width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. okt. 4.

2008. október 4., szombat

A Szocionista Képmutatás Napja

A Szocionista Képmutatás Napja

Magyar charta marha tarka SZARKA farka XD - ez egy link egy régebbi bejegyzésemre

"A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit." - Edmund Burke

A hányinger kerülgeti az embert, amikor nyálas, öntömjénező, hazug politikai reklámokkal próbálják butítani a mindennapos anyagi problémákkal küszködő, cigányterrornak kitett, végletesen elszegényedett embereket az ezért jól megfizetett médiák !

Én szeretem Magyarországot. Minden, ami veszélyezteti ösztönösen ellenérzéseket vált ki belőlem. Egy multikulturálisan harsogó cion "liberális" zsidó kisebbség óhatatlanul kivívja magának az ellenérzéseket.

Érveket kérek szépen, miért kellene szeretnem őket? Mert így a jó, vagy mert így illik? Szerintük, persze.

Nos. Minden szentnek maga felé hajlik a keze, mint ahogy az közismert, csakhogy a zsidók még csak nem is szentek.

Aki egyszer nemzsidóként zsidóval gazdasági, személyi, pénzügyi kapcsolatba kerül, előbb-utóbb meg lesz károsítva a zsidók által, akik majd szépen egymásra meg Isten tudja kikre fognak mutogatni, de a felelősséget nem vállalják, és eképpen lesz antijudaista SZEMÉLYES TAPASZTALATA ALAPJÁN a kapcsolat megszakadása után, teljesen jogosan, a megfelelő következtetéseket levonva.

UTÓÍTÉLET !!!

Mivel a zsidóság egy hálózat, és fedezik egymást, a csalásban, és a bűnben is!

Szerintem azt a népséget, amiről már csak suttogva mernek beszélni az emberek, sohasem fogják elfogadni, szeretni. Márpedig ma zsidózni nyíltan nem lehet. Hiába nem tiltja a törvény, szankciók vannak. Például elveszted az állásodat.

Én mindezt elképesztőnek tartom és nem fogom sohasem elfogadni!

Szabadjon önállóan véleményt alkotni, és azt igenis utálni, meg elutasítani, aki az országomnak a legtöbbet ártja, hadd gyűlöljem csak szabadon, akit akarok! Aki gyűlöleteset cselekszik, az megérdemli, hogy gyűlöljék. A gyűlölet maga a totális elutasítás, az ultima ratio, hogy tőlük nekünk nem kell semmi.

De miért íródik ennyi sok újságikk, blogpost (mint ez is itt), netes hír, ami pont a zsidók / cigányok ellen szól?

9 millió állampolgár deliriumos meglátása, és csak a kormányoldal és cionista vérszívóik látnak helyesen?

Még mielőtt bárki a végkifejlett konzekvenciáival takarózna az okok feltárása nélkül, érdemes lenne pillantást vetni az ok-okozati összefüggésekre!

Először is!

A zsidóellemesség nem a szocionista kormányzás alatt megerősödött ellenzékiség - itt ellenzéken értek minden olyan polgárt, akinek nem tetszik a mostani kormány romboló tevékenysége - tevékenysége miatt alakul ki, hanem a zsidó érdekek tradícionális összefonódása miatt. Annak a zsidó karvalytőkének az érdekeivel, ami igenis elszegényedést okoz!

A nagytőke adómentes, és negyvenmilliárdot kap az államtól ajándékba, miközben a kisvállalkozót az ág is húzza, túlzott adókat követelnek tőlük, és még aztán is az Apeh üldözi őket. Nálunk ennek a kisvállalkozás ellenességnek nagy hagyománya van a szoci oldalon! Érdekes módon a szoci kormányzás alatti fokozódó elszegényedés mindig antiszemita érzelmeket szül!

Talán azért, mert az emberek nem hülyék, és logikus következtetéseket vonnak le a tényekből, és az általuk személyesen megtapasztalt dolgokból is.

A hányinger kerülgeti az embert, amikor nyálas, öntömjénező, hazug politikai reklámokkal próbálják butítani a mindennapos anyagi problémákkal küszködő, cigányterrornak kitett, végletesen elszegényedett embereket az ezért jól megfizetett médiák !

Nem a cion chartákat aláírogató parlamenti politikusok fognak a szabad ég alatt aludni a családjukkal, és nem ők fognak éhendögleni az elszegényedett, ellehetetlenített emberek helyett!

Nem! Nekik tele a hasuk! Szerintük dögöljön meg az, aki éhes, aki nem tudja eltartani a családját, mert a "fekete" munkához is egyre nehezebb hozzájutni, annyira ki van szolgáltatva a dolgozni akaró! Nem csak a szociké az államvagyon!

Ezek a mákvirágok elvileg ALKALMAZOTTAK, de az biztos, hogy nem a MI alkalmazottaink!!!

Ha egy ilyen alkalmazottad csalással, zsidó, nem önzetlen segítséggel kilopná a céged kasszájából a pénzed, majd még jótékonykodna is vele, mert a lopott pénzből ellened hergeli a cigányságot, kire haragudnál?

A kutya a hibás, ha rád támad, ha a gazdája rád mutat, és azt mondja, fogd meg csibész? :-)

A tolvajokra és a javaidon élősködőkre!!! Igaz-e, zsidókat netes fórumokon védő "IQ bajnokok" ?!

A zsidót mindíg, a következményekkel kapcsolatos közömbös lelketlen harácsolás miatt üldözték a történelem folyamán! A cigánykérdés nemzetközi probléma, és Európa minden országában igen nagy gondot okoz!

A cionista karvalytőke társadalomromboló neoliberális globalizációs uralmi törekvése, az oszd meg és uralkodj elven (is) alapul, céljuk az élősködő lumpen fajok elszaporítása -elsősorban a cigányságé-, hogy ne lehessen faji alapon támadni a zsidóságot, hogy a magyar ember a cigányokra haragudjon, és ne arra, aki a cigányokat ellene uszította.

A zsidók által irányított politika a cigányokat aránytalanul kiemeli, támogatja a befogadó nemzet polgárainak rovására! Közben rasszizmust emleget, mert tudja, hogy a cigány ellenes megnyilvánulások elleni, állítólagosan anti diszkriminációs - vagy más néven pozitív diszkriminációs - ami ugye azt jelenti, a másik oldalon magyarokkal szemben negatív diszkriminációként jelentkezik - na szóval iylen igazságtalan, és az élet hétköznapi valóságát, gyakorlatát is szembeköpő törvények, mint fajt, őket is védik!

Ezért kell heti három kamukauszt megemlékezés! Meg olyan álságos szocionista birkagyűlés, mint a mai!

Ingerelni kell az elégedetlen, romló életszínvonalú embereket, hogy utána legyen ok ellenük fellépni faji megkülönböztetésre hivatkozva!!! Ezért kell egymás mellé szervezni megmozdulásokat!

Milyen aljasság van még, amit nem követett el ez a kormányzat?

És még egy! Egy viszonylag jól működő nemzetgazdaságban csekély az ellentét! Ott a cigányságnak is lehet azt mondani, hogy van munka, dolgozz, ha meg szeretnél élni, de ha továbbra is lopsz, rabolsz, gyilkolsz, a sitten fogsz megrohadni. Így van ez a finneknél, íreknél, spanyoloknál, olaszoknál is!

Ezeket az áldatlan állapotokat, például a cigánybűnözés megsokszorozódását szándékosan hozták létre!

Tervszerűen, céltudatosan! Nem holmi szociálpolitikai rendszerekhez való hozzá nem értésből fakadó bénázás, hanem módszeres nemzet -és országrombolás céllal!!! Eddig tökéletes munkát végeztek! Amúgy is ez az egy dolog, amit jól meg tudtak csinálni, sajnos!

Miért is utálják a szocionista kormány miatt a zsidókat? Azért, amiért a szocionista kormányok tagjai 61 éve, 1947-2008, zsidó gazdasági irányítás alatt tevékenykedtek, csak 4 évnyi magyar kormányzásról beszélhetünk, igen, antall sem ide focizott, és az 1998-2002 közti időszak sem volt teljesen mentes az idegen befolyástól!

A gazdaság leromlása 1998-ra, bár nem ilyen mértékben, mint most, ugyanúgy bekövetkezett az MSZP-SZDSZ áldatlan tevékenysége alatt, mint ahogy most is a bányászbéka feneke alatt vagyunk, de akkor még volt mit eladni!

Amíg ezt írom, kapom a hírt élőszóban, hogy a héten elloptak egy zsilipet!!! és egy fémszobrot. Nagyin sok fémlopás történik, és az utca hangja szerint azért szavazta le a kormány a fémlopás keményebb szankcionálását lehetővé tevő törvénymódosítás-csomagot, mert a veres, meg a haverjai a lopások haszonélvezői - magyarán orgazdák. Célpont archívumban utána lehet nézni, hogy akarják megölni a nyíri cigányok, azt, aki felveszi a színesfém orgazda telepet.

Szerintem ez elsősorban faji, és nem csak politikai, vagy gazdasági probléma.

Hasonlóan a cigánykérdéshez. Ha ezt nem kezeljük reálisan, a súlyának megfelelően, akkor eladják fejünk felől az országot, pár tíz év múlva földönfutók leszünk. Az az igazság, hogy e miatt a két (nép, nemzet) társaság miatt nem tud Magyarország gyarapodni, nem tudnak az emberek úgy élni, ahogyan szeretnének, egyszerűen nem tudunk a körülöttünk lévő országokkal azonosan fejlődni, lépést tartani, mert "valakik" tudatosan visszahúznak minket, élősködnek rajtunk. Kik ezek a "valakik"? Dánok? Nem! Norvégok? Nem! Franciák? Nem! Olaszok? Nem! Cigányok? Igen! Izraeliek? Igen!

Mert a cigányokon kívül élnek itt kisebbségben mások is, szép számmal, de dolgoznak, próbálnak alkalmazkodni, pozitívan állnak a magyarokhoz. Ez sajnos nem mondható el a cigányokról, természetesen vannak kivételek, de ha az arányokat nézzük, és az egészhez viszonyítunk, sokkal több cigány származású egyén nem dolgozik, nem tanul, mint a magyar származású személyek.

Az izraeliekkel kapcsolatban meg, úgy hallom, hogy a legtöbb gyár, üzlet, bank, cég, üzletközpont, mozi, - és a jó ég tudja, még mi - az ő tulajdonukban van. És érdekes módon, amíg mi magyarok egyre csak szegényedünk, addig ők rohamosan gazdagodnak a mi országunkban, a mi kárunkra!!! Állami támogatással, mivel a pályázatokat is ők nyerik, nem csoda, hisz ők is bírálják el azokat - természetesen vannak kivételek, de arányaiban az egészhez viszonyítva, sokkal több izraeli származású egyén rendelkezik olyan vagyonnal, amihez a rendszerváltás után jutott hozzá, állami támogatással.

Hát ez fáj a magyaroknak! És ez minden népét szerető nemzetnek fájna!

Volt ebben az írásban erőszak? :-)

Rekesszük ki azokat, akik kirekesztenek minket a saját hazánkból!