width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A brüsszeli LIBE bizottság jelentése kimaxolja a nemzetellenes, rend ellenes elfogultságot, politikai alapon büntetnék Magyarországot. Amiért mertünk normálisak maradni, ugyanis az a lázadás és a liberalistaság a konformizmus. A liberális típusú globalizmus érdekhálózata az erősebb hatalom, és azért.

2018. április 14., szombat

A brüsszeli LIBE bizottság jelentése kimaxolja a nemzetellenes, rend ellenes elfogultságot, politikai alapon büntetnék Magyarországot. Amiért mertünk normálisak maradni, ugyanis az a lázadás és a liberalistaság a konformizmus. A liberális típusú globalizmus érdekhálózata az erősebb hatalom, és azért.

A brüsszeli LIBE bizottság jelentése kimaxolja a nemzetellenes, rend ellenes elfogultságot, politikai alapon büntetnék Magyarországot. Amiért mertünk normálisak maradni, ugyanis az a lázadás és a liberalistaság a konformizmus. A liberális típusú globalizmus érdekhálózata az erősebb hatalom, és azért.

Jakobinus, kommunista, liberális.

Aki még ezt SEM volt hajlandó észrevenni. Hát az nagyon intellektuális. Mint a párizsi kulturális marxista liberálkomcsi egyetem, amin például pol pot tanult. Cultural marxism awareness hol marad? Szűkített a ballib látókör nagyon. :3

A nemzetközi ballib szamarak számára szélsőradikál jobboldali fehér keresztény nacionalista diktatúra alakult az újabb kétharmados szavazással. Meg lehet nézni a németországi, franciaországi, angol nyelvű média felületeket, mit gyűlölködnek ellenünk. Ott is a "vidéki tanulatlan szélsőjobb" kirekesztő libsi duma megy. Ami nemigaz. Azok a valóban társadalmi csoportok nyilván dögöljenek meg, szerintük.

Így legyen egy nemzeti érzelmű, konzervatív, pláne vallásos ember jobbik szimpatizáns!!!!!!! A munka és a tőke jobb egyensúlyát jónaklátó baloldali. Ez nem baloldal

"Az a baloldal, amely a képzetek szerint a dolgozók, az egyszerű hétköznapi emberek érdekeit védi. Erre kapják a szavazatokat, a politikai egzisztenciájuk ebből táplálkozik, kimondva-kimondatlanul ezzel hülyítik a népet. Ha picit is következetesek volnának, akkor legfeljebb alulról felfelé acsaroghatnának, semmiképpen sem fentről lefelé, és a legkevésbé sem bugrisozhatnák azt, aki vidéken él és fizikai dolgozó. Ezzel szemben folyton – most is – előbukik a valódi énjük és identitásuk, a tényleges hovatartozásuk. Frászkarikát baloldal ez."

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/01/a-szepseg-pultosno-es-sakalvokal.html

De leginkább SEHOGY.

Mindig azt támadják a nemzetek ellenségei, aki - ami veszélyes hatalmukra, befolyásukra, érdekeikre. MINDIG. Nincs de és típusú jobbikoszdsz-es libsimentegető magyarázkodás. Az ottan mind ellenünk van.

Zöld, baloldali, liberális egykutya. Az lmp is zöld, mint ezek a liberalizmus agymosta uniós-képviselő SJW-k. Az lmp elnöknő is karrierista törtető, legrosszabb emberi tulajdonságokat felmutató, nem mellesleg feminista ami eleve egy szélsőség. Semmi jó nem származna belőle a társadalomnak, ha hatalmat kapnának ezek. Ellenzékben ígérgetni, uszítani és lázítani, hamisítványokkal operálva vádaskodni, hát ez pontosan az aminek látszik.

Aki már ellenzékben ennyire tisztességtelen és gátlástalan, hogy LIBE jelentést diktál a brüsszeli liberálisoknak - az mszp dk LMP !!!!!! képviselői - az hatalmon katasztrofálisan népellenes és ez ki van próbálva.

Igen, az lmp is! Pártokat emberek választanak meg, azokat nem lehet leváltani. Sok liberális 2008 előtt, végefele már fanyalogva, de szdsz párti volt. Aztán jött az lmp és váltottak. Aztán együtt, párbeszéd, momentum, mindig ugyanazt a szart próbálják újracsomagolva eladni a jónépnek. Kicsit versenyeztetve vannak, de az érdekeik megegyeznek a nyugati libsi pénzhataloméval, ami különféle utakon finanszírozza és médiájával támogatja őket. De még a jobbikot is!

Nemzeti színeket bitorló zombipárttá lett a JOBBIK. Ilyen vezetéssel a legrosszabbik.

Nem ők hanem a Fidesz a NÉPPÁRT, azt jelenti, sokan sokféle okokból támogatják.

Hogy a Fidesz is liberális lenne? Aha, biztos azért akarja őket és minket megsemmisíteni az uniós liberalista hatalmi érdekhálózat. Minden jobbikos képviselő ilyen értetlen nehézfelfogású?

Valaki annyi idős csak, hogy 2010 előtt nem volt sehol? Ilyen nincs, minden gyerek kíváncsi a világra. Azt kell csak meglátni, az "új" liberális baloldali zöld, pártok is csak ugyanannak a nemzetközileg összeszervezett érdekhálózatnak a részei.

Nem összeesküvés elmélet az se amúgy, hogy érdekek és pénz mozgatja a világot. Ez nem egy kosztümös film. (de) :3

A nemzeti érdek fogalmának vagy egyáltalán értelmének létét is tagadják a liberálisok. A nemzet az egy közösség, és a baloldal elvileg közösségi, society, szociális, liberárils kapitalizmus veszteseiért kiálló valami. Hogy a francba működhet a "baloldal" Együtt neolib politikai erőkkel egyáltalán? Hát mert ugyanaz a nemzetközi érdekkör támogatja mindkettőt. A zöldeket is, egy az egyben az 1968-as kulturmarxista szemét belül vörös.

A választás illúziója, hogy mindenféle ízben és színben kaphatóak ugyanannak a gyártóknak a termékei Így többet vesznek belőlük. Ezért érte meg külön indulniuk az ugyanott gyártott ellenségi ellenzéki pártoknak.

Hogy a globalo gazdáik lássák, melyikük válik be. Ki tudja jobban megvezetni a magyarokat. Vagy nem magyarokat, akik eleve részei ennek a nemzetekfelett szerveződő magánhatalomnak. De viszont a nemzeteknek nagyon nem.

https://magyaridok.hu/belfold/antidemokratikus-a-brusszeli-eljaras-2996056/
https://magyaridok.hu/cimke/libe/

Előre megvan az ítélet, és jelen se lehet a vádlott a tárgyaláson. Valóság, igazság NEM számít. Nem elég kommunista módszer? 1789-ben és 1919-ben de 1945-1948 után is így működött a vörösterror.

Soroslistás, általa bizonyíthatóan támogatott képviselők és "szakértők" vannak ebben a LIBE bizottságban. Magyar bíróságon már eleve érdekellentét miatti elfogultság lenne az eset, és nem bíráskodhatnának - szakértősködhetnének az ügyben ilyen emberek.

A ballib internacionálé, akiknek az a bajuk velünk hogy nem a fajtájuknak adtunk kétharmadot. NEMCSAK áruló vona + jobbik vezetésben maradt sleppje szerint a 21 század pártja az lmp és momentum.

Nemzeti érdekeink legalapvetőbb minimumát se képviseli se sneider se semelyik. Már így örök ellenlábas ellenzékben se.

Azt hogy milyen lesz a 21. század, ha a liberalizmus folytatja a bevándoroltatást és gazdasági tőkekoncentráló 99% - 1% folyamatát, akkor olyan mint a 17. Vallásháború, polgárháború. Az akkor rombolóbb volt mint a 2. vh, és hát azóta fejlődött a hadviselési technika...

Az is háború, amikor a ballibzöld támadja és a Fidesz védi az országot. Profin, ravaszul, okosan kell kiállni az ellenségeink ellen. Hogy semmibe ne tudjanak belekötni, persze úgyis fognak.

Az örök hazaáruló hazátlanok. Ellenség vagy a haza. Ennyi!





https://magyaridok.hu/cimke/libe/
https://magyaridok.hu/belfold/antidemokratikus-a-brusszeli-eljaras-2996056/

2018. április 13. péntek 06:05

Antidemokratikus a brüsszeli eljárás

Szijjártó Péter: Fokozódni fog a nyomás Magyarország ellen

– Súlyosan antidemokratikus eljárást folytat hazánkkal szemben a jogállamiságot vizsgáló brüsszeli testület, semmibe veszik a magyar emberek véleményét – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az úgynevezett LIBE-bizottság által tegnap bemutatott jelentés kapcsán. A Fidesz és a párt több uniós képviselője is a migránsok befogadását hazánkra kényszerítő politika nyomásgyakorlásaként értékelte a jelentést.

– Ma mutatják be a Soros-jelentést, mind-össze négy napnak kellett eltelnie a választás után ahhoz, hogy Brüsszelben újra támadást indítsanak Magyarországgal szemben. Bár fokozni fogják a nemzetközi nyomásgyakorlást, a kormány a választás eredményéből fakadóan, megújult erővel továbbra is ellenáll ennek – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi, bel- és igaz­ságügyi bizottsága (LIBE) tegnap mutatta be Brüsszelben a hazánkat bíráló jelentést.

A Judith Sargentini zöldpárti jelentéstevő által bemutatott tervezet szerint Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének kockázata – például az emberi jogok, a véleménynyilvánítás szabadságának és a civilek munkájának korlátozása –, ezért indokolt az alapszerződés hetes cikkelye szerinti – a hazánkkal szemben súlyos szankciókat foganatosító – eljárás megindítása.

A várhatóan júniusban szavazásra bocsátandó jelentés ősszel kerül majd az EP plenáris ülése elé, amely adott esetben ennek alapján kezdeményezheti az atomfegyverként is emlegetett procedúra megindítását Magyarországgal szemben a jogállamisági elvek megsértése miatt.

Bevándorláspárti háttér

Szijjártó Péter arra hívta fel a figyelmet: a jelentést egy szélsőségesen bevándorláspárti képviselő készíti elő, aki azt követelte, hogy engedjék szabadon azt a terroristát, aki a magyar területi szuverenitás elleni támadást vezényelte.

– Az elkövetkező időben a nemzeti szuverenitás védelme továbbra is a bevándorlásellenes kormányzati politika középpontjában áll, mindegy, milyen támadásokat indítanak ellenünk – hangsúlyozta a tárcavezető. Szavai szerint szerdán megkeresték a bizottságot, hogy lehetőség legyen a magyar kormány képviseletére, valamint álláspontjuk kifejtésére, azonban a testület vezetői ezt a kérést visszautasították.

– A LIBE-bizottság súlyosan antidemokratikus eljárást folytat hazánkkal szemben, hiszen semmibe veszik a magyar emberek véleményét, amely Európában jelenleg a legerősebb és legvilágosabb politikai akarat. A történelmi jelentőségű választáson a magyarok minden kétséget kizáró felhatalmazást adtak a bevándorlásellenes kormány számára, hogy folytassa munkáját – fogalmazott a magyar diplomácia vezetője.

Az úgynevezett LIBE-bizottság jelentését tegnap mutatták be az unió központjában

Forrás: Európai Parlament

Szijjártó Péter arra is kitért: a júniusig tartó időszak kifejezetten intenzív lesz, mert addig az EU át akarja nyomni a kötelező betelepítési kvótát, s a júliusban kezdődő osztrák soros elnökség előtt ezt mindenképpen meg akarják tenni. – Májusban lesz a negyedik tárgyalási fordulója az ENSZ migrációs csomagjának, ott is az EU és a világszervezet részéről próbálnak majd minket harapófogóba szorítani, hogy megtörjék az ellenállásunkat, de ez nem fog menni – jelentette ki a tárcavezető.

Soros nem adja fel

– A Fidesz szerint Soros brüsszeli emberei ismét frontális támadást indítottak Magyarország ellen, a tegnap bemutatott Soros-jelentés egyértelműen egy újabb politikai nyomásgyakorlás, amelyben rá akarják kényszeríteni hazánkat arra, hogy fogadjon be migránsokat – reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a jelentés bemutatására.

Gál Kinga fideszes és Morvai Krisztina független EP-képviselők a tervezetről szóló tegnapi vita során rámutattak: azért támadják Magyarországot, mert kiáll a nemzeti szuverenitása mellett és a migránsok kötelező betelepítése ellen. Az ülésen felszólalva Járóka Lívia kormánypárti EP-képviselő szomorúnak nevezte, hogy az uniós parlament egyes képviselői a romákat használják arra, hogy azon a magyar kormányon próbáljanak ütni, amely először küldött cigány képviselőt az uniós parlamentbe, és programot indított a felzárkóztatásukra.

Cáfolják a Támadást

Sargentini azon vádakra reagálva, amelyek szerint a dokumentum mostani nyilvánosságra hozatala bosszú lenne a magyar választás eredménye miatt, elmondta: közel egy éve tanulmányozza a helyzetet, és eredetileg márciusban akart előállni a tervezettel, de nem akarta befolyásolni a választásokat.

Roberta Metsola néppárti előadó hangsúlyozta: nem Magyarországot akarják támadni, és nem lenne szabad, hogy ebből bárki politikai tőkét kovácsoljon. Az ugyancsak néppárti Frank Engel rámutatott: a tervezet elveszik a részletekben, pedig szerinte inkább az általános helyzetre, az összképre kell figyelni.

A szociáldemokrata Ana Gomes úgy vélekedett: átfogó és világos a jelentés, amelyből jól látszik, hogy a magyar helyzet aggasztó, és sokat romlott az elmúlt években. Ezzel szemben Marek Jurek, az Európai Konzervatívok és Reformerek frakció politikusa szerint alaptalan vádak érik a kormányt, Magyarországot pedig csak a kulturális különbségek miatt támadják.

Niedermüller Péter, a DK uniós képviselője azt hangoztatta: a jelentés világos képet fest arról, hogy hazánkban olyan kormányzati politika zajlik, amely tudatosan megtagadja azokat az értékeket, amelyekre az uniót felépítették. Ujhelyi István, az MSZP uniós képviselője az állította: hazugság, hogy a jelentés bosszú azzal a kormányzati szándékkal szemben, amely meg akarja védeni a magyarságot Soros Györgytől és a kötelező betelepítési kvótától.

Tóth Norbert nemzetközi jogász szerint a tervezet azokat az ideológiákat ismétli, amelyeket hazánkban az ellenzéki, az EP-ben pedig a baloldali képviselők hangoztatnak.

A választások után is folytatódik – sőt egyes vélemények szerint tovább durvul majd – a Magyarországgal kapcsolatos vita Brüsszelben. Még mindig téma az úgynevezett 7-es cikk szerinti eljárás, amit sokan az Unió „atomfegyvereként" szoktak emlegetni. A magyar jogállamiságról szóló jelentést csütörtökön tárgyalja a LIBE-bizottság. A Fidesz frakcióvezetője szerint „bosszúra" készülhetnek Brüsszelben.

Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő alapvető feladat lenne, hogy szakmai alapon, elfogultság nélkül ítélje meg a magyar jogállamiság helyzetét, mondta Ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász az M1 Ma este című műsorában. A szakértő igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy az Európai Parlament (EP) Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi bizottságának (LIBE) tagjai között legalább 30 olyan képviselő található, aki a Nyílt Társadalom Alapítvány lobbilistáján is szerepel.

A jelentést előterjesztő holland képviselőasszonyon kívül egy néppárti, egy liberális és két szociáldemokrata véleményformáló vett részt a dokumentum kidolgozásában, ami Ifj. Lomnici Zoltán szerint nem meríti ki a pártatlanság kritériumát. Hangsúlyozta, hogy csütörtökön a lengyel igazságügyi reform ügye is napirendre kerül majd a LIBE-bizottságban, amit szintén egy holland, bevándorláspárti képviselő terjeszt elő.

Az alkotmányjogász aggályosnak tartja a két ügy együttkezelését, hiszen így félő, hogy a kölcsönös vétót megkerülve, akár egyszerre indítanának eljárást a két kormány ellen az uniós alapszerződés 7-es cikkelye alapján, mint ahogy azt korábban Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő is tanácsolta. Erről korábban – Ifj. Lomnici által Soros egyik kedvenc jogászaként emlegetett – Kim Lane Scheppele is írt egy tanulmányt.

Az EU pénzügyi alapjai által nyújtott támogatás esetleges megvonásával kapcsolatos vitákban nem hangzik el semmilyen konkrétum a magyarországi korrupciós vádak tekintetében, igyekezett kiemelni a szakértő. Szerinte ez felveti annak a lehetőségét is, hogy nagyon szűk mozgástérben dolgozhatnak a képviselők, és vannak megbízók, akik megszabják azt a keretrendszert, ami alapján támadhatják a magyar kormányt.

Az utóbbi gondolatot kifejtve hangsúlyozta, hogy ez a magyar kormánnyal szembeni hozzáállásban figyelhető meg, hiszen – értelmezése szerint – a tapasztalatok alapján nincs lehetőségük a méltányos eljárásra. Az alkotmányjogász úgy látja, hogy a LIBE-bizottság tagjai az uniós alapszerződésben lefektetett alapelveken túlnyújtózva igyekeznek beavatkozni a magyar kormánnyal szemben.

Politikai és közéleti abszurditások - Szégyen

2012. 02. 22.

A kisebbségek és a liberálisok rettegnek, az emberi jogok érvényesítését a jobboldali kormányok figyelmen kívül hagyják. E forgatókönyv szerint ilyenkor rögtön szervezkedésbe kezdenek a baloldali, liberális és zsidó szervezetek, majd az egykori SZDSZ-es értelmiségi holdudvar segítségével a hivatásos rettegők a felvilágosult és liberális Amerika és Európa segítségét kérik személyes biztonságuk megóvása érdekében.

Úgy, ahogy azt az SZDSZ-es Göncz Árpád is tette, amikor térdre borulva kérte Európa segítségét, az egyébként nem létező jobboldali veszély miatt. Árpi bácsit megbízói ma is istenítik, pedig még a papírszalvétát is aláírta, ha SZDSZ-es vagy szocialista barátai tették elé. Lánya dr. Göncz Kinga Mária a Gyurcsány-kormány mindenese volt, most Magyarország lejáratásával tölti az idejét az Európai Parlament Szocialista Frakciójában.

A koreográfia és a szereplők húsz éve változatlanok. Vajon mit gondol egy átlag francia, amikor ezt olvassa a Le Monde február 9-i számában:

„Nem lehet mindent megmagyarázni, néha el kell fogadni a tényeket. Magyarország egy olyan fatalitás, amelynek sem értelme, sem magyarázata nincsen, s egyedülálló Európában. A magyarok ragaszkodnak a sorsukhoz. Egy nap valószínűleg úgy fognak elbukni, hogy nem fogják tudni, miért történt."

Ezek a zavaros mondatok, a magyarságát többször megtagadó, Berlinben élő, Nobel-díjas Kertész Imrétől valók. A nem magyar kezdeményezőkről érdemes tudni, hogy az Európai Zöldpárt társelnöke szerint az emberek többsége nem hisz a nemzetben, a hűségben, a családban. Az egykori ultrabaloldali, pedofil hajlamait nyíltan megvalló Daniel Cohn-Bendit ma az Európai Parlament tagja, a Zöldpárti frakció társelnöke. Már januárban felszólalt a magyar médiatörvény ellen, jelezve: a törvény nem felel meg az Európai Unió értékeinek. Cohn-Bendit a magyar miniszterelnököt Európa Chavezének, nacionalistának és populistának nevezte.

De az Alaptörvénnyel sem volt kibékülve: miután ő nem hisz Istenben nem értette mit jelent az, hogy: „Isten áldd meg a magyart!" Hannes Swoboda, az európai szocialisták frakcióvezetője 2011. február 10-én részt vett az MSZP frakcióülésén, ahol biztosította elvtársait, hogy Orbán Viktor nem annyira fontos személy, hogy egész Európa összeesküdjön az elmozdítása érdekében. Később hozzátette: budapesti látogatása sem oszlatta el aggályait.

Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke és frakcióvezetője azzal kedveskedett a rózsaszín szemüveget viselő vendégnek, hogy megerősítette: Magyarországon valóban baj van a demokratikus és jogállami elvek érvényesülésével.

Ulrike Lunacek EP-képviselő, az osztrák Parlamenti Zöld Klub alelnöke, aki 2009 óta az európai politika, valamint a leszbikusok, melegek és transzneműek esélyegyenlőségének szóvivője és a jelek szerint a magyar demokrácia kizöldülésének híve. Neelie Kroes, az Európai Bizottság (EB) holland alelnöke egy rendkívül erőszakos és sértődékeny valaki, aki arra akarta rávenni Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettest, hogy olyan szövegmódosítást fogadjon el, amit még nem is látott.

Kroes kijelentette: nem tűri, hogy bárki elhallgattassa. Guy Verhofstadt az EP liberális frakciójának vezetője, még a tárgyilagosság látszatát is elkerülve, nemzetközi sajtótájékoztatón, független értelmiségiként maga mellé ültette az SZDSZ egykori befolyásos háttéremberét, az Orbánt egyértelműen gyűlölő Konrád Györgyöt.

Strasbourban, az Európai Parlament február 16-i ülésén megszavazták azt a szocialista, liberális, zöldpárti és kommunista frakció által benyújtott határozatot, amely elítéli és helytelennek tartja a magyarországi jogalkotási folyamatokat. Megvizsgálandónak tartják, hogy a hazánkban nemrégiben elfogadott jogszabályok megfelelnek-e az európai értékeknek. Az ezzel foglalkozó szakbizottságot (LIBE) Neelie Kroes médiaügyi biztos vezeti.

A Magyarországot elmarasztaló határozatot minden magyar szocialista képviselő megszavazta. A 315 igen mellett 49-en tartózkodtak, az ellenszavazatok száma 263 volt. A magyar néppárti képviselőcsoport szerint az elítélő határozat nem tényeken, hanem pártpolitikai érdekeken alapul, és a „koncepciós perek gyakorlatát idézi."

Az állásfoglalás szerint az EP „súlyos aggodalmának ad hangot a demokrácia, a jogállamiság, az emberi és szociális jogok, a fékek és ellensúlyok rendszere, az egyenlőség és a megkülönböztetés tilalma terén fennálló magyarországi helyzet miatt." A baloldaliak rosszhiszeműségét és előítéletességét jelzi, hogy az EP nem várta meg a magyar kormány válaszát a januárban indított három kötelezettségszegési eljárás ügyében született válaszra, amelyet időközben elküldtek Budapestről az Európai Bizottságnak. Ez az egész procedúra nem Magyarország, hanem az Európai Unió szégyene.

Tóth Gy. László politológus, a miniszterelnök volt főtanácsadója




Sok? :D Igen, Orbánozni sokkal egyszerűbb. Dehát az is nagyon egyszerű szellemileg, akinek az a szintje. És nem képes meglátni ami a szeme előtt van, mivé lett az egykori radikális párt. Vagy akkor "semmi se volt igaz abból amiket régebben mondtunk" és tényleg, akik még maradtak azok teljesen hiteltelenek, azt a 2-3 embert leszámítva akiket majd még eztán zár a cukipárt ki.

Aki nem tud sokat olvasni miért nyilvánít egyáltalán bármiféle véleményt, leginkább ballib behatásra indulatból valami következetlen ostobaságot... A jobbik nevű liberális néppárt mellett kiállni Orbánt lecigányozva, gyűlölködve uszítani a liberális fogalomtár szerint "gyűlölet"-nek nevezett igazság és valóság ellen.

Olyan témákat tabusítana ÚJRA a nemjobbik, melyeket már a Fidesz is támogat, és éppen a nemzeti radikális közbeszédből vette át. Vissza minek fejlődni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk