width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. márc. 5.

2008. március 5., szerda

Negatív trendek

Negatív trendek

Ezt elrettentő példaként találtam a régi törikönyvemben :

"Nagy érdeklődéssel tanulmányoztam egyes amerikai államok törvényeit az olyan személyek újratermelődésének megakadályozásával kapcsolatban, akik értéktelenek faji szempontból"

-Adolf Hitler megjegyzése Otto Wagnernek, az SA katonai vezetőjének, mellesleg aki szerint ez embertelen, az a fogamzásgátlást is annak tartja? :-)

Az eugenika jelentése jó származéksor, legyenek ép, egészséges állampolgárok, ami közérdek. A már élő fogyatékosok megölése NEM feltétlen része ennek a énállomány-javításnak!

"Az első generációs japánokat, kultúrális hátterük, és a Japánhoz köthető lojalitásuk miatt idegen fajnak kell tekinteni"

-Részlet a japánok deportálását parancsba adó USA törvényből. Lágerekben éltek a háború végéig, utána hazatoloncolták őket. Semmi kártérítés, semmi hollywoodi propaganda, mint a kamukauszt esetében, erről csak az tud aki részletesen utánanéz a 2. vh. eseményeinek.

A következő beszéd 1933 márciusában hangozott el, egy olyan országban, amely elindult a birodalommá válás útján. Nem, nem a németeknél. USA, Roosevelt :-)

"...Az értékek elképesztő szintekre süllyedtek; adók megnövekedtek; a fizetőképességünk zuhant; mindenfajta kormány súlyos jövedelem megnyirbálásokra kényszerült; a tőzsde alapjai befagytak a jelenlegi kereskedelmi árak mellett; az ipari vállalatok hervadt levelei hevernek mindenütt; farmerek nem találnak piacot az áruiknak; családok ezreinek több éves megtakarítása tűnt el. A legfontosabb: munkanélküli polgárok tömegei szembesülnek a létezés kegyetlen problémájával, és itt egy óriási erőfeszítés kevés eredménnyel..."

"...Ki a hibás?... Az emberiség árucseréjének urai... a konokságuk és inkompetenciájuk miatt... De a lelkiismeretlen pénzváltók saját praktikáik miatt most... megsemmisülve állnak a közvélemény előtt..."

"...Szembesülve a hitel bukásával, nem ajánlottak mást csak még több hitelt. Kivetkőzve a profit csábításától, ami a népünket az ő hamis vezetésük alá kergette, újragondolták a figyelmeztetést, könyörögve könnyesen, hogy visszaszerezhessék a tiszteletünket. Ők csak az önmaguk hasznát lesők generációjának uralmát ismerik. Nincsenek céljaik, és célok nélkül az ember megromlik. A pénzváltók elhagyták a trónjukat civilizációnk templomában. Most már visszaállíthatjuk az ősi igazságok templomait. (tapsvihar) Az megújhodás mércéje abban a törekvésben van, melyben mi többre tartjuk a nemes társadalmi értékeket, mint a puszta profitot..."

"...Együtt kell mozdulnunk, mint egy kiképzett és hűséges hadsereg mely kész feláldozni önmagát egy fegyelmezett közösségért, mert ilyen fegyelem nélkül nincs előrelépés, semmilyen vezetés nem hatékony. Mi, tudom, készek vagyunk alávetni életünket és jólétünket ekkora fegyelemnek, mert ez teszi lehetővé azt a vezetést, amely egy nagyobb jó felé irányít. Ez az ajánlat amit én teszek, úgy ítélve, hogy a magasabb célok felettünk állnak mint szent kötelezettségek, a kötelesség uniójában, amely ezidáig csupán a fegyveres testületekben jelent meg. Ezzel a megítéléssel, én elfogadom tétovázás nélkül népünk e nagy seregének vezetését, egy fegyelmezett támadás nevében a közös problémáink ellen."

"...Egy előre nem látható szükség egy visszavonhatatlan akcióra átmenetileg megváltoztathatja a végrehajtói és a törényhozói hatalom normális egyensúlyát... az egyetlen elmaradt eszköze a krízissel való találkozásnak - széles végrehajtói hatalom hogy hadat viseljünk a vészhelyzet ellen, akkora, mint a hatalom amely akkor illetne meg, amikor hadat viselünk egy idegen ellenséggel szemben..."

Az a baj, hogy csak beszéltek róla. Németországban ellenben, komolyan is gondolták.

Ma nálunk viszont a törvényhozás, és a karhatalom is zsidókézen van, és ők egyáltalán nem vesznek emberszámba minket. A negatív trendek, amiket szándékosan okoznak, szintén ezt bizonyítják.

És hogy mi a megoldás? Hát ez :

http://hu.metapedia.org/wiki/Hungarizmus_vagy_nemzethal%C3%A1l