width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Keresztényként be kell-e fogadnunk a bevándorlókat? Önfeladás nem keresztényi dolog. Csak szimpla butaság. Az egyházakban ott levő liberális kevesek mindenki nevében adják oda Európát az iszlámnak. A nép hümmhümmjével verik a csalánt. A keresztény vallás ÉS civilizáció is egy közösségi dolog, szervező - rendező elv. A kereszténységbe befurakodott libsiknek minden keresztényinek számít, ami hatástalanítja az európaiak természetes védekezőképességét. Vagy liberális valaki, vagy említett vallást követi így vagy úgy, bármilyen felekezetben, akár eretnek vagy pogány módra. A civilizációs értékrend részben még a nemhívőknél is megvan. Libsik szerint "értéktumor", a marhák. Európai értékek felszámolását pontosan a ballibzöld brancs tűzte ki célúl az idők során, ezért IS történik szervezett,. tömeges bevándoroltatás.

2018. április 14., szombat

Keresztényként be kell-e fogadnunk a bevándorlókat? Önfeladás nem keresztényi dolog. Csak szimpla butaság. Az egyházakban ott levő liberális kevesek mindenki nevében adják oda Európát az iszlámnak. A nép hümmhümmjével verik a csalánt. A keresztény vallás ÉS civilizáció is egy közösségi dolog, szervező - rendező elv. A kereszténységbe befurakodott libsiknek minden keresztényinek számít, ami hatástalanítja az európaiak természetes védekezőképességét. Vagy liberális valaki, vagy említett vallást követi így vagy úgy, bármilyen felekezetben, akár eretnek vagy pogány módra. A civilizációs értékrend részben még a nemhívőknél is megvan. Libsik szerint "értéktumor", a marhák. Európai értékek felszámolását pontosan a ballibzöld brancs tűzte ki célúl az idők során, ezért IS történik szervezett,. tömeges bevándoroltatás.

A beer miklós féléknek nincs igazuk, az önfeladás az nem keresztényi dolog. Csak szimpla butaság. Az egyházakban ott levő liberális kevesek mindenki nevében adják oda Európát az iszlámnak. A nép hümmhümmjével verik a csalánt.

A keresztény vallás ÉS civilizáció is egy közösségi dolog, szervező - rendező elv.

A kereszténységbe befurakodott libsiknek minden keresztényinek számít, ami hatástalanítja az európaiak természetes védekezőképességét

Vagy liberális valaki, vagy említett vallást követi így vagy úgy, bármilyen felekezetben, akár eretnek vagy pogány módra. A civilizációs értékrend részben még a nemhívőknél is megvan. Libsik szerint "értéktumor", a marhák.

Európai értékek felszámolását pontosan a ballibzöld brancs tűzte ki célúl az idők során, ezért IS történik szervezett,. tömeges bevándoroltatás.

Szász Péter: keresztényként be kell-e fogadnunk a bevándorlókat?

"Míg a jobboldal megvédené életterünket, identitásunkat a bevándorlóktól, Európa vallási vezetői igen gyakran ezzel ellentétesen foglalnak állást.
Szász Péter előadásában vallási szempontból vizsgálja a kérdést, hogy hogyan kell egy vallásos és Európához hű embernek viszonyulni a problémához."

https://www.youtube.com/watch?v=9sBfmdi-iwc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk