width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 19.

2014. március 19., szerda

Hány MSZP-snek van afrikai útlevele? És még hányan nem buktak le eddig, ahogy egyikük mondta : eddig "csak a balekok" lopássorozataira derült fény. De az igazán nagy szocionista halak megtörtént bűnügyeinek kinyomozására már maga a fideszes államgépezet sem igazán alkalmas, talán mert ők is benne voltak? Csak a Jobbik tiszta! Hány MSZP-snek van afrikai útlevele? Ki kettős állampolgár, ki rendelkezik afrikai útlevéllel, vagy eltitkolt külföldi bankszámlával az MSZP-ben? A Jobbik neveket akar hallani. Mi is!





És még hányan nem buktak le eddig, ahogy egyikük mondta : eddig "csak a balekok" lopássorozataira derült fény. De az igazán nagy szocionista halak megtörtént bűnügyeinek kinyomozására már maga a fideszes államgépezet sem igazán alkalmas, talán mert ők is benne voltak? Csak a Jobbik tiszta!



Hány MSZP-snek van afrikai útlevele? Ki kettős állampolgár, ki rendelkezik afrikai útlevéllel, vagy eltitkolt külföldi bankszámlával az MSZP-ben? A Jobbik neveket akar hallani. Mi is!



http://youtube.com/watch?v=9Z4OV76pYc0

Hazaáruló minden európai politikus, aki cionista érdekekért háborúba sodorja hazáját, de mivel ezek zsidók, nincs is hazájuk !!!

Hazaáruló minden európai politikus, aki cionista érdekekért háborúba sodorja hazáját, de mivel ezek zsidók, nincs is hazájuk !!!

Szankciók Oroszország ellen: kinek fájna jobban?

Valószínűleg sok EU-tagország ellenezni fogja az Oroszország ellen tervezett gazdasági szankciókat - mondta Jean Asselborn, Luxemburg külügyminisztere a Bloombergnek adott interjúban. Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben megerősítette, hogy Oroszország továbbra is tagja a G8-csoportnak. Az Európa Tanács csütörtökön vitatja meg a Moszkva elleni válaszlépéseket a Krími Köztársaság annektálásáért.

Amennyiben korlátozzák az orosz állampolgárok belépését az Európai Unióba, az főleg az idegenforgalmi bevételektől függő tagországokat érintheti negatívan. Valentyina Matvijenko, az orosz törvényhozás felsőházának elnöke a vízumszigorításból még előnyt is kovácsolna. Véleménye szerint ha korlátoznák az oroszok beutazását az EU-ba, akkor emelkednének a hazai idegenforgalmi bevételek.

Magyarországon elsősorban a gyógyturizmust érintené negatívan az orosz turisták elmaradása. A KSH legfrissebb adatai szerint januárban az orosz vendégek által eltöltött éjszakák száma 34%-kal emelkedett.

Az európai-orosz kereskedelmi háború a cseh idegenforgalmat is nagyon érzékenyen érintené. Tavaly rekordszámú, 759 ezer orosz turista kereste fel Csehországot. "Az EU-n kívüli országokból érkező turisták Csehországban elköltött pénzének 51 százaléka az oroszoktól származik" - mutatott rá Jaromír Beránek, az idegenforgalommal foglalkozó Mag Consulting társaság vezetője. Úgy véli, hogy ha az orosz turisták száma a felére csökkenne, az mintegy 20 ezer munkahely megszüntetését vonná maga után a csehországi belföldi idegenforgalomban, amelyben összesen mintegy 240 ezer ember dolgozik.

A szankciók nélkül is nehéz gazdasági helyzetben lévő Ciprus legjelentősebb bevételei a turizmusból származnak. A szigetre évente több mint kétmillió turista látogat, azaz a lakosság közel háromszorosa. Egyik főbb kereskedelmi partnere Oroszország.

(Orosz Hírek nyomán)

Hány MSZP-snek van afrikai útlevele? Ki kettős állampolgár, ki rendelkezik afrikai útlevéllel, vagy eltitkolt külföldi bankszámlával az MSZP-ben? A Jobbik neveket akar hallani.

És még hányan nem buktak le eddig, ahogy egyikük mondta : eddig "csak a balekok" lopássorozataira derült fény. De az igazán nagy szocionista halak megtörtént bűnügyeinek kinyomozására már maga a fideszes államgépezet sem igazán alkalmas, talán mert ők is benne voltak? Csak a Jobbik tiszta!

Hány MSZP-snek van afrikai útlevele? Ki kettős állampolgár, ki rendelkezik afrikai útlevéllel, vagy eltitkolt külföldi bankszámlával az MSZP-ben? A Jobbik neveket akar hallani.

http://youtube.com/watch?v=9Z4OV76pYc0

Maga az egybesült államok is erőszakkal szerzett területeket bitorol, pont déli szomszédjától. Vajon mit szólnának egy oroszok vagy kínaiak által a helyi usrael ellenes erőknek nyújtott pénzügyi, fegyveres, szervezési, informatikai segítséghez? Lenne nagy óbégatás, hogy merik destabilizálni a szomszédságot. Hát ez volna a rohadt nagy büdös cionista kettős mérce működésben, az meg vagy hülye vagy gazember aki európai létére usraelt szolgálja! A zsidóktól mondjuk már megszoktuk, hogy soha sem a nemzeti érdekeket képviselik, hanem a saját fajtájuk által építgetett usraeli birodalmat.

Maga az egybesült államok is erőszakkal szerzett területeket bitorol, pont déli szomszédjától. Vajon mit szólnának egy oroszok vagy kínaiak által a helyi usrael ellenes erőknek nyújtott pénzügyi, fegyveres, szervezési, informatikai segítséghez? Lenne nagy óbégatás, hogy merik destabilizálni a szomszédságot.

Hát ez volna a rohadt nagy büdös cionista kettős mérce működésben, az meg vagy hülye vagy gazember aki európai létére usraelt szolgálja! A zsidóktól mondjuk már megszoktuk, hogy soha sem a nemzeti érdekeket képviselik, hanem a saját fajtájuk által építgetett usraeli birodalmat.

"Hajmeresztő forgatókönyv, ugye? Hát hogy is merne egy kívülálló hatalom még gondolni is arra, hogy az amerikaiak Monroe-doktrínáját megsértve beleavatkozzon a nyugati félteke bármely országának belügyeibe? Nem is beszélve az Egyesült Államokkal határos Mexikóról?"

"A Nyugat a világot nem eszméi vagy értékei felsőbbrendűségével vagy vallásával győzte le, hanem a szervezett erőszak alkalmazásával. A nyugatiak gyakran elfelejtik ezt a tényt, a nem nyugatiak soha." (Samuel P. Huntington)

http://kuruc.info/r/7/125306/

Na és egy kis Ukrajna Mexikóban? Szabad ellenvéleményt is mondani a nyugati monotónia sivatagában?

„A Nyugat a világot nem eszméi vagy értékei felsőbbrendűségével vagy vallásával győzte le, hanem a szervezett erőszak alkalmazásával. A nyugatiak gyakran elfelejtik ezt a tényt, a nem nyugatiak soha."

(Samuel P. Huntington)

„Új tűzkohót szít a tőkés nyugat,
Új háborúra uszít , bujtogat."

(A Béketábor legyőzhetetlen című mozgalmi csasztuska kezdő sorai, a klubrádiós „újságírók" szakmai virágkorából)

Nehéz elfelejteni azt az élőben folyó élénk vitát, amelyet 1990 augusztusában a Televisa, Mexikó közszolgálati televíziója sugárzott a perui Mario Vargas Llosa író és a mexikói költő-diplomata Octavio Paz között a mexikói politikai rendszerről. A vitát Enrique Krauze, nemzetközileg ismert történész-esszéíró moderálta. (Vargas Llosa 2010-ben, Paz az említett vita évében kapta irodalmi Nobel-díját.)

A stúdióban mexikói népi hímzésű, guayabera ingben ülő Paz azt a véleményét hangoztatta, hogy a mexikói politikai rendszert „hegemón pártrendszernek" kellene nevezni, utalva arra, hogy az országot hosszú évtizedeken át a meglehetősen ellentmondásos nevet kapott Intézményes Forradalmi Párt vezeti, miközben a választásokon más párt nem tud „hozzáférni" a győzelemhez. Krauze erre azt vetette közbe, hogy a maga részéről a mexikói politikai rendszert inkább nevezné „dictablandának". A „dictablanda" szójáték. A „dictadura" spanyol szó diktatúrát jelent úgy, hogy a „dura" jelentése „kemény", míg a „blanda" megfelelője a „puha". A „dictablanda" (puha diktatúra) fogalom attól kezdve nagy karriert futott be e népes és gyönyörű országban, ahol azt még ma is sokszor használják a fennálló rendszerre. Hogy mennyire jogosan, azt mutatja a Freedom House-nak a tavalyi évről készült rangsorolása is, amelyben Mexikó továbbra is a „részben szabad" országok kategóriájában maradt. Annak ellenére, hogy faz amerikai szervezet igazán nem ellenséges az Amerikai-barát mexikói kormánnyal szemben.

Vagyis Mexikó éppen úgy „részben szabad" ország, mint – ugyancsak a washingtoni Freedom House szerint – Ukrajna az erőszakkal megdöntött Janukovics elnök idején. És mindkettő demokrácia, ahol bizonyos korlátokkal érvényesülnek a politikai és polgárjogok.

Az alábbiakban azt a kérdést kívánom feltenni, hogy mit szólna az ukrajnai államcsínyt teljes mellszélességgel támogató Nyugat akkor, ha ehhez hasonlóra az Egyesült Államokkal határos Mexikóban került volna sor.

Tételezzük fel, hogy az orosz kormány elhatározza, pontosan annyit, ötmilliárd amerikai dollárt költ arra, hogy megdöntse a mai mexikói Nieto-kormányt, mint tette azt az amerikai kormány - Victoria Nuland Európáért és Eurázsiáért felelős amerikai államtitkár saját bevallása szerint - az ukrán rendszer megdöntésének előkészítésére.

Tenné ezt Moszkva azért, mert a mexikói kormány egyrészt nem lenne eléggé egyháztisztelő és konzervatív számára, másrészt pedig, szintén megítélése szerint, nem élvezi azon mexikóiak támogatását, akiknek nagyon nem tetszik a 2012-ben demokratikusan megválasztott Enrique Pena Nieto elnök - az Intézményes Forradalmi Párt tagja - kormánya és rendszere. Tetézve ezt azzal, hogy – mint a brit Guardian a 2012-es mexikói választáskor megírta – a közszolgálati Televisa állomás cinkelt lapokkal játszott Nieto győzelme érdekében. Azt már csak félve merjük leírni, hogy Moszkva hátsó szándéka a mexikói földön felállítandó, Washingtonra és New Yorkra irányított rakéták lenne középtávú stratégiai elgondolása jegyében.
Enrique Pena Nieto

A moszkvai pénzen táplált mexikói nem kormányzati szervezetek azután hozzálátnának a munkához, míg végül sikerülne nekik annyira feltüzelniük a feltétlen Amerika-barát Nieto-kormányt ellenzőket, hogy azok tízezrével vonulnának Mexikóváros központi terére, a csodás Zocalóra, más néven az Alkotmány-térre, az ott álló kormányzati Nemzeti Palota elé. A tüntetők autógumik égetésével és kőhajigálással kezdenék, majd nekilátnának a komolyabb munkának. Épületek felgyújtásához vagy elfoglalásához és ahhoz - mint ahogyan az egy lehallgatott telefonbeszélgetésből kiderül -, hogy a térre néző, Amerikai egyik legrégebbi római katolikus székesegyháza, a Mária Mennybemenetele Katedrálisnak az egyik tornyából ellenzéki orvlövészek terítenének le rendőröket és ellenzékieket egyaránt, a zűrzavar fokozása érdekében. Miközben a Nemzeti Palotát ostromlók szabadidejükben felgyújtanának néhány mexikóvárosi zsinagógát, arra számítva, hogy népszerűségüket ezzel növelik az ellenzék körében. Ez alatt orosz politikusok buzdítanák az ostromló tömeget.

Hajmeresztő forgatókönyv, ugye? Hát hogy is merne egy kívülálló hatalom még gondolni is arra, hogy az amerikaiak Monroe-doktrínáját megsértve beleavatkozzon a nyugati félteke bármely országának belügyeibe? Nem is beszélve az Egyesült Államokkal határos Mexikóról?

De folytassuk abszurd gondolatmenetünket. A lázadók harca a fennálló, demokratikusan megválasztott Nieto-kormánnyal szemben sikerre vezetne. Enrique Pena Nieto elnöknek pedig éppen hogy sikerülne elszelelnie az országból és Miamiban landolnia, ahol bejelentené, nem tekinti legitimnek a lázadók által megválasztott elnököt, Lopez Lopaz Bumburñákot.

E közben az USA-val határos Baja California Szabad és Szuverén Állam (Estado Libre y Soberano de Baja California) fellázadna az ellen, ami az országban történik, és bejelentené, hogy ripsz-ropsz népszavazást tart, mert inkább tartozna az Egyesült Államokhoz. Mely lépést Moszkva a nemzetközi joggal ellentétesnek bélyegezné, miközben Washington, Berlin, Párizs és Brüsszel tapsviharok közepette támogatná a "bátor" és "demokratikus" döntést.

Ezalatt az orosz sajtóban spekulatív cikkek jelennének meg arról, hogy mi lenne, ha Mexikó csatlakozna a 2001-ben alapított Sangháji Együttműködési Szevezethez, ami politikai, gazdasági és katonai integárciót jelentene a messze távoli entitással.
Folytassuk?

Nem tesszük. Inkább olvasóinkra bízzuk, hogy gondolják végig, miként reagálna minderre az Egyesült Államok, a NATO, az Európai Unió és a nyugati hatalmak általában.

És miután végiggondolták, tegyék fel a kérdést: Vlagyimír Putyin orosz elnök helyében miként cselekednének az Egyesült Államok, az Európai Unió és a nyugati hatalmak által szított ukrajnai államcsíny nyomán?
A válaszokat "Megértem Putyint" jelszóval szíveskedjenek a washingtoni Fehér Házba, valamint a brüsszeli EU- és NATO-központba küldeni.

Lovas István - Facebook

(2014-03-18)

Enrique Pena Nieto

Ennyit a zsidó, liberális fidesz keleti nyitásáról. Ahogy elkezdődött volna, már véget is ért. És ide tartozik Kína, Irán, a BRICS országok, hiszen egy szövetségi rendszer Oroszországgal. A martonyi féle hazaárulók megkapják méltó fizetségüket, ha nem lesz télen gáz, na az lesz a szankció. Mindent a gyarmattartókért: Martonyi amerikaira cserélné az orosz gázt!

Ennyit a zsidó, liberális fidesz keleti nyitásáról. Ahogy elkezdődött volna, már véget is ért. És ide tartozik Kína, Irán, a BRICS országok, hiszen egy szövetségi rendszer Oroszországgal.

A martonyi féle hazaárulók megkapják méltó fizetségüket, ha nem lesz télen gáz, na az lesz a szankció.

Mindent a gyarmattartókért: Martonyi amerikaira cserélné az orosz gázt

Az Európai Unió egységes lesz az Oroszország elleni esetleges súlyosabb szankciók betartásában, mert tagországai nagyon függnek egymástól – ezt mondta Martonyi János külügyminiszter a CNN-nek adott nyilatkozatában, amelyet az amerikai hírtévé szerdán tett fel a honlapjára.

A CNN műsorvezetője azt kérdezte hétfőn a Brüsszelben tartózkodó Martonyi Jánostól, aki előtte részt vett a külügyminiszterek tanácskozásán, hogy Magyarország - amely nagy mértékben függ az orosz gázimporttól - betartaná-e az újabb szankciókat, ha a már bevezetettekkel az unió nem ér el eredményt. A külügyminiszter úgy válaszolt: reméli, hogy újabb szankciókat nem kell bevezetni.

"Az Európai Unió vezetői egyetértenek abban, hogy a válságra diplomáciai és politikai megoldást kell találni. Ha az EU mégis bevezetné a szankciók harmadik fázisát, akkor az egy teljesen más helyzet lenne. Akkor tagországainak nagyon alapos hatástanulmányt kellene készíteniük, és szolidárisnak kellene lenniük egymással, mert az egyes tagországokat (a szankciók és várható ellenintézkedések) különböző mértékben érintenék, és meg kell osztaniuk a terheket" – mondta Martonyi János.
"Vannak olyan tagországok, amelyek energiaellátás szempontjából függnek teljesen Oroszországtól, vannak olyanok, amelyek kiterjedt pénzügyi szolgáltatásokat építettek ki ott, vannak olyanok, amelyek jelentős mennyiségű fegyvert adnak el Oroszországnak, vagy amelyek sok milliárd eurót fektettek be az országban. Mégis, lehetnek olyanok, amelyeket inkább sújtanának az orosz ellenintézkedések, mint másokat. Magyarország ezek között van földrajzi elhelyezkedése miatt is" – tette hozzá.

Cinikusok azt mondják, hogy ha kenyértörés lesz, akkor az egyes országok majd mind a saját érdekeiket helyezik a közösek elé, és mindegyik kihátrál majd a szankciók alkalmazása mögül – vetette fel a riporter. "Ez nem történhet meg az Európai Unióban, mert a tagországok nagyon függnek egymástól, egységes piac van, egy hajóban evezünk, és szolidárisnak kell lenünk egymással" – válaszolta a külügyminiszter.

A riporter azt mondta: az az érzése, hogy az orosz vezetők csak nevetnek a szankciókon. Martonyi János erre azt válaszolta: ha így is van, ez a nevetés nem tart sokáig, mert hosszú távon Oroszország is megérzi a gazdasági kapcsolatok romlását.
"Magyarország felkészült-e arra, hogy elveszítse az orosz gázimportot?" – kérdezte a műsorvezető.

Martonyi János úgy válaszolt: "Magyarország egyáltalán nem szeretné (elveszíteni az orosz gázt), de ha ez megtörténne, akkor az eggyel több ok arra, hogy az EU felgyorsítsa az energiaipari egységes piac kiépítését, és sokkal több lehetőséget szeretnénk teremteni a külső energiaforrások igénybevételére", egyebek között az Egyesült Államokból történő gázimportra. És ide tartozik Kína, Irán, a BRICS országok, hiszen egy szövetségi rendszer Oroszországgal.

A martonyi féle hazaárulók megkapják méltó fizetségüket, ha nem lesz télen ház, na az lesz a szankció.

Mindent a gyarmattartókért: Martonyi amerikaira cserélné az orosz gázt

Az Európai Unió egységes lesz az Oroszország elleni esetleges súlyosabb szankciók betartásában, mert tagországai nagyon függnek egymástól – ezt mondta Martonyi János külügyminiszter a CNN-nek adott nyilatkozatában, amelyet az amerikai hírtévé szerdán tett fel a honlapjára.

A CNN műsorvezetője azt kérdezte hétfőn a Brüsszelben tartózkodó Martonyi Jánostól, aki előtte részt vett a külügyminiszterek tanácskozásán, hogy Magyarország - amely nagy mértékben függ az orosz gázimporttól - betartaná-e az újabb szankciókat, ha a már bevezetettekkel az unió nem ér el eredményt. A külügyminiszter úgy válaszolt: reméli, hogy újabb szankciókat nem kell bevezetni.

"Az Európai Unió vezetői egyetértenek abban, hogy a válságra diplomáciai és politikai megoldást kell találni. Ha az EU mégis bevezetné a szankciók harmadik fázisát, akkor az egy teljesen más helyzet lenne. Akkor tagországainak nagyon alapos hatástanulmányt kellene készíteniük, és szolidárisnak kellene lenniük egymással, mert az egyes tagországokat (a szankciók és várható ellenintézkedések) különböző mértékben érintenék, és meg kell osztaniuk a terheket" – mondta Martonyi János.
"Vannak olyan tagországok, amelyek energiaellátás szempontjából függnek teljesen Oroszországtól, vannak olyanok, amelyek kiterjedt pénzügyi szolgáltatásokat építettek ki ott, vannak olyanok, amelyek jelentős mennyiségű fegyvert adnak el Oroszországnak, vagy amelyek sok milliárd eurót fektettek be az országban. Mégis, lehetnek olyanok, amelyeket inkább sújtanának az orosz ellenintézkedések, mint másokat. Magyarország ezek között van földrajzi elhelyezkedése miatt is" – tette hozzá.

Cinikusok azt mondják, hogy ha kenyértörés lesz, akkor az egyes országok majd mind a saját érdekeiket helyezik a közösek elé, és mindegyik kihátrál majd a szankciók alkalmazása mögül – vetette fel a riporter. "Ez nem történhet meg az Európai Unióban, mert a tagországok nagyon függnek egymástól, egységes piac van, egy hajóban evezünk, és szolidárisnak kell lenünk egymással" – válaszolta a külügyminiszter.

A riporter azt mondta: az az érzése, hogy az orosz vezetők csak nevetnek a szankciókon. Martonyi János erre azt válaszolta: ha így is van, ez a nevetés nem tart sokáig, mert hosszú távon Oroszország is megérzi a gazdasági kapcsolatok romlását.
"Magyarország felkészült-e arra, hogy elveszítse az orosz gázimportot?" – kérdezte a műsorvezető.

Martonyi János úgy válaszolt: "Magyarország egyáltalán nem szeretné (elveszíteni az orosz gázt), de ha ez megtörténne, akkor az eggyel több ok arra, hogy az EU felgyorsítsa az energiaipari egységes piac kiépítését, és sokkal több lehetőséget szeretnénk teremteni a külső energiaforrások igénybevételére", egyebek között az Egyesült Államokból történő gázimportra.

Az önrendelkezés részét képezi a nemzetközi jognak, amit hivatalosan Amerika is kötelező érvényűnek nevez magára nézve. Emellett az ENSZ célja elméletileg az lenne, hogy a független nemzetek egyenlő félként építsék a nemzetközi együttműködéseket. Miért reagál úgy Amerika egy több ezer mérföld távolban lévő kis darab föld történéseire, mintha saját birtokáról lenne szó?

Ron Paul: az ukrán helyzet tisztán katonai kérdés

2014.03.19 14:11 hidfo.net

Ron Paul volt republikánus kongresszusi képviselő felszólalt a krími népszavazás kapcsán agresszív retorikát folytató amerikai vezetés ellen. Ron Paul élesen bírálta az elnöki ciklusokon átívelő "beavatkozás-párti" politikát és kijelentette, az Egyesült Államoknak semmi köze nincs se a Krím-félsziget hovatartozásához, és semmilyen tengerentúli eseménybe nem lenne szabad beleavatkoznia.

Mint Ron Paul is kifejtette, a krími lakosság demokratikus döntéshozatallal rendelkezett saját sorsa felől, ha ezt az USA és az Európai Unió nem képes elfogadni és szankciókat tartanak érvényben, az azt jelenti, hogy a nyugati országok nyíltan fellépnek a demokrácia ellen.

"Az önrendelkezés részét képezi a nemzetközi jognak, amit hivatalosan Amerika is kötelező érvényűnek nevez magára nézve. Emellett az ENSZ célja elméletileg az lenne, hogy a független nemzetek egyenlő félként építsék a nemzetközi együttműködéseket. Miért reagál úgy Amerika egy több ezer mérföld távolban lévő kis darab föld történéseire, mintha saját birtokáról lenne szó?"

Ron Paul emellett azt is kifejtette, hogy Amerika agresszívan fellép más régiók, például Skócia, Katalónia és Velence függetlenedési törekvései ellen, és ezzel a NATO közelebb került egy Oroszországgal szembeni nyílt háborúhoz, mint a hidegháború óta valaha.

"Ahelyett, hogy az amerikai tisztviselők tengerentúli kormányok megdöntésével lennének elfoglalva, jobban tennék, ha emellett a saját alkotmányunkat is tanulmányoznák, valamint azokat a nemzetközi jogokat, melyre oly gyakran hivatkoznak."

Ron Paul elmondása szerint az USA által hatalomra juttatott "kormány" segélyezése politikai és gazdasági szempontból is értelmetlen, ami azt bizonyítja, hogy ez tisztán katonai kérdés. A NATO agresszív terjeszkedést folytat és szankciókról beszélnek Moszkvával szemben, miközben mindannyian nagyon jól tudják, hogy nem tudnak olyan intézkedést hozni, ami Moszkvára komoly kényszerítő erőt gyakorolna.

http://www.hidfo.net/2014/03/19/ron-paul-az-ukran-helyzet-tisztan-katonai-kerdes

Ennyi hazugságot el lehet adni az usa "szabad, független, öntudatos" stb. bullshit szövegekkel jellemzett, dagadt, nyugtatókon és antidepresszánsokon élő zombinépének? #Putin #Russia #Ukraine #Crimea #usa #nato #iraq #libya #Obama #Bush #Syria #afganistan


Ennyi hazugságot el lehet adni az usa "szabad, független, öntudatos" stb. bullshit szövegekkel jellemzett, dagadt, nyugtatókon és antidepresszánsokon élő zombinépének?

#Putin #Russia #Ukraine #Crimea
#usa #nato #iraq #libya #Obama #Bush #Syria #afganistan

Megkezdődött a NATO felbomlása - Skócia is kilép. Nekünk is azt KELL. Világbéke a tét, és a nemzetek szuverenitása - erre az új helyzetre hiivatkozva elnyomó intézkedéseket vezethet be a háttérhatalom, Európában is. A néppárt féle álnemzetiek simán támogatnák ezt, együtt állítólagos baloldali és liberális politikai ellenfeleikkel, "ellenségeikkel".

Megkezdődött a NATO felbomlása - Skócia is kilép. Nekünk is azt KELL. Világbéke a tét, és a nemzetek szuverenitása - erre az új helyzetre hiivatkozva elnyomó intézkedéseket vezethet be a háttérhatalom, Európában is. A néppárt féle álnemzetiek simán támogatnák ezt, együtt állítólagos baloldali és liberális politikai ellenfeleikkel, "ellenségeikkel".

Új hideg? háború, Közép és Kelet Európába telepített usraeli atomfegyverekkel? Köszönjük nem! Nem az első nato agresszió, a Pershing rakétákkal egyszer már próbálkoztak ugyanazok a neokon héják. Demokrata párt, meg az obamajma se különb. Ugyanaz a FED, ugyanaz a katonai - ipari komplexum van hatalmon, az usa kormány csak alárendelt szerepet játszhat, tavaly órákra voltak az államcsődből, SOHA sem lesznek képesek kifizetni az adósságaikat. Az egész mocskos rendszerük hazugságokra, és korlátlan erőszakra épük.

Az egész emberiséggel állnak szemben a cionista, soviniszta, rassziszta zsidók, akiktől a fajelmélet alapjait csak LEMÁSOLTÁK anno!!!

Nem Oroszországnak vannak titkos koncentrációs táborai, ahol foglyokat kínoznak és gyilkolnak. Hanem az usa-nak, és izraelnek.

Aki e kettőt komolyabban támogatja, vagy nem tudja mit cselekszik, vagy ekkora gazember. Erkölcsi alapja 0.

A jelen cionnácija náciznak, antiszemitáznak, ujjal mutogatnak minden, az ő élősdi és rablógyilkos, 1%-on kívül mindenkinek kártékony rendszerükkel elégedetlenre.


http://www.hidfo.net/2014/03/19/skocia-kilep-nato-bol-megkezdodott-nyugat-katonai-hanyatlasa

Megkezdődött a NATO felbomlása - Skócia is kilép

hidfo.net 2014.03.19 16:10

Tegnaptól már csak hat hónap van hátra a Skócia függetlenségéről kiírt népszavazásig - és újra azt láthatjuk, hogy a fővonalú média kínosan hallgat arról, milyen hatással lesz ez a hanyatló nyugati hatalmi tömbre. Skócia függetlenségének kérdése ugyanis nem csak az Egyesült Királyság felbomlását jelenti, hanem a NATO felbomlásának kezdetét is.

Korábban hírt adtunk a fővonalú média által szintén "diszkréten" kezelt velencei népszavazásról, ami arról is dönt, hogy Olaszország egy része kilép a NATO-ból és az Európai Unióból. Skócia esetében sincs ez másként: a függetlenségről kiírt népszavazással kapcsolatos társadalmi vita részét képezi a NATO tagság kérdése. Az Egyesült Királyságból kiszakadást követően ugyanis Skócia nem lesz automatikusan a NATO tagja, a függetlenedést támogatók abszolút többsége pedig ellenzi az ország NATO-tagságát.

Intenzív viták zajlanak arról, hogy a függetlenedést követően a NATO atomfegyvereit eltávolítják Skócia területéről, a Faslane tengeralattjáró bázist ki kell üríteni, és a Couport atomfegyver raktárat is fel kell számolni.

A skót függetlenség ezzel egy újabb lyukat üt a NATO gépezetén, csökkenti a katonai szövetség harcképességét, ami az amerikai logisztika és csapásmérő erő nélkül már most is működésképtelen. A Skóciában végzett közvélemény-kutatások pedig alátámasztják, hogy a skótok többsége nem akar se atomfegyvereket, se NATO-fegyverrendszereket az ország területén.

A Trident ballisztikus rakétákat szintén el fogják távolítani az ország területéről. Ez komoly problémák elé állítja a NATO egészét, ugyanis se a tengeralattjáró-bázis, se az atomfegyver raktár számára nem tudnak új helyet találni.

A függetlenség mellett legerősebben kampányoló Skót Nemzeti Párt politikájának részét képezi, hogy a független Skócia nem lesz a NATO tagja. Ennek a döntésnek ugyan nem kifejezetten nyugatellenes motivációi vannak: a 2012. májusában, Chicagoban tartott konferencia önmeghatározása szerint a NATO továbbra is atomhatalom, a skótok többsége pedig (így a Skót Nemzeti Párt is) ellenzi a nukleáris fegyverkezést. Skócia akkor lenne a NATO tagja, ha a NATO felszámolja a teljes nukleáris arzenálját, - amire be kell látni, semmi esély nincs. Így Skócia NATO-tagságára sincs.

A Skót Nemzeti Párt ezt már hivatalosan jelezte a NATO vezetés számára, természetesen azóta nem kaptak választ. Ebből is látható, hogy a NATO gyarmatként kezeli az összes európai államot - nem hajlandók annak a lehetőségére sem gondolni, hogy egy európai ország ne legyen a katonai szövetség tagja.

A skót függetlenség kérdése érzékenyen érinti a nyugati katonai szövetséget - annál is inkább, mivel a NATO területén újjáéledő függetlenségi mozgalmak épp olyan országokban szerveződnek, ahol a NATO perifériaállamokban akar atomfegyvereket tárolni. Olaszországban a függetlenedő Velencei Köztársaság szintén a NATO atomfegyvereinek visszavonásával jár. Az atlantizmus hanyatlása a szemünk előtt zajlik. A NATO felbomlása megkezdődött - a függetlenedő nemzetek elnyomására tett kísérletek pedig csak gyorsítani fogják a folyamatot.

Oroszország miért ne rendezhetne érvényes népszavazást? Ha van valami, ami igazán demokratikus, akkor az a népszavazás.

Oroszország miért ne rendezhetne érvényes népszavazást? Ha van valami, ami igazán demokratikus, akkor az a népszavazás.

Ausztria elleni szankciók, miután Jörg Haider hatalomra került? Oroszország miért ne rendezhetne érvényes népszavazást? Nem a jenkik, meg a zsidók *-ták a civilizált világot, álljon már meg a menet! Inkább kultúrarombolók : bunkók és tahók fércnemzete.

A zsidók imádják, ha növekszik az usa hatalma, mert onnét támogatják őket. Ez nekünk csak rossz lehet.

Választások után a mindenkori jenki nagykövet mindig a nyíltan neoliberális pártoknak gratuált először : szdsz, lmp, gondolom most e2014 lesz soron, ezeknek a pusztító alakulatoknak mindegyiket tengerentúlról pénzelték és szervezték. Ott képezták ki libajnait és a pártjához köthető haha féle felforgatók főnökeit a saul alinsky féle zavarkeltésre, zsidókra jellemzően szemtelen és tolakodó, szűk belpesti zsidó kisebbség érdekeiért harcolni. Ez tényleg szélsőlibbant csőcselék, várhatók az utcai cirkuszok a választások után, mert ezeknek bizony már a fidesz is náci, mert csak felemásan rombol és nem totálisan - a kis 'zsiráfok' ennyire gyűlölik a magyarokat.

Mutassak pár blogot? Vona Gábor site:tumblr.com Ez lakik a lelkükben, erre a bosszúra számíthatunk ha a balliberálisok hatalomra kerülnek valaha is. :P

A legagresszívebb cionista gyarmatosítók akarnak másokat a békére tanítani?! Usraeliek és Európa természetes eurázsiai geopolitikai érdekeit eláruló eu-s lakájaik csak rombolni tudnak, mint a helyi fidemszp-s megbízottaik, akik arról ismerszenek meg hogy kórusban szélsőségesezik, nácifasisztázzák a Jobbikot.

"Ha van valami, ami igazán demokratikus, akkor az a népszavazás. Vagy mégsem? Úgy tűnik mégsem! Legalábbis a jelek szerint a közvetlen demokráciagyakorlás értelmezésének tárgykörében szintén megfigyelhető az egyenlőbb az egyenlők között sajátos jelensége. Amerika, az egykoron Land of the Freedom (Szabadság Földje) nemes titulussal felruházott, és a bevándorlók álmát, a becsületes munkával, szorgalommal és találékonysággal mindenki számára elérhető amerikai álmot kínáló Amerikai Egyesült Államoknak meggyűlt a baja a demokrácia közvetlen gyakorlásával."

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/19/ne-szolj-bele-nem-telefon-avagy-a-tomegdemokracia-alszentsege/

Ne szólj bele, nem telefon! – avagy A tömegdemokrácia álszentsége

Posted on 2014/03/19 by Nifadmin

Ha van valami, ami igazán demokratikus, akkor az a népszavazás. A nép, akiért, és akivel, és akitől ugyebár egyesek (némely esetekben a kétharmados) felhatalmazást kapták, és akié minden, és a legfőbb, mint tudjuk. Nos, ez a nép, az istenadta, olykor-olykor nem átallja hallatni a szavát. Ez ügyben Svájc az ideális hivatkozási alap – jellemzően nem Európai Uniós tagállam –, ott gyakorlatilag öt percenként kiírnak valamilyen referendumot, még a legkisebb faluban is, mert hát ott ez a módi.

Ha van valami, ami igazán demokratikus, akkor az a népszavazás. Vagy mégsem? Úgy tűnik mégsem! Legalábbis a jelek szerint a közvetlen demokráciagyakorlás értelmezésének tárgykörében szintén megfigyelhető az egyenlőbb az egyenlők között sajátos jelensége. Amerika, az egykoron Land of the Freedom (Szabadság Földje) nemes titulussal felruházott, és a bevándorlók álmát, a becsületes munkával, szorgalommal és találékonysággal mindenki számára elérhető amerikai álmot kínáló Amerikai Egyesült Államoknak meggyűlt a baja a demokrácia közvetlen gyakorlásával. A négyévenkénti, elnökválasztás címszó alatt megrendezésre kerülő bohózatot leszámítva – ahol mindig csak és kizárólag ugyanabból a két istállóból lehet választani – nem nagyon dívik arrafelé a népuralom efféle módozata. Néha ugyan hangzatos jelszavakkal (pl. „Foglaljuk vissza a Wall Street-et!") utcára vonul a tömeg, amolyan jól szervezett massza benyomását keltve, aztán kisvártatva napvilágra kerülnek az infók (és ezek, már csak természetüknél fogva is, előbb-utóbb mindig napvilágra kerülnek), melyekből arról értesülhetünk, kik is álltak valójában a hangzatos jelszavak mögött, kiknek a keze tekergette meglehetős hatékonysággal a társadalmi feszültségkeltés szempontjából gőzleeresztő biztonsági szelep fogantyúit és tekerentyűit.

Ha van valami, ami igazán demokratikus, akkor az a népszavazás. Vagy mégsem? Úgy tűnik mégsem! Obama – talán a kampányban mantraszerű hangoztatott „Yes, We Can!" (Igen, képesek vagyunk rá!) jegyében – a világ elé egykoron a Szabadság Földjeként lépő Amerikai Egyesült Államok első embereként, nem ismeri el a nép szavát, nem tartja legitimnek a Krím-ben megtartott népszavazást.

Úgy tűnik az USA képtelen szabadulni a talán vadnyugatról eredeztethető békebíró mentalitástól, a kényszeredetten magára erőltetett „világ rendőre" szerepkörtől, ha kell, ha nem, gátlástalanul belepofázik mindenbe. Akkor is, ha senki nem kérdezte.

A dolog pikantériája, hogy a referendumon –a hivatalos adatok szerint – 83,1%-os volt a részvétel, ami igen magasnak mondható. Megint csak a hivatalos adatok szerint, a szavazók 96,77%-a Oroszország mellett voksolt. Ez gyakorlatilag kiütéses győzelem Putyinnak és Oroszországnak.

És akkor most, hogyan tovább? Mi fog történni? Nekiállnak és megpróbálják visszagyömöszölni a pasztát a tubusba, mer' ezt ők nem így képzelték? Legalábbis, amikor papíron megírták az itteni instant forradalmat (copyright by Bogár prof.), ezzel a változattal nem számoltak? Leszólnak Krímben a népnek, hogy ácsi, vissza az egész, mert a bolygó túloldalán Washingtonban a Pennsyilvania Avenue 1600-ban lakó nagyembernek ez nem tetszik? No, pláne, ilyen – hogy is szokták mondani politológusi körökben? – földcsuszamlásszerű eredmény láttán?

Gyerekek, ne vicceljünk már!

A történések kapcsán most persze előkerült Ukrajna és benne a Krím-félsziget részletes nacionáléja is. Ebbe én most nem is mennék bele részletesen, mindenesetre több nagyon fontos tanulsággal szolgál számunkra az Ukrajnában történt esemény sorozat.

Először is kitűnően rávilágít arra, mennyire „zseniális", de még inkább ördögi a közvetett népképviseletként ismert, alias parlamenti demokrácia néven futó társadalmi berendezkedés. A szálak természetesen ezúttal is messzire vezetnek. Köztudott, hogy e mögött is a vörös pajzsos családi klán áll. Biztosítani kellett, hogy a természetes személy – király, uralkodó – halála esetén is folytatódjon a felvett hitel kamatos kamattal történő visszafizetése, ezért volt szükség az ún. parlamenti demokrácia, s ezzel együtt az államadósság (fogalmának) bevezetésére is. Az állam, a természetes személlyel ellentétben és kevés kivételtől eltekintve, soha nem szűnik meg. Legalábbis jogutód nélkül egész biztosan nem, az meg ugye örökli, ha tetszik, viszi tovább a képzeletbeli stafétabottal együtt a rá háruló fizetési kötelezettségeket is.

No, mármost Ukrajna és a Krím esetében az ENSZ-ben taplóbunkó, prosztó módjára viselkedő, cipőjével az asztalt csapkodó Nyikita Hruscsov példázza kitűnően a társadalomból kiemelt, kivételezett, a rögvalóságtól és a néptől teljesen elszakadó politikust. A nagyember hoz egy döntést, sokszor csak úgy, kénye-kedve szerint, a többiek meg – sokszor hosszú évtizedekig – szívnak.

Képzeljünk el egy embert, aki csak úgy, odaajándékoz egy egész félszigetet Ukrajnának. Mert úri (akarom mondani, eftársi) kedve éppen úgy tartotta. Nem szólt előtte senkinek, egy árva szó nem sok, annyi sem hangzott el, egyszer csak, egyik napról a másikra, már nem odatartoztok, és kész.

Ennyit a közvetett népképviseletről és annak diszkrét bájáról.

A másik nagyon fontos tanulság, amit Kárpátalja, de különösen Erdély tekintetében nem téveszthetünk szem elől: AZÉ A FÖLD? AKI TELESZÜLI!

Lehet itt hivatkozni történelmi történésekre, ősi jussra meg még nagyon sok minden másra is, de ha valami csoda folytán azt mondják, jó, rendben van, megkérdezzük a népet, az ott élő embereket, ők mit szeretnének, akkor bizony az a helyzet áll elő, mint a Krím-félszigeten, azok győznek, akik többen vannak, akik legnagyobb számban élnek az adott területen. Akik teleszülték!

Lehet, hogy x évvel ezelőtt még más népcsoport volt többségben, de a népszavazáson mégis mások véleménye győzött, egész egyszerűen azért, mert ők voltak többségben. És innentől kezdve szavunk nem lehet, hiszen minden a lehető legdemokratikusabban történt.

Nincs is mit csodálkoznunk ezen, hiszen a demokrácia lényege éppen ez! Ez a rendszer nem minőségi, hanem mennyiségi! A földhöz ragadt, röghöz kötött, a létezést kizárólag az anyagi világban elképzelni tudó, mindent mennyiségben mérő biológiai lény társadalmi berendezkedése. Szinte minden megvan benne, csak valahogy a lélek az, ami hiányzik belőle! És ez nagyon fontos! És ez az, amiről igen gyakran megfeledkezünk!

Másik nagyon fontos tanulsága az ukrajnai eseményeknek, hogy a Krím-félsziget ügye ismét ráerősít a trianoni békediktátum tarthatatlanságára. Államok megszűntek, határok megváltoztak, és akkor a visegrádi négyek, élükön Martonyi külügyminiszter úrral (pártkarrier mindenki előtt ismert!!!), kijelentik, hogy ebben az egész hajcihőben a legfontosabb Ukrajna területi épsége, annak sérthetetlensége. Ez magyarra lefordítva azt jelenti, hogy ha esély mutatkozna Kárpátalja visszatérésére, nekünk akkor sem kellene! Ezt csak az nem hallja meg a külügyminiszter úr kijelentéséből, aki nem akarja, vagy aki süket.

Ez különösképpen annak fényében érdekes, hogy ha a hagyomány állításának hinni szabad, Antall Józsefnek egyszer már felkínálták Kárpátalját, ám az első „szabadon" választott miniszterelnök köszönte szépen, de szintén nem kért belőle.

Ugye érezzük, hogy itt valami nagyon nagy baj van?

Önöknek, önökért, önökkel! Ugye milyen jól hangzik? Aztán kiderül, hogy mégsem! Jó, megkérdeztük a népet, mert muszáj volt, de most szóltak le (ezúttal a sárgolyó túloldaláról), hogy rosszul tettük fel a kérdést. Valószínűleg ez lehetett a baj, mer' nem az gyütt ki végeredményként, ami itten nekünk le vót írva. Vagy valami ilyesmi.

Dejszen van nekünk hivatalosan megválasztott govermentünk, establishmentünk, meg minden frászkarikánk, 'oszt mégse' mi döntjük el, hogy akkó' most mi legyen ebben a (autentikus klasszikus szóhasználat) qrva országban?!

Ilyen van? Vedd már észre, itt csak ilyen van!

Kicsit olyan érzése támad az embernek, mint amikor az élet más területein az ipar szóval találkozunk. Valahányszor hozzáragasztják egy másik szóhoz, onnantól kezdve elindulunk lefelé megalázóba. Valahogy eltávolodunk az emberi léptékektől és aztán már nincs megállás. Gondoljanak csak bele! Már a mezőgazdaság szóösszetétel is jelzi, hogy nincs minden rendben, az élelmiszeripar kifejezés hallatán pedig a szó legszorosabb értelmében, sokszor görcsbe rándul az ember gyomra. Ugyanez a gyógyszeripar hallatán.

A politika világa is egyfajta eliparosodott világgá változott mára. A parlamentben zajló eseménysorozat jelölésére ma már a „törvénygyár" kifejezést használják, a sokszor elembertelenedett, gépies döntéshozatal bekiabálós, gombnyomogatós metódusa mögül eltűnni látszik az egyes ember, az ún. kisember képviselete.

A hosszú órákat televízió előtt töltő, végletekig elszegényített, eladósított és megdolgozott „magyar" társadalom, amolyan rosszul szervezett massza benyomását keltve, már az utcára sem képes kivonulni tömegével. A politikai korrektség kedvéért tegyük hozzá, természetesen a békemenetekben is civilek vonulnak, róluk viszont tudjuk, hogy nem akármilyen civilek ők! Azt is mondhatnám, hogy különleges anyagból vannak gyúrva, de nem mondom, mert ez a terminus technikus már foglalt, a társadalom egy másik, a történelem fura fintoraként még mindig itt tartózkodó részlete számára.

Mégis, a kevésszámú, egyes becslések szerint mintegy félmillió, lelkében is magyar ember azért hallatja hangját, de legalább is megnyilvánul bizonyos formában. A minap láttam egy fényképet a miniszterelnökről, rajta a felirat: „300 forintért népszavazást rendezett. 3000 milliárdért miért nem?"

Ha van valami, ami igazán demokratikus, akkor az a népszavazás. Bizony, szóból ért a magyar ember!

Isten áldja Magyarországot!

1 öntudatos pécsi polgár

A kulcsmondat: "300 Ft-ért népszavazást rendezett, 3000 milliárdért miért nem?"Kimondhatjuk, hogy tudjuk az okot. A végletekig elszegényített magyar társadalmi többség, mely a TV-ből várja a megváltást, nem a rosszul szervezettség miatt nem vonul az utcára, hanem mert elméjében és lelkében elszegényített. A lelkükben magyar érzelműeknek elvették a "kedvét" az utcára vonulástól a TV székház "ostrománál". Fizikai túlerővel, csúcsminőségű fegyverekkel felszerelt, a szóbeszéd szerint nemhogy nem magyar érzelmű, hanem mégcsak nem is magyar droidokkal szemben öngyilkosság utcára vonulni. Nem hiszek a békés rendszerváltásban. A történelem nem ismer békés rendszerváltást. Mindezek ellenére is azt prognosztizálom, hogy csak idő kérdése és utcán lesz a nép, tömegével., kaszával, kapával felfegyverkezve. Pedig "csak" összefogás kellene: senki ne tankoljon, senki ne menjen be a munkahelyére, ne fizesse be a csekkeket, – és a rendszer összeomlana. (Volt már példa az ország megbénítására, bár, az nem a népérdekekért történt.)Igaz, ezt elő is kellene készíteni, ésszel, ami éppen a TV-t bámulóknak nincs.

Olyan nemzet felelne meg nekik, mely mély alvásban, álomban szenved, ők olyan népeket akarnak, akik képtelenek gondolkozni, de ha mégis gondolkoznak akkor úgy gondolkozzanak, ahogy megfelel nekik, és úgy gondolkozzanak, ahogy ők diktálják

"Ha rájövök a hazugságokra, Antiszemita vagyok".

Aki átlátja az összefüggéseket, máris ellenség a cionista háttérhatalom számára.

".. Olyan nemzet felelne meg nekik, mely mély alvásban, álomban szenved, ők olyan népeket akarnak, akik képtelenek gondolkozni, de ha mégis gondolkoznak akkor úgy gondolkozzanak, ahogy megfelel nekik, és úgy gondolkozzanak, ahogy ők diktálják..."

Dr. Bashar Al-Assad 2003

Teo Fiser: Putyin zseniális sakklépése - Oroszország egy zseniális ökonómiai sakklépést tett. Mindenkit a kisujja köré csavart. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett. Ehhez a saját monopóliumának a részvények közel 30%-át visszavette.

Teo Fiser: Putyin zseniális sakklépése

Oroszország egy zseniális ökonómiai sakklépést tett. Mindenkit a kisujja köré csavart.

Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett. Ehhez a saját monopóliumának a részvények közel 30%-át visszavette.

Putyin az Európai Uniót, és Amerikát is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme előtt, úgy tett mintha minden tervszerű lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetők energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira. A krími helyzettel összefüggésben, a rubel elkezdett erősen esni, de a központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák, és Putyin magyarázatai, hogy kész arra hogy Ukrajna orosz nyelvű lakosságát védeni kész, ezek vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és ezek a finánc cápák elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielőtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket. Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól felvásárolják. Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték őket, már késő volt, a részvények Oroszország kezében voltak. Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszahozta Oroszországba. A kőolajból és a gázból keletkező bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban fog maradni. A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszország aranykészleteit elhasználnia, és emiatt az európai finánccápák hülyék maradtak és átverték őket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kőolaj, és a gázból származó bevételek nélkül hagyták őket. Egy ilyen csillogó műveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak....

Ha a kisemmizetteket kártalanítanák, az extraprofitot, uzsorázást beszüntetnék törvény erejével, azzal szerinte "sérülne a jogbiztonság".

Devizahitelekről szól a műsor az első rész második felétől. Ezt a retkes, hadaró, folyékonyan hazudozó bankárszopó zsidó férget! Ha a kisemmizetteket kártalanítanák, az extraprofitot, uzsorázást beszüntetnék törvény erejével, azzal szerinte "sérülne a jogbiztonság". Második részben meg az eu szemétkedését magyarázgatja a szadeszmaradék.

A demokratikus baloldalozás is árulkodó jel, akinek az a förtelmes bűnszövetkezet a tények fényében "demokratikus", abba a szűk szocionista érdekkörbe is tartozik, hiába hazudik mást.

Aki egyébként valami dr. kolláth györgy alkotmányjogász, ügyvéd, de leginkább veszettül neoliberális zsidó hörcsög. Süt belőle, hogy lenézi a magyar népet. Ilyen aljadékok döntenek az emberek sorsáról!

Nem mindig igaz, hogy aki kiabál annak nincs igaza, de ez a szemét szemita egyértelműen igaztalan. A levegőért is kár, amit vesz közben.

Nem vitatkozni kell a hasbarás fajtájukkal, alapvető dolgokra forrást kér miközben ő maga a levegőbe beszél "azt láttam" "azt hallottam" "azt olvastam a ...-n" "ilyenkor az a szokás" "felelőtlen, populista" stb lózungokkal él. Egyébként egy CÖF-össel veszekszik a fickó. Békemenet helyett éhséglázadás lesz, ha a bankárok csicskásain múlik.

A Cöf-öt pont lesajnálja a jelenlegi hatalom is, csak a nép egybe-terelésére vannak. Bármit ígérget a zsidesz most, nagy túró lesz itt a devizahiteleseknek és nem segítség, választások után beindulnak a kilakoltatások nagyüzemben. Nemzeti és szociális érdek, hogy ezeknek legalább kétharmaduk ne lehessen, azért kell a Jobbikot támogatni!

http://www.echotv.hu/analizis-2014-03-17-analizis-1-resz
http://www.echotv.hu/analizis-2014-03-17-analizis-2-resz