width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2018.04.14.

2018. április 14., szombat

Liberális értelmezésben a radikalizmus valami Ami a többség érdekeit sérti Szélsőségesen erőszakos hozzáállás a politikához, azaz mindenhez ami közügy Senki nem kérte, egy aktivista "élcsapat" kényszeríti rá életellenes ideológiáját a társadalomra Egy liberális tényleg így radikális, mint száz éve jászi oszkárék szabadkőműves körei, aztán meg a tanácsköztársaság vörösterroristái. És most : gulyás márton + a többi soros aktivista. A magyar Harmadik Út amit a Nemzeti Radikális Párt vagy Bajcsy-Zsilinszky Endre és mások képviseltek, az nagyon nem a jobbik. 2018 áprilisban látva a fejleményeket, NEM lennének jobbikosok. Viszont észrevennék a régen "nemzeti radikális" 2014 után "cuki néppárt" imázs mögötti valóságos bolsevik lényegüket. nem jobbik

Liberális értelmezésben a radikalizmus valami :

- Ami a többség érdekeit sérti
- Szélsőségesen erőszakos hozzáállás a politikához, azaz mindenhez ami közügy.
- Senki nem kérte, egy aktivista "élcsapat" kényszeríti rá életellenes ideológiáját a társadalomra

Egy liberális tényleg így radikális, mint száz éve jászi oszkárék szabadkőműves körei, aztán meg a tanácsköztársaság vörösterroristái.

És most : gulyás márton + a többi soros aktivista.

A magyar Harmadik Út amit a Nemzeti Radikális Párt vagy Bajcsy-Zsilinszky Endre és mások képviseltek, az nagyon nem a jobbik. 2018 áprilisban látva a fejleményeket, NEM lennének jobbikosok.

Viszont észrevennék a régen "nemzeti radikális" 2014 után "cuki néppárt" imázs mögötti valóságos bolsevik lényegüket.

Jobbik…

2018-04-13 14:25

Legyen majd gondunk ezekre a mocskos állatokra…

"Dühös jobbikosok támadtak a szegedi Fidesz irodára

Törtek, zúztak, ajtókat rugdostak a választások éjszakáján. Az egyik fidesz aktivista megsérült.

Nem éppen józan, és igen dühös jobbikosok támadták meg a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodáját a választások éjszakáján.

– Éjjel 3 lehetett, amikor azt hallottuk, hogy az utcáról valakik benyitnak az irodába. Mi hátul voltunk, pakoltunk, zártuk volna az irodát, de akkor ketten megjelentek és üvöltözni kezdtek, hogy a Jobbiknak kellett volna nyernie, nem nekünk – meséli az egyik fiatal aktivista, aki maga is megsérült. – Rugdosták az ajtókat és üvöltöztek, hogy dögöljünk meg. Az egyikük úgy rám rúgta az ajtót, hogy majdnem betört az orrom.

Már csak pár fiatal aktivista volt bent, ők egy hátsó irodába menekültek a feldühödött és csalódott jobbikosok elől. Aztán hívták a rendőröket.

Mint megtudtuk, az egyik támadó (S. Tamás) elmenekült – neki információink szerint már akadt dolga a rendőrséggel korábban; a másik – L. Levente viszont nem futott el a rendőrök elől. Felesleges is lett volna, ugyanis az irodai kamerák mindent rögzítettek.

A rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, majd elengedték a férfit. Garázdaságért kell felelniük."

https://badog.blogstar.hu/2018/04/13/jobbik-/51183/

"A Fidesz soros pénzén tanult" de hogy mit, mikor, és miért, az a nem mindegy. Azzal a lehetőséggel éltek ami akkor adva volt. Nem lehetett válogatni, akkor se ha nem mindennel értettek egyet. Akkor MÉG nem a genderszak és az antifa, vagy Európa civilizációjának lebontása és megsemmisítése volt a tanterv. 35 éve george soros még mindenkit támogatott aki rendszert akart váltani. De 1990 után már csak a sajátjait. A különféle liberálisokat. A liberalizmus egy folyamat, mert egyszerre nem tudnák elfogadni az emberek azt a tudatos értéktagadó, erkölcsromboló nihilizmust, erőszakig menő keresztényellenességet, fehérellenességet, az emberalattivá züllesztett antiszociális egyedek mindenki mindenki ellen világát. Mindig mennek egyre lejjebb, egyvalami következetes : sose valami nemes célra kell a szabadság. Csak zülleni, lumpenkedni, rombolni, devianciákhoz, perverziókhoz. Hiogy őket ne lehessen bírálni, miközben minden nem liberális

Aki a Fideszt sorosozza, elkésett vele, 1990 és aztán 1993 óta nem aktuális már ez a duma

Az új hiteltelen libsák degeneráció kapaszkodik mindenbe mégis.

"A Fidesz soros pénzén tanult" de hogy mit, mikor, és miért, az a nem mindegy.

Az se, hogy azért nem mindenki közülük, csak néhányan. Azzal a lehetőséggel éltek ami akkor adva volt. Nem lehetett válogatni, akkor se ha nem mindennel értettek egyet.

Másrészt. Akkor MÉG nem a genderszak és az antifa, vagy Európa civilizációjának lebontása és megsemmisítése volt a tanterv.

A liberalizmus egy folyamat, mert egyszerre nem tudnák elfogadni az emberek azt a tudatos értéktagadó, erkölcsromboló nihilizmust, erőszakig menő keresztényellenességet, fehérellenességet, az emberalattivá züllesztett antiszociális egyedek mindenki mindenki ellen világát. Népszerűsíti a sehova se vezető unalmas életstílust hogy csak egyet mondjak, az éjjel nappal Budapest, és a hasonló reklámműsorok, álvalóság sók.

Mindig mennek egyre lejjebb, egyvalami következetes : sose valami nemes célra kell a szabadság. Csak zülleni, lumpenkedni, rombolni, devianciákhoz, perverziókhoz. Hiogy őket ne lehessen bírálni, miközben minden nem liberálisba belekötnek.

Ahogy az se, hogy valaki eleinte volt ballliberális vagy éppen állítólagosan nemzetiből vedlett át azzá.

Mert "nincs a baloldal - jobboldal, globalista - nemzeti ellentét, 21. század tehát össze kell borulni minden vadliberális nemzetellenes párttal és bérálcivillel. Amit régebben mondtunk, abból meg semmi sem volt igaz, mi nem vagyunk radikálisok."

35 éve george soros még mindenkit támogatott aki rendszert akart váltani. De 1990 után már csak a sajátjait. A különféle liberálisokat.

Nem a jobbik alakítana itt kormányt, de ezek után ők se lennének semmivel jobbak. Ígéreteik elhiteltelenedtek azzal, hogy összeállltak a teljes ballibzöld ellenzékkel, médiával, idegen érdekből finanszírozott álcivilekkel.

"Viszont 1990-ben fontos változás történt, eltűnt a kiegyensúlyozottsága, innentől kezdve szinte csak baloldali és liberális beállítottságú pályázókat támogatott."

1993, demokratikus charta, szdsz legitimálja a tényleg, jogilag is mszmp utódpárt mszp-t.

Ahogy most a jobbik a különféle ballibzöld pártokat. És gyurcsányt.

1993-ban nekik is estek a liberálisok, igen már akkor.

Soha se volt liberális Orbán kormány. 1998-ra már a liberálisok politikai ellenfelei voltak.

„A szemétkosárból vettünk ki titeket, oda is fogunk visszadobni", Kornis Mihály írta le egy helyen: „Mi jobban gyűlöljük őket, mint ők minket"; György Péter esztéta azt tanácsolta Orbánnak: „Ne szamárkodjon, az újságírók úgy is erősebbek nála".

http://magyarhirlap.hu/cikk/107448/Kommunistak_kegyelme

Tényleg. A ballibek újságírói vannak akkora gazemberek, mint pl gyurcsány. Képeket, videókat, híreket hamisítanak rendszeresen.

http://www.demokrata.hu/hir/belfold/vilag-globalistai-egyesuljetek

Világ globalistái, egyesüljetek!

Sorosizmus… Schmidt Mária történész nevezi így azt a torz és agresszív eszmerendszert, amelyet az amerikai milliárdos teremtett mára a világban. Ennek az eszmerendszernek nemcsak a felforgatás a sajátja, hanem a nemzeti hagyományok mélységes megvetése és rombolása is a globalizmus jegyében. Soros nemcsak számos civil szervezetet tart ellenőrzése alatt számos országban, hanem sok-sok EP-képviselőt is, annyit, hogy mára már a sorosizmus rendelkezik a legnagyobb „frakcióval" az Európai Parlamentben. Eltűnőben a hazai és a nemzetközi baloldal, a sorosizmus lépett a helyébe, ahogy a liberalizmus helyébe is. Azt a Schmidt Máriát, a Terror Háza Múzeum főigazgatóját kérdeztük felforgatásról, a baloldal korrupt önfeladásáról és a CEU-botrányról, aki maga is elfogadta egykor Soros György támogatását.

– Nemrég „progresszív" fiatalok, a kormányellenes tüntetések ismert arcai festékes palackokat dobtak a Terror Háza Múzeum falára. Most ételfesték volt a palackokban. És ha egyszer benzin lesz bennük?

– Provokatív támadás volt, és az egész magyar társadalom állt a célkeresztjében. A múzeum szimbolikus hely, a palackok pedig Mindszenty József emléktáblája és a Hősök Fala közvetlen közelében csapódtak be. A bennük levő festék ráfolyt a forradalom utáni megtorlás során kivégzett szabadságharcosok arcképeire, az akció a magyar nemzeti múlt megtagadását jelentette. Bántó és elgondolkoztató, hogy közelmúltunk tragikus pillanatai is eszközökké silányulnak a faék egyszerűségű politikai követelés – Orbán, takarodj! – skandálása közben. És szégyen, hogy egyetlen balliberális politikus vagy értelmiségi sem emeli fel a szavát a szalonterroristák tette ellen.

– A palackokkal magát a rendszert, a mai parlamenti demokráciát is megtagadták? Mert annak '56 a szellemi alapja…

– Annak idején, 1990-ben a demokratikusan választott Országgyűlés első elfogadott törvénye '56-ról szólt. Igen, a forradalom a rendszerváltoztatás kiindulópontja és jelképe: a támadással ezt is meggyalázták.

– Van-e összefüggés a támadás és a között, ahogy a Nyugat viszonyul a kommunista bűnökhöz?

– A CEU jelenlegi rektora, Ignatieff úr érdekes kijelentést tett a minap, amely önmagában is megvilágítja a nyugati értelmiség viszonyulását a kommunizmus bűneihez. Azt mondta, hogy 1945 után még sohasem történt olyan jelentőségű merénylet a tanszabadság ellen Magyarországon, mint a „CEU-ellenes törvény". Idejön egy ember Kanadából, aki még arra sem veszi a fáradtságot, hogy végiggondolja, min ment keresztül ez az ország a kommunista diktatúra éveiben, de – szinte szakrálisan – kimondja, sejteti a balliberális hívószót: ő aztán mérhetetlenül antifasiszta. És úgy érzi, innentől kezdve mindent megengedhet magának. Még azt is, hogy alábecsülje a magyarok szenvedéseit. És ez a viselkedés abszolút szalonképesnek számít Nyugaton, főként a baloldali körökben, amelyek mind valamilyen trockista vagy maoista előélettel bírnak.

– Miért alakult ez így?

– A XIX. századtól fogva a az európai társadalmak dédelgetett álma és utópiája volt a szocializmus. Nagy szerencséje a Nyugatnak, hogy ott sohasem vált véres valósággá ez az álom. Nálunk viszont igen. A nyugati értelmiség, benne a nyugati baloldallal is, csak ücsörgött az egyre növekvő jólétben, és drukkolt nekünk, hogy sikerüljön a szocializmus gyönyörű kísérlete. Ebben a jólétben benne volt a mi szenvedésünk ára is, de ők azzal nyugtatgatták a lelkiismeretüket, hogy a történelem jó oldalán állnak. Mindig is lenéztek minket, mondván, ami az Elbától keletre történik, az amúgy sem számít, szerintük ez a térség már nem is Európa. Szegény rokonok vagyunk csupán a szemükben, akik előtt gyorsan be kell csukni az elegánsabb szalonok ajtajait.

– Ez a kétsebességes Európa filozófiai alapja is?

– Persze. Mindennél többet elmond, amikor Jean-Claude Juncker azt állítja, hogy Franciaországra azért nem vonatkoznak költségvetési hiánnyal kapcsolatos szabályok, mert ők a franciák!

– A nyugati értelmiség azért mélyebben is megismerhette volna már a kommunizmus bűneit 1990 óta. Nem akarok hízelegni, de itt a Terror Háza Múzeumban is sokat megtudhatott volna róluk…

– Meg-megkérdezem német ismerőseimtől, hogy van-e olyan újság náluk, amelyikből megjelenik akár egyetlen szám is anélkül, hogy ne lenne benne Hitler. Nos, nincs ilyen német újság. De olyan sincs, amelyben évente legalább háromszor megjelenne Walter Ulbricht vagy Erich Honecker neve, pedig a két kommunista vezető igencsak meggyötörte az NDK polgárait. Fél a nyugati értelmiségi elit. Tematizálja a közbeszédet, kezében tartja a „politikai korrektség" kánonját, és takargatja, illetve mentegeti a kommunizmus bűneit. Attól tart, hogy egyszer rákérdeznek a gyerekei, hogy ti miért tűrtétek ezt, miért nem szólaltatok fel ellene itt Nyugaton, miért nem tettetek valamit? Kérdem én, milyen erkölcsi tőkéje maradt mára a nyugati értelmiségi elitnek?! A kommunizmus bűneinek tolerálása számára tehát önvédelem!

– Ezt az elitet vásárolta meg Soros György?

– Sokakat megvett közülük, de vannak, akiket nem is kellett megvásárolni, ők önként szolgálják. Németországot a '68-as generáció tartja fogságában. Méghozzá úgy, hogy ott ma már szólásszabadságról sem beszélhetünk. Rossz hír, hogy az angolszász országokban is meghökkentő módon szorul vissza a szólásszabadság. Döbbenetes, hogy mi folyik például az amerikai egyetemeken. A világelső Harvardon Trump-ellenes aktivistákat képeznek. Tízezren jelentkeztek már erre a kurzusra. Aztán: Kanadában kizárják azt a professzort, aki nem hajlandó a diákokat az aznapi szexuális orientációjuknak megfelelő névmással szólítani. Sőt, bírósági eljárás és börtön is fenyegetheti. És rögtön menesztik azt a tanárt, aki nem figyelmezteti a diákokat arra, hogy milyen faji érzékenységeket sért a Huckleberry Finn kalandjai című klasszikus irodalmi alkotás, és folytathatnám.

– Ez olyan, mintha megtébolyodott volna a Nyugat…

– Tudom fokozni. Most olvastam, hogy az egyik legnagyobb amerikai egyetemen szinte lehetetlen álláshoz jutnia egy fehér férfinak. Helyettük sok helyen előnyt élveznek például az angol szakon azok a fekete nők, akiknek esetenként még a helyesírással is komoly gondjaik vannak. Az intézmény ezekkel a döntéseivel meg akar felelni a multikulturalizmusból és a pozitív diszkriminációból eredő előírásoknak, kvótáknak. Képzeljük el, mit tudnak majd azok a végzősök, akik innen kerülnek ki. A Harvard jogi karán pedig nem oktatják a nemi erőszak kérdését és tényállását, mert az sértheti egyesek érzékenységét. Tocqueville azt írta, hogy a társadalmak nagyon veszélyesen egyneműsíthetők a konformizmus erejével. És ez az egyneműség most a szabadság ellenfeleinek kedvez.

– Ugye mindaz, amiről beszélünk, Soros György világa… Ön azt írta egy nemrég megjelent publicisztikájában, hogy Soros már Magyarország 1982-es IMF-csatlakozása után színre lépett nálunk. Hogy történhetett ez? Mit szólt ehhez a pártvezetés? Valóban megállapodtak volna Sorossal?

– Ne legyünk naivak! Ön el tudja képzelni, hogy ha Soros nem állapodik meg az MSZMP vezetésével, akkor beteheti egyáltalán a lábát az országba!? És Soros megjelenésére természetesen Moszkvának is bólintania kellett.

– Érdekes volt olvasni ugyanebben az írásában, hogy Soros hazánkat egyfajta kísérleti terepnek tekintette…

– Igen, mert itt kezdte az alapítványi tevékenységét, majd 1984-től már intenzíven hozzáfogott a hálózatépítéshez is. Pofonegyszerűen csinálta: ösztöndíjat, munkát, lehetőségeket adott embereknek, akik közül aztán sokan mellette maradtak, majd a hálózatépítés szorgos motorjaivá váltak. Viszont 1990-ben fontos változás történt, eltűnt a kiegyensúlyozottsága, innentől kezdve szinte csak baloldali és liberális beállítottságú pályázókat támogatott. A polgári oldal, illetve a nemzeti és konzervatív szellemiségű emberek már egy fillért sem kaptak. És egyre bővült a Soros-féle kör. Az Antall-kormány idején több pénzt adott a kormányellenes lapoknak és különféle, balos kulturális szereplőknek, mint amennyit a kabinet a magyar kultúrára költött.

– Pedig az 1990-es fordulat előtt kifejezetten pozitív figurának tartották Soros Györgyöt Magyarországon. Ön is kapott tőle támogatást…

– Nagyon sokan kaptak, igen, én is. Kijutni nyugatra, rányitni az ablakot a világra, új dolgokat tanulni, nekünk ezt jelentették Soros ösztöndíjai. Aztán jött az 1990-es fordulat. A Forbes magazin meg is kérdezte tőle 2003-ban, hogy az alapítványai miért a volt kommunistákra támaszkodnak mindenhol? Azt válaszolta, hogy azért, mert azok be vannak ágyazódva az adott társadalmi-politikai-gazdasági közegbe, így jól ismerik a terepet.

– Na de ez az 1990-es váltás azért elég markáns lépésnek tűnik, itt nem csak a beágyazódás állhatott a háttérben…

– Nem, persze. Azt ajánlotta a már miniszterelnök Antall Józsefnek, hogy kifizeti a magyar államadósságot, viszont kéri cserébe a legfontosabb nemzeti vagyontárgyakat. Nem kapta meg. Nyilván úgy gondolta, hogy jó, akkor leszámol a polgári oldallal. Hozzáteszem, később az OTP-t kérte, azt már Boross Pétertől, majd Horn Gyulától. Azt sem kapta meg. Végül is harcot hirdetett minden párt, politikus és értelmiségi ellen, aki bármi jelét is mutatta annak, hogy fontosak számára a nemzeti értékek és érdekek. A régi internacionalisták lettek a kedvencei, mert azok könnyen globalistákká váltak. Világ proletárjaim egyesüljetek, világ globalistái, egyesüljetek! Majdnem ugyanaz.– Jól látható, hogy Soros rátelepedett az EU-ra, dróton rángatja a brüsszeli elitet, s már rendre megjelenik uniós fórumokon is, ahol olyan ötletekkel áll elő, hogy a tagországok mezőgazdaságának támogatására szánt pénzt költsük inkább a migránsokra… Harminckétmilliárd euróról van szó.

– Igen, megvannak az unióban is az emberei, és nem csak a vezetőkre kell gondolni. Meszerics Tamás, az LMP EP-képviselője például megszavazta Soros György migrációval kapcsolatos javaslatát. De mit is várhattunk volna tőle, amikor a CEU-n tanít, mellette egy Soros-alapítvány vezetőségi tagja? 226 Soroshoz közvetlenül köthető uniós képviselőről tudunk. És hány ilyen politikus rejtőzhet ott még? Soros behabzsol politikust, pártot, civil aktivistát, értelmiségit, kell neki minden és mindenki, aki a hálózatába illik. Létrehozott egy sajátos véleményklímát Nyugaton, ami nem tűri az ellentmondást. Megvásárolta a balliberálisokat, a hazaiakat és a nyugatiakat egyaránt. Nincs baloldal, nincs liberális oldal már. Soros-oldal van helyettük mindenütt, vagyis sorosizmus, aminek a lényege a genderproblémától a kábítószer liberalizáláson, a határok lebontásán, az etnikai színek keveredésén keresztül a rasszizmussal és az antiszemitizmussal való vádaskodásig ível. Ez helyettesíti ma a baloldali eszmerendszert.

– Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje azért még úgy tesz mintha… Igazságról és a gazdagok megsarcolásáról beszél, de közben már mindenki tudja, hogy a Maldív-szigeteken szokott nyaralni, s harmincmilliós autóval jár…

– Utoljára Horn Gyula volt az a baloldalon, aki meg tudta szólítani az egyszerű embereket. De őt a legdrágább nyugati öltönyökbe öltözött „szocialista" menedzserek váltották, akik nem a választók, hanem a globális üzleti világ érdekeit képviselték. És képviselik ma is, talán még inkább, mint bármikor.

– Van egy balliberális akciósorozat idehaza, mintha csak a bolsevikok „permanens forradalom" elmélete valósulna meg. Tüntetések a netadó, a liget, az olimpia, a CEU ügyében, és provokáció provokáció után, hátha ide lehet húzni a Majdant a Kossuth térre…. Véget ér ez valamikor?

– Ez a kormány destabilizálásának eszköze. Félre akarják állítani Orbán Viktort és a magyar kabinetet, mert saját nemzetének érdekeit védi. Ezt persze, ha morogva is, de még elnézhetné a globalista hatalom egy ilyen kis ország esetében. Csakhogy a magyar kormány kiállása példát teremt. Ezt tartják igazán veszélyesnek! Lényegében ugyanez vonatkozik a magyar rezsicsökkentés elleni dühödt brüsszeli fellépésre is. Természetesen megvannak e támadás szigorúan vett gazdasági okai is, például a minél gyorsabb és mohóbb profitszerzés. De a magyar rezsicsökkentés precedens értékét tekintik valóban veszélyesnek.

– A Magyar Narancs nemrég azt írta a címlapján, hogy Orbán elfogadta Soros támogatását, de most visszaköp. Ez egy egymondatos karaktergyilkosság… Ilyen lesz a kampány is?

– Mindig személyre támadnak. Sohasem érvelnek, sohasem elemeznek vagy vitatkoznak, a személyekre mennek rá. Elfogadtuk Soros támogatását, de nem esküdtünk fel világátalakító programjára, amit nem is ismertünk egyébként.

– Önt azzal is támadják, hogy a fia, az LMP politikusa a CEU-n végzett, és szögesen más nézeteket vall, mint az édesanyja…

– A fiam Edinboroughban diplomázott, a CEU-n szerzett mesterfokozatot, most az ELTE doktori iskolájának a hallgatója. Huszonhat éves, önállóan dönti el, hogy melyik egyetemre iratkozik be, és mit vall a világról. Igen, vannak politikai vitáink, ahogy más családokban is vannak ilyenek. Lehet, hogy akik ezeket a cikkeket írják rólunk, azok még mindig az anyukájuktól kérnek engedélyt mindenre, de mi önállóságra neveltük a gyermekeinket.

– Visszatérve Soros Györgye: nehéz elhinni, hogy egyetlen ember képes így felforgatni a világot, megrengetni a kistigrisek gazdaságát, kihúzni a szőnyeget a brit bankok alól, s így tovább. Ki áll mögötte? Kit képvisel, kinek a kifutófiúja Soros György?

– Befolyásos gazdasági mogulok és pénzemberek, illetve az általuk alkotott csoportok teszik a pénzüket Soros kezdeményezéseibe. Nem tudjuk, hogy kik ezek. Nem véletlen, hogy a Soros-féle érdekeltségek az Antillákon vannak bejegyezve, és nem New Yorkban, Párizsban vagy Budapesten. Nem tudjuk azt sem, milyen hierarchia létezik e csoportokban, és hogy mit akar ez a globális hálózat, amelynek alapvető érdekei fűződnek például a migráció felpörgetéséhez, a népvándoroltatáshoz. Ragaszkodnak az arctalanságukhoz és névtelenségükhöz. Sorost küldték ki a színpadra, mert ő élvezi a reflektorfényt. Világos, hogy ebben az előadásban nem ő az egyedüli főszereplő, csak annak látszik, illetve annak igyekszik látszani.

– Ha már szerep: mi a feladata ebben az egészben a CEU-nak?

– Káderröptető. Olyan, mint amilyen a moszkvai Lomonoszov Egyetem volt egykoron a szocialista birodalomban. Fiatalokat gyűjtöttek össze oda a világ minden részéről, majd amikor lediplomáztak, visszaküldték őket a hazájukba. És ezeknek a kádereknek egy része tudta, hogy mi a dolga. A CEU Soros globális hálózatának az egyik pillére. Az amerikai elnökválasztási kampányban kiszivárogtatott iratokból kiderült, hogy e hálózat részévé vált az Egyesült Államok külügyi apparátusa is, az akkori külügyminiszter, Hillary Clinton idején. Soros instrukciókat adott neki arra vonatkozóan, hogy az USA miként járjon el például Albániában. És úgy is járt el.

– Új korszak nyílik a sorosizmussal a civilizáció történetében?

– Ha Európa nem tudja megvédeni magát a migrációval szemben, akkor igen. Mert rendkívül komoly erők igyekeznek aláásni a földrész önvédelmi képességeit.

– Mi lehet az oka ennek, milyen magasabb rendű terv rejtőzhet a háttérben?

– Igen, nyilván van terv. De az ostobaság szerepéről se feledkezzünk meg! Biztosan tudja mindenki, kicsoda Conchita Wurst, a transzvesztita énekes. Jótékonysági koncertet adott a migránsok javára. No de meddig tűrnék meg őt a muszlimok maguk között, hány perc után vágnák el a torkát? Azok, akik folyamatosan antiszemita veszélyt szimatolnak, sokszor ott is, ahol nincs, most vaknak tűnnek az iránt a veszély iránt, amit a migránsok jelenthetnek zsidó honfitársainkra. Akik ma nagy hangon beszélnek az emberi jogokról, az emberi jóságról és a parttalan szolidaritásról a migráció kapcsán, azok vajon képesek-e egy kicsit is hosszabb távon gondolkodni? Tudják-e, hogy mit mondanak, mit erőltetnek valójában, és mi lehet annak a következménye? Ezért is hangsúlyozom: az ostobaságot sohasem szabad lebecsülni.

Sinkovics Ferenc

Liberális értelmezésben a radikalizmus valami Ami a többség érdekeit sérti Szélsőségesen erőszakos hozzáállás a politikához, azaz mindenhez ami közügy Senki nem kérte, egy aktivista "élcsapat" kényszeríti rá életellenes ideológiáját a társadalomra Egy liberális tényleg így radikális, mint száz éve jászi oszkárék szabadkőműves körei, aztán meg a tanácsköztársaság vörösterroristái. És most : gulyás márton + a többi soros aktivista. A magyar Harmadik Út amit a Nemzeti Radikális Párt vagy Bajcsy-Zsilinszky Endre és mások képviseltek, az nagyon nem a jobbik. 2018 áprilisban látva a fejleményeket, NEM lennének jobbikosok. Viszont észrevennék a régen "nemzeti radikális" 2014 után "cuki néppárt" imázs mögötti valóságos bolsevik lényegüket. nem jobbik

Liberális értelmezésben a radikalizmus valami :

- Ami a többség érdekeit sérti
- Szélsőségesen erőszakos hozzáállás a politikához, azaz mindenhez ami közügy.
- Senki nem kérte, egy aktivista "élcsapat" kényszeríti rá életellenes ideológiáját a társadalomra

Egy liberális tényleg így radikális, mint száz éve jászi oszkárék szabadkőműves körei, aztán meg a tanácsköztársaság vörösterroristái.

És most : gulyás márton + a többi soros aktivista.

A magyar Harmadik Út amit a Nemzeti Radikális Párt vagy Bajcsy-Zsilinszky Endre és mások képviseltek, az nagyon nem a jobbik. 2018 áprilisban látva a fejleményeket, NEM lennének jobbikosok.

Viszont észrevennék a régen "nemzeti radikális" 2014 után "cuki néppárt" imázs mögötti valóságos bolsevik lényegüket.

Jobbik…

2018-04-13 14:25

Legyen majd gondunk ezekre a mocskos állatokra…

"Dühös jobbikosok támadtak a szegedi Fidesz irodára

Törtek, zúztak, ajtókat rugdostak a választások éjszakáján. Az egyik fidesz aktivista megsérült.

Nem éppen józan, és igen dühös jobbikosok támadták meg a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodáját a választások éjszakáján.

– Éjjel 3 lehetett, amikor azt hallottuk, hogy az utcáról valakik benyitnak az irodába. Mi hátul voltunk, pakoltunk, zártuk volna az irodát, de akkor ketten megjelentek és üvöltözni kezdtek, hogy a Jobbiknak kellett volna nyernie, nem nekünk – meséli az egyik fiatal aktivista, aki maga is megsérült. – Rugdosták az ajtókat és üvöltöztek, hogy dögöljünk meg. Az egyikük úgy rám rúgta az ajtót, hogy majdnem betört az orrom.

Már csak pár fiatal aktivista volt bent, ők egy hátsó irodába menekültek a feldühödött és csalódott jobbikosok elől. Aztán hívták a rendőröket.

Mint megtudtuk, az egyik támadó (S. Tamás) elmenekült – neki információink szerint már akadt dolga a rendőrséggel korábban; a másik – L. Levente viszont nem futott el a rendőrök elől. Felesleges is lett volna, ugyanis az irodai kamerák mindent rögzítettek.

A rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, majd elengedték a férfit. Garázdaságért kell felelniük."

https://badog.blogstar.hu/2018/04/13/jobbik-/51183/

Szabad választásokon a nép nem kért az ellenségzékből, emiatt aztán nemzetközi liberális megbízóik parancsára "A Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon" Nemcsak a jobbik bukott el, de a nagy ellenzéki összeborulással identitást vesztett az lmp is, csak ott eleve a kiindulópont rossz volt, lehet más a liberalizmus? nem!

Ha nem létezik nagyhatalmú kiterjedt nemzetközi liberális érdekhálózat, egyszerűbb nevén a sorosok, akkor hogy a büdös p-ba tüntet együtt az ÖSSZES balliberális, zöld, hozzájuk köthető "független civil", vona gabesz, meg az egész jobbik?

És mi ez a LIBE jelentés épp most, amit a magyarországI de antimagyar ballibzöld álcivilek, újságírók, párttagok szerkesztettek ordasul hamisítva összevissza - hogy aztán átadják művüket a brüsszeli kommunista liberáklisoknak. :(

Összefüggéseket látni, de e meglátásokra liberáliséknál hülyézés és személyeskedés vagy kényszeredett nyegle röhörészés a válasz.

Meg a hasbara módszer, ami csak tagad és támad - de nem cáfol. Amikor a teljesen nyilvánvalót is letagadja vagy ha már ez sem működik legalább magyarázgatja a társadalom rombolásra kiképzett liberális "szakértő". Mert ő azt tanulta a liberál marxista büfészakon, hogy minden társadalmi vívmány a liberalizmusból jött létre. Nem lát ki a dobozból sehogy se.

Van utánpótlódásuk. Minek ide ceu nekik, ott vannak az államin is. A HaHa félék, ilyen olyan Hálózat, páholy... PÁHOLY!!!

Simán pártpolitizálnak a felsőoktatásban, ott ők csak a jobboldalnak tiltanák meg a vélemény nyilvánítást.

http://lovasistvan.hu/2018/04/14/level-a-figyelo-hetilap-soros-listajat-tamado-elte-es-corvinus-tanszekeinek-csak-most/

2 féle jobbikos maradt : magát ideiglenesen nemzetinek álcázó valójában libsi, ezek igen aljas tudatos gazemberek.

Túl nemzeti nekik a Fidesz, valamint egyszerre náci és kommunista.

Mert államtalanító neoliberálisok, épp ők akik elvileg szociálisak, kamu demagóg megvalósíthatatlan ígéretekkel kampányolva, egyszerű megvezetésre kitalált mémekkel uszítva. Hatalmon aztán megszorítanak minket magyar embereket. Más országban meg az ottani államalkotó népet.

A másik csoport akik képtelenek elhinni vagy felfogni mi történt, mi történik. Ez nem dicsőség. :3

Nemcsak a jobbik bukott el, de a nagy ellenzéki összeborulással identitást vesztett az lmp is, csak ott eleve a kiindulópont rossz volt, lehet más a liberalizmus? nem!

Nemzeti érzelmű ember ezekkel nem fog össze semmiben soha. Vagy akkor csak kizárólag a gyűlölet mozgatja, ami látszik az itteni Orbánozós hsz-eken is.

Szabad választásokon a nép nem kért az ellenségzékből, emiatt aztán nemzetközi liberális megbízóik parancsára...

A Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon

https://magyaridok.hu/belfold/a-soros-birodalom-kaoszt-akar-magyarorszagon-2999503/

Az ellenzék által támogatott civilek tüntetéssorozattal fenyegetőznek

Addig tart a szombaton kezdődő tüntetéssorozat, amíg a kormány nem enged a követeléseinknek – ezzel fenyegetett a Kossuth téri megmozdulás egyik szervezője. Jelezte: el akarnak kezdeni egy polgári engedetlenségi mozgalmat is. Halász János (Fidesz) az akció kapcsán megjegyezte: a Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon.

Szombaton tartják tiltakozó akciójukat a fővárosi Kossuth téren a polgári oldal választási győzelmével elégedetlenek. A Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért elnevezésű demonstrációt civilek szervezik ugyan a Facebookon keresztül, de a megmozdulás mögé az összes ellenzéki párt beállt.

Utóbbi azért is érdekes, mert az elmúlt napokban több ellenzéki politikus – Karácsony Gergely (Párbeszéd), Molnár Gyula (MSZP), Litresits András, az MSZP OVB-s delegáltja és Ander Balázs (Jobbik) – is elismerte: nem történt választási csalás. A tüntetés Facebook-oldalán tegnap kora estig 34 ezren jelezték, hogy ott lesznek a demonstráción, és 81 ezren érdeklődtek az esemény iránt. A tiltakozók a szavazatok újraszámolását, szabad sajtót, pártatlan közmédiát, tisztességes választást és új választási törvényt követelnek.

Egy éve a parlament előtt a rendőröket is fenyegették a tüntetők

A tüntetés egyik szervezője, Homonnay Gergely tegnap a Hír TV reggeli műsorában elmondta: minden ellenzéki párt részt vesz a demonstráción, amire büszkék, mert ez lesz az első pillanat, hogy a pártok vezetői hajlandóak egymás mellé állni, „egységben a diktatúra ellen". Hozzátette, az Együtt nemcsak részt vesz, hanem ott helyben pénzt is gyűjtenek a pártnak.

Az eseményt ugyanakkor civil tüntetésnek nevezte, amelyen a pártvezetők nem fognak felszólalni, hiszen – mint mondta – az ellenzék is sáros abban, hogy ide jutott az ország. Arra a kérdésre, hogy mi fog történni a Kossuth téren, Homonnay rámutatott: egy jól koreografált, színházi dramaturgokkal felépített akció lesz. Hozzátette: tüntetéssorozatot szerveznek, ami addig tart, amíg a kormány nem enged a követeléseiknek, illetve el akarnak kezdeni egy polgári engedetlenségi mozgalmat is.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője tegnap kiemelte: négy nappal a választás után Soros György „brüsszeli emberei máris nekimentek" Magyarországnak.

A politikus az Európai Parlament állampolgári jogi bizottságának jelentését „Soros-jelentésnek" nevezve közölte: az csak a kezdete a Magyarország ellen induló támadásnak, hadjáratnak. Kifejtette, emellett már utcai tüntetéseket szerveznek, mert káoszt akarnak Magyarországon. Halász János azt mondta: nem fogják annyiban hagyni a magyar emberek döntését, mert az szembemegy a „Soros-birodalom" céljaival.

A megmozdulás kapcsán a CÖF–CÖKA tegnap úgy fogalmazott, hogy az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen. – Az ellenzéki pártok részvételével, a Soros NGO-k támogatásával és a LIBE-bizottság jól időzített hazugságainak napvilágra kerülésével vannak, akik saját népük kétharmados akaratával is képesek szembefordulni – hangsúlyozták. Hozzátették: a valóság az, hogy gyászfelvonulást tartanak az ultraliberális eszmék végelgyengülését észlelő, hatalomra éhező álszövetségek.

Kiszelly Zoltán, a Századvég politológusa szerint a tüntetés a gyászmunka második fázisa. Az elemző véleménye szerint az első a tagadás volt, a csalás kiáltása; a holnapi – a második fázis – pedig a düh kiengedése. Kiszelly reméli, hogy a tüntetés békés lesz, ám számítani lehet a Soros-szervezetek provokátoraira is.

2018. 04. 14. 07:30

Kígyóleves prímszámtésztával

Bayer Zsolt

A választás előtt Gyurcsány Ferenc (kígyóleves prímszámtésztával) közölte, hogy a jobboldal nem fogja elviselni a választási vereséget, utcai zavargásokat fog generálni, vér fog folyni, mert a jobboldal ilyen, meg az Orbán.

Aztán jött a választás, a jobboldal harmadszor is kétharmados győzelmet aratott, a vesztesek pedig képtelenek elviselni a választási vereséget, csalást kiáltanak és utcai zavargásokra készülnek. Azt mondják, most majd aztán megmutatják, úgy megmutatják, hogy haza se mennek többé az utcáról, a kétszázalékos párt(ocska) vezetője már a vereség éjszakáján bejelenti, hogy a rendszer nem fog fennmaradni 2022-ig, s míg mondja, míg mondják, nyírott szakállkájukban a semmi neszez.

Megannyi fekete lovag. Kezük-lábuk levágva, de még hisztiznek a földön, hogy álljunk meg, jöjjünk azonnal vissza, mert leharapják a fejünket. Szánalmas ez, de azért végtelenül idegesítő is. Végtelenül idegesítő, hogy újra és újra bebizonyosodik, a bolsevik örök és kiirthatatlan. Már maga a kifejezés s annak történelmi háttere csodálatos: többség, többségi.

Így nevezték, így nevezik magukat, és mindig kisebbségben voltak. S ezenfelül legfontosabb tulajdonságaik: teljes gátlástalanság, erőszakkultusz, s a „rajtunk kívül mindenki hülye, mindenki bűnös, mindenki hibás" mentalitás. Most április nyolcadikán is hozták a formájukat. Ahogy elkezdett özönleni a nép a szavazófülkékhez, a demokrácia ünnepéről öblögettek, dicsérték a szavazót, aki lám, megy, sőt, özönöl, hogy leváltsa a diktátort.

Aztán kiderült, hogy a nép tényleg özönölt, de azért, hogy kétharmadot adjon a jelenlegi garnitúrának (a „diktátornak"), és elzavarja ezt az ellenzéket az anyja keservébe végre. És láss csodát: egy pillanat alatt minden megváltozott! A demokrácia ünnepéből a legsötétebb diktatúra lett, és a nép egy szempillantás alatt tanulatlan, tájékozatlan, ostoba falusi bunkóvá változott. S persze a választási rendszer is igazságtalan és antidemokratikus.

Ez utóbbiról csak annyit: a most vasárnap elért választási eredményével a Fidesz–KDNP Nagy-Britanniában a parlamenti helyek 86 százalékát, Franciaországban 72 százalékát, Olaszországban 63 százalékát, Németországban, Romániában és Szlovákiában pedig 53 százalékát szerezné meg. Magyarországon ez a szám 67 százalék.

Vagyis ezzel a választási eredményével természetesen mindenhol a Fidesz–KDNP alakítana kormányt, ám ezek szerint az angol és a francia választási rendszer még a magyarnál is sokkal antidemokratikusabb, hiszen ott szinte nem is lenne ellenzékünk.

De mindez teljesen érdektelen. Nem racionális érvekről, tényekről van itt szó. Hanem arról, hogy jövőre európai parlamenti választások lesznek szerte Európában, és a mai állás szerint a lassan magához térő európaiak el fogják zavarni a mostani EP-képviselőiket az anyjuk keservébe. Eltakarodik az összes migránspárti, az európai civilizáció és a nemzetállamok felszámolásán dolgozó, Soros fizette utolsó haza-, nemzet- és Európa-áruló gazember, akik most éppen a LIBE-bizottságban ülnek például, és Magyarországot, Lengyelországot, a V4-eket vegzálják, összevissza hazudoznak, és az anyjukat is eladnák pénzért is, meg az Európai Egyesült Államok és a kevert társadalom beteg víziójáért is.

Eltakarodik tehát az összes gazember az EP-ből, így hát Soroséknak alig egy évük maradt, hogy keresztülverjék az EU-n a felső határ nélküli kvótarendszert mint a migránsok betelepítésének és a nemzetállamok, az európai kultúra és civilizáció felszámolásának leghatékonyabb eszközét. Ám a magyar kormány és Orbán Viktor ezt meg fogja vétózni, és ráadásul most olyan megerősítést és felhatalmazást kapott erre, mint még eddig soha.

Éppen ezért, ha nem ment a választásokon, hát meg kell próbálni máshogyan eltávolítani a hatalomból. Az utcán, erőszakkal, ha kell, Majdant vagy Belgrádot csinálva Budapestből, mindegy. Ugyanis: liberális (főnév): olyan személy, aki órákig képes pofázni a demokráciáról, de képtelen elfogadni a többség akaratát. Erre készüljünk. És még most, időben szóljunk: nem fog menni, gyerekek. Itt nem fogtok káoszt és felfordulást csinálni, ezt megígérem.

https://magyaridok.hu/ahelyzet/kigyoleves-primszamtesztaval-2998540/

Keresztényként be kell-e fogadnunk a bevándorlókat? Önfeladás nem keresztényi dolog. Csak szimpla butaság. Az egyházakban ott levő liberális kevesek mindenki nevében adják oda Európát az iszlámnak. A nép hümmhümmjével verik a csalánt. A keresztény vallás ÉS civilizáció is egy közösségi dolog, szervező - rendező elv. A kereszténységbe befurakodott libsiknek minden keresztényinek számít, ami hatástalanítja az európaiak természetes védekezőképességét. Vagy liberális valaki, vagy említett vallást követi így vagy úgy, bármilyen felekezetben, akár eretnek vagy pogány módra. A civilizációs értékrend részben még a nemhívőknél is megvan. Libsik szerint "értéktumor", a marhák. Európai értékek felszámolását pontosan a ballibzöld brancs tűzte ki célúl az idők során, ezért IS történik szervezett,. tömeges bevándoroltatás.

A beer miklós féléknek nincs igazuk, az önfeladás az nem keresztényi dolog. Csak szimpla butaság. Az egyházakban ott levő liberális kevesek mindenki nevében adják oda Európát az iszlámnak. A nép hümmhümmjével verik a csalánt.

A keresztény vallás ÉS civilizáció is egy közösségi dolog, szervező - rendező elv.

A kereszténységbe befurakodott libsiknek minden keresztényinek számít, ami hatástalanítja az európaiak természetes védekezőképességét

Vagy liberális valaki, vagy említett vallást követi így vagy úgy, bármilyen felekezetben, akár eretnek vagy pogány módra. A civilizációs értékrend részben még a nemhívőknél is megvan. Libsik szerint "értéktumor", a marhák.

Európai értékek felszámolását pontosan a ballibzöld brancs tűzte ki célúl az idők során, ezért IS történik szervezett,. tömeges bevándoroltatás.

Szász Péter: keresztényként be kell-e fogadnunk a bevándorlókat?

"Míg a jobboldal megvédené életterünket, identitásunkat a bevándorlóktól, Európa vallási vezetői igen gyakran ezzel ellentétesen foglalnak állást.
Szász Péter előadásában vallási szempontból vizsgálja a kérdést, hogy hogyan kell egy vallásos és Európához hű embernek viszonyulni a problémához."

https://www.youtube.com/watch?v=9sBfmdi-iwc

Nem kell ahhoz diktatúra csak normális rend, hogy felforgató tevékenységéért, garázda erőszakért és rongálásokért elítéljenek egy ilyet mint ez Épp azt jelzi annak ténye hogy ejnye - bejnyével megúszta az eddigieket, a bírósági jogszolgáltatás NEM jobboldali sőt nem is független hanem abszolút liberális. 8 év Fidesz után még mindig. Szervezők felelősségre vonhatók, főleg ha a szándék az államrend megdöntése volt. Miért van ez a gulyás még szabadlábon, ki védi : álcivil jogászok, elfogult ballib bíróságok.

A szervezők felelősségre vonhatók, főleg ha a szándék is az államrend megdöntése volt.

Miért van ez a gulyás még szabadlábon, ki védi : álcivil jogászok, elfogult ballib bíróságok.

Nem kell ahhoz diktatúra csak normális rend, hogy felforgató tevékenységéért, garázda erőszakért és rongálásokért elítéljenek egy ilyet mint ez

Épp azt jelzi annak ténye hogy ejnye - bejnyével megúszta az eddigieket, a bírósági jogszolgáltatás NEM jobboldali sőt nem is független hanem abszolút liberális. 8 év Fidesz után még mindig.

A hírtévén tegnap azon pattogott a híradó, hogy micsoda diktatúra bekamerázni a felvonulási tereket, meg odavezényelni rendfenntartó erőket.

ANTIFA-típusú, törős-zúzós balhéra készülnek szombaton

2018-04-13 Hírözön

Nem nyugszik a fizetett Soros-aktivista, a Színművészeti Főiskolára elzavart egykori rendezőhallgató, Gulyás Márton. Az erőszakos akcióiról ismert többszörös garázda felvette a kapcsolatot a Hamburgot nemrégiben lángba borító Soros-rohamosztagosokkal. Szombaton reggel érkeznek Budapestre.

Törni-zúzni akarnak a szombati demonstráción. Gulyás Márton felvette a kapcsolatot régi politikai szövetségeseivel, a tüntetéseket tudatosan és profin erőszakba fordító Soros-féle rohamosztaggal, az ANTIFA-val.

Gulyás korábban már tartott egy főpróbát, ahol a füttyös, nőverő Juhász Péter társaságában Röszkén a kerítéshez vonult, hogy a hírhedt erőszak-szervezet vezetőivel együtt felmérjék egy erőszakos demonstráció és provokáció lehetőségét.

Az anarchisták fekete-vörös zászlaja alatt menetelő, csuklyák mögé rejtőző ANTIFA-kommandósok voltak azok is, akik néhány hónapja egy G 20 találkozó alkalmából felgyújtották Hamburgot.

ÜDV A POKOLBAN (WELCOME TO HELL) címmel meghirdetett akciójuk során autók százait öntötték le benzinnel, lobbantották lángra, több tucat utcában betörték a kirakatokat, rátámadtak a kivezényelt rendőrökre, több százat közülük súlyosan megsebesítettek. A rendőrség még hónapokkal később is körözte a tetteseket, 2036(!) bűncselekmény ügyében nyomoztak.

A Ripost több helyről megerősített információi szerint Gulyás Márton ismét felvette a kapcsolatot azokkal a rohamosztagosokkal, akikkel már jó személyes kapcsolata alakult ki a röszkei főpróbán.

A cél ugyanaz, mint Hamburgban, törni-zúzni, anarchikus állapotokat teremteni, kihasználva a demokratikus választásokon csúfosan leszerepelt ellenzékiek elkeseredettségét. A tudatos provokáció fedőneve WELCOME TO HELL IN HUNGARY- ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON – utalva a hamburgi erőszak mottójára.

Autók felborítása, autógumik felgyújtása, kirakatok betörése, a rendőrök provokálása, sőt tudatos megtámadása, majd menekülés – ezek az ANTIFA-rohamosztagosok jól bevált módszerei. Több száz tüntetést fordítottak már át erőszakba ezekkel a módszerekkel.

Gulyás Márton egy, a következményektől megrettent aktivistája a Ripostnak elmondta, a legfontosabb cél a rendőrök provokálása lesz.

Az akciókat filmre veszik, s ha sikerülne egy rendőrt kihozni a sodrából, a felvételt nyomban közzéteszik a világhálón. A történtek fényében most nyernek igazi értelmet Gulyás Márton korábbi fenyegető szavai:

„Ha a kormány nem tér jobb belátásra. akkor fel fogjuk bontani az együttműködést az államhatalommal. Fel kell készülni a blokádokra, épületfoglalásokra, közterületek elfoglalására!"

Gulyás Márton hogy elhárítsa magától a jogi felelősséget, csak a háttérben szervezi a szombati demonstrációt. Politikai balekok, például Gyurcsány-párti aktivisták, hirtelen összerántott Facebook csoportok háta mögé bújva próbál halászni a zavarosban.

Nagy kérdés, hogy ki vagy milyen szervezet vállalja majd a jogi felelősséget a demonstráció békés jellegéért. Mindenesetre már megkezdődött a Soros-buszok szervezése, több vidéki városból is.

Miután elterjedt a Soros-rohamosztagosok érkezésének híre, több résztvevő megijedt a tervezett erőszakos provokációktól és kérni kezdte társait, hogy ne törjenek-zúzzanak, ne provokálják, ne támadják meg a rendőröket.

Ugyanakkor máris osztogatnak egy TÜNTETÉSI SEGÉDLETET, amelyben törvényszegő akciókra, az arc eltakarására, gázmaszkos, "profi antifás" védekezésre oktatják őket, beleértve a könnygázgránát "kezelését" is.

origo.hu

http://polgarportal.hu/antifa-tipusu-toros-zuzos-balhera-keszulnek-szombaton/

Hamburg, 2017 júliusa Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Liponne

"A német antifák szponzorai:

1) a német szakszervezeti szövetség (DGB)
2) a német közalkalmazottak szakszervezete (Ver.di)
3) az SPD, ebböl is a család-fiatalok stb. minisztérium
4) a zöldek
5) a német ultra-baloldal, a die Linken, amely az NDK szocialista egységpártjának az utódja"

+ soros + eu-szerte bármifajta "antifasizmusra" mindig van pénz, különösen Németországban fordítanak kiemelt figyelmet rájuk, nehogy újra a németeké legyen az.

El van nézve az antifának az erőszak, a szponzorok és egyéb bűnpártolók szerint a liberális vörös terror teljesen rendben van. Pedig amikor néha "békésen" tüntetnek az se fogadható el. "Köszönjük a drezdai bombázást" "éljen a néphalál vagy nemzethalál (volktstod)". ez öngyűlöletbeszéd, ha németek ezek egyáltalán

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé! a márki zay félékről meg : "Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként” mutogatni a haladó propagandasajtóban."

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé!

Mehetne ez a sehomonnay dk fan fizetett ember is vissza a balettbe. Ki hiszi hogy önálló indíttatásból csinálnának ezek közül valakik bármit is? Ország népe elé kiállni, ami demokratikusan megválasztotta az új kormányt. Ja, az örök vörös szadeszos belpesten nem - de hát arra való az önkormányzati képviselő választás. Az országnak nincs joguk diktálni, nem különbek ugyanis nálunk.

Vidékiek a liberálisok szerint tanulatlanok. De még akkor se igaz ez, ha a szegedi és a pécsi felsőoktatási politikal klíma régóta nagyon ballibbant. E két helyre járt ez a megvezető firkász is.

Mi a fene van amúgy azzal a botka-szavazó várossal? Közel Szabadka? Rendes szerb az mind nemzeti! Ha nem magyar akkor szerb de sose liberális internacionalista, főleg mert azok vettek el területet tőlük az eredeti 1918 előtti országukhoz képest. Az 1999-ben akciózó OTPOR mozgalom is az amerikai demokrata párthoz és egyéb internacionálés liberálisokhoz köthető. Szintén saul alinsky anarchista felforgató módszereivel.

A hivatalos biográfia alapján a ballib rendetlenkedés bejelentője és szervezője - hogyne, egyedül? nem is győzné idővel + energiával azt 1 ember :

"Homonnay Gergely író, újságíró

A szegedi bölcsészkaron végzett, Pécsett és az ELTE-n folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és évek óta újságíróként dolgozik. Első írásai balettkritikák voltak, ma a Best, a Story munkatársa, de írásai jelennek meg a Nők Lapja Psziché lapban is."

Valamint kopasz és szakállas, azon kívül liberális hipszterkülsejű propagandista.

NEM politikai témájú média ha liberális tulajdonlású, akkor bizony vagy bujtatottan, társadalmi kérdéseknek feltüntetve politizál. Ami közügy az mind politika. De akár penetránsan Orbánoznak is.

Igen libsi propagandista a Magyar szót nevéből tulajdonosváltás után elhagyó "nők lapja" és a story pletykalap is. A férfiaknak meg sport, informatika, egyéb tematikájú kontentot gyártanak és ezek közé lesz betéve a vörös propaganda. Itcafe pont hu, vagy az index tematikus részei.

Amúgy melyik vallásban ad hálát imájában a férfi hogy nem nőnek született? Vagy melyik kettőben? Egyik se a keresztény és 3 van. :P női lapba bezzeg ír a disznófülű

Szoci darócziék rss összesöprő oldala idézi a kettős mérce libsiblogot

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Kormányellenes demonstrációt hirdettek magánemberek a Facebookon vasárnapra

Ezt magánemberek indították a Facebookon.

Demonstrációt hirdettek a Facebookon "Talpra magyar, hív a szabadság" – címmel, április 15-ére, vasárnapra, 19:56-tól a Kossuth térre.

A választás után meghirdetett esemény szervezői közt szerepelnek a korábbi kormánykritikus diáktüntetések szervezői és a magyar internet leghíresebb macskájának, Erzsinek is a gazdája, Homonnay Gergely

- írja a Mérce,hu.

Az esemény leírásában mindössze annyi olvasható:

"Aki szabad Magyarországot szeretne, aki gyűlöletmentes politikát, aki életet akar ebben a fullasztó légkörben."

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Magánemberek, az. Csak az összes ballibzöld ellenzéki párt, és a jobbik. Minden liberális médiafelületen reklámozva, álcivil soros szervezetesek által IS szervezve és támogatva.

Nézzük meg mi volt 6-án.

Ez a magát független civilnek bekamuzó dk szimpatizáns HOMONNAY fajti kikkel szónokolt együtt!!!!!!!

Előre készültek a balhéra ezek a férgek.Gyurcsány: mindnyájunknak el kell menni


2018. április 6., péntek 22:20


Közélet Belpolitika Választás 2018 HÍR Gyurcsány Ferenc DK Választás 2018


A vasárnapi választás nem lesz szabad és tisztességes, de akkor is el kell menni szavazni – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke a párt kampányzáró rendezvényén.


Amit megtehettek, azt megtették, most a választókon a sor, nekik kell dönteniük – mondta Gyurcsány Ferenc. "Mindnyájunknak el kell menni." A kormányrról azt mondta, gáncsoskodnak, csalnak, de akkor is el kell menni, mert "nem adhatjuk oda az országunkat".

Gyurcsány szerint a demokratáknak, legyenek mérsékelt konzervatívok, liberálisok vagy baloldaliak, együtt kell működniük "Orbán világával szemben". A haza szabadság és együttműködés nélkül nem mindenki közös háza lesz, hanem börtön – mondta.

A demokratikus ellenzék vitatkozhat arról, hogy mi történt 2010 előtt, de ezek a viták nem fontosak ahhoz képest, hogy az ország egy "új világért kiált", mert meg akar szabadulni attól, amelyik "meg akarja törni mindannyiunk gerincét" – mondta. A viták nem 2006-ról vagy 2008-ról szólnak, hanem a gyerekekről, az unokákról, a holnapról, hogy "maradunk-e Európában normálisak" vagy, hogy előbb-utóbb egyikük sem lesz különb "Magyarország címeres gazemberénél", Orbán Viktornál – mondta.

Kormányának tagjairól azt mondta, hogy ők nem gondolták magukat tökéletesnek, mert tudták, hogy emberek. Kiválasztottat akarnak vagy embereket, akik egy ideig szolgálják Magyarországot? – kérdezte. A demokratikus Magyarországnak olyan vezetőket szeretne, akik nem mások, nem jobbak, nem felsőbbrendűek, hanem azt mondják, "egy vagyok közületek" – mondta Gyurcsány.

Amikor a miniszterelnök egyszínű Magyarországról beszél, akkor arra gondol, hogy mindenki legyen olyan, mint ő – mondta. Az pedig szerinte felháborító, amikor a kormányfő azt mondja, a miskolciak tudják, milyen, amikor migránsok lepik el a várost. Ma még csak migráns, holnap ellenség és elűzendő, holnapután kiátkozandó, aztán pedig bezárandó – mondta. Ők nem börtönt akarnak az országból, hanem szabad hazát a sokféle magyarnak.

A DK nem azért akar kormányváltást, hogy a Fidesz után ők neveljék át Magyarországot. Nem azért kell kormányozni az országot, hogy "hozzám hasonlóvá tegyem", hanem azért, hogy az emberek önállóak legyenek – mondta Gyurcsány.

Az ellenzéknek most kell megmutatnia, hogy képes a koalícióra, mert aki ellenzékben nem tud megállapodni, az hogyan fog akkor, ha hatalomra jut – kérdezte. Aki nem tud mást, mint a másikba beletörölni a lábát, eladni a lelkét egy poénért, az ugyanezt csinálja majd kormányon is.

A határon túli magyarok szavazati joga ellen azzal érvelt, hogy nem kérdőjelezi meg senkinek a magyarságát, de nem megszerzett jogot akar elvenni, hanem elvett jogot akar visszavenni a magyar határokon belül élő politikai közösség számára.

Gyurcsány azt mondta, hogy iszonyatosan sok a gond és a baj, ezeket lényegében lehetetlen négy év alatt megoldani. Ezért kormányváltás esetén az első naptól azt kell mutatniuk, hogy értik és hallják a feladatokat. Emellett el kell mondaniuk, hogy milyen sorrendben fognak enyhíteni a problémákon.

Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerint nem a hatalomért küzdenek, hanem az "életünkért, a gyerekeink életéért, az unokáink életéért". Szerinte a hatalom most fél, mert meglátta a baloldalban a valódi kihívóját.

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke azt mondta, másik pártból jött és vasárnap másik listára fog szavazni, de ugyanaz a cél vezeti, mint a DK-t. Vasárnap az unokáiért, a szegényekért, a közmunkásokért, a megtévesztettekért, a megfélemlítettekért és a baloldalért is szavaz, de azért is, hogy Magyarországon lehessen végre tisztességes jobboldal is – mondta.

Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke szerint a most következő egy "elcsalt választás" lesz. A kormánypártok semmit nem mondtak az országról, a miniszterelnök összesen három szót használt a kampányban: Soros, migráns, ENSZ. A DK politikusainak azt üzente, hogy sikeres választási szereplés esetén mindent el kell követniük a társadalmi béke helyreállításáért.

Homonnay Gergely író, újságíró szerint a kormánypártok nyolc év alatt rengeteg aljasságot követtek el. Most viszont eljött az idő, amikor "ítéletet mondhatunk egy iszonyatosan aljas" rendszer felett.

https://www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/04/06/az-ellenzek-is-lezarta-a-kampanyt/
Újabb nyolc évet szeretne Gyurcsány

2018-04-06

A kampányzáróktól nem sok meglepetést vár az ember, és hát a DK rendezvényén sem történt ilyesmi, viszont Gyurcsány Ferencre mindig lehet számítani, hogy nem fogunk unatkozni. Lukács György is örült volna a Szent István parkban felvert óriássátorból távozó, elégedett, idős arcokat látva. Feri jól beszélt. Szívesen láttuk volna Heller Ágnest is, de ő alighanem lélekben már a Jobbik szombati kampányzáróján volt, így be kellett érnünk Farkasházy Tivadarral, akinél híresebb DK-st csak a színpadon láttunk.

Teljesen önazonos rendezvényt élvezhettünk végig Újlipótváros szívében, szereplők és nézők hamar és makulátlanul egymásra találtak a Gyere bátran, Magyarország! című kampányzárón. Igen, igen, tényleg ez volt a címe. A szónokok gondosan odafigyeltek, hogy egyetlen Orbán- és Fidesz-ellenes toposz se maradjon ki a felsorolásokból. A szavazásra lelkesítő videók után (Lang Györgyinek jár a sastaps a „Halgass a szívedre, szavazz a DK-re!" kínrímért) Homonnay Gergely DK-szimpatizáns független civil nyitotta a sort. Megtudtuk tőle, hogy a Fidesz fő bűne a lopásnál is nagyobb, mert elültette az emberekben a gyűlölet magvait. És ezzel még nem volt vége. Tudták, hogy egy igazi demokrata nem fél?

Lendvai Ildikó tudja, milyennek kéne lennie a jobboldalnak

Amikor Lendvai Ildikót szólították a színpadra, egy pillanatra megrémültünk, hogy már magunk sem fogunk kiigazodni a baloldal kesze-kusza pártviszonyain, de aztán megnyugodhattunk, nem váltott pártot, csak eljött segíteni. A magyar baloldal állócsillagaként konferálták fel az MSZP-tagságát és civilségét váltogató egykori kommunista cenzort, aki elmondta, hogy ő ugyan MSZP-s, de azért van itt a DK rendezvényén, mert a két párt ugyanazt a változást akarja. Hosszan fejtegette, mit mond majd Orbán Viktor Székesfehérváron, a Fidesz kampányzáróján, és szerencsére az összes bizonyítatlan, balos korrupciós vádaskodást sikerült belefűznie a Gálvölgyi Show színvonalát idéző vicceskedésbe, amelyhez a közönség lelkesen vállalta a nevetőgép szerepét. Komolyra fordítva a szót, előbb a közös pártban, illetve közös kormánykoalícióban szerzett élményeket vágyta vissza Lendvai, végezetül pedig kijelentette, hogy kéne végre egy tisztességes jobboldal Magyarországon. Arra gondoltunk, hogy lehetne a neve például SZDSZ. Nagy szerencse, hogy vannak még a magyar közéletben ilyen balliberális világítótornyok, akik tudják, milyennek kellene lennie a jobboldalnak!

Kuncze olyan Magyarországot szeretne, amilyenné az MSZP–SZDSZ kormány tette

Egyre emelték a tétet a szervezők, hiszen Lendvait Kuncze Gábor a DK kétfarkú maczkója váltotta a színpadon. A legendás humorú politikustól el is vártuk a poénkodást, de aztán sajnálatosan komorra vette a figurát, több, eddig soha nem hallott ténnyel szembesítve a közönséget. Kiderült például, hogy elcsalt választás következik, amelyet már a választójogi törvény megszületésekor elcsaltak, és a határon túli szavazatok számolásával is elcsalnak. Éppen azon tanakodtunk, hogy a választás után követelniük kellene majd az újraszámlálást, de csak záporoztak tovább a megdöbbentő tények. Kuncze tudatta a közönséggel, hogy Orbánék semmit nem mondtak arról, mi lesz az országgal. Hát igen, nincs programja a Fidesznek, tulajdonképpen nincs is kormányzás.

De hát ez jó a baloldalnak, nem?

– néztünk kérdően, de úgy tűnt, valamiért mégse jó nekik.Ebből a logikai zsákutcából csak az tudott minket kirántani, hogy Kuncze további, még sosem hallott szlogennel folytatta: csalásra, korrupcióra, gyűlöletre épít a kormány. A látszólagos összhang ellenére viszont messze nem tökéletes még a baloldali koordináció, hiszen Kuncze lelkesen érvelt a migránsok befogadása mellett, miközben az MSZP-s Tóth Csaba szintén ma mondta, hogy ők nem akarnak ilyesmit. Azzal zárta beszédét az egykori belügyminiszter, hogy vissza kell vezetni Magyarországot a sikeres európai országok közé.

Ahol 2009-ben volt?

– kérdeztük volna, de egy ilyen ünnepen nincs helye okvetetlenkedő kérdezősködésnek.
Az összes Feri eljött

Ezután a mindenki által várva várt Gyurcsány Ferenc lépett színpadra, és ahogy azt előre sejtettük, több személyiségét is elhozta. A DK elnöke elképesztő szenvedéllyel ingadozik a két szélsőség között: itt volt a gazdag, de az egész társadalomért felelős, sztoikus gondolkodó Feri és a talponállók világában otthonosan mozgó kisember Feri is, közéjük pedig befért a szociális munkás Feri, a szenvedélyes forradalmár Feri, és egy-egy óvatlan pillanat erejéig még a nemzeti érzelmű Feri is. Gyurcsány akkor tépi le igazán láncait, amikor a Fideszről és Orbán Viktorról beszél, kiváltképp, ha éppen arról van szó, hogy Orbán Viktor egyszínű Magyarországot akar. Ilyenkor magasra hág benne a szenvedély, és teljesen magával ragadja nyugdíjas hallgatóságát.

Az egyenlőség mellett is határozottan kiállt Gyurcsány Ferenc, Magyarország egyik leggazdagabb politikusa. A demokratikus Magyarország szerinte olyan vezetőket kíván, akik csak egyek az emberek közül. Azt fejtegette kissé zavarosan, hogy van, aki éppen buszsofőr lett, és van, aki történetesen miniszterelnökként tudja kiteljesíteni önmagát. Mondjuk, megnéznénk Gyurcsányt hétköznapi buszsofőrként. Habár Vágó Gábor múltkori beszámolóját látva lehet, hogy ez túl veszélyes lenne.
Túl lassan távolodik Gyurcsány múltja

Az ideális jobboldalról természetesen nemcsak Lendvai Ildikónak, hanem Gyurcsány Ferencnek is van elképzelése.

Együtt kell működniük a mérsékelt konzervatívoknak és a liberálisoknak

– mondta. Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként" mutogatni a haladó propagandasajtóban.

Gyurcsány az utóbbi időben feltűnően sokat küzd a múltjával, láthatóan sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja azt a tényt, hogy sokan emlékeznek rá. Miközben befért némi poénkodás az őszödi beszéddel, mégiscsak indulatosan hívta fel a figyelmet, hogy fontosabbak a jövőről szóló viták és az Orbán fémjelezte „gazember-világból való megszabadulás", minthogy mi volt 2008-ban vagy 2006-ban. Érezte azonban, hogy kell némi engedmény, így egy kissé anekdotázósra véve a figurát, még azt sem zárta ki, hogy ők olyan kormány voltak, amely néha hibázott.

Ennek ellenére nagy volumenű visszatérést tervez az ex-miniszterelnök, hiszen máris nyolc évet kért, tudatva, hogy akkora baj van az országban, amit nem is lehet helyrehozni négy év alatt. A Gyurcsány Show végeztével felcsendült a Himnusz, és rögtön rendkívül izgatottak lettünk, hátha lesz Internacionálé is. Elvégre ott volt Lendvai Ildikó, ő tudja fejből, talán még oroszul is. Bajnai Gordon viszont nem tudta, és nincs is már sehol…

https://pestisracok.hu/ujabb-nyolc-evet-szeretne-gyurcsany/

Homonnay megkérdezte lendvaitól, kell-e még valamit mondania. Amúgy dk szimpatizáns.

Ezek Ugyanazok az öszödi szoclib szarházaiak. "civil, független magánemberek"

Vonával együtt vonja kétségbe a választások eredményét, és uszít nyílt erőszakra a nem demokratikus csak népi demokrata csőcselék.

Gyűlöletben, országunk elleni áskálódásban, és pofátlan hazudozásban rendkívül jártasak sajnos.

A liberális média egésze eleve ellenségesen elfogult "demokratikus" ellenzékként POLITIZÁL.

A neten és a lappiacon is aránytalanul erősebbek, mint a jobboldal. Index, hvg. 24,hu 444 meg a többi.

Messze legmagasabb nézettségű az rtl klub híradója

E poszt elején említett életmód és tematikus nyomtatott lapok vagy netes oldalak közül is a többség valami liberális értéktelenségrendű multi tulajdonában van.

Antifa csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak "Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni." "A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!”. Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra." "Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

Csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak

Antifa bizonyítottan soroshoz köthető... Az alant felsorolt alantas pártok is.

Ezekkel tüntessen együtt az akinek az anyja is Imre. :P

Börtönben a helyük, nem a Parlamentben.A bukott ballib ellenzék külföldről importál tüntetőket szombatra?

https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra

Vincze Viktor Attila

2018. április 13. 13:54

Több lap értesülése szerint is az erőszakos fellépésükről elhíresült nyugat-európai anarchista csoportoknak, az Antifa szervezeteinek a tagjait várják a szombati balliberális tüntetésre a szervezők, nem titkoltan az ő rendbontási szándékukban reménykedve.

Több magyarországi médiumban is megjelent a hír, miszerint szombatra, a Fidesz-KDNP választási győzelmének az elismerése ellen megszervezett balliberális ellenzéki tüntetésre nemcsak az MSZP-P, a DK, a Jobbik, az Együtt és a Momentum, illetve a Közös Ország Mozgalom tagjait és szimpatizánsait várják a szervezők, hanem külföldi radikális baloldali antifasiszta csoportok tagjait is.

A Ripost például úgy tudja, hogy a szombati választás és kormányellenes tüntetés egyik aktív szervezője, Gulyás Márton révén érkezhetnek majd Budapestre a szélsőséges és erőszakos utcai akcióikról elhíresült nyugat-európai anarchista szervezetek, az Antifa aktivistái.

A lap szerint a Soros-hálózat utcai harcos rendbontójaként ismert Gulyás már a röszkei zavargások idején is kapcsolatban állt azokkal az antifasiszta csoportokkal, akiknek az érkezése most várható.

Mint ismeretes, a röszkei incidens során a migránsoknak a magyar határ áttörését szándékozó akcióját több tudósítás szerint is a háttérből olyan bevándorlástámogató Antifa-szervezetek segítették, amelyek Soros György pénzügyi támogatásával működnek. Például ők biztosítottak transzparenseket és hangosbeszélőket a "tiltakozó" migránsoknak.

A lapértesülések szerint – a G8-as csúcs idejére megszervezett hamburgi zavargások mintájára – a szombatra Budapestre tervezett erőszakos megmozdulásra is egész Európából toborozzák a szervezők az érdeklődőket a "WELCOME TO HELL IN HUNGARY- ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON" felhívással.

Nem ez lenne az első eset, hogy a Soros-hálózat külföldről importál aktivistákat magyarországi akcióihoz.

Többször kényszerült már erre a Sorost kiszolgáló magyar szervezeti háló, mivel tagságuk nincs, és sokszor még pénzért sem tudtak magyar aktivistákat toborozni például az olyan "ügyek" mellé, mint utcai demonstráció a röszkei zavargások szervezőjének a szabadon bocsátásáért.

Az Antifa Budapestre hívását feltehetően az a szándék motiválhatja, hogy bizonyos balliberális politikai erők számára rendkívül előnyös lenne, ha az antifasiszta rendbontások ellen esetleg fellépő rendőrség intézkedéseit – úgymond a Fidesz-kormány diktatúrájának a jeleként – a magyar polgárokkal szembeni túlzott fellépésként lehetne bemutatni a világsajtóban.

https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra

"Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni."

"A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!". Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra."

"Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

"és ha hétfőig maradnak elmehetnek közmunkában a garázdaságaikat rendbe tenni."

"Be kell keríteni a teret. Biztosítani kell a védelmét és rendbontó személyeket feljegyezni."

Hír tv híradón láttam, épp most kamerázzák be amerre ezek lesznek. Megoldás? Nem kell bűncselekményeket elkövetni utcai demonstráción! Sőt, alapból értelmetlen és kártékony céllal már meg se kell rendezni azokat.

Ő mondta! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké. A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott. Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!! "Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Végső állomás a jobbiknak péntek tizenharmadikán


"Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Ő mondta !!! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké.

A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott.

A pártnév meg kéne változzon Ballibabbikra, hogy tükrözze a béltartalmat ami egy rakás.

Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!!

"csak a nemzet" molinó mögött sajttájon háttérben zászlóerdőben "jó reggelt kívánok, hazudta vona gábor""Sneider Tamás lehet a Jobbik elnöke - Vona a "tanácsadója" lesz, és később visszatérhet"

Elegánsan a háttérből irányítgat majd a sumákja. DE kit tudnak ezzel átverni - a párt élén hátrahagyott emberei is mind liberális hűségesküket tesznek minden megnyilatkozásukkal"Novák szerint ez nem visszavonulás "Vona Gábor mégsem vonul vissza, csak két évre, s addig is háttérből irányítana - sokunk számára ezt jelenti Sneider Tamás elnökjelöltsége, hiszen az ő erőssége abban rejlik, hogy mindig is Vona legközelebbi bizalmasa volt" - írja Facebook-oldalán a korábbi alelnök. Alább a teljes bejegyzés:"

https://www.facebook.com/novakelod/posts/1649374178478550"Sneider Tamás: a jövő héten feltesszük az i-re a pontot "Megjelent a sajtóban, hogy a Jobbik elnöke lehetek. A jövőhéten feltesszük az i-re a pontot, és kiírjuk a kongresszust. Találgatások helyett addig mindenki élvezze ki a tavasz örömeit, ígérem, rászolgálunk a bizalomra! Szombaton pedig legyünk mindannyian Budapesten, mert úgy tűnik, valóban nagyon komoly mértékű választási csalás történt" - írja közleményében a Jobbik frakcióvezető-helyettese.""Z. Kárpát szerint a néppártosodástól való bármiféle visszatáncolás a párt halálos ítéletét jelentheti A Jobbik alelnöke azt mondja, a Vona Gábor-i örökséget szeretné ápolni, hordozni, továbbvinni. Hozzátette, nincs benne elnöki ambíció. Úgy látja, a Jobbik (ideiglenesen?) visszavonuló elnöke az egyetlen "egyenes gerincű férfiú" a politikai vezetők között."

Nem néppárt, nyíltan népellenes liberális párt. Ami összeáll, összeragad a ballibekkel. Nyíltan, nap mint nap, mindig mindenben most már.

Nem érdemes büszkeségből kiállni tévedés mellett, az inkább ostobaság.

Ha egyáltalán a még mindig jobbikdrukker kuruc kommentek valódi szimpatizánsok művei, és nem fizetett trollok. Ballib szokás saját bűnnel politikai ellenfelet vádolni. Hívnak mindenkit fideszesnek a kurucos disquson, aki nem ért egyet a jobbik totális árulásával, nemzetellenes liberális fordulattal.

"Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel. "

"(a jobbik) - Elmegy egy tüntetésre, ahol semmi másról nem lehet szó, mint a kormány legalitásáról, ám már szinte mindenki tudja, hogy oly mértékű csalás nem történt, ami jelentősen befolyásolhatta volna a végeredményt

- Olyanokkal vesz részt a tüntetésen, akik bizonyíthatóan nemzetellenesek

- Ezért aztán a kormány legitimitása marad, a jobbik pedig megmarad annak a pártnak, aki együtt tüntet és szervezkedik a csőcselékkel, nemzetellenesekkel.

- Megint magyarázkodhatnak, csóválhatják a fejüket, de a magas labdát a túloldalon leütik

Azt gondolom ez politikai dilettantizmus...vagyis pozitív eredmény nem borítékolható, csak negatív visszhang..."

"Mindeközben a libbantak már Hungaromajdant terveznek a kétharmad által frissen megválasztott legitim kormány megdöntésére - mindezt nyíltan hírdetve és felvállalva(!). És persze az országot káoszba dönteni akarók mellett ott lesznek ezek a zsíros állásaikat féltő jómadarak is. Ide jutottunk.

Milyen ember az, aki EZEKKEL még most is közösséget tud vállalni?"Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel."Abból semmi nem lesz...kicsit megáznak, páran majd hangosakat mondanak és hazamennek...
Remélem a jobbik nem menetel kéz a kézben a libsikkel, mert akkor mindennek vége...

A nagyobb baj ez a vona gábor-i út folytatása lenne...már ha valóban úgy is gondolja ZKD...pedig én őt egy racionális megfontolt emberként, gondolkodóként ismertem meg...persze lehet hogy nem politikus..."
"(még mindig zkárpát) Ebből is szar ember lett.... A néppártosodás elméletileg még igazolható lett volna ha nem járt volna a gyakorlatban az elvek teljes kidobásával, a rossz elfogadásával, a valóság tagadásával és a mainstreem hazugságok átvételével! Senki nem a retorikai finomítást és a megfontoltságot reklamálja, hanem az igazság elveszejtését!""Két kézzel kapaszkodnak a pozíciójukba a szarháziak.""(ez is zkárpát)Na ez a másik nagytehetségű.
Ápolja a Vona örökséget OTTHON, de ne a Jobbik képviselőjeként, havi kétmillióért.
Nem fogják fel ezek a féleszűek, hogy hová sodortak egy lendületes, magyar érzelmű pártot?
A nyilvánvaló lebőgés után még kálmánolgázgatnak! ( Mi lesz azután, ha Simicska már Kálmánt sem tudja fizetni?? )""Hidd el, pontosan tudták. Az lehetett a feladatuk, hogy kivegyék a lendületet és a magyar érzelmet a magyarokból."


Sneider Tamás a nyertese Vona Gábor távozásának

https://gondola.hu/hirek/221701-Sneider_Tamas_a_nyertese_Vona_Gabor_tavozasanak.html

2018. április 12. 09:51

Sneider Tamás, a Jobbik frakcióvezető-helyettese töltheti be a pártelnöki posztot – értesült a Magyar Idők. Úgy tudjuk, a Vonához hű pártvezetés összezárt az elnöki posztra bejelentkező Toroczkai Lászlóval szemben, ami azonban nem garancia arra, hogy nem lesz pártszakadás a Jobbikban.

Pattanásig feszült a helyzet a Jobbikban, ahol többnapos elnökségi, illetve választmányi ülés után úgy néz ki, Sneider Tamás lesz a párt új elnöke. A párt frakcióvezető-helyettese a májusi tisztújításig látná el a Vona Gábor által hátrahagyott feladatokat, de információink szerint jó eséllyel ő kap majd felhatalmazást egy hónap múlva is.

Belső forrásunk szerint a választmány döntését megelőzően Sneider mellett az elnöki posztért ringbe szálló Toroczkai László alelnök is beszédet tartott. Ám míg a Jobbik politikáját gyakran bíráló ásotthalmi polgármester hosszas előadását senki sem tapsolta meg, Sneider viharos sikert aratott a választmány soraiban.

Emögött a pártban teljhatalmat élvező, a pénzek felett is diszponáló Szabó Gábor pártigazgató, az országos választmány elnöke áll, aki az elmúlt években szisztematikusan cserélte le a megyei és helyi alapszervezetek vezetőit, épp azért, hogy a májusban esedékes tisztújításon a hozzá és Vonához hű emberek üljenek majd.

A párt választási kudarcáért a Vona mellett Szabó Gábor felelősségét is firtató kritikák miatt egyébként Szabó bizalmatlansági indítványt nyújt be saját maga ellen.

Hogy a pártban érezhető feszültség enyhüljön, Sneider mellett Volner János alelnök, frakcióvezető is elnöki jogkört kaphat a tisztújításig. Volner a Magyar Gárda alapítójaként korábban jó kapcsolatot ápolt a radikális Betyársereggel. Sokan úgy tartják, Toroczkai mellett ő az az elnökségben, aki még nem adta fel az egykori nemzeti radikális elveket.

Információink szerint a Jobbikon belüli ellentét tovább fokozódhat, és ha májusban Sneider Tamást választják pártelnöknek, többen is lehetnek a parlamenti frakcióban, akik nem követik őt, ami könnyen pártszakadáshoz vezethet.

A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amit a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott – olvasható a közleményükben.

magyaridok.huSemmit se jelent, ha valaki azért alapít valamit hogy aztán ő irányítsa.


Senki rendes ember nem vállal bizonyos politikai tisztséget, hát jön a kontraszelektált és átveszi a kontrollt. Ha nem akar a magyar gárdakapitány lenni, lesz az MÁS.

Vagy eleve nem is lehetett volna magyar ember ott vezető, csak dísznek. Mint ahogy a szadesz elnök kuncze gábor is direkt nem zsidó származása miatt volt annak megtéve. Pedig ez így ebben a formában nem érv senki mellett vagy ellen. :)

A Gárda az szélsőjobbos dolog, amit a jobbik egy ideje saját állítása szerint nem képvisel, de a 2017 tavasza óta történt villámgyorsan teljesen liberálissá levés után már a közép jobbot se.

Liberálisabb a Fidesznél. Ami most avatta az új Ludovikát. Állami kontroll alatt voltak, vannak a különféle gárdák, nemzetőrségek, és az úgy volt jó. Ennek a jobbiknak inkább ne legyen párthadserege. Rendezvényeket biztosítani ott a "szekuriti", ezeken mellesleg egyre kevesebb magyarérzelmű ember vesz részt, inkább jobbikellenes demonstrálók.


Mindennap új újjobbikos öszödi beszéd, és még így se világos?


A betyarsereg.hu oldalt elnézegetve, látok ott Identiteszt, Szent Korona Rádiósokat, Erő és Elszántságot, MIÉP-et - de jobblibikest SOHA. Nincs jó kapcsolatuk a pártnak velük se már.

Ami teljesen érthető, pont úgy ahogy a dzsobbik új ballibzöld barátai se fognak megdicsérni se gárdistát, se kuruc betyárt, se aki egyik se csak simán nemzeti érzelmű.
"Még az index,hu szerint sem volt csalás, de csak tüntikézzetek a sok komcsi/libsivel, ahelyett hogy hagynátok végre eltűnni őket a süllyesztőben."

marha Orbánfób kommentje "Csaltak, mint a disznó, de ha nem csaltak volna, akkor is nyertek volna. Nem a többséghez kellett csalniuk, hanem azért, mert Orbán fóbiásan retteg."

"Csaltak, mint a disznó…"

Honnan tudod, hogy szándékos, szervezett csalás volt… bemondta a hírtévé? Vagy a KO-val kiütött jobbikosok mondták, hogy biztosan csak azért veszítettek, mert a felcsúti törpecigány elcsalta a választást? Ehh…

Onnan tudja, hogy semelyik körzetben nem jeleztek a szavazás közben csalást az ellenzéki megfigyelők. Urnák hitelesítve, aláírásokkal lezárva. Az úgy nem megy, hogy: 'én láttam a csalást de nem szóltam, inkább egy héttel később tüntizgetek a hazaáruló bolsikkal'."