width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakció blog : utcai páncél

2007. október 5., péntek

Reakció blog : utcai páncél

Reakció blog

A magyar nép dögöljön meg - ezt üzeni nekünk a zsidó kormány.

De milyen alapon tiltják meg az önvédelmet, ugyanis ezek az eszközök támadásra nem alkalmasak. Sajnos leszarom ezt a törvényt, mert bűzlik. :-)

Tilos lesz a tömegrendezvényeken résztvevőknek saját testi épségük megvédése érdekében ütés- és golyóálló mellényt viselniük 2007 március 28-tól. Az egyik napilap értesülései szerint aki mégis ilyet vesz fel attól a mellényt elkobozzák és akár 50 ezer forintos bírságot is kiszabhatnak rá.

Aki mégis ilyet vesz fel, 'különösen veszélyes eszköz birtoklását' követi el, ami szabálysértésnek számít, gyakorlatilag számíthat arra, hogy a mellényt elkobozzák tőle és akár 50 ezer forintos bírságot is kiszabhatnak.

Mindez annak köszönhető, hogy a kormány a február 21-i ülésén a 'közbiztonságra különösen veszélyes eszközzé' minősítette a lövedékálló és szúrásálló védőmellényt, sisakot és vértet, csakúgy minden olyan eszközt, mely 'zárszerkezet illegális kinyitására vagy feltörésére szolgál', azaz az álkulcsokat, a mechanikus, illetve elektronikus elven működő zárnyitó szerkezeteket, továbbá a paprikaszprét - írja a Népszava.

A változtatást a Kormányszóvivői Iroda az európai uniós jogharmonizációs kötelezettségünkkel indokolta. Mindezen eszközöket illetően a hazai jogszabályok eddig nem tartalmaztak rendelkezéseket, a kormány ezt pótolta most.

Azokat, akik eleve a rendőrök provokálásának szándékával mennek egy tömegrendezvényre, a bírság összege nem tartja majd vissza attól, hogy golyóálló mellényt húzzanak - véli magyar györgy zsidó ügyvéd. Szerinte ugyanakkor a rendelet lehetőséget teremt a rendőrségnek, hogy a mellényt, zártörő szerszámot birtoklókat megállítsák, mielőtt elérik a rendezvény helyszínét, s ezzel elejét vehetik az esetleges erőszakos cselekményeknek.

Forrás: napi.hu, mno.hu

A híreket it Magyarországon rosszul (tudatosan rosszul) olvasták be.

Az EU nem nyilvánítja ki a golyóálló mellényről, hogy az veszélyes eszköz. Sőt! Engedélyezi azt. Mindössze arról van szó, hogy az eu-jogharmónizáció keretében a tagállamoknak nyilatkozniuk!!!! és nem törvénybe foglalniuk kell, hogy a golyóálló mellényről mit is gondolnak a magyar emberek.

A kormány az emberek helyett mint "hivatalos törvény-alkotó szerv" rögtön be is tiltotta.

A vélemyényem szerint a golyóálló mellény nem tekinthető veszélyes eszköznek. Maga az ütésálló mellény, vagy a sisak lehet akár munkavédelmi eszköz is egy építkezésen, sőt a golyóálló mellény is lényegében az.

Ha a bukósisakot, a farmer-nadrágot, vagy a hosszúszárú csizmát is betiltják, akkor jogosan merül fel az emberekben, hogy milyen jogon avatkozik bele az emberek öltözködésébe egy illegitim terrorszervezet, azaz a magyarnak álcázott zsidókormány.

MÖM: a diktatúra ellenében minden megengedett, a harc is!
2007.10.05. 15:09

A Magyar Önvédelmi Mozgalom nevében arra kérek minden változást akarót, hogy jöjjön október 22-én Budapestre, a Szabadság térre. Nemcsak a régen várt nemzeti összefogásról lesz szó ezen a napon, hanem fel szeretnénk mérni, hogy milyen erőben vagyunk mindenre elszántak. Ez a seregszemle dönti majd el, hogy merre vegyük az irányt

A Magyar Önvédelmi Mozgalom szerint minden megengedett a népirtó diktatúra ellenében. Erről mint a mozgalom tiszteletbeli elnöke többször beszéltem. Ha harcolni kell, fogunk, de most szervezetten fogjuk megvédeni magunkat, ha rákényszerít minket a hatalom.

Mindenkire szükség van az összefogásban, a politikai követeléseink 1956 szellemében fognak elhangzani. Legfontosabb követelésünk a politikai foglyok azonnnali szabadon bocsátása lesz.
1848 és 1956 minket kötelez!

Kovács Géza
A Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke
2007. október 4.

http://www.eunyet.hu/?incl=menu/konyvek.html - PAJZS szövetség honlapja, e-könyv szekció

Reakció blog Reakciós blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk