width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 5.

2007. október 5., péntek

Reakció blog : utcai páncél

Reakció blog

A magyar nép dögöljön meg - ezt üzeni nekünk a zsidó kormány.

De milyen alapon tiltják meg az önvédelmet, ugyanis ezek az eszközök támadásra nem alkalmasak. Sajnos leszarom ezt a törvényt, mert bűzlik. :-)

Tilos lesz a tömegrendezvényeken résztvevőknek saját testi épségük megvédése érdekében ütés- és golyóálló mellényt viselniük 2007 március 28-tól. Az egyik napilap értesülései szerint aki mégis ilyet vesz fel attól a mellényt elkobozzák és akár 50 ezer forintos bírságot is kiszabhatnak rá.

Aki mégis ilyet vesz fel, 'különösen veszélyes eszköz birtoklását' követi el, ami szabálysértésnek számít, gyakorlatilag számíthat arra, hogy a mellényt elkobozzák tőle és akár 50 ezer forintos bírságot is kiszabhatnak.

Mindez annak köszönhető, hogy a kormány a február 21-i ülésén a 'közbiztonságra különösen veszélyes eszközzé' minősítette a lövedékálló és szúrásálló védőmellényt, sisakot és vértet, csakúgy minden olyan eszközt, mely 'zárszerkezet illegális kinyitására vagy feltörésére szolgál', azaz az álkulcsokat, a mechanikus, illetve elektronikus elven működő zárnyitó szerkezeteket, továbbá a paprikaszprét - írja a Népszava.

A változtatást a Kormányszóvivői Iroda az európai uniós jogharmonizációs kötelezettségünkkel indokolta. Mindezen eszközöket illetően a hazai jogszabályok eddig nem tartalmaztak rendelkezéseket, a kormány ezt pótolta most.

Azokat, akik eleve a rendőrök provokálásának szándékával mennek egy tömegrendezvényre, a bírság összege nem tartja majd vissza attól, hogy golyóálló mellényt húzzanak - véli magyar györgy zsidó ügyvéd. Szerinte ugyanakkor a rendelet lehetőséget teremt a rendőrségnek, hogy a mellényt, zártörő szerszámot birtoklókat megállítsák, mielőtt elérik a rendezvény helyszínét, s ezzel elejét vehetik az esetleges erőszakos cselekményeknek.

Forrás: napi.hu, mno.hu

A híreket it Magyarországon rosszul (tudatosan rosszul) olvasták be.

Az EU nem nyilvánítja ki a golyóálló mellényről, hogy az veszélyes eszköz. Sőt! Engedélyezi azt. Mindössze arról van szó, hogy az eu-jogharmónizáció keretében a tagállamoknak nyilatkozniuk!!!! és nem törvénybe foglalniuk kell, hogy a golyóálló mellényről mit is gondolnak a magyar emberek.

A kormány az emberek helyett mint "hivatalos törvény-alkotó szerv" rögtön be is tiltotta.

A vélemyényem szerint a golyóálló mellény nem tekinthető veszélyes eszköznek. Maga az ütésálló mellény, vagy a sisak lehet akár munkavédelmi eszköz is egy építkezésen, sőt a golyóálló mellény is lényegében az.

Ha a bukósisakot, a farmer-nadrágot, vagy a hosszúszárú csizmát is betiltják, akkor jogosan merül fel az emberekben, hogy milyen jogon avatkozik bele az emberek öltözködésébe egy illegitim terrorszervezet, azaz a magyarnak álcázott zsidókormány.

MÖM: a diktatúra ellenében minden megengedett, a harc is!
2007.10.05. 15:09

A Magyar Önvédelmi Mozgalom nevében arra kérek minden változást akarót, hogy jöjjön október 22-én Budapestre, a Szabadság térre. Nemcsak a régen várt nemzeti összefogásról lesz szó ezen a napon, hanem fel szeretnénk mérni, hogy milyen erőben vagyunk mindenre elszántak. Ez a seregszemle dönti majd el, hogy merre vegyük az irányt

A Magyar Önvédelmi Mozgalom szerint minden megengedett a népirtó diktatúra ellenében. Erről mint a mozgalom tiszteletbeli elnöke többször beszéltem. Ha harcolni kell, fogunk, de most szervezetten fogjuk megvédeni magunkat, ha rákényszerít minket a hatalom.

Mindenkire szükség van az összefogásban, a politikai követeléseink 1956 szellemében fognak elhangzani. Legfontosabb követelésünk a politikai foglyok azonnnali szabadon bocsátása lesz.
1848 és 1956 minket kötelez!

Kovács Géza
A Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke
2007. október 4.

http://www.eunyet.hu/?incl=menu/konyvek.html - PAJZS szövetség honlapja, e-könyv szekció

Reakció blog Reakciós blog