width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. máj. 27.

2016. május 27., péntek

A szocik is így kampányoltak a jobboldal ellen, "Ne törődjetek a következményekkel, a büntetést majd...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
A szocik is így kampányoltak a jobboldal ellen, "Ne törődjetek a következményekkel, a büntetést majd...
May 27th 2016, 20:21

A szocik is így kampányoltak a jobboldal ellen, "Ne törődjetek a következményekkel, a büntetést majd kifizetjük."

A zsidesz se különb semmivel. A fideszdsz ami alá fogja írni a ttip-t és az ahhoz nagyon hasonló kanadai - szabadkereskedelminek mondott de attól sokkal tágabb, totalitárius tőkeuralmat hozó oroszlánszerződést olvasatlanul.

Kínjában mindenfélét hazudozik a fideszes média

2016-05-27 12:56

Sokatmondó, hogy a Fideszhez közelálló média épp az őszödi beszéd elhangzásának tizedik évfordulóján járatja csúcsra a hazugságbeszédet. A valóság az, hogy a Jobbik mögött nem állnak offshore-lovagok, az a XX. század leszerepelt pártjainak, a Fidesznek (Horváth Zsolt, Kerényi János, Andy Vajna) és az MSZP-nek (Boldvai László) a jellemzője. Emlékezetes, a Fidesz politikusai nem merték aláírni azt a nyilatkozatot, melyben kijelentik, hogy nincs offshore érdekeltségük.

A fideszes médiában említett D-D Consulting Kft.-vel a Jobbik nem állt és nem áll szerződéses viszonyban. A nyilvános cégadatokból az is kiderül, hogy Forrai Richárd 2011 óta nem tulajdonosa ennek a Kft.-nek. Sőt, az is nyilvános, hogy a céget Magyarországon jegyezték be, tevékenységét itthon végzi, tulajdonosi szerkezete átlátható (egy fő magánszemély), a nyilvános mérlegbeszámolókból pedig az is kitűnik, hogy adófizetési kötelezettségét szintén Magyarországon teljesíti. Röviden: az offshore egyik ismérvének sem felel meg.

A Jobbik nem kívánja befolyásolni, hogy magánszemélyek magánvállalkozásai kivel és milyen jogszerű szerződéses viszonyban állnak, a szocializmusra volt jellemző, hogy a kormányzó állampárt és médiája befolyásolhatta azt. Jellemző, hogy a Fidesz médiája most éppen ezt a gyakorlatot hozza vissza.

A hazugságok miatt jogi úton fogunk elégtételt venni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

https://jobbik.hu/hireink/kinjaban-mindenfelet-hazudozik-fideszes-media

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall Fast



A szocik is így kampányoltak a jobboldal ellen, "Ne törodjetek a következményekkel, a büntetést majd...
4:21:34 PM
A szocik is így kampányoltak a jobboldal ellen, "Ne törodjetek a következményekkel, a büntetést majd kifizetjük."

A zsidesz se különb semmivel. A fideszdsz ami alá fogja írni a ttip-t és az ahhoz nagyon hasonló kanadai - szabadkereskedelminek mondott de attól sokkal tágabb, totalitárius tokeuralmat hozó oroszlánszerzodést olvasatlanul.

Kínjában mindenfélét hazudozik a fideszes média

2016-05-27 12:56

Sokatmondó, hogy a Fideszhez közelálló média épp az oszödi beszéd elhangzásának tizedik évfordulóján járatja csúcsra a hazugságbeszédet. A valóság az, hogy a Jobbik mögött nem állnak offshore-lovagok, az a XX. század leszerepelt pártjainak, a Fidesznek (Horváth Zsolt, Kerényi János, Andy Vajna) és az MSZP-nek (Boldvai László) a jellemzoje. Emlékezetes, a Fidesz politikusai nem merték aláírni azt a nyilatkozatot, melyben kijelentik, hogy nincs offshore érdekeltségük.

A fideszes médiában említett D-D Consulting Kft.-vel a Jobbik nem állt és nem áll szerzodéses viszonyban. A nyilvános cégadatokból az is kiderül, hogy Forrai Richárd 2011 óta nem tulajdonosa ennek a Kft.-nek. Sot, az is nyilvános, hogy a céget Magyarországon jegyezték be, tevékenységét itthon végzi, tulajdonosi szerkezete átlátható (egy fo magánszemély), a nyilvános mérlegbeszámolókból pedig az is kitunik, hogy adófizetési kötelezettségét szintén Magyarországon teljesíti. Röviden: az offshore egyik ismérvének sem felel meg.

A Jobbik nem kívánja befolyásolni, hogy magánszemélyek magánvállalkozásai kivel és milyen jogszeru szerzodéses viszonyban állnak, a szocializmusra volt jellemzo, hogy a kormányzó állampárt és médiája befolyásolhatta azt. Jellemzo, hogy a Fidesz médiája most éppen ezt a gyakorlatot hozza vissza.

A hazugságok miatt jogi úton fogunk elégtételt venni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

https://jobbik.hu/hireink/kinjaban-mindenfelet-hazudozik-fideszes-media?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts