width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 12.

2007. december 12., szerda

Cigánybűnözés van

Cigánybűnözés van
Egyébként a reakcio.blog.hu -n is volt Gárda ellenes post, pár héttel azután, hogy uj péter megvette őket. Figyelemreméltó párhuzam annyi szent !!!!!

Tudjátok mit, index, hvg, blogtér, stb. fizette vadliberális álbloggerek? Ócska kis senkik vagytok, és mindent meg fogunk tenni hogy elterjesszük rólatok az igazságot. És ez most nemcsak pilura vonatkozik.

Éppen ezért most a legilletékesebbektől lesz ide illesztve egy csomó vélemény a témáról, azoktól akiket személyesen is érint a cigánybűnözés. Egyébként ha valaki nem tudná : http://www.ciganybunozes.com/

http://magyargarda.hu/node/207

Válogatás a levelesládából - a tatárszentgyörgyi megmozdulás visszhangja
2007. december 11. Levelesláda

Az itt közzétett levelek száma töredéke az email címünkre érkezett mennyiségnek. Nem győzzük a feldolgozást.
A hozzászólások szerkesztve kerültek fel a honlapra, a véleményüket vállalók nevét nem közöljük. - a szerk.

Tisztelt Cím!
A rendezvény céljával teljesen egyetértek. Rendkívül fontos a cigány bűnözés visszaszorítása! Sajnos sokan a cigány lakosságot nemzetidegennek tekintik. Ismeretlen számukra a történelmi múlt, helyük ebben az országban.
Amennyiben lehetséges, hívják fel a figyelmet a cigányok magyar gyökereire. Indiai származásuk és a magyar nemzet gyökerei egy szálúak! Mondják el azt, hogy a tatárok elől menekülve kerestek védelmet a magyar királyság területén! Tehát van joguk itt élni közöttünk, de nem várhatják el másoktól azt, hogy évszázadokon keresztül még egy vendégnek sem kijáró életet éljenek. Nem indok a szegénység, sem a garázdaságra sem a bűnözésre.
Köszönöm a tájékoztatást. Vállalkozói küzdelmeim sajnos nem teszik lehetővé, hogy aktívan együtt lehessek Önökkel.
Tisztelettel: D.I.

Üdvözlet!
Röviden: ma (megint) szem- és fültanúja voltam egy "cigányakciónak".
Kimondhatatlanul szomorú érzés volt, hogy nem tehettem egyedül semmit. De eljött az a pont, hogy elég volt! Nálam betelt a pohár! Holnaptól támogatom Önöket, nem csak adóm 1%-ával…
Még annyit, hogy úgy gondolom, megérdemlik az őszinteséget:
korábban kicsit radikálisnak képzeltem Önöket, de a mai dolog után, ill., hogy elolvastam a nyitó köszöntésüket, azt gondolom -miután a vezetőink egytől egyig impotens nullák ebben a témában -Önök képesek rendet tenni, feltölteni némi "keménységgel" ezt a hitét és identitását vesztett népet.
Támogatom Önöket, bízni akarok a cselekvőképességükben.
Üdvözlettel,T.I.

Tisztelt Gárda!
Már elég későre jár, de nemrég jutott eszembe, hogy újra meglátogassam oldalukat és az új cikkeket elolvassam.
Az olaszliszkai eset kapcsán írnék egy-két dolgot.
Ez a dolog túl kényes/kellemetlen dolog volt az elmúlt 17 évben, a kommunizmus idején pedig egyáltalán nem foglalkoztak vele ugyebár, de a legnagyobb gond az, hogy a"békés többség", akikre hivatkoztak az "olaszliszkai" cikkükben, sajnos lassan már nem többség. Ez az igazság. Mert azt kell mondanom, hogy én egy szabolcsi településről származom (illetve most is ott élek, de tanulmányaim a fővárosba szólítanak), ahol 2006-ban 33 gyermek született és ebből 3 nem tartozott kisebbséghez! Az általános iskola első osztályában csak a gyerekek 25%-a magyar, ami teljesen elkeserítő!
"Rettegés"? (Ezzel az információval elárulom önöknek honnan is
származom [nem mintha annyira titkolnám akárki előtt]) 2006-ban az 1 főre eső bűncselekmények száma itt volt a legnagyobb
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (a bűncselekmények nagy része betörésből származik). Remélem, nem tudják milyen az, hogy egyik nap még nem kell kulcsra zárni az ajtót, mert nincs mitől tartani, másnap pedig rettegni, mikor törnek be az emberhez, az ún. elnyomott és hátrányos helyzetű kisebbség tagjai?!
Az "elnyomottakról": Szabolcsban (ott is inkább a keleti
régiókban és ezen belül is nem a "nagyobb" városokban [a saját
tudásom szerint, de lehet, hogy ez egész Szabolcsra, persze a
megyevárosunkat kivéve, igaz]) az emberek átlagkeresete körülbelül a minimálbérrel egyenlő, míg egy átlagos "roma" család 200 ezer Ft-ot visz haza havonta segélyekből, aminek a nagy része a nyerőautomatákba és a kocsmárosok zsebébe kerül. És kiröhögik az embert, ha munkáról akar velük beszélni?!
Munkanélküliség az "elnyomottak" körében: a környéken található
egy, mindenki által csak "kábelgyárnak" hívott üzem, ami 300 főnek adna munkát, ebben a gyárban már vagy 1500-2000 ember megfordult, de azt hiszem most 200 ember dolgozhat benne. Igaz, hogy minimálbér a fizetés, vagy teljesítmény alapon számolt (bár így se kell az egekbe rugaszkodni, kb.75 ezer Ft). Megnyitott a gyár mindenki örömére, úgy 2005 körül mindenki éljenzett, tülekedtek a munkahelyért, szépen el is mentek az elnyomottak dolgozni, de sajnos rájöttek arra, hogy ez fárasztó és le is kellene valamit tenni az asztalra, hogy megkapják a fizetést, így tehát nem dolgoznak minimálbérért, hanem hazamennek szépen, a kis segélyüket felveszik és élnek ugyanúgy, abban a megszokott rendben, amiben éltek és végzik a dolgukat: a "gyerekcsinálást".
Uraim, Tisztelt Gárda! Kérem Önöket, hívják fel az emberek figyelmét arra, hogy a legnagyobb veszély jelen pillanatban maga a cigányság kérdése, a magyarság túlélése! Kérem Önöket, világosítsák fel az embereket és tudatosítsák is bennük, hogy az 1-2 gyermek nem megoldás a jövőre, sőt még a 3 sem, akiknek persze egy átlagos és tisztességes magyar család, jelen körülmények között nem tudna "jólétet" biztosítani, de valahogy mégis előre kell jutnunk, mert a vég sajnos egyre közeledik és GY.F., dicsőséges miniszterelnökünk, előveszi a "B" tervet és 5 millió termékeny távol-keleti jön hozzánk látogatóba. Végleg!
Isten áldja Magyarországot! Egy szabolcsi

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!
Most olvastam éppen, hogy demonstrációt terveznek a cigánybűnözés
ellen. Végre valaki fel meri vállalni ezt a témát! Az biztos, hogy holnap már számtalan feljelentés érkezik Önök ellen "jogvédők" részéről, de Önök az ország és a lakosság érdekeit képviselik, nem úgy, mint az erre hivatott eddigi kormányok. Az összes eddigit értem ez alatt, pártállástól függetlenül. Tudják ők is, hogy a legégetőbb probléma ez, de ilyen széles szavazóbázist bolondok lennének elveszíteni, ezért nem tesznek ellene, inkább a tisztességes polgárokat áldozzák be. Szlovákiában mert lépni a vezetés, tojt rá, mit rikácsol az Unió. A gazdaságuk szárnyal, a pénzt beruházásokra
fordítják, nem ingyenélők etetésére. Nem csípem a szlovákokat, de azt el kell ismerni, hogy náluk a szlovák polgár a legfontosabb.
Nálunk miért nem így van? Költői kérdés, soha nem kapunk rá egyenes választ.
A gárda megalakulásakor nem tartoztam a szimpatizánsaik közé, valami újabb bohóckodásnak gondoltam ezt is. Tetteikkel bizonyították, hogy én tévedtem. Nem szégyellem, elismerem. Mindenben most sem értünk egyet, de azt hiszem, nem is kell, a fanatizmus nem vezet sehová. A legjobb módszer az, ahogy most csinálják, tettekkel bizonyítanak, nem ígéretekkel.
Ehhez kívánok további erőt, egészséget, türelmet Önöknek!
Üdvözlettel: R. L.

Üdv!
Végre valami történik! Örömmel hallottam, hogy tiltakozó demonstráció-sorozatot fognak tartani a már-már elviselhetetlen mértékű cigánybűnözés ellen. Teljesen egyetértek, valamit tenni kell, mert a "fejünkre nőnek", és a békés - sajnos - értük dolgozó magyarokat terrorizálják. Hatalmas összegű segélyeket, gyermekvédelmi támogatásokat, és még ki tudja mit nem vesznek fel az államtól. Az más kérdés, ha mondjuk egy magyar családban esne meg, hogy mindkét szülő egész nap tök részegen tologatja a gyereket a babakocsiban, szemét után kutatva, valószínűleg azonnal elvennék tőlük a gyereket. Zalaegerszegről írok. Nem rég felújítottak egy teret, szép lett. A gond csak az, hogy a szegény munkanélküli, segélyen élő cigányok egész nap ott frakcióznak, hatalmas aranyakkal a nyakukban.
Persze néha be is szólnak az értük dolgozó magyaroknak.
Történjen már valami!!!
Tisztelettel:M.R.

Adjon az Isten Szebb jövőt!
Mátészalkára is ellátogathat a Gárda, a "Vidék közbiztonságáért" c. demonstráció keretében. Itt is van (hál’ Istennek a város szélén) egy telep. Bár sajnos a város is tele van velük, és természetesen, ha leszólítanak az utcán, az nem jó szándékból van. Valamint a vasútállomás is tele van velük, áldozatra várnak...
Örülnék neki ha végigmennénk a városon pár száz gárdistával, csak hogy egy kicsit megijedjenek, hogy vagyunk itt sokan, akik nem tűrjük ezt el.
Ha jönnek, Önökkel tartok! Sz.T.

Örömmel olvastam a Magyar Gárda felvonulásáról egy településen, a
bűnözés visszaszorítása érdekében. Itt nálunk, Észak-Borsodban,
Ózd környékén szintén nagy a cigánybűnözés! Különösen ARLÓ
nagyközségben, ahol a négyezer lakos 52% már cigány származású. K.G.

VÉÉÉGRE VALAKI...
33 ÉVES VAGYOK ÉS AMIÓTA SZAVAZHATOK, SOHA NEM SZAVAZTAM EGYIK PÁRTRA SEM. SOHA NEM ÉREZTEM, HOGY NEVEM KÉNE ADNI HOZZÁ, MERT NEM GYŐZÖTT MEG SEMELYIK PÁRT "PROGRAMJA". DE MOST OLYAN DOLGOT KEZDEMÉNYEZ A MAGYAR GÁRDA, AMI ENGEM LENYŰGÖZ.
A VIDÉK KÖZBIZTONSÁGÁRA VALÓ ODAFIGYELÉS ÉS TÖRŐDÉS HIHETETLEN ÖRÖMET SZEREZ SZÁMOMRA.HA PÁRTKÉNT FUNKCIONÁLNA A GÁRDA, AZONNAL LETENNÉM MELLETTE A VOKSOMAT.
ÜDVÖZLÖK MINDEN TEVÉKENYSÉGET, AMIT A GÁRDA
VÉGEZ. MÉLY TISZTELETTEL: SZ.Z.

Hi,
szupernek tartom az egyesületet, közeljövőben megkapják támogatásomat. J.T.S.

VÉGRE !!!
Valami, ami MAGYAR és nem kubai, afrikai, roma stb.
Mi, határon túli magyarok csak leprás rokonok vagyunk, mindenki más NAGY SZTÁR. Pl. fekete pákó, győzike.
Vajon tényleg nem látjátok, hogy megint az orosz az ÚR? Féltetek a Vajdaságiaktól, csak ez a sok kínai, meg kubai hoz nektek szerencsét. Na ne már! A magyar a magyar legnagyobb ellensége. A határon túliak szomorúak, mert az anyaország elárulta Őket. TI LEGYETEK, akik a pártunkra állnak. ’56 ismétlődik Pest utcáin, FIGYELJETEK ODA !!! A Jóisten segítsen benneteket!Sz.Cs.

Isten áldjon minden Magyart!
Meglepődve kaptam fel a fejem a ma esti hírek hallatán, a Magyar Gárda cigánybűnözés elleni tüntetést szervez! Végre,felbátorodtak a média kedves urai, és mernek szólni a Gárdáról/vagy inkább a cigányság érdekében?!/.Támogatom a tüntetés ötletét, hisz az olaszliszkai mészárláson túl nap nap után bele botlik az ember a kisebbségbe és viselkedési formájukba, ami több, mint közönséges/tisztelet a kivételnek, hál’ Isten, 1-2 akad/! Nem cigányellenes sorokat akarok
írni, egyszerűen, csak elég a viselkedésükből és abból, hogy védett helyzetben vannak! Be kell látni, hogy Mi, Magyarok vagyunk kisebbségben!
Szebb jövőt! R-né F.A.

Jó napot kívánok!
Érdeklődni szeretnék, hogyan lehet egy cigányon behajtani
200.000 ft-ot.
Ekkora összegben vitt el árut tőlünk, és nem hajlandó kifizetni.

Szeretettel köszöntünk benneteket Tatárszentgyörgyön.
Nagyon örülünk a rendezvényeteknek. Épp ideje, hogy egy olyan szervezet látogat ide, akik tisztában vannak a cigányság tevékenységével.
Sajnos a mi kis falunkban este már nem lehet kimenni az utcára. Részeg, tizenéves cigányok randalíroznak. Autókkal száguldoznak rendszám,jogosítvány nélkül. A rendőrség szótlanul nézi. Engem rendszeresen megbüntetnek, mert nincs a biztonsági öv bekapcsolva, vagy valami másért. Mi, a normális emberek elmegyünk dolgozni, hogy a családunkat,eltartsuk. Amíg dolgozunk, kifosztják a házainkat, ellopják az
állatainkat. Tehetetlenek vagyunk. Vagy őrködünk, vagy dolgozunk.
Felhívom a figyelmeteket a Kossuth utcában, az iskolával szembeni
kocsmára, a cigányok gyülekező helye. Itt minden kiskorú cigányt
kiszolgálnak szeszes itallal. Sok minden nem változik, de legalább látják, hogy nekik is kell tartaniuk valakiktől. Reméljük, rendszeresek lesznek itt az összejöveteleitek. És talán az itteni emberek is mernek majd tenni valamit, ha van mögöttük egy erős szervezet. Még egyszer, köszönet a látogatásért. Sok szeretettel várunk benneteket. Ha nem
leszünk sokan, az nem a közöny miatt van, hanem a megtorlástól való félelem miatt.
Talán ha többször látogattok el erre, az emberek majd nem félnek annyira.
Sok sikert a rendezvényhez/és mindig legyetek résen/!
Üdvözlettel, egy szimpatizáns.

Sajnos naponta szembesülünk a cigánybűnözéssel. A hatalmon levők meg csak sunyítanak. Mindenféle emberi jogokra meg tudom is én, mire hivatkoznak és vérlázitó, ahogyan ezt a bűnöző cigányok kihasználják.Úgy tűnik, az egyetlen ma Magyarországon a Magyar Gárda, amely a tisztességes, dolgozó emberekért tenni akar. Ez a rendezvény is ezt szolgálja. Aki másképp gondolja, az a bűnözők cinkosa vagy maga is bűnöző.
Kedves testvéreim, tiszta szívemből kívánom, hogy az Isten adjon erőt,egészséget és bölcsességet, hogy mindig helyesen döntsetek!
Tisztelettel H.A., Nagyvárad

Én tudnék még sok helyet, ahol meg kellene jelennetek! Mert már szégyen,hogy cigány bandák rettegésben tartják az országot, ahol élek. Fényes nappal leütötték a családomat. A rendőrség szerint nem büntethetők, mert megélhetési a bűnözés… Sok sikert kívánok nektek! K.J.

Kell, hogy valaki, vagy valakik szóljanak hozzánk, kell, hogy megadja valaki az első lépést ahhoz, hogy kiálljunk az utakra. Megbénítsuk a közlekedést, megbénítsuk az országot! El kell érnünk, hogy ne legyen több-biztosítós rendszer!!!
Mert bele fogunk dögleni!!! Megölik a magyart!!! Kiirtanak minket. El vagyunk keseredve!!! M.K.

Én személy szerint először aggódtam a Gárda megalakulása miatt. Most viszont nagyon is egyetértek azzal, ahogy a cigány kisebbség ellen fellépnek! Van kivétel itt is, de a nagy részük bűnöző és kötekedő!!! Dolgozni nem szeret. Ide, Tatabányára is eljöhetnétek! Tatabánya kertvárosban is sok a cigány, akik megtámadják a munkába induló embereket. Ha szólsz, nekik áll feljebb. Igenis, ha törvényesen nem lehet vagy nem tudnak fellépni ellenük, akkor ilyen formában kell! Ha elkapja őket egy rendőr, akkor kisebbségi ügyet csinálnak belőle. Mi az, hogy ellenük nem lehet fellépni??? Igenis fel kell lépni valamilyen formában! Ne ám már ők tartsanak félelemben minket! IGENIS NE LEGYEN MÉG EGYSZER OLASZLISZKAI ESEMÉNY!!! MILYEN DOLOG VOLT AZT A SZEGÉNY TANÁRT MEGÖLNI!!!??? A GYEREKEINEK EGÉSZ ÉLETÉBEN TRAUMA LESZ. SOK SIKERT A MŰKÖDÉSÜKHÖZ, HA TÉNYLEG ARRÓL VAN SZÓ, HOGY MEGVÉDENEK BENNÜNKET!!!

Nagyon jó akció! A szlovák fórumokon nagyon sokan jóváhagyták, romabűnözés hasonló módon nálunk is van, és kéne a Gárda ide is. Adjon az Isten! - Szebb jövőt! H.P.

Cigányterror Mátraverebélyen is
Ahol most a félelem az úr...
A település utcáit járva nem is gondolnánk: baj van a községben. Az
emberek félnek. Félnek a kapucnis suhancoktól, ahogy a helyiek fogalmaznak. Hiszen másfél hónap alatt több, mint egy tucatszor törtek be a lakók otthonába, ahonnan elvittek mindent, amit találtak.
Az érintettek nem tudják, meddig fajulhat mindez. Mint mondták, mindenki
tisztában van azzal, kik a tolvajok, szólni azonban senki sem mer...
A betörők számára közkedvelt utcákon sétálva összetalálkoztunk
egy biciklissel, aki feltűnően méregette: vajon melyik otthon lesz a következő, amit kipakolnak? Szembejött két, víg kedélyű fiatal is.
Egyikük énekelt, társa pedig az udvarokat fürkészte. A lakók szerint
ők azok, akik rettegésben tartják a környéket. Felkerestük hát azokat, akiket az illetők meglátogattak. Csak épp akkor, amikor üres volt a porta.
Az első ház ajtaján lakat volt, s a kaput egy lánccal erősítették az oszlophoz. Mikor közelebb mentünk, még a házőrző kutyus is meghátrált. Egy idős hölgy azonban rögtön kiabált az utca túlsó végéről: a keresett személy nincs otthon. Mint mondta, elment telefont venni, hiszen nemrég azt is ellopták tőle. Kértük, fessen képet a nem túl rózsás helyzetről. Ő ennek szívesen eleget tett, feltéve, ha nevét nem közöljük. Fél, mint mindenki más...
Nálunk például mindig van valami ütleg a bejárati ajtó mellett, mondta, s így folytatta: ha valami zajt hallok este, rögtön veszem a botot és megyek az ajtóhoz. Néha azért elgondolkozom azon is, hogy ha megütném a betörőt, még engem küldenének börtönbe!
Elmondta, hogy ez idáig minden évben ültettek tengerit párjával.
Jövőre minden bizonnyal üresen áll majd a kert, hiszen temérdek kukoricacsövet elloptak tőlük, a tolvajok kedvéért pedig nem fáradoznak egész évben.
Az utcán haladva egy másik idős asszony is bizalmatlanul méregetett bennünket: vajon mit akarunk, honnan jöttünk? Kétségeit eloszlatva őt is megkérdeztük a fennálló helyzetről. Elmondta, hogy hozzá eddig még nem törtek be, de minden pillanatban számít rá.
A lopósok miatt semmilyen haszonállatot nem tartok. Egyszer volt egyetlen kacsám, amit az unokámnak neveltem, de azt is elvitték.
Hozzátette: nem én vagyok így egyedül. Sokan már a kertet sem művelik, mert mindent széthordanak belőle, pedig régen csodálatosan szép, gondozott háztájak voltak a faluban.
Az utcán találkoztunk azzal a hölggyel is, akit pár napja leptek meg a suhancok, ráadásul fényes nappal. Amíg ő az orvosi rendelőben várakozott, a betörők a háza hátsó ablakán jutottak be otthonába. Többek között ékszereket, némi pénzt, s robotgépeket lovasítottak
meg. Felháborodva mondja: a tolvajokat csak az nem látta meg, aki nem akarta. Szerinte a lakók egyáltalán nem fognak össze, pedig az ilyen helyzetekben csak ez lehet a megoldás. Nehezményezte azt is, hogy bár mindenki tudja, kik a nem várt vendégek, mégsem merik panaszra nyitni szájukat a település lakói.
Nem lesz ennek jó vége! A húr addig feszül, míg végül elpattan és valaki gyilkolni fog.- fogalmazta meg.
Egy idős férfi behívott bennünket az udvarába. Tőle a garázsban lévő fűnyíró gépet vitték el a tolvajok az éj leple alatt, de megmutatta a kertjében lévő lábnyomokat is, amelyeket a fagy
örökített meg. Felesége kétségbeesetten mesélt azokról a percekről, amikor a rend őrei megvizsgálták a terepet, s felmérték a károkat.
Már megéltem jó pár évet, de rendőrautó még sohasem állt a házunk előtt. El vagyok keseredve, hogy ide jutottunk... Hát mi lesz még itt? - panaszkodott.
Látogatásunk alkalmával a község polgármestere, Nagy Attila is
kifejtette gondolatait: nagyon sajnálatos, hogy a békében élő, több mint 2000 fős lakosság mindennapjait 6-7 tisztességtelen betörő keseríti meg. Felháborító, hogy egy egész település
kénytelen szenvedni miattuk. Mint mondta, másfél hónap alatt egy tucat bejelentés érkezett hozzá a lakóktól, akik többsége nem fordul a hivatalos szervekhez, mondván: félnek attól, hogy ha nevüket kiderítik a tolvajok, megtorolják. Ő azonban nem tud összefogni a lakók helyett.
A polgárőrséget felszólítottam, hogy gyakrabban járőrözzenek. Segítséget kértem a bátonyterenyei és a megyei rendőrkapitányságtól is, ahol azt ígérték: küldenek körzeti
megbízottat. - mondta, s hozzátette: ennél többet sajnos nem tudok tenni.
A polgármester hangsúlyozta: mindenkinek ki kell állnia magáért, mert senki más nem fog helyette! Össze kell fogni, és határt kell szabni ennek a rémálomnak. Nem szabad hagyni, hogy a helyzet elmérgesedjen!
A település egyik épületének, valamint bisztrójának falára már táblákat is elhelyeztek: „Ne adjon esélyt a bűnözőknek!” Sokak szerint azonban ez nem elég...
Én közvetlenül a helységnévjelző tábla alá tettem volna a felhívást!- mondta egy hölgy, aki azt is elmesélte, hogy nemrég egy budapesti látogató autóját rámolták ki a verebélyi
tolvajok fényes nappal. A hölgy hozzátette: a gyanútlan átutazó egy órára hagyta csak gépkocsiját jelenleg még üres, körzeti megbízott számára fenntartott épület előtt, gondolván: ott biztosan jó helyen lesz. Tévedett...
(Nógrád Megyei Hírlap nyomán) T.K.E.

Sajnos Örkényben a helyzet szerintem rosszabb, mint Tatárszentgyörgyön, mivel nagyobb a település (város, de lassan cigány város). A vezetők nem élnek itt, és ezért nem is igen törődnek azzal, mi folyik a városban. Lassan minden a cigányok körül forog.
Állami támogatással több százezres rokkant kocsikat kapnak egyik nap, másnap eladják azt. Fizetni semmit nem fizetnek, de segélyért ők az elsők. A legrosszabb az, hogy a vezetők ki is szolgálják őket. Az senkinek nem jut eszébe, hogy a segélyéből levonja a tartozását amivel az Önkormányzat felé tartozik. Elnézést a dühöngésért, de sok, amit csinálnak.
Tisztelettel: M.

Veletek vagyok, csak így tovább! Hitvány ember ne érezze jól magát az országban!
Jó, hogy kitaláltátok a tatárszentgyörgyi vasárnapot, legalább érzik az ottani honfitársaink, hogy nincsenek egyedül.
Szebb jövőt! A.

Sziasztok!
Jó lenne, ha a Nyíregyházára, a Huszár telepre is ellátogatnátok az ún. guszevbe, mert itt is rettegésben tartja az esetlegesen ott dolgozókat a cigány lakosság. Volt már, hogy pizzafutárt vertek stb.
Nyírmihálydiban pedig, ha hiszitek, ha nem, van olyan cigány család aki a disznókkal együtt lakik, és körülbelül ugyanolyan tiszták is.
Egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy hepatitis járvány tört ki. Egyébként ott laktam 7 évig. Sajnos a lakosság 70%-a cigány, sajnos az "alja" fajtából. Két-három utca van, ami "magyar", a többi cigány. Természetesen a falu központját is ellepték, hiszen ott vannak
a kocsmák, ahol ők szabadidejüket szívesen töltik.
Jó lenne ha lehetne fórumozni a Magyar Gárda honlapján.
Szebb Jövőt!

Adjon az Isten!
A mai napi "megfélemlítő" akciók miatt, melyek a Gárda tatárszentgyörgyi rendezvénye körül történtek, kérem a Jó Istent, vigyázzon a haza hű "szolgálóira", és óvja a Gárdistákat! Lélekben Önökkel vagyok, nem kell még egy Olaszliszka, nem akarunk félelemben és kisebbségben élni, s rabszolgák lenni saját HAZNÁNKBAN, MÁRIA ORSZÁGÁBAN!
Szebb jövőt! H.M., Győr

Kedves Magyar Gárda Tagok!
Eddig nem nagyon foglalkoztam azzal, mit csináltok, nem szeretek politizálni, pláne nem beleszólni olyan dolgokba, amit nem teljesen látok világosan.
De ez a mai összejövetel nagyon a kedvemre való. Tényleg tabu a téma, mindenki tudja, hogy szörnyű a helyzet, de erről beszélni nem lehet semmilyen szinten. Rettegnek az emberek, főleg az öregek.
Az én édesanyám 78 éves - már én sem vagyok túl fiatal, de nem vagyok egyedül - és esténként suttogja a telefonba, hogy már megint betörtek ide-oda. Hogy kik? Hát azok...
Nem meri kimondani. Egy Heves megyei kis faluban lakik, ott hetente betörnek egy-egy idős emberhez. Anyukámhoz annyi idő alatt törtek be, míg elment a két utcányira lévő boltba. Felforgatták a házat, apróságokat vittek el, mert nem volt pénze, az aranyait meg már nem tartja otthon. Kihívta a rendőrt, aki miután megtudta, hogy "csak" feldúlták a lakást, és egy-két apróság hiányzik, mint aki jól végezte dolgát továbbállt, valami csuda jegyzőkönyvfélét talán felvett, de hogy utána iramodott volna még forró nyomon - mert fél óra telt el az eset után - azt már nem.
Egyébként rendőr sincs a faluban, a szomszéd községből jár át...
Azóta esténként becsengetnek hozzá, néha csörög a telefonja… És retteg. Mindenki fél abban a faluban, hogy mikor következik. Szerintem hozzá is visszamennek, gondolják, a rohadt vénasszonynak nem lehet, hogy nincs pénze.
Itt tényleg tenni kell valamit! A nyáron egy odavaló ember mesélte, hogy hallotta, látta, amikor cigányoktól kérte a rendőr a jogosítványt. Egyszerűen kiröhögték, hogy mit képzel, és a következőket mondták:
- Ne nagyon szívózzál itt a jogosítvány miatt, látod itt mellettem a testvéremet? Ez most behúz nekem egyet, oszt bizonyítccsa a rendőrségen, hogy te vertél be. Nem adok két hetet, oszt mán nem leszel rendőr, meg a családod se nagyon lesz...
Ez szó szerint így zajlott, a rendőr meg eloldalgott.
S.O.S.!!! Köszönöm ezt a megmozdulást, és menjenek más helyekre
is, hogy ne féljenek az öregek! T.Á.

Tisztelt Gárda!
Azzal a panasszal fordulunk önökhöz, hogy a szülőfalum, KUNMADARAS
nagyon elcigányosodott. Tűrhetetlen állapotok uralkodnak. Az idős nénik és bácsik sötétedéskor már az utcára sem mernek kimenni, mert kirabolják őket. A házak ablakait napi rendszerességgel betörik, a szőlőskertekben az összes fát és szőlőt kivágták. Csak az enyészet eszi. Onnan minden MAGYAR elmenekül, a házak értéke a béka feneke alatt van. Sajnos a rendőrség nem csinál semmit, a cigányok uralják az egész falut. Az idősek alól a biciklit ellopják, mikor azzal közlekednek, leütik őket, és elveszik az értéktárgyaikat. Házi állatot
sem tudnak tartani, mert éjszaka ellopják őket. Egy friss felmérés alapján a faluban 100 gyerekből 90 cigány. Szégyen, hogy már itt tartunk! Mit lehetne ez ellen tenni? Most mindenki hagyja el a házát és költözzön, ahova akar, hogy nyugodtan élhessen? A ház árából még garázst sem tud venni. Mi lesz a sok időssel, akik védtelenek? Mi is épp az elcigányosodás miatt költöztünk a Dunántúlra és azóta egyre rosszabb a helyzet.
Mit lehetne ez ellen tenni? Ezért fordultunk önökhöz.
Tisztelettel:H.G., K.J., N.A.

Tisztelt Gárda!
Örömömre szolgál a megmozdulásuk, amellyel teljes mértékben egyetértek. Én egy Szolnok megyei településen lakom (Zagyvarékas), ahol hasonló helyzet alakult ki. A falu lakosságát, beleértve az önkormányzatot is, félelemben tartják. A rendőrség létszámhiányra hivatkozva nem tudja a közbiztonságot fenntartani. Ami velem, becsületes MAGYAR állampolgárral történt, egyszerűen felháborító. Történt ugyanis, hogy idén nyáron megtámadtak cigányok, megtámadták a házamat, az utcán nyomdafestéket nem tűrő hangnemben kiabáltak velem,ami a mai napig is tart. A rossz a rosszban, hogy két pici gyermekem van, akik szem- és fültanúi voltak az inzultusnak. Az ügyben bírósági eljárás folyik, de nem hiszek az igazságszolgáltatásban. Örömmel venném, ha a következő megmozdulásuk előtt figyelembe vennék a mi kis településünket is.
Ui: kb. 40 család tengeti bűnöző életét a falunkban, akik a hatóságoktól sem riadnak meg.
Tisztelettel:K-né, K.B.

Üdvözletem!
Szeretném pár szóban kifejezni gondolataim az önök kis mozgalmával kapcsolatban.
Nagyon örülök, hogy végre van egy olyan szervezet, ami a magyarsággal foglalkozik, a magyarokat nagynak tekinti és az érdekeit nézi. Sajnos én nap mint nap olyanokat látok és hallok az életben, amitől rosszul leszek. Az iskolákban sok roma kisebbségi gyerek azzal szidja a másikat, hogy te "magyar". Ez milyen?Kérdem én, ők nem magyarok?
A virtuális világban, online játékokban látom nagyon sokat azt, mikor szidják egymást és a legvégén meg "na látjátok ez a magyar színvonal". Ráadásul olyan írja le, aki a legjobban ócsárolja a másikat. Ennyi a fiataloknak magyarnak lenni. Szeretném megköszönni azt a sok dolgot, amit tettek, tesznek és tenni fognak azért, hogy legalább az
országon belül büszke legyek azokra a magyarokra, ha nem is mindenkire, legalább arra a kis csoportra, amely tesz valamit értünk. Üdvözlettel: M.T.

Tisztelt Magyar Gárda!
A mai (dec.9-ei) felvonulásuk kissé megijesztett, de ha mások is így, és itt éltek volna vagy élnének, tudnák, hogy ez valahol nekünk csak jó, hogy önök vannak és eljöttek.
Személy szerint pont a cigányság miatt kellett elköltöznöm, mert nem csak ismerőseimet zaklatták és verték meg, de hozzám is betörtek, és nem tehettem ellene semmit... Remélem, a jövőben az önök segítségével talán valami változik szülőfalumban (megjegyzem: déd-, ük- és szépszüleim is itt éltek) Remélem, tényleg szebb lesz az a jövő!
Tisztelettel: A.

Köszönet a Magyar Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesületnek a tatárszentgyörgyi rendezvényért.
És ez úton kérünk bocsánatot Tatárszentgyörgy Önkormányzatának viselkedéséért. Mélyen meg vagyunk döbbenve az önkormányzat nyilatkozatán. Helyettük is szégyelljük magunkat.
Tisztelettel:M.Gy.

Kedves Magyar Testvérek!
Tisztelt Gárdisták és Szervezők!
Adjon az Isten-Szebb Jövőt!
Miért beszélünk, kiabálunk oly sokan Önmagunkért, ha saját füleink sem akarják meghallani a segélykiáltást????
Örülök a Magyar Gárdának és bízom a sikereitekben.
Rendezvényeiteken igyekszem részt venni, hogy jelenlétemmel erősítselek Benneteket, és rendezvényeitekből erőt meríthessek, hogy meg tudjak maradni a Magyar Társadalom, a Magyar Haza, a Szentkorona értékes,cselekvőképes tagjaként.
Hazafias Üdvözlettel: K.V.

Adjon az Isten-Szebb jövőt!
Megjelenhetnének Hevesen is. . . Starfighter

Egyetértek Önökkel. Felháborítónak tartom, hogy a saját hazánkban a kisebbségtől félve kelljen élnünk. Féljen az, akinek oka is lenne rá!Remélem, törekvéseik eredményt hoznak, ehhez kívánok sok sikert. K.B.

Azt szeretném kérdezni Önöktől, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tartanak-e gyűlést vagy demonstrációt, és ha igen, mikor és hol? Azt hiszem, kezd aktuálissá válni a kérdés nálunk is! Válaszukat előre is köszönöm! Egy szimpatizáns.

Szívet melengető érzés volt rátalálni erre a honlapra, ezúton szeretném kifejezni jókívánságaimat minden gárda tagnak, minden magyarnak, aki még hisz az igaz magyar értékekben, Magyarországban és jobb jövőt szeretne országának, családjának ebben az elembertelenedett világban és nem fél kimondani olyan dolgokat, amik VALÓSÁGOSAK, de nem szabad róluk beszélni, mert
megbélyegzik érte.
Sok erőt, kitartást és hitet kívánok minden gárdistának! P.R.

Ez igen, fiúk, csak így tovább, GRATULÁLUNK.
Nagyon kell a tisztelt Magyar Gárda!
KÖSZÖNJÜK. A.G.

Csak gratulálni szeretnék a roma bűnözéssel kapcsolatos felvonuláshoz. Én úgy hiszem, szükség van arra, hogy egyes kritikusan nagy bűnözésű helyeken felvonuljon a gárda. Jómagam szintén egy romákkal és a vele együtt járó bűnözéssel teli faluban élek Borsodban. Szerintem az ilyen helyeken való felvonulás újabb tagok jelentkezésével is járna. Hiszen nem mindenki tud a fővárosban és nagyobb városokban csatlakozni. Tehát csak így tovább! H.T.

Tisztelt Magyar Gárda!
Egyetértek az önök elveivel, és a jövőre nézve több tagot, kitartást és jó egészséget kívánok minden tagnak!
Ha erejükből futja, látogassanak el néha Heves megyébe, Sirokra és környékére is!
Üdv.: P. Péter

Tisztelt Magyar Gárda!
Most néztem a TV2-s Jakupcsek G. alakítását és "uszítás" szövegét…
Megérdemelné, hogy egyszer egy ilyen faluban elkapják, de a luxuskocsikájával csak a belvárosban, meg az ellenőrzött környezetben mer maradni. Felháborító ez a szemforgatás! Nem mennek szembe sehol az igazi problémával, hanem, aki szólni mer, az "uszít", vagy "provokál", mint ahogyan rólam is mondták egy felszólalásom miatt, ahol segítő szándékkal a valós helyzetet - ami az Ő szemfogatásukkal ellentétes volt - vázoltam. (Ez a mostani államnak és médiának a demokrácia, én akkor egy határozott emberek érdekeit néző diktatúrában élnék szívesebben.) Azt kell tenni, amit teszünk! Nekünk, a többségnek is vannak jogaink, - erre mikor hajlandóak rájönni?- S ha az állam nem véd minket,- pl. szemtanútól hallottam, hogy egy rendőrt leüvöltött egy érdi roma, ha még egyszer meg meri állítani, ez és ez lesz vele...
Csak köszönet jár Önöknek, hogy ezt teszik! További hathatós és tisztességes munkát! Vigyázzanak arra szélsőség felé - ami verekedés, náciba átmenés, népirtás stb. lenne - ne menjenek el, mert akkor az egész hiábavaló volt. Tudom nehéz középen maradni, s nekem ez az egészséges középút, s nem az, hogy gyáván hallgatunk.
Mert egyszer az unokáinkkal is szembe kell nézni, nem hagyhatunk nekik egy romos hazát.
Üdvözlettel, B.

Végre valakik nyilvánosan megmutatják a tényleges cigány etnikum
életét és látják a valós problémát, ami elől a legtöbb ember a
homokba dugja a fejét.
Teljes mértékben egyetértek. Személyes tapasztalataim voltak/vannak a cigány etnikum mentalitásáról és a hozzátartozó struccpolitikáról.
Csak így tovább! R.A.

A Szolnok megyei Jászladányon a cigányok megvertek 2 idős nénit és meg akarták erőszakolni őket. A nagynénim ott lakik. Kéthetente megy haza, mindig feltörik a házat és ellopnak valamit. Ráadásul gyerekekkel végeztetik el a munkát. Az önkormányzat és a rendőrség nem csinál semmit. Tudnátok valamit tanácsolni vagy csinálni? D.Zs.

Köszönet Nektek, hogy felvállaltátok ezt a mindenkit érintő és mindenkit felháborító, de politikailag eltussolt ügyet. Bízom benne, hogy ezt látva egyre több magyar ember lép ki a hallgatásból és áll ki jogaiért, családjáért, értékeiért!
Csak így tovább! Üdv: N.L.

Tiszteletem az önöké a hétvégi felvonulással kapcsolatban is. Ne
Higgyék, hogy azok az emberek, akik aktívan nem támogatják önöket, azok nem értenek egyet ezekkel a kérdésekkel. A cigánybűnözés sajnos hétköznapi dolog, csak mindenki hallgat, mert fél, vagy mert nem akar problémát a környezetében. Remélem minél több taggal bővül majd a csoportjuk, további minden jót és eredményes munkát kívánok.
K.Zs.

Helló!
Végre valaki ki meri mondani, hogy igenis van cigánybűnözés ebben az Országban. A média inkább kussol és védi a cigányságot! A börtönök a cigány "kisebséggel vannak tele, lassan (10 év) ők lesznek többségben. Meg lehet nézni most a plázákat, piacokat… Zsebes pulyákkal kirajzottak lopni a rendes dolgozó (adófizető) állampolgároktól. Szégyen, hogy nekik van joguk mindenhez (lopni, rabolni, megfélemlíteni), nekünk meg el kell tartanunk őket, mert dolgozni, azt nem szeretnek!
Tisztelettel:S.Z., Székesfehérvár

T. Magyar Gárda!
2007.okt.14-én felkerestem bérlakásomat /nem tartózkodom ott állandóan, Bp., X., Hős u./
Megdöbbenéssel tapasztaltam - akkor már a rendőrök is ott voltak - hogy teljesen kirabolták és elfoglalták a cigányok. Azóta folyamatos levelezésben vagyok a polgármesterrel,
Önkormányzattal, Vagyonkezelővel, Rendőrséggel. Mindenki visszautasít és rám testálja a felelősséget, hogy miért hagytam ott a lakást, de ez nem hatalmaz fel senkit, hogy ezt tegye. Én, mint fehér ember, már régen a börtönben ülnék, ezeknek meg mindent lehet.
Bizonyítékul minden irattal rendelkezem, amely az üggyel kapcsolatos. A TV2-nek is írtam a tegnapi nap, de még nem válaszoltak. Kérem tisztelettel, segítsenek, ha tudnak. Akár Brüsszelig is elmegyek, ha szükséges. A tegnapi megmozdulásuk kapcsán bátorkodtam írni Önöknek. Köszönettel: A.T.

Ma reggel láttam a tévében, hogy tegnap Tatárszentgyörgyön volt a Magyar Gárda, a cigánybűnözés elleni demonstráció céljával.
Nagyon-nagyon megörültem ennek a hírnek, és szerintem nem vagyok egyedül ezzel, sőt!
Én a magam részéről csak bátorítani tudom Önöket, és azt kérem, hogy bár a sajtó (amit a balliberális nemzetvesztők irányítanak) nagyon gerjeszti az indulatokat a Gárda ellen, de ez csak egy felszíni réteg (rikító, de vékony réteg).
A tisztességes és nemzetüket szerető, féltő emberek egyetértenek Önökkel!
Adjon az Isten! Szebb jövőt!
Áldás, Békesség! P.

Drága Barátaim!
Tegnap úgy döntöttünk férjemmel, hogy kocsiba ülünk, és elmegyünk Tatárszentgyörgyre. Oda érkezvén, jó volt látni a falu határában álló háznál a Gárda tagjainak egy kis létszámú
csoportját. Váltottunk pár szót,és az első döbbenet akkor ért, mikor közölték, hogy nem engedélyezték az eredeti útvonalat, s hogy a polgármester asszony az utolsó pillanatban visszavonta az engedélyt. Kérdem én, ki volt rá ilyen hatással?!...
Beérvén a faluba, megjelent a kisebbség egy autóval, melyre vezető politikusaink bábui kerültek föl. Az egyik helyi bácsika a következőket mondta nekik: Menjetek el innen, hagyjatok minket békén, mi nem akarunk bajt! Ezt nem mutatják a hírek, nem közli a megvásárolt, lefizetett média!
Később, várakozván, érezhető volt, hogy az emberek egy része hálás azért, hogy ott vagytok, vagyunk. Másrészről viszont szomorú volt látni azokat az arcokat, akik az ablakból kukucskáltak, félve a következményektől, ugyanis voltak ilyenek /ezt sem mutatja a média/!
Megértem a félelmüket. Mi elmegyünk, ők ott maradnak, a cigánybűnözéssel együtt!
A Gárdisták vonulására várva egy párbeszédre lettem figyelmes nem sokkal azután, hogy honfitársaink megérkeztek buszokkal, kocsikkal. Állt a közelünkben egy csapat, a kocsik érkezéséig együtt, aztán két részre osztva. A hozzánk közelebbi társasághoz odajött egy rendőr, és megkérdezte a sűrűn telefonáló kollégát: -Jegyeztetek, mindent?
A válasz: -Persze, a rendszámokat is felírtuk!
Ismét a rendőr: -Nagyon jó!
A vonulás elindulása után beépített emberünk telefonnal, míg egy társa videókamerával a kezében sétált mellettünk! Mi a fene folyik ebben az országban?
Mindenkit megvásárolnak, lefizetnek? Mi dobog ezeknek az embereknek a Szívük helyén, mi folyik az ereikben Vér helyett?!
Felháborító és gusztustalan! Aztán itt a média csőcselék hordája! Senki nem félne a Gárda vagy a Nemzeti Őrsereg szervezett akcióitól, ha az igazságot mutatnák (már amelyik egyáltalán mer foglalkozni a témával), és nem azt játssza, hogy amiről nem beszélünk, az nem létezik/!
Gusztustalan, megvásárolt, hírhajhász, hazug szemét az összes híradás! Az a baj,hogy amíg a Győzike-showt hetente több millióan nézik,és másnap ez téma a munkahelyeken,addig mindent elhisznek az emberek, ami a dobozokból árad, és nem nyitják ki a szemüket!Kérlek végül Benneteket, értesítsetek, ha Heves megyében jártok. Ajánlom figyelmetekbe cigánybűnözés kapcsán Hatvant vagy lakhelyemet, Boldogot. Itt is tudna mesélni a Magyar ember arról, mi folyik az utcán: szemen köpik és megdobálják az embert, ha rászól a kölykökre. Vagy arról, hogy miért viszik a helyi általános iskola helyett máshová a magyar gyermeket tanulni! R-né, A.

Üdvözlöm a Gárda tagjait!
Örülök, hogy végre van egy szervezet, amely ki mer állni az elképzelései mellett.
Főként a Magyarország fekélyének tartott cigánybűnözés ellen. Itt volt már az ideje, hogy nyilvánosságot kapjon a tény.
Még egy pár érdekesség: az állam támogatja a kisebbséget, az meg visszaél ezzel (tisztelet a
kivételnek), az átlagember meg nem kap semmit. Ez sajnos tény. A kisebbségi segélyt kér, nyakában 1cm vastag aranylánc, s mellesleg mercivel érkezett. Ez nem tűnik fel senkinek????? Aki meg tényleg rászorul, nem kap semmit, mert 1 ft-tal meghaladta ezt meg azt a törvényt a keresete…
Már lassan a magyarság lesz a kisebbség, ha ez így megy tovább....
Sok sikert, és erőt kívánok a további megmozdulásokhoz! Jó lenne, ha az ország minden részébe el tudnának jutni, ezzel is jelezve, hogy a Magyar Gárda szemmel tart minden olyan kisebbségi megnyilvánulást, ami a törvénytisztelő magyar állampolgárok ellen irányul! Fennállásuk alatt többet értek el, mint a rendszerváltás után következő kormányok, együttvéve összesen! Ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni, hiszen ez a MI hazánk, a MI Országunk, nekünk magyaroknak kell megvédeni a magyarokat a kizsákmányoló kisebbség támadásaitól! Ha MI nem tesszük meg, akkor ki fogja?! Még egyszer, további sok sikert! Nagyon sokan lesznek ellenünk, de még többen lesznek velünk!
Üdvözlettel:M.

Tisztelt Magyar Gárda!
Végre egy szervezet, aki vállalja a fellépést a cigánybűnözés ellen. Remélem a jövőben is sok hasonló megmozdulás várható. Szabolcs megye a legjobban veszélyeztetett a cigánybűnözéstől. Remélem, hamarosan változás áll be a politika hozzáállásában is.
Gratulálok, csak így tovább!

Tisztelt Magyar Gárda !
Figyelem ezt az összehangolt támadást Önök ellen Tatárszentgyörgy ügyében.
Kollektíven kellene fellépni a cigánybűnözés és annak elhallgatása ellen mindenkinek. Olvasom hogy Gadnán nem mernek kimenni 3 család (ami kb. 50 fő lehet) miatt az utcára.
A kertből mindent ellopnak, egy idős asszonyt egy cigány baltával agyonütött.
Hogy van az, hogy mint a Mélymagyar c. műsorból kiderült, egy nem
dolgozó cigány 50-60 ezer Ft segélyt kap, míg egy minimálbéren dolgozó ember 53 ezret.
Az elmúlt rendszerben nem élveztek kiváltságokat, akkor dolgozniuk kellett.
A szemben lévő házban egy cigány család lakik, a pasas Audival jár, de senki nem dolgozik, nem tanul. Kinek az érdeke ennek a helyzetnek a fenntartása a mi rovásunkra?
Az Isten áldja meg Önöket és segítse mindenben! Nagy tett, hogy ki mertek állni a sok negatív felhang mellett.
Én nyugdíjas vagyok, így sajnos már nem vagyok alkalmas tagnak.
Szerető üdvözlettel:B.H.

Tisztelt Magyar Gárda!
Én egy budapesti fiatalember vagyok, de teljesen át tudom érezni a tatárszentgyörgyi lakosok helyzetét, és örömmel vettem, hogy mégis megtartották a nagyszerű demonstrációjukat! További sikeres, és eredményes szép jövőt kívánok, én és a családom is! Tisztelettel: V.G.

Egyet értek a tatárszentgyörgyi demonstrációjukkal, valamint Vona Úr TV2-beli nyilatkozatával. Jakupcsek ma kiakasztott. H.L.

Gratulálok Uraim a jobbnál jobb kezdeményezéseikhez!
Ilyen felvonulást minél többet szeretnék, sokak szimpátiáját és megbecsülését elnyerik ezzel. Reméljük, hogy a cigányságra is pozitív hatással lesz - de erre nem vennék mérget.
Nagyon becsülöm Önökben, hogy merik vállalni a valós problémákat, és tesznek is ellenük!N.P.

Adjon az Isten! Szebb Jövőt!
Üdvözlöm tevékenységüket! Nekem elégtétel, hogy maguk léteznek!
Jó érzéssel tölt el, hogy egyre gyarapodik a Magyar Gárda létszáma!
Gyökeret vert egy olyan kezdeményezés, amit eddig elfojtottak gazemberek!
Féltem nagyon ezt a szervezetet, mert meg van az esélye, hogy a balliberális erők, ha nem tudnak mit kezdeni ezzel a szervezettel, akkor megpróbálják uralni!
Vigyázzuk ezt a kincset, amit most a történelem megengedett a Magyar Népnek! Szabadságot Magyarországnak! Végre legyen a történelem Magyar! A Korona legyen minden magyar jelképe! A Szent Koronát ne bitorolja se vörös, se narancsos, se liberális szenny párt!
Köszönöm, hogy léteznek!! Adjon az Isten! Szebb jövőt! L.

Csak így tovább! Gratulálok az eddigi tevékenységükhöz, rajtam kívül még nagyon sok barátomnak tetszik. Végre mozogni kezdett az
állóvíz. További sikeres működést! K.Z.

Én egy, a magyarságomba belefáradt 43 éves férfi vagyok. "A mai magyar társadalomban nem bízom", még a szocialista rendszerben is jobb, és a magyarok számára élhetőbb világ volt. A kommunista/szocialista eszmékből már fiatalon kiábrándultam, de a rendszerváltáskor hittem, hogy vannak igaz emberek, ma már nem. Manapság a magyar átlagember csak dolgozik, próbálja túlélni az elmúlt 15-18 évet és próbálja túlélni a következő "párat". Saját városomból kiindulva viszont, a rendszerváltás után a "roma" kisebbség, kihasználva a mindenkori magyar politikát, pártoktól függetlenül csak a szaporodásból és a segélyekből próbál megélni. Ezelőtt 30 évvel Hevesen az általános iskolákban 1/5 arány volt roma/magyar arány, manapság 3/5. Mit és kit támogat a múlt és a mai rendszer és családpolitika? EZ A MAGYAR JÖVŐ?!