width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. nov. 25.

2016. november 25., péntek

CETA + fidesz : "Az Európai Parlament megdöbbentő módon 419 nem szavazattal 258 igennel szemben, 22 tartózkodás mellett elutasította az indítványt. Ezzel világossá vált, hogy a nemmel szavazók még azon az áron is a globális gazdasági szereplők érdekét képviselik, hogy az általuk támogatott nemzetközi megállapodás ellentétes lehet az uniós alapszerződésekben foglaltakkal. Az nem meglepő, hogy a DK képviselői is közéjük tartoznak, de azon el lehet gondolkodni, hogy a magukat a nemzeti szuverenitás védelmezőinek tekintő Fidesz képviselői miért utasították el az Európai Bíróság véleményének a kikérését."

Szabadkereskedelmi megállapodás akár az uniós alapszerződést is megsértve?

Az Európai Parlament november 23-ai ülésén szavazott 89 képviselő által benyújtott indítványról, amelyben kezdeményezték az Európai Bírósághoz fordulást az EU –Kanada közti szabadkereskedelmi megállapodás (CETA) uniós alapszerződésekkel való összhangjának kérdésében. Közelebbről a befektető-állam vitarendezési mechanizmusról (ISDS) kívánták a bíróság véleményét kikérni. Ez az eljárás lehetőséget teremt a globális cégeknek arra, hogy tagországokat pereljenek be választott magánbíróságon, amennyiben úgy ítélik meg, hogy a tevékenységük állami korlátozása profitkiesést okozott számukra. A korlátozásnak lehet környezetvédelmi, közegészségügyi vagy más társadalmi-gazdasági oka, amelynek érvényesítése során egy szuverén kormány a lakosságtól kapott felhatalmazással jár el. Ennek ellenére döntése megtámadható, s az említett bírósági eljárás sok esetben a befektető cégnek ítél meg jelentős összegeket.

Az Európai Parlament megdöbbentő módon 419 nem szavazattal 258 igennel szemben, 22 tartózkodás mellett elutasította az indítványt. Ezzel világossá vált, hogy a nemmel szavazók még azon az áron is a globális gazdasági szereplők érdekét képviselik, hogy az általuk támogatott nemzetközi megállapodás ellentétes lehet az uniós alapszerződésekben foglaltakkal. Az nem meglepő, hogy a DK képviselői is közéjük tartoznak, de azon el lehet gondolkodni, hogy a magukat a nemzeti szuverenitás védelmezőinek tekintő Fidesz képviselői miért utasították el az Európai Bíróság véleményének a kikérését.

Balczó Zoltán, a Jobbik EP-delegációjának vezetője

Dr. Drábik János : Mit kell tenni a magyar nemzet megmaradásáért? Előadás a Magyarok Házában. 2016.11.24.





Dr. Drábik János : Mit kell tenni a magyar nemzet megmaradásáért?



Előadás a Magyarok Házában. 2016.11.24.



https://www.youtube.com/watch?v=cTp6m817JHc

VONA7 - Megpróbálnak engem is rendőrgyilkosnak beállítani Miért tartja magát büszke heteroszexuálisnak Vona Gábor? Milyen kapcsolatot ápol a Jobbik pártelnöke, a Betyársereg vezetőjével? Miért sajnálja Vona Gábor, hogy az alaptörvény-módosítása nem ment át? A kérdező Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa.





Vona7 – Megpróbálnak engem is rendőrgyilkosnak beállítani



Miért tartja magát büszke heteroszexuálisnak Vona Gábor? Milyen kapcsolatot ápol a Jobbik pártelnöke, a Betyársereg vezetőjével? Miért sajnálja Vona Gábor, hogy az alaptörvény-módosítása nem ment át? A kérdező Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa.



https://www.youtube.com/watch?v=94_fNmitgi0

A szabadságpárt, Freiheitliche Partei Österreichs, megvétózná a CETA-t és a TTIP-et is. Ezért nem akarják engedni már a választást se, amin nyerésre állnak! Ausztriában az elnökválasztás megismétlésével egy olyan vezetőváltás történhet, aminek köszönhetően az osztrák kormány barátságosabb alapállást képvisel majd Oroszországgal szemben. Norbert Hofer korábban számos alkalommal kijelentette, hogy az Európai Unió fel kell hagyjon a szankciós politikával.

A szabadságpárt, Freiheitliche Partei Österreichs, megvétózná a CETA-t és a TTIP-et is. Ezért nem akarják engedni már a választást se, amin nyerésre állnak!

A cionista oroszfóbia sem liberális zsidóknak okoz kárt, hanem nekünk többieknek.

Hofer: a Moszkva elleni szankciók sértik az EU alapértékeit

Ausztriában az elnökválasztás megismétlésével egy olyan vezetőváltás történhet, aminek köszönhetően az osztrák kormány barátságosabb alapállást képvisel majd Oroszországgal szemben. Norbert Hofer korábban számos alkalommal kijelentette, hogy az Európai Unió fel kell hagyjon a szankciós politikával.

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Norbert Hofer, a Szabadságpárt jelöltje nyerheti a következő elnökválasztást. A leendő osztrák államfő interjút adott a Szputnyik hírügynökség németországi oldalának, melyben kijelentette, hogy megválasztását követően azonnal félre fogja állítani azokat a gazdasági korlátozásokat, melyekkel az Európai Unió komoly gazdasági csapást mért az osztrák mezőgazdaságra. Hofer azt mondta, ha megnyeri a választást, fokozatosan eltörölné az Oroszország elleni szankciókat, és helyreállítaná a két ország közti kereskedelmet, mert ez a hazai termelők érdekét szolgálja.

A politikus szerint "a szankciók ellehetetlenítik a kommunikációt, fájdalmas károkat okoznak a gazdaságnak, különösen a mezőgazdaságnak, és munkahelyek szűnnek meg a szankciós politika miatt." Hofer ráadásul azt mondta, az uniós alapelvekkel nem ellenkezik a kereskedelmi korlátozások feloldása – épp ellenkezőleg; a Moszkva elleni szankciók sértik az EU alapértékeit.

"Az Európai Uniót azon elgondolás mentén alapították, hogy az országok gazdasági együttműködést folytassanak egymással, és ez az együttműködés hozzájáruljon a békéhez. Következésképp, a szankciók nem a béke útját jelentik." – mondta.

Idén az osztrák elnökválasztást Norbert Hofer nyerte volna, ám a második fordulóban, az utolsó pillanatban rejtélyes módon fordított a zöldpárti jelölt, aki így fél százalékkal megnyerte a választást. Később kiderült, hogy számos helyen szabálytalanságok történtek, emiatt az elnökválasztást meg kell ismételni.

http://www.hidfo.ru/2016/11/hofer-a-moszkva-elleni-szankciok-sertik-az-eu-alapertekeit/

Mai MNA, Mindenki MNA tag. Te is. Én is. Hisztériacsinálás. Ahol fegyvert találnak, oda a radikális nemzetiekre jellemző tárgyakat visznek, hogy legyen mit mutatni a közszolga híradóban, vagy az agyar idők címlapon. Ahol fegyver nincs, oda meg visznek. A seprűnyél is fegyver, ha MNA-s birtokolja, és hát mindenki lehet MNA tag elég csak rámondani hogy összefüggésbe hozható vele. Definiálva sincs, mi az a MNA. Rákosi rosenfeldet idéző viktorbán terror!

Mai MNA, Mindenki MNA tag. Te is. Én is.

Hisztériacsinálás. Ahol fegyvert találnak, oda a radikális nemzetiekre jellemző tárgyakat visznek, hogy legyen mit mutatni a közszolga híradóban, vagy az agyar idők címlapon. ^_^

Ahol fegyver nincs, oda meg visznek. A seprűnyél is fegyver, ha MNA-s birtokolja, és hát mindenki lehet MNA tag elég csak rámondani hogy összefüggésbe hozható vele. Definiálva sincs, mi az a MNA. Rákosi rosenfeldet idéző viktorbán terror!

Mi is közösség vagyunk ám, egyáltalán nem tisztelt hazug aljas ZOG! A magyar, de a sváb ruszin tót és más békés kisebbségek elleni cionista érdekű teljes ellehetetlenítés az élet minden területén érvényesül. Ki akarják üríteni az országot, ahhoz kell a közbiztonság hiánya, amiatti menekülés, ingatlanok eladóvá válnak mélyen áron alul. Megélhetés is ezért nincs az ország vidékén. Tömeges vagyonvesztés nekünk, a zsidónak meg jó üzlet. Nincs jogunk a magunk védelmét megszervezni!

Van ilyen törvény, hogy TILOS "magunktól" szerveződni a közbiztonság fenntartására! Értéktelen a magyarok élete és vagyona a rezsim számára! A tetvek a sírból is kidobatnának mert "gojok" vagyunk, napokban egy chábád lubavics szektás baruch barom ideszólt hogy így kéne, ez is kormány által elismert zsidó "felekezet" Magyarországon.

Az erőszak nekünk többieknek szól, akik nem rejtegetünk arzenált otthon, hogy a kormány bármit megtehet velünk. A leszámolást és koncepciós pereket látva mi ne merjünk ellenzékezni, szerveződni, civilként működni, kommunikálni!

Az "összefüggésbe hozható" hány ismerősi láncolaton keresztül, mert akkor áder is viszkethet. :3

Ez vajon mi lehetett? " feljegyzéseket, propagandaanyagokat foglaltak le"? A zsidóuralom tapasztalati tény és valóság, benne élünk. Személyes élettapasztalatnál nincs jobb propaganda. A megélt élményből lesz utóítélet, a felismerés nem előítélet.

Mióta tilos a Kárpátia és a Barikád magazin meg a többi kulturális elem, amit ilyenkor egyenesen a terroristák kézikönyvének és zenéjének neveznek ki a fideszes és balliberális ugyanazok.

A néha emlegetett "alkotmányos rend megdöntése" sincs kifejtve milyen fizikai cselekménnyel tervezik valakik ezt elérni, hát hol van az, nem sztálin szobor hogy ledöntsük. Egyetlen logikusnak tűnő magyarázat, a gondolatok terjesztése. Attól hogy valaki megszerkeszt egy másik alkotmányt és terjeszti, sajnos a diktatórikus rezsim még nem dől meg. Elnyomók, mert a puszta információ is veszélyes hatalmukra, ami önérdekű hazugságokra és józan ésszel beláthatóan életellenes törekvésekre épül.

"1. Már körülbelül 20 helyszínen támadt a sündörség egy olyan "szélsőséges, marginális szervezetre", amelynek - a hivatalos sajtó szerint - se tényleges tagsága, sem tömegtámogatottsága, sem való szervezettsége nincs, de az kovácsbéla. Egyik kezünkkel az MNA egy pár dilisből álló operetthülyeség, másik kezünkkel polipcsápos, összetett terrormaffia, mely behálózza az országot.

Kicsit hasonlít a székely favágóra, aki lehellettel melegíti a kezét és fújja a forró levest, és meg is állapítja a bocskoros segédfavágó, hogy lám, a székely pofája ha kell hideget, ha kell, meleget fúj.

2. közösség tagja elleni erőszak előkészületének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az "öld meg a magyart" olaszliszkai közösség tagjait miért nem hallgatták ki ugyanezért? Talán mert ők nem álltak meg az előkészületnél?"

"Ez nem más mint politikai marketing és diktatórikus ,koholt vádak alapján ,tisztogatás a hazafias érzelműek körében."

"Nem értem. Ha én a szervezet valamelyik ágához tartoztam volna, már rég elástam volna még a parittyámat is elásom azonnal és akkor jöhet a tek vagy bármelyik buzgómócsing banda, leránthatnak bő nyállal. Öt főt elvittek, de csak egyet tartóztattak le lőfegyver birtoklása miatt. A többieket miért fogták le? Közösség elleni izgatás ezt mivel bizonyítják ? Ezek után kiket vesznek sorra ? A volt vagy létező gárdistákat?"

Őket igen, üldözöttek amíg élnek ÉS ez a rendszer van, biztosan van feketelistája a ZOG-nak rólunk! Ahogy a kommunista zsidók üldözték a KALOT-osokat és a leventéket! Nemcsak önvédelemre szerveződni tilos, egyedül tenni a szebb jövőért valamit is az. Egy fő nem értelmezhető úgy, mint "betiltott illegális társadalmi szervezet". De majd a fideszes bűnpártoló jogászok és ügyészek kitalálnak valami mesét erre is.

Újabb "MNA-ágas" rajtaütés volt ma hajnalban - a rendőrség "közösség tagja elleni erőszak előkészületének megalapozott gyanújáról" beszél

https://kuruc.info/r/2/166506/