width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. nov. 18.

2013. november 18., hétfő

4k - fővárosi liberális zsidók legálisan terjesztenék a marihuánát Magyarországon?

Hír: "Legalizáltatni akarja "A Negyedik Köztársaság Párt" a marihuánát Magyarországon: 4k néven is ismert ez a szélsőséges liberális csürhe.

Nyilván akinek érdeke el akarja érni hogy törvényesen kereskedhessen vele. Ahhoz is kell tőke, kapcsolati háló ami a 4k féléknek mindkettő  adott - no és eleve anarchiakeltésért fizetik őket balliberális zsidók - az usából, és még sötétebb helyekről.

Nem akarjuk mi azt, hogy mexikói drog-állapotok legyenek. Elég erőszakos világ az ott.

Drogozzanak a liberálcionista zsidók, és az ő gyerekeik!

De ne nekünk, és családunknak akarjanak vadvilágot, az adagra valóért tolvajló, rabló függők előállításával.

Drogfüggőség eleve kizárja a döntési szabadságot, az egy életforma ami a pusztulásba visz, ez a liberálisok célja.

Az nem érv hogy az alkohol is árt, két rossz közül egy se lesz jó. Különben is, a fű csak az első lépés lenne a gojmérgezésben, Ozorán azon a hírhedt goa fesztiválon nemcsak füvet találtak...

"Nézzük csak ezeket az alkoholizált, az italoktól megmámorosodott állatokat - az italok mértéktelen élvezetéhez való jog együtt jár a  szabadsággal. Mi és a mieink nem követjük, ill. követik ezt az utat."

http://szabadriport.wordpress.com/2013/11/18/a-fu-az-elso-lepes-a-sirba/

http://szabadriport.wordpress.com/2013/11/18/jakobinus-csurhe-kabitoszeres-koztarsasagot/

És a harmadik Szabad Riportos poszt : ”Lehet, hogy sokan azt mondják, hogy a marihuána nem veszélyes. Nézd meg, hogy kik mondják ezt. Esetleg ugyanazok az emberek, akik aztán füvet próbálnak eladni neked?..”

A Coca Cola gyártója szerint nem káros a termékük, a gmo terjesztők szerint nem káros a génmódosított vacak.


"Trebach nem válaszol arra a kérdésre, hogy hol van az "erős bizonyíték" a kábítószer fogyasztásának a természetes korlátjára, amely korlát akkor is hatékony, ha a drogok szabadon beszerezhetőek."


Ezeknek Vörös Pimpernel is náci lett volna

2013. november 16. Horthy Miklós budapesti bevonulására emlékeztek Kenderesen Több százan vettek részt a Horthy Miklós egykori kormányzó kenderesi nyughelye előtt rendezett szombati megemlékezésen. A rendezvényt a  Magyarok Világszövetsége szervezte annak alkalmából, hogy Horthy  Miklós 1919. november 16-án vonult be Budapestre.

Igaz Magyar testvéreinkkel újra megemlékeztünk Kenderesen Horthy Miklós ,Magyarország egykori kormányzójának ,a "vörös rongyokba "  öltözött Budapestre történt győzedelmes bevonulásáról :


Budapest 2013. november 17. Horthy a magyar nemzet hőse! Több száz fő gyűlt össze a fővárosi Kosztolányi Dezső téren vasárnap délután, hogy egy megemlékezéssel egybekötött vonuláson vegyen részt. Az egybegyűltek Horthy Miklós 94 évvel ezelőtti bevonulásáról emlékeztek meg. A Szent Gellért térnél ellentüntetők is voltak, de hangjukat elnyomta a kormányzó iránti magyar tisztelet. A Feneketlen-tó melletti rendezvényen felszólalt Gyüre Csaba jobbikos országgyűlési képviselő és pártalelnök, Mészáros István, az Új Magyar Gárda főkapitánya, Bába Szilvia önkormányzati képviselő, Sas Zoltán, a nemzeti párt Rendvédelmi kabinetének alelnöke, valamint Magvasi Adrián, a HVIM vezetőségi tagja. Novák Előd Jobbik-alelnök, a megemlékezés moderátora szerint Horthy Miklós kormányzósága alatt egy alternatívát nyújtott az ország számára. Megjegyezte, hogy a demszky-érához képest fejlődés, hogy egy ilyen eseményt meg lehet tartani. Novák megerősítette, hogy a Jobbik továbbra is tervezi egy életnagyságú Horthy lovasszobor felállítását a Gellért téren. Bába Szilvia jobbikos önkormányzati képviselő szerint Horthy Miklós megítélése a mai napig kérdéses. A képviselő méltatta Magyarország volt kormányzóját, miközben felidézte életútját. Mint mondta, a balliberális csoportok szándékosan ferdítik el a tényeket, megtévesztően kommunikálnak, ennek pedig a hataloméhség az oka. A jobbikos önkormányzati képviselő után Magvasi Adrián, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetőségi tagja következett. Megemlékezett a Hazatérés Templománál történt eseményekre, amikor is a kormányzó mellszobrának avatása ellen szélsőbaloldali tüntetők tiltakoztak. A mozgalom képviselője azt fejtegette, hogy a HVIM és a Jobbik - sokak bánatára és híresztelése ellenére - nem veszt a radikalizmusából, hanem ellenkezőleg, egyre radikálisabb. Mint mondta a radikalizmus nem folytonos szembenállást jelent, hanem a példaértékű alapokhoz való visszatérést. Magvasi megerősítette, hogy a HVIM és a Jobbik szövetsége töretlen, amit az a szimbolikus tett is bizonyít, hogy a mai napon együtt vonultak a korábban Horthy Miklósról elnevezett úton. A menet indulása előtt Sas Zoltán, a Jobbik Rendvédelmi kabinetének elnöke a nemzet hősének nevezte Horthy Miklóst, aki töretlen küzdött Magyarország boldogulásáért. Sas szerint a balliberális erők nem a kormányzótól magától, hanem az általa képviselt valódi nemzeti öntudattól félnek. A menet a beszédeket követően lovasok vezetésével elindult a Szent Gellért térre, helyszíni tudósítónk szerint több száz ember vonul az utcákon.
"Ez a város megtagadta ezeréves múltját" http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/11/ez-varos-megtagadta-ezereves-multjat.html

Mi az hogy reakciós, hogy egyáltalán mi a jelentése annak? Re, azaz válasz-akció.

Bárki, aki nem ért egyet a baloldali - liberális agyrémekkel, akadályozta a cionista hatalomátvételt, reakciósnak minősült. Esetleg klerikálisnak is.

Akik 1919-ben, vagy 1945-48 után a passzív beletörődés helyett egyénileg vagy szervezetten védekeztek a vörösterror ellen,  reakciósnak lettek minősítve és levadászták őket. Az áldozatot  hibáztatja a gyilkolni óhajtó, mert az próbálja védeni az életét.  Ezeknek Vörös Pimpernel is náci lett volna. A jobboldalon mindig, míg a baloldalon sohasem számon kért, megfoghatatlan "demokratikus"  "köztársasági" értékek ma is ugyanúgy balliberális hazugságok.

"Bizony az 1789-es francia forradalmat követő jakobinus diktatúra rémtetteit is felülmúlták az övéik, így például az általuk  'reakciós'-nak nevezett Magyar Tudományos Akadémia működését felfüggesztették"

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70362

A magyar nép örült Horthy budapesti bevonulásának, és annak hogy vége lett a vörösterrornak. Nem úgy a vörös csőcselék! És a mai Kettős Mércés libajnaista utódaik, akik a tanácsköztársaság párti,  szabadkőműves és zsidó jászi oszkár elveit vallják :

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70369