width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé! a márki zay félékről meg : "Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként” mutogatni a haladó propagandasajtóban."

2018. április 14., szombat

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé! a márki zay félékről meg : "Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként” mutogatni a haladó propagandasajtóban."

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé!

Mehetne ez a sehomonnay dk fan fizetett ember is vissza a balettbe. Ki hiszi hogy önálló indíttatásból csinálnának ezek közül valakik bármit is? Ország népe elé kiállni, ami demokratikusan megválasztotta az új kormányt. Ja, az örök vörös szadeszos belpesten nem - de hát arra való az önkormányzati képviselő választás. Az országnak nincs joguk diktálni, nem különbek ugyanis nálunk.

Vidékiek a liberálisok szerint tanulatlanok. De még akkor se igaz ez, ha a szegedi és a pécsi felsőoktatási politikal klíma régóta nagyon ballibbant. E két helyre járt ez a megvezető firkász is.

Mi a fene van amúgy azzal a botka-szavazó várossal? Közel Szabadka? Rendes szerb az mind nemzeti! Ha nem magyar akkor szerb de sose liberális internacionalista, főleg mert azok vettek el területet tőlük az eredeti 1918 előtti országukhoz képest. Az 1999-ben akciózó OTPOR mozgalom is az amerikai demokrata párthoz és egyéb internacionálés liberálisokhoz köthető. Szintén saul alinsky anarchista felforgató módszereivel.

A hivatalos biográfia alapján a ballib rendetlenkedés bejelentője és szervezője - hogyne, egyedül? nem is győzné idővel + energiával azt 1 ember :

"Homonnay Gergely író, újságíró

A szegedi bölcsészkaron végzett, Pécsett és az ELTE-n folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és évek óta újságíróként dolgozik. Első írásai balettkritikák voltak, ma a Best, a Story munkatársa, de írásai jelennek meg a Nők Lapja Psziché lapban is."

Valamint kopasz és szakállas, azon kívül liberális hipszterkülsejű propagandista.

NEM politikai témájú média ha liberális tulajdonlású, akkor bizony vagy bujtatottan, társadalmi kérdéseknek feltüntetve politizál. Ami közügy az mind politika. De akár penetránsan Orbánoznak is.

Igen libsi propagandista a Magyar szót nevéből tulajdonosváltás után elhagyó "nők lapja" és a story pletykalap is. A férfiaknak meg sport, informatika, egyéb tematikájú kontentot gyártanak és ezek közé lesz betéve a vörös propaganda. Itcafe pont hu, vagy az index tematikus részei.

Amúgy melyik vallásban ad hálát imájában a férfi hogy nem nőnek született? Vagy melyik kettőben? Egyik se a keresztény és 3 van. :P női lapba bezzeg ír a disznófülű

Szoci darócziék rss összesöprő oldala idézi a kettős mérce libsiblogot

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Kormányellenes demonstrációt hirdettek magánemberek a Facebookon vasárnapra

Ezt magánemberek indították a Facebookon.

Demonstrációt hirdettek a Facebookon "Talpra magyar, hív a szabadság" – címmel, április 15-ére, vasárnapra, 19:56-tól a Kossuth térre.

A választás után meghirdetett esemény szervezői közt szerepelnek a korábbi kormánykritikus diáktüntetések szervezői és a magyar internet leghíresebb macskájának, Erzsinek is a gazdája, Homonnay Gergely

- írja a Mérce,hu.

Az esemény leírásában mindössze annyi olvasható:

"Aki szabad Magyarországot szeretne, aki gyűlöletmentes politikát, aki életet akar ebben a fullasztó légkörben."

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Magánemberek, az. Csak az összes ballibzöld ellenzéki párt, és a jobbik. Minden liberális médiafelületen reklámozva, álcivil soros szervezetesek által IS szervezve és támogatva.

Nézzük meg mi volt 6-án.

Ez a magát független civilnek bekamuzó dk szimpatizáns HOMONNAY fajti kikkel szónokolt együtt!!!!!!!

Előre készültek a balhéra ezek a férgek.



Gyurcsány: mindnyájunknak el kell menni


2018. április 6., péntek 22:20


Közélet Belpolitika Választás 2018 HÍR Gyurcsány Ferenc DK Választás 2018


A vasárnapi választás nem lesz szabad és tisztességes, de akkor is el kell menni szavazni – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke a párt kampányzáró rendezvényén.


Amit megtehettek, azt megtették, most a választókon a sor, nekik kell dönteniük – mondta Gyurcsány Ferenc. "Mindnyájunknak el kell menni." A kormányrról azt mondta, gáncsoskodnak, csalnak, de akkor is el kell menni, mert "nem adhatjuk oda az országunkat".

Gyurcsány szerint a demokratáknak, legyenek mérsékelt konzervatívok, liberálisok vagy baloldaliak, együtt kell működniük "Orbán világával szemben". A haza szabadság és együttműködés nélkül nem mindenki közös háza lesz, hanem börtön – mondta.

A demokratikus ellenzék vitatkozhat arról, hogy mi történt 2010 előtt, de ezek a viták nem fontosak ahhoz képest, hogy az ország egy "új világért kiált", mert meg akar szabadulni attól, amelyik "meg akarja törni mindannyiunk gerincét" – mondta. A viták nem 2006-ról vagy 2008-ról szólnak, hanem a gyerekekről, az unokákról, a holnapról, hogy "maradunk-e Európában normálisak" vagy, hogy előbb-utóbb egyikük sem lesz különb "Magyarország címeres gazemberénél", Orbán Viktornál – mondta.

Kormányának tagjairól azt mondta, hogy ők nem gondolták magukat tökéletesnek, mert tudták, hogy emberek. Kiválasztottat akarnak vagy embereket, akik egy ideig szolgálják Magyarországot? – kérdezte. A demokratikus Magyarországnak olyan vezetőket szeretne, akik nem mások, nem jobbak, nem felsőbbrendűek, hanem azt mondják, "egy vagyok közületek" – mondta Gyurcsány.

Amikor a miniszterelnök egyszínű Magyarországról beszél, akkor arra gondol, hogy mindenki legyen olyan, mint ő – mondta. Az pedig szerinte felháborító, amikor a kormányfő azt mondja, a miskolciak tudják, milyen, amikor migránsok lepik el a várost. Ma még csak migráns, holnap ellenség és elűzendő, holnapután kiátkozandó, aztán pedig bezárandó – mondta. Ők nem börtönt akarnak az országból, hanem szabad hazát a sokféle magyarnak.

A DK nem azért akar kormányváltást, hogy a Fidesz után ők neveljék át Magyarországot. Nem azért kell kormányozni az országot, hogy "hozzám hasonlóvá tegyem", hanem azért, hogy az emberek önállóak legyenek – mondta Gyurcsány.

Az ellenzéknek most kell megmutatnia, hogy képes a koalícióra, mert aki ellenzékben nem tud megállapodni, az hogyan fog akkor, ha hatalomra jut – kérdezte. Aki nem tud mást, mint a másikba beletörölni a lábát, eladni a lelkét egy poénért, az ugyanezt csinálja majd kormányon is.

A határon túli magyarok szavazati joga ellen azzal érvelt, hogy nem kérdőjelezi meg senkinek a magyarságát, de nem megszerzett jogot akar elvenni, hanem elvett jogot akar visszavenni a magyar határokon belül élő politikai közösség számára.

Gyurcsány azt mondta, hogy iszonyatosan sok a gond és a baj, ezeket lényegében lehetetlen négy év alatt megoldani. Ezért kormányváltás esetén az első naptól azt kell mutatniuk, hogy értik és hallják a feladatokat. Emellett el kell mondaniuk, hogy milyen sorrendben fognak enyhíteni a problémákon.

Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerint nem a hatalomért küzdenek, hanem az "életünkért, a gyerekeink életéért, az unokáink életéért". Szerinte a hatalom most fél, mert meglátta a baloldalban a valódi kihívóját.

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke azt mondta, másik pártból jött és vasárnap másik listára fog szavazni, de ugyanaz a cél vezeti, mint a DK-t. Vasárnap az unokáiért, a szegényekért, a közmunkásokért, a megtévesztettekért, a megfélemlítettekért és a baloldalért is szavaz, de azért is, hogy Magyarországon lehessen végre tisztességes jobboldal is – mondta.

Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke szerint a most következő egy "elcsalt választás" lesz. A kormánypártok semmit nem mondtak az országról, a miniszterelnök összesen három szót használt a kampányban: Soros, migráns, ENSZ. A DK politikusainak azt üzente, hogy sikeres választási szereplés esetén mindent el kell követniük a társadalmi béke helyreállításáért.

Homonnay Gergely író, újságíró szerint a kormánypártok nyolc év alatt rengeteg aljasságot követtek el. Most viszont eljött az idő, amikor "ítéletet mondhatunk egy iszonyatosan aljas" rendszer felett.

https://www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/04/06/az-ellenzek-is-lezarta-a-kampanyt/




Újabb nyolc évet szeretne Gyurcsány

2018-04-06

A kampányzáróktól nem sok meglepetést vár az ember, és hát a DK rendezvényén sem történt ilyesmi, viszont Gyurcsány Ferencre mindig lehet számítani, hogy nem fogunk unatkozni. Lukács György is örült volna a Szent István parkban felvert óriássátorból távozó, elégedett, idős arcokat látva. Feri jól beszélt. Szívesen láttuk volna Heller Ágnest is, de ő alighanem lélekben már a Jobbik szombati kampányzáróján volt, így be kellett érnünk Farkasházy Tivadarral, akinél híresebb DK-st csak a színpadon láttunk.

Teljesen önazonos rendezvényt élvezhettünk végig Újlipótváros szívében, szereplők és nézők hamar és makulátlanul egymásra találtak a Gyere bátran, Magyarország! című kampányzárón. Igen, igen, tényleg ez volt a címe. A szónokok gondosan odafigyeltek, hogy egyetlen Orbán- és Fidesz-ellenes toposz se maradjon ki a felsorolásokból. A szavazásra lelkesítő videók után (Lang Györgyinek jár a sastaps a „Halgass a szívedre, szavazz a DK-re!" kínrímért) Homonnay Gergely DK-szimpatizáns független civil nyitotta a sort. Megtudtuk tőle, hogy a Fidesz fő bűne a lopásnál is nagyobb, mert elültette az emberekben a gyűlölet magvait. És ezzel még nem volt vége. Tudták, hogy egy igazi demokrata nem fél?

Lendvai Ildikó tudja, milyennek kéne lennie a jobboldalnak

Amikor Lendvai Ildikót szólították a színpadra, egy pillanatra megrémültünk, hogy már magunk sem fogunk kiigazodni a baloldal kesze-kusza pártviszonyain, de aztán megnyugodhattunk, nem váltott pártot, csak eljött segíteni. A magyar baloldal állócsillagaként konferálták fel az MSZP-tagságát és civilségét váltogató egykori kommunista cenzort, aki elmondta, hogy ő ugyan MSZP-s, de azért van itt a DK rendezvényén, mert a két párt ugyanazt a változást akarja. Hosszan fejtegette, mit mond majd Orbán Viktor Székesfehérváron, a Fidesz kampányzáróján, és szerencsére az összes bizonyítatlan, balos korrupciós vádaskodást sikerült belefűznie a Gálvölgyi Show színvonalát idéző vicceskedésbe, amelyhez a közönség lelkesen vállalta a nevetőgép szerepét. Komolyra fordítva a szót, előbb a közös pártban, illetve közös kormánykoalícióban szerzett élményeket vágyta vissza Lendvai, végezetül pedig kijelentette, hogy kéne végre egy tisztességes jobboldal Magyarországon. Arra gondoltunk, hogy lehetne a neve például SZDSZ. Nagy szerencse, hogy vannak még a magyar közéletben ilyen balliberális világítótornyok, akik tudják, milyennek kellene lennie a jobboldalnak!

Kuncze olyan Magyarországot szeretne, amilyenné az MSZP–SZDSZ kormány tette

Egyre emelték a tétet a szervezők, hiszen Lendvait Kuncze Gábor a DK kétfarkú maczkója váltotta a színpadon. A legendás humorú politikustól el is vártuk a poénkodást, de aztán sajnálatosan komorra vette a figurát, több, eddig soha nem hallott ténnyel szembesítve a közönséget. Kiderült például, hogy elcsalt választás következik, amelyet már a választójogi törvény megszületésekor elcsaltak, és a határon túli szavazatok számolásával is elcsalnak. Éppen azon tanakodtunk, hogy a választás után követelniük kellene majd az újraszámlálást, de csak záporoztak tovább a megdöbbentő tények. Kuncze tudatta a közönséggel, hogy Orbánék semmit nem mondtak arról, mi lesz az országgal. Hát igen, nincs programja a Fidesznek, tulajdonképpen nincs is kormányzás.

De hát ez jó a baloldalnak, nem?

– néztünk kérdően, de úgy tűnt, valamiért mégse jó nekik.



Ebből a logikai zsákutcából csak az tudott minket kirántani, hogy Kuncze további, még sosem hallott szlogennel folytatta: csalásra, korrupcióra, gyűlöletre épít a kormány. A látszólagos összhang ellenére viszont messze nem tökéletes még a baloldali koordináció, hiszen Kuncze lelkesen érvelt a migránsok befogadása mellett, miközben az MSZP-s Tóth Csaba szintén ma mondta, hogy ők nem akarnak ilyesmit. Azzal zárta beszédét az egykori belügyminiszter, hogy vissza kell vezetni Magyarországot a sikeres európai országok közé.

Ahol 2009-ben volt?

– kérdeztük volna, de egy ilyen ünnepen nincs helye okvetetlenkedő kérdezősködésnek.
Az összes Feri eljött

Ezután a mindenki által várva várt Gyurcsány Ferenc lépett színpadra, és ahogy azt előre sejtettük, több személyiségét is elhozta. A DK elnöke elképesztő szenvedéllyel ingadozik a két szélsőség között: itt volt a gazdag, de az egész társadalomért felelős, sztoikus gondolkodó Feri és a talponállók világában otthonosan mozgó kisember Feri is, közéjük pedig befért a szociális munkás Feri, a szenvedélyes forradalmár Feri, és egy-egy óvatlan pillanat erejéig még a nemzeti érzelmű Feri is. Gyurcsány akkor tépi le igazán láncait, amikor a Fideszről és Orbán Viktorról beszél, kiváltképp, ha éppen arról van szó, hogy Orbán Viktor egyszínű Magyarországot akar. Ilyenkor magasra hág benne a szenvedély, és teljesen magával ragadja nyugdíjas hallgatóságát.

Az egyenlőség mellett is határozottan kiállt Gyurcsány Ferenc, Magyarország egyik leggazdagabb politikusa. A demokratikus Magyarország szerinte olyan vezetőket kíván, akik csak egyek az emberek közül. Azt fejtegette kissé zavarosan, hogy van, aki éppen buszsofőr lett, és van, aki történetesen miniszterelnökként tudja kiteljesíteni önmagát. Mondjuk, megnéznénk Gyurcsányt hétköznapi buszsofőrként. Habár Vágó Gábor múltkori beszámolóját látva lehet, hogy ez túl veszélyes lenne.
Túl lassan távolodik Gyurcsány múltja

Az ideális jobboldalról természetesen nemcsak Lendvai Ildikónak, hanem Gyurcsány Ferencnek is van elképzelése.

Együtt kell működniük a mérsékelt konzervatívoknak és a liberálisoknak

– mondta. Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként" mutogatni a haladó propagandasajtóban.

Gyurcsány az utóbbi időben feltűnően sokat küzd a múltjával, láthatóan sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja azt a tényt, hogy sokan emlékeznek rá. Miközben befért némi poénkodás az őszödi beszéddel, mégiscsak indulatosan hívta fel a figyelmet, hogy fontosabbak a jövőről szóló viták és az Orbán fémjelezte „gazember-világból való megszabadulás", minthogy mi volt 2008-ban vagy 2006-ban. Érezte azonban, hogy kell némi engedmény, így egy kissé anekdotázósra véve a figurát, még azt sem zárta ki, hogy ők olyan kormány voltak, amely néha hibázott.

Ennek ellenére nagy volumenű visszatérést tervez az ex-miniszterelnök, hiszen máris nyolc évet kért, tudatva, hogy akkora baj van az országban, amit nem is lehet helyrehozni négy év alatt. A Gyurcsány Show végeztével felcsendült a Himnusz, és rögtön rendkívül izgatottak lettünk, hátha lesz Internacionálé is. Elvégre ott volt Lendvai Ildikó, ő tudja fejből, talán még oroszul is. Bajnai Gordon viszont nem tudta, és nincs is már sehol…

https://pestisracok.hu/ujabb-nyolc-evet-szeretne-gyurcsany/

Homonnay megkérdezte lendvaitól, kell-e még valamit mondania. Amúgy dk szimpatizáns.

Ezek Ugyanazok az öszödi szoclib szarházaiak. "civil, független magánemberek"

Vonával együtt vonja kétségbe a választások eredményét, és uszít nyílt erőszakra a nem demokratikus csak népi demokrata csőcselék.

Gyűlöletben, országunk elleni áskálódásban, és pofátlan hazudozásban rendkívül jártasak sajnos.

A liberális média egésze eleve ellenségesen elfogult "demokratikus" ellenzékként POLITIZÁL.

A neten és a lappiacon is aránytalanul erősebbek, mint a jobboldal. Index, hvg. 24,hu 444 meg a többi.

Messze legmagasabb nézettségű az rtl klub híradója

E poszt elején említett életmód és tematikus nyomtatott lapok vagy netes oldalak közül is a többség valami liberális értéktelenségrendű multi tulajdonában van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk