width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. szept. 7.

2015. szeptember 7., hétfő

Izrael kerítést épít, s senkit sem fogad be, aki nem zsidó. "uralni kell határainkat az illegális munkakereső bevándorlókkal és a terroristákkal szemben."

Balliberálisok azaz zsidók kedvenc országa. Példa a bevándorláspolitikára neki, amikor a saját ügyeik intézésében sovinizmusig nacionalisták, de mindenki mást megliberrálnának. Képmutató, hazug, kettős mércés banda. Igen, az a blog is egy szar. :D

Ezek a migAIDS, migszol, meg tasz félék kitanítják a jogaikra a csőcseléket. Kötelesség, alkalmazkodás az nem, mert Európa lerombolása a sötét oldal célja. Igen, a honos lumpen rétegeket is ők uszították eddig a rendes emberek világa ellen. Most meg a betolakodókat pátyolgatják.

Izrael kerítést épít, s senkit sem fogad be, aki nem zsidó

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86385

2015. szeptember 06. 13:57 Hunhir.info

Izrael nem közömbös a menekültek tragédiája iránt, de nem tervezi befogadásukat - mondta Benjámin Netanjahu miniszterelnök vasárnap. A miniszterelnök a szokásos vasárnapi kormányülés kezdetén kijelentette, hogy Izrael nem érzéketlen az afrikai és a szíriai menekültek emberi tragédiájával szemben, de Izrael kis állam, amelynek "nincs demográfiai és földrajzi mélysége".

Netanjahu Jichák Hercognak, az ellenzéki Munkapárt és a parlamenti ellenzék vezetőjének szombati szavaira felelt, aki szíriai menekültek Izraelbe fogadását sürgette humanitárius okokból.

A jeruzsálami közszolgálati rádió szerint a kormányfő azt is hozzátette, hogy "uralni kell határainkat az illegális munkakereső bevándorlókkal és a terroristákkal szemben."

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Izrael önfeláldozóan ápolta a szíriai harcok mintegy ezer sebesültjét. (Az Assad-ellenes terroristákat.)

Netanjahu azt is bejelentette, hogy Izrael vasárnap megkezdi a kerítés építését keleti határán is, az első szakaszban Timna és Eilat között, hogy megvédje az ott felépülő repülőteret. Az elválasztó rendszert később tovább folytatják a Golán-fennsíkig, ahol már korábban felhúzták a szomszédos országok és Izrael közötti kerítés-rendszert.