width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. márc. 11.

2008. március 11., kedd

Aranyvonat

Aranyvonat

Ismerjük a mondást, hogy ha Karakószörcsögön valaki rálép a zsidógyerek lábára az még a Rothschildnak is fáj.

A II. világháború előtt 37-38-ban a gazdag jiddisek megpattantak, ráéreztek a dolgok ízére, hogy vége az élősködésnek, na meg a nemzetközi információ és pénzáramlást irányíthatták külföldről is, vagyonukat így kimentették a tengely országaiból. A háború végén az amcsik elkaptak 1-2 arany vonatot. Nézegetem az akkori fotókat és hallgatom az idősek elbeszéléseit, akkoriban igencsak szegények voltak az emberek és nem régen volt az I. világháború vége - ami egy vörös forradalommal tette fel a koronát a trianon miatt szétlopott ország gyászára és nyomorára. Kérdésem az, hogy a csudába tudtak ilyen rövid idő alatt a zsidók akkora vagyonokra kincsekre szert tenni és a hirtelen meggazdagodásuk nem fokozta e az amúgy is nyomorgó emberek nehéz sorsát ??
Itt is szemet kell hunynunk, mint a Gyurcsányi féle hirtelen meggazdagodáson ???
Nincsenek ebben az országban történészek, csak a hivatalos hazugság kánonját valló holokauszt szakértők ??
Én azt hiszem, hogy a zsidó követelések olyanok, mintha gyurcsány és tsa-i vagyonát
vissza vennénk és ők a nemzetközi bíróságokkal hajtatnák be rajtunk azt, ami soha nem volt az övék. Itt és ma köztörvényes bűnöket lehet elkövetni, ha a törvényhozók maguk is bűnözők.
Érdekes mód a nemzeti szocialista Németországban is tövényeket hoztak és annak szellemében jártak el a törvény tisztelő emberek, de a szövetséges erők utólagosan letojták a régebbi törvényeket és szép sorjában elitéltek mindenkit akit megtudtak csípni. Nem volt az, hogy visszamenőleg nem lehet törvényt hozni, nem volt és még ma sincs elévülés, pláne, ha jidisről és annak a fajtának a bánatáról szól a nóta.
Mert volt eszűk és kitaláltak olyan fogalmakat, hogy emberiség ellen elkövetett bűnők.
Érdekes módon Sztálin esetében nem jutott eszükbe amikor a saját országában 10 millió embert öletett meg. Vagy mit művelt a lengyelekkel, finnekkel- semmi gond ??
Csak a -ráadásul kamu, és kitalált- holokauszt keseriti az életünket ??
Na meg a bűnös nemzet fogalma ???
Vagy inkább a bűnös politikusok ??
Talán az a bűnös aki, ha nem akarta, hogy a helyszínen agyonlőjék kényszerből ott hagyta megszokott életét, munkáját, gyerekét, asszonyát és el gyalogolt a nagy orosz télbe megfagyni ?? Na és a zsidó kárpótlás ??
Vajon kik és miért is fizessenek, ha a mostani kommunista fiókák nem felelősek szüleikért akkor miért is kell nekünk fizetni a jiddiseknek ??
Persze nem egyforma a dolog, mert az MSZMP utódok, elödjeik mocskán meg gazdagodtak,
mi meg a II. világháború miatt tönkrementünk.
Valahogy nem működik az igazság, mert mindég csak a gazság győz. Ilyen az, ha a zsidóknak hatalmuk van a nemzsidók felett.