width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 24.

2007. szeptember 24., hétfő

Honnan lesznek ezek?

A félretájékozottság hamis magabiztosságot ad. :-)

Vannak olyan, kifejezetten vadliberális fiatalok, akik rendszerint szociológiai és közgazdász szakokon tanulnak. (nem mindegyik ott, de nagyon sokan) Ezek többet olvasnak nem felsőfokú tanulmányokat folytató kortársaiknál, de mit is olvasnak? Alap dolog, hogy ezekben az iskolákban a népszabóság és a hvg ott virítson mindenhol, ahol újságokat vesznek, közhasználatra. Ezeken kívül még van magyar narancs, hócipő, vg, és azaz élet és irodalom, népszava, meg a különféle szaklapok. Valahogy a Magyar Nemzetet és a Demokratát valamint a Nemzetőrt, és a Front-ot, stb. lapokat nem divat ezekre a helyekre járatni, pedig JOBBAK mert azokban megírják a kormányoldal, ÉS az ellenzék (ha van) disznóságait, WATCHDOG MEDIA, azaz éppen a felelős tájékoztatás feladatát látják el, BLOW THE WHISTLE, azaz hát ezekben a lapokban megírják a hatalom számára kényes igazságokat is. És itt hatalom alatt nemcsak ez a nyomoronc zsidókormány értendő, hanem a nemzetközi zsidó lobbi úgy általában. Persze ezek a lobbik hisztiznek is rendszeresen, és nem is hirdetnek a zsidók tulajdonában levő cégek ezekben a lapokban.

Persze nem csak ennyi a liberálcionista hatás az iskolákban, nem. Ehhez még hozzájön a KÖZPONTOSÍTOTT NAT azaz nemzeti alaptanterv (igen, a liberálisok itt is központosítanak, miközben mindig azt hazudják, hogy a központosítás lerontja a hatékonyságot, na persze ha ők csinálják akkor nem mondják ezt), kötelező holokamu bűntudatra neveléssel, tolerancia-idióta szabadkőműves hazugságokkal az emberek egyenlőségéről (az emberek nem egyformák, ami nem egyforma, az nem lehet egyenlő) és a neoliberális közgazdasági elméletekkel, amiket a gyakorlatban a nagyhatalmak nem is alkalmaznak, mivel tévesek. Például a verseny mítosza, ami helyett rendre monopóliumok, vagy esetleg oligopóliumok alakulnak ki, mivel nagyon tőkeigényes ma már a legtöbb ágazat. Például, hány mobilszolgáltató is van? 3. És hány autógyártó? Itt megint csel van, mivel sok márka a General Motors tulajdona, tehát valójában egy kézben van. Ezek még klasszikus iparágak, a távközlés, és a járműipar, de az egészségügy különleges abban, hogy ott az ember életéről van szó. Nem lehet azt mondani hogy "haver, megmenthetnénk az életed, de nem lenne kötséghatékony a dolog, meg aztán ágy sincs, orvos sincs, mert elmentek külföldre 5-10 szeres pénzért, inkább dobd fel a bakancsod ottthon, az olcsóbb" :-D Ja és persze, a multik szinte semmi adót nem fizetnek, csak a dolgozók utáni járulékokat, azt is a dolgozó béréből vonják le tulajdonképpen. Versenyezz velük, a százezres fizetésedből, egyszeri magyar, építs gyáróriásokat, fizess kutatókat, vegyél fel 50%-os évi kamatra uzsorahitelt? Inkább nem, mert nem is lehetne...

No persze, mindezek ellenére, már egyre kevesebb fiatal válik ilyen "liberális" azaz agymosott, fogyasztóvá nevelt géppé, akinek a ballib média mondja meg, hogy kicsoda, hogy mi legyen a véleménye. :-D

"Továbbá a kilencvenes évek derekán nálunk is megjelenik az önérvényesítő, rámenős yuppie-réteggel való szimpatizálás"

Igen, és nagy naivan azt hiszik, mindezt a sikert ők utánuk csinálhatják, szociliberós kapcsolati tőke, anyagi fedezet, és egyebek híján. Mert ezek gyakran vágják az ember fejéhez, hogy vesztes, csak mert a cionista zsidókat és gaztetteiket egyáltalán megemlíti.Meg hogy mindenki a tehetsége szerint érvényesül, ami egy ordas hazugság. A színházi életből például csak azt adja le a mainstream liberál-média, amit a liberális rendezők és a zsidó színészek alkotnak. Pl. schilling árpád zsidó, alföldi róbert zsidó, (utálunk XD) no persze ezt is úgy hogy csak BP. van a világon, és "vidéken nincs semmi".

A tanáraik közt vannak szdsz-képviselők, régi komcsik, és vásárhelyi mária zsidó, fröhlich ida zsidó féle turbócionista hiszteroballib szörnyetegek is. Ezek persze ahogy a farkas a mesében, báránynak azaz demokratának, és européernek álcázzák magukat. Csak náluk a szavak és a tettek különválnak, mivel valójában zsidó sovinisztták, és ezért félrevezetik a rájuk bízott fiatalokat, különösen a szociológia szakon és ott is a kisebbségek, (nemi, faji,stb.) és a szubkultúrák (drogosok azaz kendermagosok például), szekták, azaz a deviáns csoportok normális többség elleni tombolását nevezik "harc az egyenlő BUZI jogokért"-nak. Pedig eleve jogegyenlőség van, és innen is látszik, ezek mást akarnak, ezek a devianciákat akarják felerősíteni, hogy szétbomlasszák a társadalmat, és hogy a deviáns fiatalok rájuk, azaz az szdsz-re szavazzanak.
Mert akkor mehet a szabadosság, csak például a fű kapudrog, azaz komolyabb drogok következnek utána : név szerint a hasis és az extasy.

És ezek a mocskos ifjúság-megrontó zsidók igenis ellenséget látnak a magyar fiatalokban, azért kellett mindig az szdsz-nek az oktatási és ifjúsági tárca, és azért van most is egy zsidó azaz hiller pityu kezében az.
Liberalizmusuk propaganda hazugságokból áll, bort isznak és vizet prédikálnak, hisz ők akarják a szabadkőműves egyenlősdijüket, internacionalizmusukat, és egyéb beteges agyszüleményeiket a többségi társadalomra rákényszeríteni. Büntető törvényekkel. Nesze neked liberális érték, nesze neked szólásszabadság, cionista zsidóbanda, csak az erőből értenek. Nem is tisztelik a gyengéket.

Hát ne legyünk azok, és sose higgyünk egy zsidónak.

Ez egy jó csapongós post lett biza.
Szerintem a "kitérők" majdnem mindegyike külön postért kiált, de így teljes a kép xD