width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 12.

2008. augusztus 12., kedd

Tisztelet és tolerancia

Tisztelet és tolerancia

Ami nem érdemel tiszteletet, azt nem is érdemes tolerálni.

A modern társadalmak a szélsőséges toleranciába fognak belefulladni. Ezt fenntartom. De vizsgáljuk csak meg, mit is kell nekünk annyira tolerálnunk!

A cigány "kultúrát", meg a sajátos habitust, a szektás liberósok szerint. Akik amúgy NEM viselnek el a valóságtól elrugaszkodott egalista baromságaiktól eltérő ellenvéleményt.

Ezek szerint a lustaság, a segélyekből élés, a dörzsöltség, az igénytelenség, a harsány tahóság és a feltételezésen alapuló, brutális lincselésbe torkolló hirtelen harag (sajátos habitus, jaja) valami olyan, a sokszínű Európában védelemre szoruló kulturális érték lenne, mint például a német, a skót, a spanyol vagy akár a magyar népi hagyományok? Nem hinném.

A cigánybűnözés valóban nem hungarikum, ezek mindenhol ilyenek. Már évszázadok óta közöttünk élnek, de nem fogott rajtuk semmi: a primitív, nomadizáló, éppen ezért eleve beilleszkedni képtelen, a bűnözés és az nyers erőszakot "férfias" dolognak tartó kultúrájukat kárhoztatom, amit a világért sem lennének hajlandók feladni, emiatt aztán az aluliskolázottság, a bűnözés és a szegénység, munkanélküliség ilyen arányú közöttük, nem tekinthetjük véletlennek. Megmondom őszintén, nem tudtam eddig megkedvelni vagy elfogadni őket. Távol áll tőlem az egész világuk, a gondolkodásuk, és minden, amivel találkozom, még a zenéjük is - a manéle iszonyú. Nem tolerálom, hogy egy beköltöző cigány család hetek alatt képes felforgatni egy addig normális társasház nyugalmát, hogy éjszaka kiabálnak az ablak alatt, hogy odaköltözik a népesebb család is, és tönkretesznek maguk körül mindent. És csak próbálj rájuk szólni, hogy halkabban, vagy hogy a szemetet ne ott dobja el, ahol éppen áll, máris megfenyegetnek. Ezek teljesen konkrét, névvel, címmel, dátummal igazolható történések voltak itt, Tatabánya egyik elég jó környéken lévő négyemeletesében.

Az is mélységesen felháborít, hogy egy cigány bármit megtehet, főleg, ha nincs egyedül. Mert ha egyedül van csendben van és sunnyorog. Napi szinten szembesülök azzal, hogy milyen előnyöket harcolnak ki maguknak a nagy pofájukkal (ezt sajna szebben nem lehet kifejezni) az erőszakosságukkal. Ők azok akik nem állnak sehol sorban, ők azok akik minden segélyre jogosultak, ők azok akiknek a buszon vagy egyéb közlekedési eszközön nem kell jegyet venni, mert befenyítik a jegyellenőrt is, és még szemérmesen el is fordulnak, hogy felszállhassanak. Ezek mind tények és nem a légből kapkodtam.

Dolgozni, nagyon kevés akar, annál több boldogul nagy szegénységében a lopásból + segélyből. Már a gyerekeik is kiskorukban erőszakosak, szemtelenek, és olyan trágárul beszélnek, hogy elképesztő. De tele vannak arannyal, drága autókkal (jogosítványuk nem tudom honnan van, mert tanulóautóban még egyet sem láttam) és divatos ruhákkal.

A békés emberi együttélés alapja a kölcsönös tisztelet, de valahogy a cigányok sose viszonozzák senki tiszteletét.

Míg ugyanis az egyes népek hagyományai évszázadokon át kialakult kulturális javak, amelyek az emberi együttélést is szabályozó íratlan szabályokat is magukba foglalják, addig a cigányság védendő "értékei", a Győzikével egészen főműsoridőbe emelt roma habitus inkább annak a sajnálatos következménye, hogy a cigányokból eddig még a világon senki sem tudta kinevelni ezeket a dzsungelből hozott, Európától és mindenféle civilizációtól teljesen idegen, nomádos viselkedésformákat. És ez nem a cigányok hibája, hanem mindazoké, akik a tanításuk helyett a "védelmüket" szorgalmazzák.

Mint ahogy az elvadult kutyának is a gazdája a felelős ha valakiben kárt tesz, azért és amiatt felelősek az eldurvuló helyzetért a zsidók, akik pénzelik, szervezik, és futtatják a köztörvényes bűnözőket a kisebbségi önkormányzatokban, és egyéb cigányfajvédő szervezetekben. A zámolyi gyilkos cigányokat is egy katz katalin nevű zsidó ügyvédnő "okosította ki" annak idején.

Igazi megoldás szerintem az lenne, ha visszatelepítenék őket Indiába. Nem tudunk együtt élni, nem valók vagyunk egymásnak, és kész, ennyi.

Mindenféle "integrációs" megoldást ki fognak még próbálni Európa szerte, elköltenek majd ezekre egy halom eurót, de ezekből semmi sem fog működni, mert a cigányság alapvető lényegével, életszemlétével mindig is idegen test fog maradni az európai élettérben. Na végre, sikerült használnom eme kifejezést, örülök is nagyon XD