width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.12.18.

2016. december 18., vasárnap

"Mennyire lehet a nemzeti radikalizmust még komolyan venni?" Tartalmi radikalizmus! Török Gábor szerint a Jobbik a baloldalon és a bizonytalanok között keres és talál új szavazókat? De hát ezzel ÁRT a ballib pártoknak, akik eddig ezeket az embereket be tudták csapni - nekik meg használ! ;) Na mi van fidesz, borul a forgatókönyv hogy egymást váltjátok a szocionistákkal, kölcsönösen el nem számoltatva egymást és hülyének nézve az egész országot? :P

Ezt hívják úgy hogy tartalmi radikalizmus.

Török Gábor szerint a Jobbik a baloldalon és a bizonytalanok között keres és talál új szavazókat? De hát ezzel ÁRT a ballib pártoknak, akik eddig ezeket az embereket be tudták csapni - nekik meg használ! ;) Na mi van fidesz, borul a forgatókönyv hogy egymást váltjátok a szocionistákkal, kölcsönösen el nem számoltatva egymást és hülyének nézve az egész országot? :P

Tényleg többet támadják a Jobbikot mint a szocikat, van ebben rendszer.

K.O. Puzsér vs Tyirityán - "Mennyire lehet a nemzeti radikalizmust még komolyan venni?"

Lesz harmadik világháború? Az NSDAP volt a legutolsó valóban jobboldali párt? Lehet az a szlogenje egy sportegyesületnek, hogy "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz"?
Puzsér Róbert és Tyirityán Zsolt vitáznak.

https://www.youtube.com/watch?v=z_mTYcXqll8&feature=em-uploademail

2018 után nem pusztán a politikusokat kell majd elszámoltatni, de azoknak is felelniük kell, akik visszaéltek a hatalmukkal. Nem azért, mert akkor majd fordul a kocka, és a Jobbik felé billennek az állami szervek, hanem azért, mert akkor végre függetlenül végezhetik a munkájukat. Egyáltalán nem lepett meg a Médiatanács döntése. Nem hiszem, hogy ma Magyarországon médiakérdésben bárkinek igaza lehet, ha az nem Orbán Viktor.

Ahol a közszolga média Jobbik ellenes libsi bulvárból és a ballib ! mémgyárból átvett rágalmakkal mocskolódik? Amikor kósa pökhendi fröcsögéseit főműsoridőben teljes terjedelemben leadja az álhíradó, ám az arra adott Jiobbikos reakciót ami azt helyretenné már nem?! Hogy a francba ne volna ez kettős mérce.

A valódi jobboldali pártok és mozgalmak bedarálása amit a fidesz megléte óta művel. Eleinte még másokkal együtt, most már csak egyedül, egyeduralkodóan.

"A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása."

Orbán : "Akik pedig tőlünk jobbra állnak, azok" bla bla nácizás szélsőségesezés Amikor fideszék a középosztályról beszélnek, az valójában CSAK a fidesz közeli "gazdasági szereplőket" azaz tolvajló oligarchákat jelenti. És nem a rendezett életvitelű embereket. Ezeknek mi csak haszonállatok vagyunk. Tudnak megegyezni stratégiai partnerségről, nyomott bérekről, adómentességről a multikkal, ja aztán meg x év múlva továbbálnak keletebbre. Mi nemzeti radikálisok és más nem fideszesek látjuk, hova vezetnek az ilyen egyezségek. Most már a kormány is, a béremelésből pont ott nem lesz semmi ahol kéne pl az északi és keleti országrészen, megy a csalás nagyban, majd jól bejelentik 8 helyett 6 órára, 4 órára, aztán marad a bére ahol volt, meg ami szemétséget még ki lehet találni erős állami és szakszervezeti felügyelet hiányában.

A fidesz csak azért játssza el 1994 óta hogy jobboldali, konzervatív, és magyar nemzeti érzelmű - érdekű, hogy ne tölthesse ki más párt és mozgalom ezt a teret. Be vannak szarva hogy a fiatalok nem támogatják már őket. Hát egyértelműen jobban megfelel érzelmeiknek és érdekeiknek is a Jobbik és mondjuk az Identitás Generáció, mint ha mondjuk a liberális elvtelen törtető kormányszolgák fidelitas-ába, vagy ha valamelyik balliberális pártba lépnének bele.

Legalább világossá válna mindenkinek nemcsak az hogy teljesen külön létezik a nemzeti oldal és a fidesz, hanem hogy a helyi társadalom tagjaként mindenki automatikusan sorsközösségbe kerül, kivéve ha gyarmatosításunk kiszolgáló személyzetánek tagja, persze. Ezt próbálják botránykeltéssel felülírni.

Ha valakinek a kisgazdapárt(ok) szétverése ugrik be, jó nyomon jár. :)

Vona bizonyítja a fideszes közéletben uralkodó kettõs mércét

2018 után nem pusztán a politikusokat kell majd elszámoltatni, de azoknak is felelniük kell, akik visszaéltek a hatalmukkal. Nem azért, mert akkor majd fordul a kocka, és a Jobbik felé billennek az állami szervek, hanem azért, mert akkor végre függetlenül végezhetik a munkájukat.

Egyáltalán nem lepett meg a Médiatanács döntése. Nem hiszem, hogy ma Magyarországon médiakérdésben bárkinek igaza lehet, ha az nem Orbán Viktor.

Azért érdemes eljátszani a gondolattal, mi történt volna azzal a médiummal, aki:
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor homoszexuális orgiákra járt Terry Black-kel, miközben nem járt,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor ezt beismerte, pedig nem ismerte be, csupán elvágták egy mondatát, hogy úgy tûnjön,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktort kifütyülték, miközben még a színpadra sem lépett,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor összeállt Gyurcsány Ferenccel, mert beszéd közben használja a kezét,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor egy terrorszervezet tiszteletbeli tagja, miközben nem az,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor kapcsolatban állt a rendõrgyilkossal, pedig nem állt kapcsolatban,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor titkos politikai szándékból változtatta meg a nevét, miközben csupán a világháborúban elhunyt vér szerinti nagyapja nevét vette vissza, és még sorolhatnám.

Akkor is így döntött volna a tisztelt Médiatanács?

Mondjuk ki, sajnálkozva, de nyíltan: ma Magyarországon fontos állami szervezetek, intézmények nem mûködnek demokratikusan. Sokszor még a látszatra sem ügyelve tolják a kormánypárt szekerét.

2018 után nem pusztán a politikusokat kell majd elszámoltatni, de azoknak is felelniük kell, akik visszaéltek a hatalmukkal. Nem azért, mert akkor majd fordul a kocka, és a Jobbik felé billenek az állami szervek, hanem azért, mert akkor végre függetlenül végezhetik a munkájukat.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99939