width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. júl. 15.

2015. július 15., szerda

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Pozsonyi Ádám Ma besétáltam a városba. Szemrevételeztem a Keletit. A Nyugatit. Ülnek a földön a nem...
7/15/2015 5:23:00 AM

Pozsonyi Ádám

Ma besétáltam a városba. Szemrevételeztem a Keletit. A Nyugatit. Ülnek a földön a nem magyar emberek, nem magyar ruházatban, nem magyarul beszélve és nem magyarul viselkedve.
Létezik persze suttyó magyar is, de annak leépültsége is tájazonos. Alpárisága is e múlt, e táj és e történelem lecsapódása.
Az egyiknél valami bambusz fúvócső volt. Szorongatta, és ordított.
Vannak elmebetegek, kik szerint ő magyar lesz valamikor. Kérdem én, ha valakinek egyik felmenője sem magyar, semmi köze ehhez a kultúrához, a bőre oly fekete, mint a csendőr bakancsa, hogy a túróba lehetne ő valaha is magyar?
Ilyen alapon a nokedliszaggató is lehet 100-as körte, és a hétfői napilap keddi ételmaradék.
Nézem a besurranó bűnözők körül sertepertélő "emberbarátok" lihegését, s arra gondolok: Normális embert nem az érdekli, hogy "jaj szegény néger, de rossz neki ott...", hanem, így gondolkodik: "jaj, szegény szülővárosom, mi lesz, ha idejön ez a töméntelen integrálhatatlan élősködő"..

 

Ez a szintjük, a mocsok minden formáját élvezik, és aztán a saját perverz torzelméiket hülyeségek meg...
7/14/2015 10:06:59 AM

Ez a szintjük, a mocsok minden formáját élvezik, és aztán a saját perverz torzelméiket hülyeségek meg baromsághok kitalálására használják, ezzel próbálják zaklatni, lejáratni, sárdobálni a jobboldaliakat. Valami ballib szar írja, senkit sem üldöznek magyarsága vagy jobboldalisága miatt. Minden nap látni, embereket támadnak politikai hovatartozásukért a libsik pl cinken, 444-en, zsindexen és még sok más helyen. Szarozás, faszozás, buzizás. Ennél egy centivel se ér többet egyik nyomorék médiageci csicska sem. Egy vödör szarral fejen önteni egy ilyet kifejezetten méltó elismerése munkásságuknak.

Magyar kultúra átköltése minősíthetetlen gyalázatra, összefüggéstelenségre filmen és színpadon tíz és százmilliókért "magas művészet, megérte a pénzét" jaja, zsidónak adták a pénzt tehát lib szemszögből nézve jó helyre került az, bármilyen 0 lett a végtermék. Díjak is lesznek, főleg ha a téma a holokhamu vagy olyasmi. Körbedicsérik és jutalmazzák egymást.

Mostanában nem sűrűn fordult elő, de ha készülne történelmi témájú film ami közel áll a magyar emberek természetes érzelemvilágához, nemzeti büszkeségéhez, jönne a "náci, betiltani, hú mennyi pénzből készült ez, hány embert lehetne etetni ennyi pénzből, jaj de szar ez, stb"

Bayer Zsolt lehet hogy fideszes, de legalább személyesen nyilatkozik írásban és szóban, és nem naponta más-más trágár nicknevek mögé bújva. Az is érdekes logikai ellentmondás, ha egy radikáljobbosnak nincs neve, akkor az aljadékok legyávázzák, ám ha van neve máris azonnal rohannak feljelenteni, hamisítással lejáratni (Orosz Mihály Zoltánt pl hamisított screenshotokkal, persze ez is buzizás volt, libsik idáig süllyedtek), egyáltalán meghurcolni a rohadt libernyákok!!!!! Idegenek pénzén és mindig a nemzet ellen, a magyaroknak mindig élősködni és betartani, de építeni semmit soha. Az elszakított területek magyarjainak nem adnának állampolgárságot, mert az a nemzetet erősíti, viszont korlátlanul befogadnák a harmadik világból a mindenféle gyanús elemeket is. A mi pénzünkből, mert a megélhetési liberálisok nem termelnek semmi társadalmi értéket, se anyagi se szellemi se kulturális hasznuk nincs.

Ne is osszátok a szemetüket, nem poénok azok : ezek nem velünk hanem rajtunk próbálnak röhögni. Alig van amúgy is engedélyezett téma a posvány polkorrektségben, ezért a szarozás a szint, ami unalmas. :)

Nincs miről vitatkozni ezzel a totálisan rosszindulatú magyargyűlölő söpredékkel. Az övék a független média állítólag, meg a mainstream is. A normális emberektől és a magyarságtól egész biztosan független szennyfolyam. De vége lesz ennek a liberális világnak, aztán életük végéig feketeseggűek lesznek, állásaikból ha egyáltalán kapnak ki lesznek rúgatva árulkodással, úgy ahogy pl az "emlékezet fiai" meg a többi cionista spicli banda tesz mostanság a jobboldali tanárokkal, köztisztviselőkkel.

Jó eséllyel ez a média, álcivil és ballibpárt közeli összeszokott gané társaság jelentgeti, törölteti a radikáljobbos fb oldalakat, kiegészülve néhány szélsőbalos hacker hülyegyerekkel. Minden ilyen eset után lehetett látni a kárörömöt a törzsblogjaikon, fórumaikon. "na ki lesz a következő" szadista barmok, talán ti magatok, inkább előbb mint utóbb. Csak azért nem lesz a húr folyamatos feszegetéséből polgárháború, mert ezek nem polgárok csak sehonnai hontalanok. De teljes undor, baloldal és liberalizmus minden formájának elutasítása az igen, minden hitelüket elvesztik a hazugságok szolgái.

Sikerült a libtardoknak a 99% alapvető érdekeivel szembemenni népvándorlás ügyben is, úgy általában mindenben azt pártolják ami a megélhetési balliberálisokon kívül mindenkinek rossz.

A nemnémet féle vérballibek családfája valahogy úgy néz ki, apuka "dimitrov téri" ősneolib mszmp-s majd szadeszes népkisemmiző közszegényítő közgazdász-bankár-politikus-pártfunkci, nagyapa vérbíró volt az 50-es, 60-as években, még visszább menve valamelyik vérengző patkányforradalmár vagy valami Trianonért felelős szabadkőműves áskálódó a valószínű előd. Aztán ezek kommunistázzák azokat, akik a nemzetközi neolibek élősködését veszélyeztetik.

Valami a végére, senki ne fogja vissza magát, semmi lelkiismeret furdalásnak helye nincs, az ördög nem érdemel sajnálatot, velünk szemben is ellenségesek, részvétlenek, nameg ugyanúgy maximálisan gyűlölik a light jobbost, polgári köröst, keresztényt, papot, pogányt, nagy és kis magyarokat egyaránt. Akin a ballibek nem tudnak uralkodni azt tönkre akarják tenni. A pártokra is vonatkozik ez, legerősebben a Jobbik ellen megy a bomlasztás hogy nem is igazi radikáljobberek. De bizony azok. Onnan tudni, hogy akkor nem támadnák őket folyton balról és liberálról. ;)

A libbant ellenvélemény kommentek alapállása ismerős, minden jobbos helyen így szemetelnek. Bezzeg amikor én írtam be az ő helyeikre valami langsamosakat, egyből töröltek és kitiltottak. Szemetet összeszedni és kidobni, trollkodást kiküszöbölni nem cenzúra hanem rendtartás.

Bayer Zsolt: Elő a farbával, bunkó fiú!

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_elo_a_farbaval_bunko_fiu

jobbegyenes 2015. 07. 14.

Tudtam én, hogy érdemes újra indítani a Mélymagyar című műsoromat az Echon! Lám, még az Indexes bunkó fiúk is nézik, aztán a maguk módján összefoglalják a dolgok lényegét.

A maguk módján: aljasul, hazug módon, szemétkedve. Másra nem is képesek.

Most a legutóbbi adást egy Német Tamás nevű kesztyűbáb nézte végig, majd egyebek mellett ezt írta róla:

„Majd olyat mondott, (mármint Lázár, B.Zs.) hogy ezt meg Orbán Viktor nehogy meglássa (elég az, hogy pont Bayernak mondta):

Ha valaki egy olyan családban születik, ahol senki nem volt párttag, akkor nem érzi mindennap a szükségét, hogy rázza a kerítést, hogy én nem vagyok kommunista, nem vagyok kommunista, ó a kommunisták!"

Értem ám, bunkó fiú! Értem ezt az „elég, hogy pont Bayernak mondta" kitételt. Ugye bunkó fiú, ez azt akarja jelenteni, hogy a Bayer bezzeg kommunista családból jön, sőt, ő maga is kommunista volt.

Na akkor, bunkó fiú, mesélj! Ne csak így elejtsd a félmondatot, ne légy sejtelmes, ne menekülj a balladai homályba bunkó fiú! Elő a farbával! Tételesen:

1.: A családomból ki volt kommunista?

2.: A családomból ki volt párttag?

3.: Én mikor voltam kommunista:

4.: Én mikor voltam párttag és/vagy KISZ-tag?

Nyisd ki a pofád Német, és ezekre válaszolj.

Ellenkező esetben olyan vagy, mint azok, akik évek óta azzal vádolják Lázárt, hogy szerinte „az ember annyit ér, amennyije van". Tehát egy becstelen, aljas gazember.

Bár ez arra felétek beugró a melóhoz.

De azért én várom a válaszod, bunkó fiú!

Bayer Zsolt

forrás: Bádog - Bayer Zsolt blogja

http://badog.blogstar.hu/

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions