width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. ápr. 4.

2014. április 4., péntek

Orbán Viktor a Korrektúrában beszélgetett Bayer Zsolttal

Orbán Viktor a Korrektúrában beszélgetett Bayer Zsolttal

http://www.echotv.hu/korrektura-2014-03-28-korrektura

Amit mond, mind érdekes, zömmel jó dolgok is, aki mondja, hát. :D Mennyire hiteles, nem is elsősorban ő hanem a liberálisokkal teli pártja, és miért jobb választás inkább a Jobbik a Fidesznél.

Mert igaz, tényleg akad rosszabb választás a Fidesznél, és az a balliberális összefogdosás, akik az összes valamirevaló (akasztófára) bukott szoci és szabad demokrata figurát begyűjtötték. Azért a szocionista bűnbandát mégse kéne még egyszer újraválasztani, sőt egyáltalán soha többé, akárhogy ígérgetnek és uszítanak, memóriával rendelkező embereknél nulla a hitelük, és mondom ezt nem médiára hanem élettapasztalatra alapozva : 2006 utáni megszorításokat, hatalmi önkényt, rendőri? (inkább inkalos) brutalitást, országrombolást nehéz elfelejteni.

Echo Televízió egész vasárnap tudósít a választásról

Nézőinek kérésére ma este megismétli az Echo Televízió a Korrektúra című műsorát, amelyben Bayer Zsolt vendége Orbán Viktor miniszterelnök volt. A beszélgetés 20 óra 30 perckor kezdődik a televíziócsatornán.
Hirdetés

Az Echo Tv az országgyűlési választás napjára egész napos műsorfolyammal készül. A televízióadó április 6-án, vasárnap reggel már 8 órától kétóránként jelentkezik híradóval, amelyben folyamatosan beszámol nemcsak a budapesti, hanem a vidéki eseményekről is. A Napi Aktuális Extra című műsorral 17 órától várja a nézőket Hajdú Andrea műsorvezető, aki Tóth Gy. László, Szabó László és Szolomayer Balázs politikai elemzőkkel beszélget. Már a 19 órás urnazárás előtt kezdetét veszi a Magyarország Választ 2014 című, egész estés műsor. A 18.50-kor kezdődő adást Néveri Ferenc Igor vezeti. A műsor vendégei Boros Bánk Levente, Cservák Csaba és Szabó László politikai elemzők lesznek, akik a választási kampány eseményeinek értékelése mellett a folyamatosan frissülő eredményeket is kommentálják. Az Echo Tv egész nap kapcsolja majd a külső helyszíneken lévő kollégáit a Fidesz–KDNP, a Jobbik, az MSZP és az LMP eredményváró központjából. A televízió munkatársai természetesen a Nemzeti Választási Központból is rendszeresen bejelentkeznek.