width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. júl. 15.

2007. július 15., vasárnap

Rohadt zsidók fapofával hazudnak akármekkorát.

Ezek a rohadt zsidók az antiszemitizmus pont hu oldalon milyen cinikusan és pofátlanul hazudnak!!!!

Ami nem színes szöveg, az egy idézet az antiszemitizmus.hu oldalról, a kék szövegek pedig az én köszbeszólásaim, amúgy Covboy posta módon :)

"" Szentmihályi Szabó Péter: „Rohadjatok meg!”
Magyar Demokrata, 2007. június 21., 38. oldal
A MIÉP egykori országgyűlési képviselőjelöltjének írása alapvetően nem a zsidókkal foglalkozik. A jelenlegi kormányt és az általa kormányközelinek vélt értelmiséget ostorozza útszéli stílusban. Egy mellékmondata azonban így szól:
Most az amerikai Freedom House ugyan hátrébb sorolta a magyar demokráciát a ranglistán, de ez a jelenlegi kormányt körülbelül annyira izgatja, mint Izraelt az emberjogi aktivisták tiltakozása.
A mondat – azon kívül, hogy rosszindulatú – nem igaz. Izraelt ugyanis nagyon is foglalkoztatja az emberjogi aktivisták véleménye és általában a pacifista európai közvélemény. (POFÁTLANSÁG CSIMBORASSZÓJA KÖVETKEZIK) Ha nem így lenne, akkor 2006. nyarán Libanonban nem állította volna le hadműveleteit két napra, mert egy lebombázott házban civil áldozatok maradtak a romok alatt. Az emberi jogi kérdésekben érzékeny Izrael azonban nem kívánt a minimálisan szükségesnél több ártatlan halottat. (AKKOR MI A FASZÉRT KELLETT MEGTÁMADNI LIBANONT?!?!?!)
Szentmihályi Szabó kissé körülnézhetett volna a térképen. Néhány ország, amelyet valóban nem érdekel az emberi jogok helyzete: Algéria, Egyiptom, Irán, Líbia, Szaúd-Arábia, Szíria, Szudán, Tunézia.
Abban viszont a szerzőnek föltétlenül igaza van, hogy az aktivisták ezen említett országok emberi jogi tevékenységére közel sem fókuszálnak annyira, mint Izraelére. ""