width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 30.

2007. szeptember 30., vasárnap

Ők mondták a holokausztról

Ők mondták a holokausztról

Lefordítok néhány véleményt a Hal Turner-féle rádió blogjának Haloscanes kommentmezőjéből. :-)

Vélemény #1.

"Jó hogy ez előkerült, HT (Hal), ahogy mindig is gondoltam, az elfogulatlan Vöröskeresztes jelentés szerint IS több zsidó élt a Földön a második világháború végén, mint annakelőtte!!! (a World Almanach lexikon szerint IS így volt!!!)

„22. (1948) A The New York Timesban Hanson W. Baldwin Pulitzer-díjas újságíró a zsidó szervezetek adataira hivatkozva 15,6 és 18,7 millió közé teszi a világ zsidóságának létszámát, összhangban az előző évben kiadott World Almanach-hal, amely az 1938-as évre 15,7 millió zsidót ad meg az egész világra"

Sőt mi több, azok a zsidók, akik mégis meghaltak azokban az időkben, a nekik fenntartott táborokban, és pl. Theresienstadtban (azt a várost a zsidóknak adták), ahol felettébb kellemes körülmények voltak (a spártai usa-beli lágerekhez és a gulághoz képest is, az amcsik a németeket és a japánokat ilyen lágerekbe zárták a háború alatt az usa-ban) azok azért haltk meg különféle járványokban és az éhségtől, mivel a légiterrorista amcsi és a brit szőnyegbombázások megsemmisítették a vízvezetékeket, és az ellátási útvonalakat : nem volt tiszta vizük, tífusz és vérhas járványok tizedelték őket, illetve eddigre már a városokban élő németek is éheztek. Mindezt a helyzetet kizárólag a terrorbombázások okozták, azok miatt nem jutott üzemanyag a mezőgazdasági gépekbe, a rommá vált utak miatt nem jutott el elegendő élelmiszer a városokba, táborokba.

Hitler hatalomra kerülésétől vívta a harcot a német nép túléléséért, el akarta kerülni a háborút, amit a lengyelországi, főleg zsidókból álló kormány, és a szabadkőművesség vezette anglia, franciaország robbantott ki. Ugyanis a lengyel zsidók öldösték a lengyelországo népi németeket!!!
Egyetlen zsidót sem öltek meg Hitler parancsára a zsidósága miatt, azok kommunisták, terroristák, és köztörvényes bűnözők voltak, akikkel mégis végeztek.
Hitler túl emberséges volt velük, el kellett volna pusztítani a keresztény Európa és a fehér ember legádázabb ellenségeit, amikor ez lehetséges volt.
(mondtam, hogy csak fordítom, de vicces véleménye volt itt valakinek, nem?? xD)
A zsidók parazitaként települnek rá az árja kultúrára, és gazdaságra, mindent kisajátítanak maguknak amit lehet. A zsidók nem képesek értékek létrehozására a kultúrában, helyette vagy plagizálnak, vagy ízléstelen, trágár, destruktív dolgokat hoznak létre. Az amerikai és az angol árjákat félrevezették a zsidók, így az usa és anglia németellenes harca valójában a fehér emberek TERSTVÉRHARCA volt, mely szükségtelen volt, és csak a zsidók profitáltak belőle : izraelt nagyrészt a háborús "rendezés" keretében hozták létre!!! Zsidóké volt akkor is a média és az oktatásügy angliában és az usa-ban is.

Vélemény #2.

A táborok többségében hőszigetelt faházakban (arrafelé olcsó volt fából építkezni) laktak a benntlakók, akik veszélyeztették volna Németország háborús erőfeszítéseit, mivel sokuk kommunista, anarchista és nyugati kém volt. Fatüzelésű vashályha, és radiátorok által a mai központi fűtéshez hasonló rendszerben a fűtés is meg volt oldva. Auschwithzban úszómedencék, kultúrtermek, könyvtár ésszínház (!!!) is volt.
Mindezek a létesítmények értelmetlenek lettek volna egy haláltáborban.
A Zyklon-B kristályt ruhák és cipők, valamint ágyneműk fertőtlenítésére használták, éppen a járványos betegségek megelőzésére. Ha a háború végén nem lett volna hiány belőle, több táborlakó túlélhette volna a háborút.

Vélemény #3.

Az úgynevezett "holokauszt" a huszadik század legnagyobb zsidó hazugsága.
Nevetséges. Hát persze hogy csalás, az Igazság önmagában megáll, csak a hazugságok szorulnak büntető törvények és agymosás általi legitimációra.
A hazugsághoz kell csak múzeum és kiállítások, a hazugság további életben tartására.
Ilyen múzeumokat és kiállításokat akár Odüsszeusz mesés (és mesebeli) utazásairól is készíthetnének, így utólag bármit kitalálhatnak rágalomként a németek fejére, a zsidóké a média és az oktatás, megtehetik.

Cél : az emberek bűntudatra nevelése hogy a zsidó-szabadkőműves új világrendet (NWO) ellenállás nélkül fogadják el.
Miért olyan idegesek ezek az összeesküvők, ha a hazugságaikat valaki megcáfolja?
Ennyire hisztérikusan védett álláspont kizárólag hazugságokra épülhet!

Vélemény #4.

Irónikusan, sokunk már eleve tudta ezeket a dolgokat. A zsidók és seggnyalóik, a fizetett hazugok a médiában, oktatásban, és akiket ezek félrevezettek ördögien hatékony propagandájukkal, csak ők hisznek még a hatmilliós hazugságban.
Aki zsidók meghaltak akkor, természetes okokból haltak meg, amiket a háború okozott : éhezés, tél, járványok : ahogy az európai emberek is meghaltak a háborúkban.
Mennyi fehér és egyéb nemzsidó ember hal meg a terrorista neokon banditák háborús uszítása miatt? Irak, Afganisztán, és holnap talán Irán csatatérré és a halál színtereivé vált a cionista zsidó faji felsőbbrendűségben hívő soviniszta fehér-házi héják által.
Nem, nem támogatom a csapataink kiküldetéseit. Hozzuk őket haza. Amerikai életeket nem érdemes feláldozni zsidó érdekekért.

Vélemény #5.

Ha egy zsidó szája nyitva van, akkor hazudik.
Az is hazugság hogy valaha lámpaernyőt vagy szappant készítettek volna a zsidókból a háború alatt.

Vannak további érdekes vélemények is, azokat később fordítgatom majd le. :-D