width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.02.05.

2016. február 5., péntek

Fidesz? Nemzetieskedő szadesz. Tudjuk, merjük, tesszük, az emberektől elvesszük. Így ésszerűsítik a kórházakat főleg vidéken, elfekvővé és értékesítendő ingatlanná! Ezért nem kap megfelelő támogatást az oktatás se. Csath Magdolna mutatott rá de igaz, a rendszerváltás utániak közül minden eddiginél kevesebbet költ e kettőre a kormány. De e trendben a ballib is benne volt mikor kormányoztak sajnos. Tudjuk, "a legfőbb érték az ember" vagy tán balos és áljobbos libsiéknél mégse. Jobbik kell helyettük! Mert mindegyik 89-es = beépített emberekkel + ügynökökkel teli korrupt mutyipárt volt már hatalmon és nem váltak be.

Fidesz? Nemzetieskedő szadesz. Tudjuk, merjük, tesszük, az emberektől elvesszük. Így ésszerűsítik a kórházakat főleg vidéken, elfekvővé és értékesítendő ingatlanná! Ezért nem kap megfelelő támogatást az oktatás se. Csath Magdolna mutatott rá de igaz, a rendszerváltás utániak közül minden eddiginél kevesebbet költ e kettőre a kormány. De e trendben a ballib is benne volt mikor kormányoztak sajnos. Tudjuk, "a legfőbb érték az ember" vagy tán balos és áljobbos libsiéknél mégse.

Jobbik kell helyettük! Mert mindegyik 89-es = beépített emberekkel + ügynökökkel teli korrupt mutyipárt volt már hatalmon és nem váltak be.