem is kíváncsi riportfilmnek, mint amilyet a svéd közszolgálati televízió forgatott Magyarországon."

A kormány tiltakozni fog

A filmről azt írta: Magyarországot egyoldalúan bemutató, a lejárató szándékot még csak leplezni sem próbáló alkotás. Hozzátette: a magyar kormány tiltakozni fog az alkotóknál a film hamis állításai miatt.

Dopemannel és Hellerrel "reklámozták" az országot október 23-án

"Én egy megkövetést szeretnék tőlük kérni, ami azért több, mint egy egyszerű helyreigazítás. Azt hiszem, hogy ez egy olyan sértő, olyan bántó, olyan hamis, olyan rosszindulatú anyag volt, amit nem lehet csak egy helyreigazítással elintézni. Várom, hogy megkövetés legyen a következménye ennek. Azt kérem a kint dolgozó diplomatáinktól is, hogy mindent kövessenek el annak érdekében, hogy ez valóban meg is történjen" - mondta Kumin.

Az államtitkár úgy vélte: a svéd közszolgálati televízió 1-es csatornájának kulturális magazinja fontos felület. Szerinte nagyon torz, egyoldalú anyag született, és kifogásolta, hogy a készítők "semmilyen módon nem próbáltak ellenkező tartalmú véleményt kapni". Megemlítette, hogy a Lánchíd Rádió munkatársai próbáltak segíteni a stábnak, ám azt ők durván elutasították, ami jól mutatja, milyen szándékkal, töltettel érkeztek az országba.

A svédországi magyarok is megdöbbentek

A svédországi magyarokat is megdöbbentette a film. Azt mondják: ismerőseik kérdéseire alig győzték cáfolni az elhangzott vádakat. "Hát megint mi van nálatok? Nagyon nehéz ezt megválaszolni, és nagyon nehéz egy olyan műsorral, amely főműsoridőben egész Svédországban megy és nagy nézettségnek örvend, felvenni a harcot" - mondta Bihari Szabolcs, a Svédországi Magyarok Egyesületének elnöke.

A Híradó szerette volna a készítőktől megkérdezni: kinek a segítségével forgattak Budapesten és mikor itt jártak, valóban olyannak látták-e az országot, mint amilyennek a filmben bemutatják. A svédek későbbre ígértek választ.

Címkék

Svédország http://mno.hu/tema/Svédország , Kumin Ferenc
http://mno.hu/tema/Kumin%20Ferenc , Heller Ágnes
http://mno.hu/tema/Heller%20Ágnes

Egyre frusztráltabb a balliberális oldal

http://mno.hu/belfold/egyre-frusztraltabb-a-balliberalis-oldal-1192181

Forrás: MNO, MTI 2013. október 26., szombat 19:00

A 2014-es választások előtt "komoly gyűlöletkampányra, politikai háborúra" van kilátás a jobb- és a balliberális oldal közötti értékrendi szakadék és az egzisztenciális szempontok miatt - mondta Boros Bánk Levente politológus szombaton a Lakiteleki Népfőiskolán, a fiatal politológusok kilencedik találkozóján.

Az ellenségkép a politikában című előadásában a politológus kifejtette: a két oldal szembenállása nem kizárólag és nem is elsősorban a hatalom birtoklásáról szól. Ez csupán eszköz két gyökeresen eltérő filozófia, az értéksemlegességet valló balliberális oldal és a hagyományos értékek mellett elkötelezett jobboldal küzdelmében - mutatott rá. Emlékeztettet arra, hogy a kommunikációs tér "uralásáért folytatott háború" már a rendszerváltás pillanatában elkezdődött. A "balliberális véleménymonopólium" mára meggyengülni látszik, emiatt az elmúlt három évben alapvetően csalódottság alakult ki bennük - vélte.

Megtörni látszik a neoliberális "véleményhatalom"

Fricz Tamás egyetemi docens a Magyarországot és a kormányt ért külső támadások okait, mozgatórugóit elemezte. Kifejtette: Magyarországon ugyan megtörni látszik, ám nemzetközi szinten erőteljes a neoliberális "véleményhatalom", amelynek megnyilvánulásaként külföldi szervezetek "elfogult kritikákat megfogalmazva, meglepő szenvedéllyel" támadják Magyarországot és a kormányt.

Véleménye szerint ennek hátterében az áll, hogy az Orbán-kabinet 2010-ben nyíltan szakított a "profitorientált szemlélettel áthatott" neoliberális politikával, felismerve, hogy ez kiszolgáltatottá teszi az államot, és a végletekig legyengíti a társadalmat. A nemzeti értékek következetes képviselete és a konfliktusok felvállalása pedig "kiverte a biztosítékot" - fogalmazott. Azt egyébként Szili Katalin is elismerte korábban a Hír Televízióban, hogy a neoliberális gazdaságpolitika csődöt mondott http://mno.hu/ahirtvhirei/szili-az-elhibazott-balliberalis-politika-vezetett-az-elszegenyedeshez-1190731
.

Fricz Tamás szerint a nyugati sajtóban Magyarországról torzítva megjelenő tények http://mno.hu/belfold/kumin-meg-csak-nem-is-leplezik-a-lejaratast-1191954 és vélemények a nemzetközi támadások legitimálását szolgálják. Úgy vélte, idővel a külföldi elemzők is megértik, hogy a kormány célja nem egyéb, mint a többségi elv érvényesítésével, a konfliktusok felvállalásával, ám a demokratikus keretekre "feszesen és kínosan ügyelve" befejezni a bő két évtizeddel ezelőtt elkezdett, ám végig nem vitt rendszerváltást.

Gyűlöletkeltés "mesterien"

A balliberális gyűlöletpolitika Magyarországon az utóbbi időben több alkalommal is megmutatta, hogy mire képes. A bajai időközi választáson elsöprő győzelmet aratott http://mno.hu/belfold/elsopro-fidesz-gyozelem-bajan-1189869 ugyan a fideszes Kovács Csaba, azonban a voksolást presztízskérdésként felfogó ellenzék minden lehetséges alantas eszközzel bebizonyította, hogy nem tudta elfogadni a vereséget, sőt bűnösként beállítva, csalással vádolta meg a kormánypártot http://mno.hu/belfold/kiserleti-terepnek-nezte-a-baloldal-bajat-1189933
.

Nem félt elmenni olyan messzire sem, hogy a Facebookra feltett egy visszataszító és gyűlöletkeltésre alkalmas játékot. Ismert, ennek kapcsán levélben fordult Rui Tavareshez http://mno.hu/belfold/tavares-itelje-el-bajnaiek-szegyenteljes-cselekedetet-1190281 a Lungo Drom elnökeként Farkas Flórián, hogy a zöldpárti európai parlamenti képviselő ítélje el az Együtt 2014 mozgalom cselekedetét.

Minden belefér?

A kampánytechnika legmélyebb szintje mégis az volt, amikor Bajnai Gordon volt miniszterelnök egyik munkatársa, Bogád Zoltán aggódó bajai apukának adta ki magát, majd ezzel egy Kocsis Máténak küldött SMS-ben hencegett, mondván, a kampányban "ki kell próbálni mindent" http://mno.hu/belfold/bajnaiek-a-fidesz-ellen-ki-kell-probalni-mindent-1189456
.

Ebbe a baloldal annyira belejött, hogy még a saját szimpatizánsaikat is kiábrándítva, megdöbbentve a fővárosban található Clark Ádám téren lelepleztek http://mno.hu/kulfold/nem-tett-jot-bajnainak-a-dopemannel-toltott-hetvege-1188259 egy Orbán Viktort ábrázoló, bronzszínű hungarocellbábut, majd aktivisták ledöntötték úgy, hogy a Sztálin-szobor 1956-os ledöntésére emlékeztető módon a csizmája a talapzaton maradt. ( Az október 23-án megtartott Békemenet is azért indult többek között, mert a szervezők szerint az akció az utolsó cseppet jelentette http://mno.hu/belfold/a-szobordontes-betette-a-kaput-1190910 a pohárban - a szerk.)

Ismert, a hungarocellbábu ledöntését http://mno.hu/ahirtvhirei/ledontottek-orban-viktor-szobrat-1187146 a Magyar Szolidaritás Mozgalom hirdette meg. A szervezet elnöke Kónya Péter volt szakszervezeti vezető, aki a 2010-es kormányváltás után nyíltan felvállalta baloldali elkötelezettségét. 2011 júniusában bohócforradalom néven hirdetett demonstrációt az egyenruhások korkedvezményes nyugdíjának megvonása ellen.

Alföldi, Heller és a többiek...

Október 23-án a svéd közszolgálati televízióban jelent meg egy film Magyarországról, amiben főként olyan felvételeket látni, amelyek radikális szervezetek és szélsőséges csoportok korábbi, több esetben évekkel ezelőtti rendezvényén készültek. Ezeket úgy vágták össze, mintha általános jelenség lenne, hogy szélsőségesek masíroznak az utcákon. A filmben a magyar politikai helyzetről az ellenzéki rendezvényeken műsorvezetőként feltűnő Dopeman http://mno.hu/belfold/sokkolta-a-magyar-tarsadalmat-bajnaiek-akcioja-1189130 , a Társaság a Szabadságjogokért ( TASZ ) egyik ügyvédje, továbbá Alföldi Róbert, Tarr Béla és Heller Ágnes http://mno.hu/fricztamasblogja/heller-agnes-bauer-bajnai-bokros-lajos-ezt-fejezzek-be-1170034 mondja el a véleményét.

Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár megkövetést is vár http://mno.hu/belfold/kumin-meg-csak-nem-is-leplezik-a-lejaratast-1191954 a hamis és rosszindulatú film alkotóitól.

Címkék

Fidesz http://mno.hu/tema/Fidesz , választások
http://mno.hu/tema/választások , pártok http://mno.hu/tema/pártok ,
gyűlöletkampány http://mno.hu/tema/gyűlöletkampány , Együtt-PM
szövetség http://mno.hu/tema/Együtt-PM%20szövetség , balliberálisok
http://mno.hu/tema/balliberálisok

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liberálisok érdekei a magyarokat félelemben tartó és "fegyelmező" tényezők : - őrzött lakóparkok, egyéb elit környékek kivételével a vidéki és budapesti közbiztonság hiánya, munkanélküliség, részben emiatt alacsony bérek, valamint a "következmények nélküli ország" ténye - nem volt elszámoltatás, fideszes ígéret maradt, tudnivalóan azért mert közalkalmazott - közhivatanoki - igazságszolgáltatási - rendőri - alkotmánybírói !!!! szinten van beépülve a bűnszövetkezet a magyar társadalom szövetébe, no de fideszes uraim akkor viszont radikálisan ki kellene vágni a rákos daganatot a rendszerből!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vona: a Jobbik tiszta választást akar, a programok versenyét

2013. október 26. 13:49 Hunhír info

Vona Gábor pártelnök, a Jobbik tizedik, tisztújító közgyűlésén arról beszélt, pártja a közbiztonság megerősítését, munkahelyteremtést és elszámoltatást akar, valamint eltörölné a képviselők mentelmi jogát. A pártelnök megfogalmazta akaratát: "a magyarság legyen az a nép, az a nemzet, amelyik a legbátrabban, legigazabb módon, legtisztábban fordul szembe a globális kapitalizmussal".

Vona Gábor szombaton a Budapest Kongresszusi Központban a párt küldöttei előtt tartott programadó beszédében saját kormányfő-jelöltségéről azt mondta, 2010-hez képest emberileg, lelkileg és szakmailag is erősebbnek, jobbnak érzi magát.

Hangoztatta ugyanakkor, hogy ő nem hatalmat akar, mert neki kevés a kormányfői tisztség, megfogalmazása szerint annál nagyobb az ambíciója. Más pártok jelmondataira utalva azt mondta, neki nem csak a célja, hogy mindenki lakjon jól, hogy a magyarok többet fogyaszthassanak, vásárolhassanak, hanem az, hogy "a magyarság legyen az a nép, az a nemzet, amelyik a legbátrabban, legigazabb módon, legtisztábban fordul szembe a globális kapitalizmussal".

Szerinte ahhoz, hogy a Jobbik megnyerje a nemzet egészének a bizalmát, először magát kell "méltó állapotba hoznia", ehhez egymásban való bizalomra, csapatmunkára, fegyelmezettségre és szorgalomra van szükségük.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010-es poszt innen:

http://reakcio.blogspot.hu/2010/02/ervek-jobbik-mellett.html

Minek szedem össze ezeket a híreket, kommenteket és jegyzeteket meg véleményeket?

Meg kéne már érteni, a jobboldal nem ördögtől való, nem akar csak úgy rosszat senkinek - a társadalom önvédelme nem lehet rosszakarat, hisz az egészséges válaszreakcióként a jót, a jobbakat védi, azért JOBB oldal a jobboldal.

Arról pedig, hogy mi a tényleges baloldal... bal kéz meg a jobb...

"az álbaloldal számára létkérdés a folyamatos hazudozás"

http://reakcio.blogspot.hu/2013/08/komment-es-chat-nemzeti-vs-neolib_1165.html

"ott akadályozzák az ország rendbetételét ahol csak tudják"

http://reakcio.blogspot.hu/2013/09/hiteltelen-baloldal-neoliberalis.html

http://szabadriport.wordpress.com/2013/09/13/a-vesz-elnoksegenek-nyilatkozata-a-politikai-helyzetrol/

Baloldalnak mondják magukat de nem azok : az mszp, dk, e14 e 2014, együtt 2014, párbeszéd Magyarországért mozgalom, bokros, libajnai, gyurcsány fletó, meseházi mesterházy, kuncze, fodor, schiffer, milla, 4k negyedik köztársaság és a többiek, jó sok van belőlük de MIND összeállna egyetlen szörnyeteg Gólemmé - mert ugyanonnan kapják a pénzt!

Ők nem baloldaliak csak Neo liberálisok, Trinity és Morpheus nélkül, a hazugság - Mátrix szolgálatában.