width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 9.

2007. december 9., vasárnap

Oláh Action letöltés

Oláh Action letöltés

Oláh Action letöltés innen : LINK JAVÍTVA !!!!!!!!

http://www.geocities.com/ciganyirto/

Innen VALÓBAN letölthető az a játék, nem csak emlegetik. A TXT fájlokat kell elolvasni ha nem tiszta a futtatás mikéntje. :-D

Cigányfajták:

Közönséges cigány:

Valamennyi cigányfajta közül ez a legelterjedtebb. Hazánkban sokfelé elõfordul, kedvenc tartózkodási helyei: napsütötte szemétdombok, csatornák. Igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott! Bármilyen környezetben, pl.: rádióaktív sugárzással szennyezett területeken, vagy mérgesgázzal telített helyiségekben is elemében van. A legszélsõségesebb körülményeket is könnyedén elviseli (sajnos). Fogságban is jól szaporodik. A nõsténycigány egyszerre 6-24 kölyköt ellik. A vemhesség ideje 1-2 hónap.
Ha kedvezõek a feltételek, ugyanabban az évben 12-24 alom is világot láthat. A a fiatal egyedek hordákba tömörülnek, és kötözködnek, szemétkednek fajtársaikkal és az emberekkel. Irtási tipp: igen nagy kaliberû géppuska, vagy vállról indítható rakéta.

Csöves cigány:

A legártalmatlanabb cigány, mivel mindig alkohol befolyása alatt áll. Ismertetõjele: a cigányokra jellemzõ sötétbarna bõrszín, émelyítõen büdös, tespedt seggszag. Intelligenciahányadosa magasabb a többi cigányénál, bár az övé is inkább a nullához van közelebb, mint a háromhoz. Éppen ezért kiszámíthatatlan és igen agresszív, de veszélytelen faj. Védekezési tipp: boxer, vagy acélbetétes bakancs. Nem védett!

Döglött cigány:

A legszelídebb és legártalmatlanabb faj. De sajnos elég ritka. Azért, ha találkozunk ilyennel, pl.: romos házakban, ne felejtsünk rányomni egy szép, ragadós, mélyrõl felkrákogott, zöld túrhát, majd szelíd "Kurva anyádat te mocskos cigány!!!" mondattal hagyjuk nyugodtan magára ezt az igen békés természetû, szimpatikus cigányfajt.
Szaporítása tulajdonképpen könnyû lenne, csak ez a módszer törvényes kereteken kívül esne (Magnum vagy Beretta). Azért reménykedjünk, hogy egyszer majd ez a faj lesz túlnyomó többségben.

Dolgos cigány: Na, ilyen nincs!

Kubikus cigány:

A kubikus cigányfajta vezére: a vajda, melyet dagadt teste, drótacél vastagságú nyaklánca különbözteti meg fajtársaitól. Különösen nagy étvágyú ez a faj, de csak munkaidõ alatt. A falkából egyszerre csak egy cigány "dolgozik", a többi árnyékos helyre húzódva figyeli, miközben jóízûen söröznek. Csakúgy, mint a többi cigus, a kubikus cigány is feltûnõen barna testszínnel rendelkezik. Esze nyilvánvalóan nincs. Ha megtámad egy ilyen minket, van egy hatásos módszer, amellyel garantáltan elûzhetjük közelünkbõl. Kiáltsunk rá: Munka! De vigyázat, könnyen összekeverhetjük ezt a fajt az oláh cigánnyal (amit lentebb részletesen ismertetünk), akikbõl ez a kijelentés már egészen más hatást vált ki.

Oláh cigány:

A leggaládabb, szemét, rosszindulatú, igen veszélyes fajta. Benne minden negatív cigánytulajdonság megtalálható. Ami mozdítható, az nincs biztonságban. Fõ fegyvere a zsebkése, melyet mindenhova magával visz. Kedvenc jármûvük a Lada, amely legtöbbször piros színû, de a Bkv járatait sem vetik meg. Különösen éjszaka aktív. IQ szintje hihetetlenül alacsony, antiszociális, obszcén szavakat elõszeretettel használ. Fõ tápláléka a szotyi, melyet más cigányfajtáktól zsákmányol. Kedvenc tartózkodási helye: a lombkorona magsságában, különösen ha almafa és ráadásul a szomszédé. Szaporodása nem évszakhoz kötött. Párzáskor a kancigány igen agresszív, emiatt a falkán belül komoly, véres verekedések szoktak kitörni. A domináns hímhez általában 35-50 nõsténycigány tartozik, melyek folyamatosan tüzelnek. Az oláhcigány a börtönben telel, de akad olyan is, amelyik az egész életét ott tölti. Igen szemét, szívós faj. A szabadidejüket játékokkal ütik el, pl.: gyufázás, stb. Védekezési tippek: shotgun, tank, tankelhárító ágyú, katyusa, atomrakéta, vagy legalább egy 280 tagú skinhead banda. Irtása nem ütközik törvénybe, minden állampolgárnak istenadta joga. Nem védett, szabadon, engedély nélkül vadászható.

Büdös cigány:

Különlegesen meleg, nyári napokon találkozhatunk ezzel az egyáltalán nem ritka cigányfajjal. Mint neve is mutatja, meglehetõsen büdös. Több alfaja is van: A szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak (cigus fekalicus) nevezzük. A csatornaszaggal halványan elkeveredõ láb, de annál erõsebben érezhetõ szar, fos, húgy, száj és bélszagot árasztó alfajt büdös koktélcigánynak nevezzük (cigus choctellicus) És végül, de nem utolsósorban a legbüdösebb alfaj a cigus undoritis, vagyis a gátlástalanul büdös, orrfacsaró, szarevõ cigány, mely annyira szagos, hogy az már tényleg a mesékbe illõ.
Elõfordulási helyei: Szinte bárhol, a szemétdomboktól a cseppkõbarlangokig. Mivel minden cigány büdös, ezt a fajt a lehnehezebb kiszúrni a többi cigány közül. A területszerzés fontos része silány életüknek, hiszen kosz, szar hiányában hamar elpusztulnak. De végül is, kit érdekel...

Irtási tipp:

1.) Próbáljuk meg egy gusztusos kis szardarabbal becsalogatni egy tisztavizû strandra. A cigány a tiszta vízben hamar elpusztul.

2.) Szerezzünk be egy billenõplatós teherautót, majd egy alkalmas pillanatban borítsunk rá néhány tonna szemetet. A büdös cigánynál ez a „természetes halál”.

Putris cigány:

Valamennyivel nemesebb ez a faj. Kotoréképítõ cigánynak is hívjuk, mivel a kancigány egy meglehetõsen büdös és undorító kotorékot épít, amit mi putrinak nevezünk. A putri általában papírdobozokból és egyéb környezetszennyezõ anyagokból épül, ami ideális egy alom felnövéséhez. A putrit általában pont rossz helyre építi a gondos hím, ezért ne habozzunk átmenni rajta egy Volvo homokrakodóval. A kancigány területe érdekében bármire képes, ezért csak a következõ eszközökkel menjünk felségterületére: 1 db 30 cm-nél hosszabb bozótvágó kés, 1db rakétavetõ +5db páncéltörõ rakéta, 15 db kézigránát, 2 db csõbomba, 4 db atomtöltet, .44-es Magnum +500 golyó. Ezzel az alapfelszereltséggel talán megússzuk a dolgot. Vigyázat! A nõstény sokkal veszélyesebb, mint a hím. A putris cigány második neve: barna özvegy, ugyanis párzás után kinyírja a hímet (ami nem baj), tehát legyünk nagyon óvatosak!

Nepper cigány:

Fõleg aluljárókban találkozhatunk ezzel az egzotikus cigányfajjal, amint különbözõ, illegálisan szerzett árucikket próbál rásózni az arra tévedõ emberekre. Igen félénk faj, rendõrt látva azonnal elmenekülnek, és csak a veszély elmúltával térnek vissza territóriumukba. Egy igen veszélyes alfaja van: a commander cigány. Hazánkban szinte csak az újpesti bolhapiacon fordul elõ, petárdától a rakétán keresztül a pisztolyig szinte minden található náluk. Óvakodjunk tõlük! Irtási tippek: kifejlett dobermann, duplacsövû vadászpuska, aknavetõ.

Hologram cigány:

Színei miatt kapta ezt a nevet. Teste feltûnõen sok színben pompázik, ez hátrányos faját tekintve, mivel így képtelen környezetébe (a mocsokba) beilleszkedni. Alapszíne barna, szeme körül zöldeskék, nemritkán lila foltok díszelegnek. Mocskos, kékszínû munkásgatyája sokszor szarfoltokkal tarkított, kézfeje fekete a kosztól, végtagjai piroslóan sebesek, haján a szivárvány minden színét fellelhetjük, mivel vastagon olajos. Pofáját sárgás, rohadt kajadarabok éktelenítik, szeme barnás-zöld. Természete: kettõ- vagy többszínû. Veszélyes!

Vályogvetõ cigány:

Másnéven: szartúró kohány. Nevét onnan kapta, hogy sárral kevert, disznószar alapú masszából 3 oldalú, 5 szögû, gömbalakú, de téglatest formájú tetraéder téglákat formáz, ebbõl építi kiba*****ul büdös, de annál is undorítóbb otthonát. Az építõanyagot általában lopja, ha nincs építõanyag, nem adja fel, hanem újfent lop magának. Inni kizárólag kocsmába jár (hitelbõl). Lelkiismeret furdalás nélkül irtható. Bevált módszer a vályogputri alá egy darab C4-es töltet.

Kovalens cigány:

Tulajdonképpen ártalmatlan faj, csak a pofája nagy. Mint azt a neve is mutatja, kötözködõ fajta. Nem kell komolyan venni, de azért nyugodtan ba***unk le neki 4-25-öt. Nem védett. Irtási tipp: 19kg-os buzogány vagy mérgezett nyílvesszõ. A legjobb: UZI 9mm +600 golyó.

Román cigány:

Íme, egy mutáns! Az oláh cigány után a legundorítóbb eme faj. Két féreg fajta keveréke ez az organizmus. E genetikai hulladék a cigányokat is meghazudtoló szemétséggel rendelkezik, a kisebb piaci lopásoktól a kocsifeltörésig mindent csinál – természetesen csak, ami illegális.
Bankot nem rabol, mert ahhoz teljesen hülye. Nem mintha amúgy is okos lenne, de azért az idõsebb nénik retiküljét könnyûszerrel elrabolja. Iskolába nem igazán szeret járni, ritka az olyan román cigány, melynek megvan a 3 általánosa. Szellemi színvonala vetekszik egy, a petébõl frissen kikelt svábbogáréval. Qrva unintelligens. Nõsténye évenként 17-83 utódot hoz világra, melyek a trágár szavakat azonnal megtanul`ják. A fiatal egyedek csak azt hajtogatják: Bazd meg az anyád! Az idõsebbek meg is teszik. A fiatal román cigány már 2 naposan ivarérett. A felnõtt hímek veszélyt jelenthetnek az utódokra, s csak a nõsténynek köszönhetõ életben maradásuk, de elõfordulnak negatív példák is, amikor a nõstény képtelen utódai védelmezésére (alkohol vagy drog hatása alatt áll), ilyenkor a hím megöli utódait. Meg ne akadályozzuk! Sõt! Segítsünk neki, majd, ha végeztünk a hímet és a nõstényt is nyírjuk ki! Irtási tipp: bomba.

Nna. Valahol láttam egy Origo által összeállított keresőszó toplistát is, asszem a Machomedián, úgyhogy azt is mindjárt ideimportálom, hogy ne csak külföldi irányban terjeszkedjek a bloggal. Mert látom onnan is nézik valakik, remélem olyanok akik értenek magyarul (különben nem sok értelme van) Keresztapám így is már a múltkor is röhögött rajta micsoda szövegcímkék vannak itt kirakva... XD

olah action oláh olah action Legkeresettebb filmek 1. Harry Potter 2. Gyűrűk Ura 3. Star Wars 4. South park 5. Star trek 6. Mátrix 7. Shrek 8. Jóbarátok 9. Valami Amerika 10. Pókember Legkeresettebb állatok 1. kutyák 2. kistehén 3. vadászgörény 4. tigris 5. tengerimalac 6. csincsilla 7. sárkány 8. halak 9. csótány 10. nyúl Legkeresettebb autók 1. suzuki 2. honda 3. opel 4. trabant 5. skoda 6. daewoo 7. renault 8. peugeot 9. ford 10. bmw Legnépszerűbbmagyar írók, költők 1. József Attila 2. Petőfi Sándor 3. Ady Endre 4. Arany János 5. Kertész Imre 6. Jókai Mór 7. Babits Mihály 8. Kosztolányi Dezső 9. Gárdonyi Géza 10. Radnóti Miklós Nagyjaink 1. Kossuth Lajos 2. József Attila 3. Petőfi Sándor 4. Ady Endre 5. Neumann János 6. Arany János 7. Jókai Mór 8. Móricz Zsigmond 9. Széchenyi István 10. Kodály Zoltán Legnépszerűbbnői sztárok 1. Erdélyi Tímea 2. Bálint Antónia 3. Konta Barbara 4. Zoltán Erika 5. Király Linda 6. Béres Alexandra 7. Pessuth Rita 8. Zalatnay Sarolta 9. Zsanett (a BB-ből) 10. Dobó Kata Legkeresettebb magyar városok 1. Pécs 2. Debrecen 3. Győr 4. Szilvásvárad 5. Gödöllő 6. Esztergom 7. Miskolc 8. Székesfehérvár 9. Kecsekemét 10. Visegrád Legkeresettebb országok 1. Horvátország 2. Egyiptom 3. Olaszország 4. Görögország oláh 5. Tunézia 6. Japán 7. Spanyolország 8. Szlovénia 9. Ausztria 10. Írország Legkeresettebb tech 1. mp3 2. chat 3. warez 4. háttérképek 5. cheat 6. letöltés 7. dvd 8. képernyővédő 9. midi 10. adsl Legkeresettebb magyar énekesek 1. Dopeman 2. Íkos 3. Ígnes Vanilla 4. Zámbó Jimmy 5. Sub Bass Monster 6. Zorán 7. Koncz Zsuzsa 8. Balázs Fecó 9. Máté Péter 10. Cseh Tamás Legkeresettebb magyar együttesek 1. Edda 2. Ossian 3. TNT 4. Kispál és a Borz 5. Tankcsapda 6. Republic 7. Irigy hónaljmirigy 8. Crystal 9. LGT 10. Princess Legkeresettebb külföldi énekesnők 1. Britney Spears 2. Shakira 3. Jennifer Lopez 4. Madonna 5. Pink 6. Anastacia 7. Christina Aguilera 8. Enya 9. Kylie Minogue 10. Celine Dion Legkeresettebb külföldi együttesek 1. Linkin Park 2. Metallica 3. Marilyn Manson 4. Slipknot 5. Queen 6. U2 7. Beatles 8. System Of Down 9. Prodigy 10. Westlife Martin Rolinski. Legkeresettebb külföldi színészek 1. Elijah Wood 2. Orlando Bloom 3. Brad Pitt 4. Josh Hartnett 5. Tom Cruise 6. Keanu Reeves 7. Daniel Radcliffe 8. Viggo Mortensen 9. Bruce Willis 10. Mel Gibson Legkeresettebb külföldi színésznők 1. Natalie Portman 2. Natalia Oreiro 3. Angelina Jolie 4. Carmen Electra oláh 5. Sandra Bullock 6. Meg Ryan 7. Sarah Michelle Gellar 8. Jennifer Aniston 9. Halle Berry 10. Salma Hayek Legkeresettebb sportolók 1. Béres Alexandra 2. Michel Jordan 3. David Beckham 4. Kásás Tamás 5. Hanzély Íkos 6. Ronaldo 7. Egerszegi Krisztina 8. Anna Kurnyikova 9. Francesco Totti 10. Luis Figo Legkeresettebb sportok 1. fitness 2. rally 3. forma-1 4. aikido 5. testépítés 6. foci 7. kézilabda 8. olah karate 9. vízilabda 10. tenisz Legnépszerűbbjátékok 1. GTA3 2. Diablo 3. Larkinor 4. Medal of honor 5. Diablo2 6. Starcraft 7. Warcraft 8. Heroes 9. Moorhuhnjagd 10. Wolfenstein Legkeresettebb szexsztárok 1. Michelle Wild 2. Pamela Anderson 3. Maya Gold 4. Cicciolina 5. Jenna Jameson 6. Aria Giovanni 7. Sylvia Saint 8. Monique Couvet 9. Sandra Iron 10. Égerházi Zsanett Szex top10 1. szex action 2. pornó 3. punci 4. szexpartner 5. animalsex 6. lolita 7. domina 8. erotikus történetek 9. tini 10. manga