width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Megkezdődött a NATO felbomlása - Skócia is kilép. Nekünk is azt KELL. Világbéke a tét, és a nemzetek szuverenitása - erre az új helyzetre hiivatkozva elnyomó intézkedéseket vezethet be a háttérhatalom, Európában is. A néppárt féle álnemzetiek simán támogatnák ezt, együtt állítólagos baloldali és liberális politikai ellenfeleikkel, "ellenségeikkel".

2014. március 19., szerda

Megkezdődött a NATO felbomlása - Skócia is kilép. Nekünk is azt KELL. Világbéke a tét, és a nemzetek szuverenitása - erre az új helyzetre hiivatkozva elnyomó intézkedéseket vezethet be a háttérhatalom, Európában is. A néppárt féle álnemzetiek simán támogatnák ezt, együtt állítólagos baloldali és liberális politikai ellenfeleikkel, "ellenségeikkel".

Megkezdődött a NATO felbomlása - Skócia is kilép. Nekünk is azt KELL. Világbéke a tét, és a nemzetek szuverenitása - erre az új helyzetre hiivatkozva elnyomó intézkedéseket vezethet be a háttérhatalom, Európában is. A néppárt féle álnemzetiek simán támogatnák ezt, együtt állítólagos baloldali és liberális politikai ellenfeleikkel, "ellenségeikkel".

Új hideg? háború, Közép és Kelet Európába telepített usraeli atomfegyverekkel? Köszönjük nem! Nem az első nato agresszió, a Pershing rakétákkal egyszer már próbálkoztak ugyanazok a neokon héják. Demokrata párt, meg az obamajma se különb. Ugyanaz a FED, ugyanaz a katonai - ipari komplexum van hatalmon, az usa kormány csak alárendelt szerepet játszhat, tavaly órákra voltak az államcsődből, SOHA sem lesznek képesek kifizetni az adósságaikat. Az egész mocskos rendszerük hazugságokra, és korlátlan erőszakra épük.

Az egész emberiséggel állnak szemben a cionista, soviniszta, rassziszta zsidók, akiktől a fajelmélet alapjait csak LEMÁSOLTÁK anno!!!

Nem Oroszországnak vannak titkos koncentrációs táborai, ahol foglyokat kínoznak és gyilkolnak. Hanem az usa-nak, és izraelnek.

Aki e kettőt komolyabban támogatja, vagy nem tudja mit cselekszik, vagy ekkora gazember. Erkölcsi alapja 0.

A jelen cionnácija náciznak, antiszemitáznak, ujjal mutogatnak minden, az ő élősdi és rablógyilkos, 1%-on kívül mindenkinek kártékony rendszerükkel elégedetlenre.


http://www.hidfo.net/2014/03/19/skocia-kilep-nato-bol-megkezdodott-nyugat-katonai-hanyatlasa

Megkezdődött a NATO felbomlása - Skócia is kilép

hidfo.net 2014.03.19 16:10

Tegnaptól már csak hat hónap van hátra a Skócia függetlenségéről kiírt népszavazásig - és újra azt láthatjuk, hogy a fővonalú média kínosan hallgat arról, milyen hatással lesz ez a hanyatló nyugati hatalmi tömbre. Skócia függetlenségének kérdése ugyanis nem csak az Egyesült Királyság felbomlását jelenti, hanem a NATO felbomlásának kezdetét is.

Korábban hírt adtunk a fővonalú média által szintén "diszkréten" kezelt velencei népszavazásról, ami arról is dönt, hogy Olaszország egy része kilép a NATO-ból és az Európai Unióból. Skócia esetében sincs ez másként: a függetlenségről kiírt népszavazással kapcsolatos társadalmi vita részét képezi a NATO tagság kérdése. Az Egyesült Királyságból kiszakadást követően ugyanis Skócia nem lesz automatikusan a NATO tagja, a függetlenedést támogatók abszolút többsége pedig ellenzi az ország NATO-tagságát.

Intenzív viták zajlanak arról, hogy a függetlenedést követően a NATO atomfegyvereit eltávolítják Skócia területéről, a Faslane tengeralattjáró bázist ki kell üríteni, és a Couport atomfegyver raktárat is fel kell számolni.

A skót függetlenség ezzel egy újabb lyukat üt a NATO gépezetén, csökkenti a katonai szövetség harcképességét, ami az amerikai logisztika és csapásmérő erő nélkül már most is működésképtelen. A Skóciában végzett közvélemény-kutatások pedig alátámasztják, hogy a skótok többsége nem akar se atomfegyvereket, se NATO-fegyverrendszereket az ország területén.

A Trident ballisztikus rakétákat szintén el fogják távolítani az ország területéről. Ez komoly problémák elé állítja a NATO egészét, ugyanis se a tengeralattjáró-bázis, se az atomfegyver raktár számára nem tudnak új helyet találni.

A függetlenség mellett legerősebben kampányoló Skót Nemzeti Párt politikájának részét képezi, hogy a független Skócia nem lesz a NATO tagja. Ennek a döntésnek ugyan nem kifejezetten nyugatellenes motivációi vannak: a 2012. májusában, Chicagoban tartott konferencia önmeghatározása szerint a NATO továbbra is atomhatalom, a skótok többsége pedig (így a Skót Nemzeti Párt is) ellenzi a nukleáris fegyverkezést. Skócia akkor lenne a NATO tagja, ha a NATO felszámolja a teljes nukleáris arzenálját, - amire be kell látni, semmi esély nincs. Így Skócia NATO-tagságára sincs.

A Skót Nemzeti Párt ezt már hivatalosan jelezte a NATO vezetés számára, természetesen azóta nem kaptak választ. Ebből is látható, hogy a NATO gyarmatként kezeli az összes európai államot - nem hajlandók annak a lehetőségére sem gondolni, hogy egy európai ország ne legyen a katonai szövetség tagja.

A skót függetlenség kérdése érzékenyen érinti a nyugati katonai szövetséget - annál is inkább, mivel a NATO területén újjáéledő függetlenségi mozgalmak épp olyan országokban szerveződnek, ahol a NATO perifériaállamokban akar atomfegyvereket tárolni. Olaszországban a függetlenedő Velencei Köztársaság szintén a NATO atomfegyvereinek visszavonásával jár. Az atlantizmus hanyatlása a szemünk előtt zajlik. A NATO felbomlása megkezdődött - a függetlenedő nemzetek elnyomására tett kísérletek pedig csak gyorsítani fogják a folyamatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk