width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. nov. 11.

2016. november 11., péntek

Miért nem szavazta meg a Jobbik az alaptörvény-módosítást? Mekkora veszélyt jelentenek hazánkra a szaudi professzorok? Mi legyen letelepedési kötvénnyel? Adna-e interjút Vona Gábor a hídfő.ru-nak? A kérdező Katona Mariann, a Magyar Nemzet újságírója. Ha a Fidesz kivezeti a kötvények intézményét, a Jobbik 24 órán belül hajlandó megszavazni az alaptörvény módosítását.

https://www.youtube.com/watch?v=qvv0wV87GOQ

Miért nem szavazta meg a Jobbik az alaptörvény-módosítást? Mekkora veszélyt jelentenek hazánkra a szaudi professzorok? Mi legyen letelepedési kötvénnyel? Adna-e interjút Vona Gábor a hídfő.ru-nak? A kérdező Katona Mariann, a Magyar Nemzet újságírója.

Ha a Fidesz kivezeti a kötvények intézményét, a Jobbik 24 órán belül hajlandó megszavazni az alaptörvény módosítását.

A Jobbik a kötvények által jelentett beszély megszüntetésére a „terrorizmus elleni három csapást" javasol:

1. A letelepedési kötvények kivezetése, a külföldi irodák bezárása.
2. A letelepedési kötvény intézményének, működésének átvizsgálása gazdasági és nemzetbiztonsági szempontól.
3. A Pharaon-ügy kivizsgálása, ami Vona szerint az elmúlt 26 év legsúlyosabb nemzetbiztonsági botránya.

A Jobbik ezért péntekre ötpárti egyeztetést javasol ezekről a kérdésekről.

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/11/10/ha-mar-gyurcsanyba-is-beleszeretnek-akkor-komoly-baj-van/

"Polgári, keresztény" újságírói és politikusi erkölcs : hazugságokkal lejáratni mindent ami nem fidesz ??? Vagy inkább egyik se, csak képmutató farizeus és pöffeszkedő döbrögi burzsuj !!! Egy büdös rohadt szava nem lehet a fidesznek arra amit eztán kapni fog a Jobbiktól és a Jobbikosoktól, a háborút nem mi kezdtük. Mocskos, emberalatti férgek.

"Polgári, keresztény" újságírói és politikusi erkölcs : hazugságokkal lejáratni mindent ami nem fidesz ??? Vagy inkább egyik se, csak képmutató farizeus és pöffeszkedő döbrögi burzsuj !!!

Egy büdös rohadt szava nem lehet a fidesznek arra amit eztán kapni fog a Jobbiktól és a Jobbikosoktól, a háborút nem mi kezdtük. Mocskos, emberalatti férgek.

"Nyílt levél Lévai Anikónak

Tisztelt Asszonyom! Kedves Anikó!

Személyesen nem ismerjük egymást, ráadásul Önhöz hasonlóan én is igyekszem távol tartani magamat a napi politikai csatáktól. Kérem, ne vegye rossz néven, hogy ezúttal mégis Önt szólítom meg a levelemmel, a döbbenettel vegyes kétségbeesés íratja velem ezeket a sorokat.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érő politikai támadásokban, és alapvetően el is kell tudnia viselni ezeket. Ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír" szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.

Természetesen megértem, hogy most nagy a zavar, a sértődöttség és a bosszúvágy, mert elbukott az Orbán Viktor által beterjesztett alaptörvény-módosítás. De bárhogyan is vélekedjenek a felek erről, egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni a férjemet. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat.

Biztos vagyok abban, hogy egyikünk sem szeretne egy ilyen országban élni, gyerekeket nevelni és unokázni. Ez nem lehet a polgári Magyarország. Ez egész egyszerűen méltatlan.

Nem csupán magunk miatt, hanem egy egész ország érdekében kérem Önt, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnökének feleségét, segítsen megállítani ezt az ámokfutást.

Tisztelettel,
Vona-Szabó Krisztina"