width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Teo Fiser: Putyin zseniális sakklépése - Oroszország egy zseniális ökonómiai sakklépést tett. Mindenkit a kisujja köré csavart. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett. Ehhez a saját monopóliumának a részvények közel 30%-át visszavette.

2014. március 19., szerda

Teo Fiser: Putyin zseniális sakklépése - Oroszország egy zseniális ökonómiai sakklépést tett. Mindenkit a kisujja köré csavart. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett. Ehhez a saját monopóliumának a részvények közel 30%-át visszavette.

Teo Fiser: Putyin zseniális sakklépése

Oroszország egy zseniális ökonómiai sakklépést tett. Mindenkit a kisujja köré csavart.

Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett. Ehhez a saját monopóliumának a részvények közel 30%-át visszavette.

Putyin az Európai Uniót, és Amerikát is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme előtt, úgy tett mintha minden tervszerű lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetők energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira. A krími helyzettel összefüggésben, a rubel elkezdett erősen esni, de a központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák, és Putyin magyarázatai, hogy kész arra hogy Ukrajna orosz nyelvű lakosságát védeni kész, ezek vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és ezek a finánc cápák elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielőtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket. Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól felvásárolják. Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték őket, már késő volt, a részvények Oroszország kezében voltak. Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszahozta Oroszországba. A kőolajból és a gázból keletkező bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban fog maradni. A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszország aranykészleteit elhasználnia, és emiatt az európai finánccápák hülyék maradtak és átverték őket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kőolaj, és a gázból származó bevételek nélkül hagyták őket. Egy ilyen csillogó műveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk