width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 17.

2013. február 17., vasárnap

Magyar Tavasz Mozgalom a haha alternatívájaként

Magyar Tavasz Mozgalom a haha alternatívájaként

Mert nem elég kritizálni, építeni is kell. De úgyis támadni fogják ezt is, mint minden más nemzeti érdekű megnyilvánulást a főbesodró  neolib médiában. xD

Haha szadesz-hálózatosok, azt hiszitek akárhányszor át lehet verni a magyar népet? Soha többé mszp - szdsz !




Részletek, a többi ITT

- A Magyar Tavasz bevallottan nemzeti alternatívát kíván nyújtani a Hallgatói Hálózattal szemben. Miért van erre szükség? Mi a baj a HaHával?

BG: A legnagyobb baj velük, hogy nagyon öntörvényűek, és úgy fejezik ki nem tetszésüket az oktatási rendszerrel szemben, hogy az mások tanulásának rovására megy. A tanulás szabadságáért nem lehet a tanulás helyett tüntetni. Az nem megoldása a problémákra, ha elfoglalják a termeket, és nem hagyják tanulni hallgatótársaikat.

SJ: A HaHa egy óriási hazugság, ami az ég egy adta világon semmi másról nem szól, mint hogy az a balliberális politikai elit, amely az utóbbi évek során háttérbe szorult a felsőoktatás irányításából, valamilyen úton-módon – felhasználva az egyébként jogosan felháborodott hallgatókat – a küszöb alatt visszakússzon. A HaHát és a mögötte álló erőket nem érdekli a minőségi felsőoktatás, őket csak egy dolog érdekli, hogy ennek az országnak a miniszterelnöke 2014-től Bajnai Gordon legyen.

- A Magyar Tavasz sem független mozgalom…

SJ: Igen, de a Hahával ellentétben soha nem is állítottuk magunkról, hogy azok lennénk. A Hallgatói Hálózattal nem az a legnagyobb baj, hogy elkötelezett egy ideológia és egy bizonyos politikai erő mellett, hanem hogy azt akarják elhitetni magukról, hogy ők minden hallgatót képviselnek. Azt hazudják, hogy függetlenek. Mi pártok felett állunk, de nem értékek felett.

Egy dolog legyen világos: a Magyar Tavasz Mozgalom nem képviseli a hallgatókat, arra ott van a legitim szerv, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája. A Magyar Tavasz egy világnézetet képvisel és egy értékközösséget jelent.
Posted 2 minutes ago
View comments

haha, Magyar Tavasz, Fidesz, Jobbik, diáktüntetések, mienk az egyetem, ron werber, soha többé mszp, hallgatói hálózat, kormány, diáklázadás, diáklázítás. balliberálisok, szocionisták, szocialisták, bajnai gordon, baloldal, tandíj, röghöz kötés