width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015.06.11.

2015. június 11., csütörtök

RSS-Feed of Scall Fast

Create a free account with New Relic and get this swanky shirt for FREE!
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Nincs joguk demokráciára és szabadságra oktatni minket azoknak, akik egész nemzeteket semmisítenek meg...
6/10/2015 3:05:42 PM

Nincs joguk demokráciára és szabadságra oktatni minket azoknak, akik egész nemzeteket semmisítenek meg! Pl mint usrael, a neoliberális eu vezetők, na és persze nato... Bevándorlás, a két nem tudatos elvadítása egymástól a feminista baromságok és az éljamának erőltetésével, meg a többi antinormalitások... Minden ellen van a liberális szabadosság, ami az élet alapjait adja! Putyinnak igaza van, és nemcsak az övé hanem univerzálisan igazak ezek.

http://2.bp.blogspot.com/-ZMIy2uv4YVA/VXiTY7U8nzI/AAAAAAAABSM/1kACmLmnLIE/s1600/11407110_1592145207726486_4511952696476521400_n-711364.jpg

 

Hatalmat átadni most már a legalapvetőbb nemzeti belügyek felett is, a multik és bankok lelobbizta neolibsi...
6/10/2015 2:26:41 PM

Hatalmat átadni most már a legalapvetőbb nemzeti belügyek felett is, a multik és bankok lelobbizta neolibsi brüsszeli bürokratáknak - ezt akarják a radikális atlantista gyurcsányék. Ezér jelentgetik fel az országot folyamatosan. Saját magukat persze nem jelentgették korrupciógyanúért.

Brüsszelben tárgyaltak Magyarország felszámolásáról

http://hidfo.ru/2015/06/brusszelben-targyaltak-magyarorszag-felszamolasarol/


Brüsszelben folytatott tárgyalásokat a Demokratikus Koalíció, a magyar kormány anyagi mozgásterének csökkentéséről. A párt képviselői Giovanni Kesslerrel, az Európai Unió magyar közbeszerzéseit vizsgáló Csalás Elleni Hivatalának, az Olaf vezetőjével folytattak megbeszélést az Európai Ügyészség felállításáról. A radikális atlantisták egy új uniós hivatal felállításával Brüsszel közvetlen felügyelete alá helyeznék az uniós források felhasználását, ami a gyakorlatban a tagállamok anyagi mozgásterének korlátozásához vezet. Az új hivatal felállása esetén ugyanis nem a magyar kormány, hanem Brüsszel dönthetne arról, milyen vállalatok és magánszemélyek juthatnak hozzá az uniós pénzekhez, melyik párt holdudvarának támogatása elfogadható, és melyik minősül sikkasztásnak.

Az Európai Ügyészség felállításának két, igen jelentős strukturális vonatkozása van:

Megakadályozná, hogy a kormánypárt saját embereinek ossza le az uniós pénzeket, a politikai ellenfeleket pedig megfossza a brüsszeli forrásoktól. Ez a látszólag pozitív irányú változás azonban mindössze annyit jelentene, hogy nem a Fidesz-közeli személyek jutnának az uniós pénzekhez, hanem valamelyik másik, Brüsszelnek jobban tetsző párt holdudvara. Nem nehéz belátni, hogy ha nem a Fidesz osztja le a forrásokat saját embereinek, hanem a Demokratikus Koalíció, vagy az MSZP teszi ugyanezt, az a munkából, bérből élő többségi lakosságnak semmilyen érzékelhető változást nem jelentene. Az Európai Ügyészség felállítása körüli vita tehát nem arról szól, hogy az emberek anyagi helyzete javuljon-e, hanem, hogy melyik párt férhet hozzá a legális látszattal elvételezhető uniós pénzekhez. Nem nehéz belátni, hogy ez a kérdést minden normális ember számára teljesen érdektelenné teszi.

Az Európai Ügyészség hétköznapokban látszólag érdektelen témája azonban jelentősen korlátozhatja a jövő magyarországi politikájának lehetőségeit. Az új hivatal működésének lényege a gyakorlatban az lenne, hogy Brüsszel a mostaninál jóval szigorúbban ellenőrizné, mire költi a kormány az uniós forrásokat, és ebben a kérdésben minden téren döntési jogosultsággal rendelkezne. Ez egy jogi fegyvert ad Brüsszel kezébe a mindenkori magyar kormánnyal szemben. Ha egy Brüsszel céljait Magyarországon kiszolgáló párt a saját embereinek leosztja az uniós forrásokat, az Európai Ügyészség vizsgálata azt legálisnak nevezné. Ha az éppen aktuális kormánypárt valamilyen téren szembemegy Brüsszel akaratával, az Európai Ügyészség azonnal súlyos problémákat találna az uniós pénzek felhasználása terén, és erre hivatkozva Brüsszel különböző jogcímeken korlátozni tudja a magyar kormány anyagi mozgásterét – eleve nem is engedne kifizetni olyan pénzeket, ami nem a Brüsszel által favorizált politikai párt holdudvarához jutna. Az Európai Ügyészség felállítása Brüsszel kezébe adná a magyar költségvetés egy tekintélyes része fölötti rendelkezést, ami a magyar belügyekbe való durva beavatkozás. Ha az Európai Unió nem akarja támogatni az ország fejlődését, ne utalja ki a forrásokat, de a költségvetés feletti ellenőrzést Brüsszel kezébe adni teljesen abszurd gondolat.

Ugyanakkor Gréczy Zsolt, a radikális atlantista párt szóvivője közleményében emlékeztetett arra, hogy a Demokratikus Koalíció már 2014 májusában bejelentette, hogy támogatja az Európai Ügyészség felállítását. A párt akkoriban vált érdekeltté abban, hogy működési költségeit Brüsszel beavatkozásával kelljen fedezni, a kormány ugyanis jelentős mértékben visszaszorította a radikális atlantista pártok finanszírozására használt – civil szervezetekből, pénzintézetekből és vállalatokból álló – pénzmosó hálózat működését.

Gyurcsány új pártjának egyetlen célja van; az Európai Egyesült Államok felépítése, ami a magyar államiság teljes felszámolását jelentené.

 

Kétfarkú kutya "párt" = széllibbant zsidók bohóckodásnak álcázott nyílt magyarellenessége, mint kurvára...
6/9/2015 3:53:28 PM

Kétfarkú kutya "párt" = széllibbant zsidók bohóckodásnak álcázott nyílt magyarellenessége, mint kurvára szellemesnek szánt újmódi posztmodern közösségi performance. Vagy akármi, de egy biztos : dislike, azonnal és most! Az övéké és nem a mienk, nem értünk van hanem a rossz ügyeket. próbálja elfogadtatni mégis a nyegle álhumorával. Olyan zsindexes módon.

A vastagbőr blog meg a tumblr-zsidajoké, olyan is. Üres nácizás, és hamisított sztorikkal való állandó kampányolás hogy jajj de szar az ország mert mi magyarok "maradi" jobboldaliak vagyunk bezzeg nyugaton.

De ha nyíltan lehet rongálásra buzdítani, akkor úgyis mindegy, háborút viselnek ellenünk a bosszúnépesek, védekezni muszáj. Visszavágni is az, ott ahol nekik fáj. De ahhoz az akár törvénytelen, erőszakos cselekedethez sose kell bátorság, amit ezerrel felszop aztán a neolib cion média, politika, álcivil nemztellenes zsoldosbanda. Az csak magyargyűlölet vezérelte vandalizmus. Mint mikor kereszteket fűrészeltek ki különféle balliberált hülyegyerekek. Valószínűleg sutyiban leszervezték a régebbi rongálásokat is, pl mikor jobboldalhoz köthető üzleteket összerandítottak "már megint nácinál vásároltál, szégyelld magad" ilyenek után keletkeznek egyetértő kommentek pl zsindex fórumon, előtte meg arról hogy kéne ilyesmit csinálni. Nem bizonyíték, de a libsik szándékai világosak. Számunkra soha, semmi jót nem akart semelyikük. Igen, az lmp se különb, minden normalitáspártiságért, most épp a bevándorlás ügyében az eu-s zöld, szoci, libsi oldal ugyanúgy uszít hazánk ellen! Soha, semelyiküktől, semmi nem elfogadható, még ami elsőre jónak látszik az is trójai falónak bizonyul átgondolva, illetve ahogy az események haladnak.

A norvégalapos, sorosos Jogvédők, ja, most épp feljelentettek minket hogy nem költünk eleget a menekültekre és de szar nekik a táborokban. Minek jöttek, jönnek ide ennyien, naponta ezrek? Már a galíciai jöttmenteket is kár volt beengedni.

A libik támadják a többség akaratát MINDIG, sőt amiért egyáltalán kérdezni merünk már azért is! 90% szigorítana a bevándorlás jelenleg agyamenten szélsőliberális szabályozásán. Az a szélsőséges csoport, aki erőszakkal nevelné át a népet a neoliberális politika elfogadására, pedig hát ugye "ki a tököm vagytok ti ehhez"? Ha már nem működik a meggyőzés azaz agymosás, akkor jön a megfélemlítés, kirekesztés, lenácizás, falkában uszulnak ránk az európai parlamentben a liberál-zöld-szoci kohnbenditek, lunacsekek, szerencsétlen verhofstadtok amiért merünk kiállni saját jól felfogott nemzeti érdekeinkért.

Szélliberális erdőben a plakátrongálók és támogatóik

2015. június 09. 00:05 Székely Virág - Hunhir.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=84599

Kezd tragikomikussá válni a szélliberálisok által agymosottak már-már a bátorság fokmérőjének számító leképződése. A magyar nemzet érdekeit semmibe vevő világpolgárok szervezkednek és próbálják túllicitálni egymást az úgynevezett uszító hangvételű, bevándorlásellenes plakátok megrongálására, a látványos akciósorozat egyre nagyobb méreteket ölt. Miközben ezen csoportok előtt példaként megjelenő nyugat-európai, toleranciában és demokráciában számukra utat mutató országok sorra fejezik ki nemtetszésüket és követelik a tarthatatlan népvándorlás okozta helyzet megnyugtató rendezését, itthoni nyálcsorgató követőik nem érik fel ésszel, hogy ez nem csupán egy antiszemita, idegenellenes hóbort, hanem valóban megálljt kell parancsolni a túlzott idegenáradatnak.

A bevándorlást ellenzők közül sokan azt javasolják az ultraliberális polgártársaknak, a saját zsebükből és a saját otthonukban pártolják az afrikai országokból érkező, jobb élet reményében illegális utat választókat. Ilyen befogadó akciókról még nem lehetett eddig hallani, de a bevándorlás megfékezésének fontosságára figyelmeztető plakátokat bátor ultraliberálisok bőszen rongálják és lefestik, tiltakozva a kormány politikája ellen.

A nem éppen a nemzeti értékek mentén szerveződött viccpárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog a "bevándorlásellenes kormányzati propaganda" ellen közösen lép fel. A terv szerint, amint a szükséges összeg összegyűlik, óriásplakátokon fognak válaszolni a kormánypárt uszítónak nevezett kampányára.
„Kötelességünk is megmutatni a világnak és magunknak, hogy attól még mert egy ilyen kormányunk lett, mi nem vagyunk ennyire primitívek" – olvasható a Kétfarkú Kutya Párt honlapján. Külön fájdalmasnak tartják, hogy bár a bevándorlásnál jóval nagyobb probléma a társadalmi szolidaritás majdnem teljes hiánya, az állam közpénzen szít gyűlöletet.

A gyűjtés során magánszemélyek adományait várják, hogy 50 óriásplakátot helyezhessenek ki egy hónapra. Ennek költsége 3 millió forint, és amennyiben június 8-21. között sikerül összegyűjteni az összeget, július 1-jén kikerülnek az utcákra a plakátok, amelyek tartalmára ugyancsak lehet javaslatokat küldeni.

A nol.hu egy újságírója tapsikolva áradozott róla, mennyire nagyszerű, hogy egyre többen állnak ki a kormányzati szintű, közpénzből folytatott undorító uszítás ellen. Példaként említette, hogy az egyik újpesti iskolában tanárok és szülők egy része tojásfestékkel dobálja az iskola kerítésén belül elhelyezett óriásplakátot tiltakozásul. Az egyik szervező a Hívatlanul elnevezésű Facebook-csoport volt, amely 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét: „nem szabad hallgatásba menekülni, ki kell állni az esélyteremtő közoktatásért".

Hogy a hülyeségre mennyi vevő van, jól mutatja, hogy a kétfarkúak hét óra alatt összegyűjtötték a kért pénzösszeget, de nem állítják le, továbbra is ömlik a pénz hozzájuk. Külföldről is sokan küldtek pénzt, ezért azt fontolgatják a pártnál, hogy Londonban is felállítanának egy ellenplakátot. Vajon a kárpátaljai magyarokért is a zsebükbe nyúltak?

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions