width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Antifa csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak "Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni." "A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!”. Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra." "Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

2018. április 14., szombat

Antifa csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak "Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni." "A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!”. Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra." "Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

Csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak

Antifa bizonyítottan soroshoz köthető... Az alant felsorolt alantas pártok is.

Ezekkel tüntessen együtt az akinek az anyja is Imre. :P

Börtönben a helyük, nem a Parlamentben.



A bukott ballib ellenzék külföldről importál tüntetőket szombatra?

https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra

Vincze Viktor Attila

2018. április 13. 13:54

Több lap értesülése szerint is az erőszakos fellépésükről elhíresült nyugat-európai anarchista csoportoknak, az Antifa szervezeteinek a tagjait várják a szombati balliberális tüntetésre a szervezők, nem titkoltan az ő rendbontási szándékukban reménykedve.

Több magyarországi médiumban is megjelent a hír, miszerint szombatra, a Fidesz-KDNP választási győzelmének az elismerése ellen megszervezett balliberális ellenzéki tüntetésre nemcsak az MSZP-P, a DK, a Jobbik, az Együtt és a Momentum, illetve a Közös Ország Mozgalom tagjait és szimpatizánsait várják a szervezők, hanem külföldi radikális baloldali antifasiszta csoportok tagjait is.

A Ripost például úgy tudja, hogy a szombati választás és kormányellenes tüntetés egyik aktív szervezője, Gulyás Márton révén érkezhetnek majd Budapestre a szélsőséges és erőszakos utcai akcióikról elhíresült nyugat-európai anarchista szervezetek, az Antifa aktivistái.

A lap szerint a Soros-hálózat utcai harcos rendbontójaként ismert Gulyás már a röszkei zavargások idején is kapcsolatban állt azokkal az antifasiszta csoportokkal, akiknek az érkezése most várható.

Mint ismeretes, a röszkei incidens során a migránsoknak a magyar határ áttörését szándékozó akcióját több tudósítás szerint is a háttérből olyan bevándorlástámogató Antifa-szervezetek segítették, amelyek Soros György pénzügyi támogatásával működnek. Például ők biztosítottak transzparenseket és hangosbeszélőket a "tiltakozó" migránsoknak.

A lapértesülések szerint – a G8-as csúcs idejére megszervezett hamburgi zavargások mintájára – a szombatra Budapestre tervezett erőszakos megmozdulásra is egész Európából toborozzák a szervezők az érdeklődőket a "WELCOME TO HELL IN HUNGARY- ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON" felhívással.

Nem ez lenne az első eset, hogy a Soros-hálózat külföldről importál aktivistákat magyarországi akcióihoz.

Többször kényszerült már erre a Sorost kiszolgáló magyar szervezeti háló, mivel tagságuk nincs, és sokszor még pénzért sem tudtak magyar aktivistákat toborozni például az olyan "ügyek" mellé, mint utcai demonstráció a röszkei zavargások szervezőjének a szabadon bocsátásáért.

Az Antifa Budapestre hívását feltehetően az a szándék motiválhatja, hogy bizonyos balliberális politikai erők számára rendkívül előnyös lenne, ha az antifasiszta rendbontások ellen esetleg fellépő rendőrség intézkedéseit – úgymond a Fidesz-kormány diktatúrájának a jeleként – a magyar polgárokkal szembeni túlzott fellépésként lehetne bemutatni a világsajtóban.

https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra

"Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni."

"A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!". Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra."

"Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

"és ha hétfőig maradnak elmehetnek közmunkában a garázdaságaikat rendbe tenni."

"Be kell keríteni a teret. Biztosítani kell a védelmét és rendbontó személyeket feljegyezni."

Hír tv híradón láttam, épp most kamerázzák be amerre ezek lesznek. Megoldás? Nem kell bűncselekményeket elkövetni utcai demonstráción! Sőt, alapból értelmetlen és kártékony céllal már meg se kell rendezni azokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk