width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 27.

2014. január 27., hétfő

EU illetékesei eljárást készülnek indítani azon országok ellen, amelyek szabályozzák a rezsiköltségeket, Megakadályozná a rezsicsökkentést az Európai Bizottság. A testület kötelezettségszegési eljárást indítana azon uniós tagállamokkal szemben, amelyek nem hajlandóak áttérni a piaci árakra.

Ki választotta a bizottságban pöffeszkedő kretén neoliberrált majmokat? Senki, eleve úgy jelölték oda őket. De ők bezzeg diktálnának, mindenkinek. Ócska riherongy korrupt k*rvák, minden pénzes lobbinak lefekszenek. 0 szociális érzék, 0 etika, 0 igazság. EZ az eu működése hétköznapi valójában. Más mindent is alapból "megfúrnak", ami az emberek többségének volna jó. Csak a szociális + kulturális európai vívmányok lerombolása megy, állítólag ezt kéne tolerálnunk, mert ez a "piacbarát" és civilizált. Megfagyni télen a saját lakásunkban olyan européer felvilágosult dolog lenne. Romboljuk hát a rombolókat. Magyarázkodhatnak azok médiaszolgái, akik monopolhelyzetükből szereztek EDDIG extraprofitot - a Mi zsebünkből, de értelmes ember pénzügyekben nem a zindex-retekklub-átévé típusú álhírgyáraknak hisz - hanem számol, legelőször is! :P

Megakadályozná a rezsicsökkentést az Európai Bizottság. A testület kötelezettségszegési eljárást indítana azon uniós tagállamokkal szemben, amelyek nem hajlandóak áttérni a piaci árakra.

http://mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/az-europai-bizottsag-megfurna-a-rezsicsokkentest-1207582

EU illetékesei eljárást készülnek indítani azon országok ellen, amelyek szabályozzák a rezsiköltségeket

http://mno.hu/belfold/brusszel-celkeresztjebe-kerulhet-a-rezsicsokkentes-1207685

Bizony. Ilyenkor amúgy nem a fideszt védem, hanem azt mutatom hogy ezeknek ottan az eu-ban még ők is túl nemzetiek és szociálisak. Pedig ha tudnák...

Van egy fideszes hírlevél, a Magyar Hon-Lap és dr. Surján László írja asszem. Majdnem naponta jön, szerintem jó. Sajnos valóban nem bohóckodás a rezsiharc elnevezés, abban meg a Jobbiknak van igaza, hogy csak technikai részletkérdéseket vitat ebben, magát a szándékot - ellentétben a ballibbel - NEM.

"Voltak, akik kicsit erőltetettnek érezték a rezsiharc kifejezést. Nem látták, hogy nekik mi szerepük volna benne. A hatóság dönt, ők meg fizetnek. Kevesebbet. Az ellenzék elég aljas, de nem lebecsülendő ellencsapásba kezdett: ismét az emberi gyengeségre, ismét az irigységre épített: miért fizet a házi úszómedencéjét villannyal fűtő ember is kevesebbet, ráadásul a kedvezmény neki több hasznot hoz, mint a kiskeresetűeknek. Fűtött házi úszómedencéje ugyan csak néhány zakkant bolsi milliárdosnak van, tehát a példa elég szerencsétlen, de mással nem tudták elkedvetleníteni azokat, akiknek erre a tehercsökkentésre igen nagy szükségük volt.  Mára azonban körvonalazódik, hogy nem elsősorban a sületlen-ügyetlen baloldali ellenpropagandától kell megvédeni a rezsicsökkentés gondolatát, hanem a szabadpiac híveitől, akik gyakran az Európai Unió különféle szervein keresztül védik a maguk extra profitját. Egy tegnapi hír: Az Európai Bizottság kész kötelezettségszegési eljárást indítani azokkal a tagállamokkal szemben, amelyek nem hajlandók a hatósági árképzés fokozatos felszámolására az energiapiacon értesült a Bruxinfo nevű hírportál. Brüsszel régóta hadat visel a központilag szabályozott energiaárak ellen, mert véleménye szerint ezek nem segítik a belső piac működését. Ez az üzenet viszont ár rávilágít minden polgár felelősségére. Brüsszel érvelése nem áll erős lábakon. Hiszen a bizottság illetékesei is tudják, hogy egy európai bírósági döntés értelmében a hatósági árképzés bizonyos feltételek mellet nem jogellenes. Ha ilyen bizonytalan jogi helyzetben az áprilisi választáson a magyarok többsége kiáll a közüzemi szolgáltatások terén non-profit megoldásokat szorgalmazó és hatósági árakat előíró politika mellett, akkor lelohad a brüsszeli harci kedv, sőt egyre több ország indul el ezen az úton. Április 6-án tehát nagyot lehet üzenni Brüsszelnek: végezze a saját dolgát, de ne piszkáljon bele a miénkbe."


Perrel fenyeget az MSZP, miután a Hír TV bemutatta, hogy a szombati nagygyűlésen kötelet követeltek a szocialista szimpatizánsok a jobboldali gazdasági kör tagjainak.

A bizonyíték leközléséért is perelnek, éppen azok, akik rendszeresen rágalmakat terjesztenek és híreket hamisítanak a jobboldal ellen. Durva dolgokat is meglépnek, mint mikor a szoci veresék egyenesen a célpontosok holmijába akartak drogot becsempésztetni, hogy azt majd ott "megtalálják".

"Perrel fenyeget az MSZP, miután a Hír TV bemutatta, hogy a szombati nagygyűlésen kötelet követeltek a szocialista szimpatizánsok a  jobboldali gazdasági kör tagjainak. "

http://mno.hu/ahirtvhirei/kotelet-perrel-fenyegeti-a-hir-tv-t-az-mszp-1207622

Jobbik hazahozná a külföldön munkát vállaló gazdasági menekülteket, egyszerűen megérné hazajönni, és így.

Arról van szó, valakik valahol eldöntötték, nekünk itt a magyarmaton milyen kormányunk LEHET, és ebbe a képbe se a Jobbik, se más valódi nemzeti érdekképviselet nem fér bele.

Vona Gábor

Mi is történt Londonban?

A hazai és a nemzetközi sajtó is óriási figyelmet fordított a londoni magyarok körében tett látogatásomra, amelyet - minden hazudozás és csúsztatás ellenére - hálásan köszönök. Azt hiszem, tegnap világhírűvé váltam. Persze lehet mondani, hogy ez nem a legjobb reklám volt, de ezt majd az idő dönti el.

A lényeg: a tegnapi nap egy nagyon nehéz, de végül győzelemmel zárult nap volt. A helyszín, amelyet legfoglaltak a szervezők, fél órával a kezdés előtt visszamondta a szerződést. A rendőrség nem engedte ki a metróállomásban összegyűlt 200-300 magyart, mivel a bejáratnál 100-150 antifasiszta várakozott. A sors furcsa fintora, hogy szerencsétlen felheccelt ellentüntetők, azt sem tudták, ki vagyok, mert sokan közülük az én iszlámellenességem miatt voltak ott. Az egész tüntetésük abszurditására az a féltucat ortodox rabbi tette fel a koronát, akik viszont a BBC hazugsága ellenére nem ellenem, hanem mellettem (!) jöttek oda tüntetni. Ez persze minden hazai és külföldi hírforrásból kimaradt, bizonyára nem érdekes információ. Hogy honnan tudom, miért voltak ott? Mert egy órával előtte megkerestek, és személyesen beszéltem velük. Elmondták, hogy mélyen vallásos, anticionista, ortodox rabbik, akik figyelemmel követik a tevékenységemet, és átlátnak az ellenem és a Jobbik ellen folyó nemzetközi sajtókampányon.

A Hyde Parkban kb. 200 magyar várt, akiknek Pörzse Sándorral meg tudtuk tartani a fórumot. Nekik szeretném megköszönni, hogy meg tudtuk tartani a találkozást, köszönöm a bátorságukat és a kiállásukat. Hallottam, hogy néhányukat aljas támadás érte a fórum után, őket arra kérem, hogy vegyék fel a Jobbik jogi osztályával a kapcsolatot. Köszönettel tartozom annak a török fiúnak is, aki odajött közénk, és elnézést kért, amiért félrevezetett, felheccelt tüntetők zavarták meg a rendezvényünket, maga pedig kifejezte a Jobbik iránti nagyrabecsülését.

Szintén az igazsághoz tartozik, hogy a rendőrség a lehetőségekhez képest korrekt módon viselkedett. Nyilvánvalóan látták, hogy kik azok, akik rendezvényt akarnak tartani, és kik azok, akik csak balhét. El kell mondjam, hogy az ellentüntetők tarka táborában a betépett drogosok keveredtek a naiv antiglobalistákkal. Egy kötötte össze őket, hogy fogalmuk nem volt, ki vagyok és mit képviselek valójában.

A nagyvilágban különféle helyeken dolgozó magyaroknak azt üzenem, amit Londonban is elmondtam: nekünk Ti fontosak vagytok, mi nem mondtunk le rólatok. Mindent meg fogunk tenni, hogy minél hamarabb hazajöhessetek, és hogy újra egyesítsük a Gyurcsány-, Bajnai- és Orbán-kormányok által szétszakított családokat. Kísérje ezt a munkát bármilyen ellenszél, bármennyi hazudozás és veszély, nem fogunk letérni róla.

Hazugságok hálójában – A Jobbik elnökének vasárnapi londoni útjáról

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/01/27/hazugsagok-halojaban-a-jobbik-elnokenek-vasarnapi-londoni-utjarol/

Vona Londonban - A Jobbik politikai és kommunikációs győzelme

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72175

Egy magyarországi zsidó uszított Vona ellen a Hyde parkban

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72189

Vona Gábor szerint a londoni magyar nagykövet bocsánatkéréssel tartozik, amiért semmit nem tett a Jobbik elnökének vasárnapi londoni lakossági fórumára érkező magyar állampolgárok védelme érdekében.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72182

Hunhír olvasó: a metró előtt ragadtakat is megtámadta a liberális csürhe Londonban

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=72180

Ha a szélsőségek és az elnyomás ellen akarunk tenni, éppen a liberalizmust kell visszaszorítani. Lám, már ütnének amiért más a véleményünk, mert nem tartjuk hitelesnek a hazug embereket és pártokat. És ha a hatalmi célú hazugság bebukik, akkor az erőszak jön. Amilyen az Adjon Isten... liberális diktatúrától mentes szebb jövőt!

"Magyarokat vertek Vona Gábor londoni fóruma után"

A liberálisok, rájuk jellemzően, örülnek ennek is. Mint ahogy a szocionista kormányok alatti brutális tömegoszlatásokat is megéljenezték, a földön ülő gárdisták lefújását - gumibottal megverését, bezzeg az utat elálló, közlekedést akadályozó, pártszékházromboló, nyegle köcsög hahásokat hogy feldicsérték. A randa pofájú sanda szándékú újgenerációs liberálisok hiába ígérgettek, nem hisz nekik a magyar, ezért is csalódottak, saul alinsky romboló, felforgató, lázító módszereit nem lehet az itteni viszonyokra alkalmazni. Nem hihető, nem életszerű, nevetséges is. Lipótvárosi gettóból műparasztkodó álzöld elempések, együtt péemmesek. Liberalizmusban a profit ami az első és egyetlen, se vidék, se környezetvédelem, se állami kultúra, se állami oktatás, se szociális rendszer. És a valódi baloldal nincs pénzelve senki által, alulról szervezett, korlátozott erőforrásokkal rendelkező valami. Amit címlapon hoz a nol, a hír24, meg az index, és bereklámoznak a kereskedelmi tévéadók pl. atv, az nem lehet baloldal!

A csőcselék oda csődítése részben vagy egészben magyarországi, de nem magyar liberálisok műve. Ezek buszoztatnak balhébrigádokat a hazai Jobbik, és Gárda rendezvényekre is!!!!! Érdekli is őket, ki sérül meg, ugyan már.

Na, ha majd valahol a szadeszfanok rendeznek valami bármiféle antimagyar célú sz*rságot, és pofánvágnak pár patkányt közülük utána mint az oroszjózsit - normális ember úgyse jár szadeszes gyűlöletszeánszokra, vagy elég ha csak egyszerűen nem fogadják szívesen a hírhedt vadlibsi figurákat egy nemzeti radikális rendezvényen mint pl a hetek hazug firkászát a Magyar Szigeten, ne tessék csodálkozni meg nácifasisztázni, ezeknek már az ükapjuk hadat üzent a magyarságnak, akkor amikor betette ide a lábát Galíciából. Aki harcot vet, az harcot arat, idegen megszállók és alávaló segédeik ellen védekezni nem lehet bűn.

Ha a szélsőségek és az elnyomás ellen akarunk tenni, éppen a liberalizmust kell visszaszorítani. Lám, már ütnének amiért más a véleményünk, mert nem tartjuk hitelesnek a hazug embereket és pártokat. És ha a hatalmi célú hazugság bebukik, akkor az erőszak jön.

Amilyen az Adjon Isten... liberális diktatúrától mentes szebb jövőt!

Ja, a hír :

2014, január 27 07:27

A Jobbik pártelnökének előadását követően mintegy harminc ellentüntető támadt rá öt miskolci és egy monori jobbikosra az egyik metrókijáratnál, miután hosszú percekig nácizták, fasisztázták őket.

A szóbeli provokációra nem reagáló magyarokat az egymást is hergelő tüntetők ütötték, rúgták még akkor is, amikor a jobbikosok már a földre kerültek. A lincselésre készülő liberálisok elől végül egy étteremben és egy hotelben találtak menedéket honfitársaink a rendőrök kiérkezéséig. A támadás után az egyik miskolci hazafit sérülései miatt kórházba kellett szállítani - írja londoni olvasónk.

Mindez történt 2014-ben, egy európai unós állam fejlettnek mondott fővárosában, csak azért, mert magyar emberek el mertek menni egy liberálisoknak nem tetsző magyar párt lakossági fórumára, hogy csendben meghallgassák azt a programot, amely a hazatérés esélyét jelentheti számukra. Hogy ezek után ki a szélsőséges, nem szorul magyarázatra.

alfahir.hu

Akác méz, eu az akácfák és a méhek ellen, össztűz alá vette az EU az akácot, most már normális méz se lesz - köszönjük monsanto





A monsanto kilobbizza, hogy ne legyen akácméz.

Nem ennyire hülyék, ilyen gazemberek. EZ az eu, válsággal szemben tehetetlen, maximálisan korrupt megélhetési politikusok. Ha rajtuk múlik, legalizálják a gmo-t is, kötelezően minden tagállamban. Aki nem kifejezetten eu-network pénzekből élő urbánus neoliberális, az bizony veszít a tagságon, max. mehet nyugatra dolgozni, a nyugati cég meg jöhet ide tizedannyi pénzért dolgoztatni, és szabadon idehozhatja a legrosszabb minőségű szemetét is eladni.


Ha egy kormány komolyabban veszi az eu gazdaságélénkítési lehetőségeit, már rossz szemmel néznek rá és keresztbe tesznek neki. Hiszen nem érdekük, hogy mi is sikeres, gazdag, jó létű ország legyünk.

"Legalább akkora szigorral kellene büntetni a lobbizási próbálkozást, mint a megvesztegetésit! Vagy még keményebben, a nagyobb társadalmi veszélyessége miatt.

Mert a megvesztegető többnyire magánember, a lobbizó viszont tőkeerős, korlátlan idővel és a befolyásolandó képviselőhöz képest korlátlan pénzzel valamint pszichológiai háttértudásal rendelkezik, továbbá szinte korlátlan felderítési képességgel a képviselő magánéletét, gondolkodásmódját, gyenge pontjait illetően. Nem beszélve arról, hogy eleve olyan képviselőket ültet az adott helyre a háttérhatalom, akik szerény értelmi és még szerényebb erkölcsi szinten állnak, ha véletlenül mégis becsusszan egy-egy erősebb figura, azt meggyilkolják, mint Haidert, Möllemannt, Fortuint, Herrhausent, stb.

Abban reménykedjünk, hogy a kamatpénzuralmi "rend" megváltozásával talán az utóbbi időben jelentkező és fokozódó dolgozó-középosztály-tiprás is megfordulhat.

Abban a történelmi tapasztalatban reménykedhetünk, hogy bárhol és bármikor egy hatalom a saját dolgozó középosztályát kezdte eltaposni és kifosztani, az mindig megindult a lejtőn, és hamarosan összeomlott vagy jelentéktelenné vált.

Lépjünk ki az Európai Unióból

Európai Unió az akácfák és a méhek ellen!

A meghatározó agrár- és erdészeti szakmai szervezetek teljes megdöbbenésüknek adnak hangot, hogy az Európai Unió az akác korlátozására, kiirtására, illetve támogatásból történő kizárására törekszik.

A szakmai szervezetek emlékeztetnek, hogy az Európai Unió akácállományának a fele Magyarországon található, ez a mennyiség a hazai erdőállomány egynegyedét teszi ki. A szakma szerint tudományos szempontból kiemelendő, hogy az Európai Unió egy olyan fafaj visszaszorítására és kiirtására törekszik, mely számos gazdasági, környezeti és klimatikus előnyt kínál. Kiválóan alkalmas a futóhomok megkötésére, s így a talajerózió megállítására. Őseink ezért tudatosan telepítették még a XVIII. században. Az akác méztermése nemzetgazdasági jelentőséggel bír, a magyar méz döntő része akácméz.

Továbbá az akác kérge számos gyógyszer és gyógyhatású készítmény alapanyagaként szolgál, köhögéscsillapító és gyomorsavszabályzó hatása széles körben ismert. Az utóbbi időben virágának gasztronómiai jelentősége megnőtt, gondoljunk csak az akácteára. Külön kiemelendő, hogy az akác kemény fája lehetővé teszi a fa ipari felhasználását. Az akácból készült oszlopok, támok, szőlőkarók, árvízvédelmi oszlopok, karámfák, kerítéselemek, parketták és bútoralapanyagok keresettek egész Európában.

Az akác jól tolerálja az éghajlatváltozást, a talajvízszint csökkentésének következtében több térségben kizárólagos fajtává vált. Az akác a faanyagban megkötött légköri szenet egyik leghosszabb ideig tároló fafaj. Az akác tüzelőértéke kiváló, ezért mind tűzifának, valamint megújuló energetikai - biomassza - célokra jól használható, energetikai ültetvényeken kedvelt fafaj. Nem véletlen, hogy számos európai uniós tagállam és más országok tanulmányozzák az egyedülálló és fenntartható magyar akácgazdálkodást, s gondolkodnak az akác országukban történő elterjesztésén.

Gyakorlatilag egyetlen törvény szövegének módosításával kiszolgáltatták hazánkat a GMO maffiának.



Mivel hazánk továbbra is az Európai Unió tagja, a határellenőrzés hiánya és a törvény által engedélyezett hiányos tájékoztatás miatt Magyarországot is eláraszthatják olyan termékek, melyek genetikailag módosított alkotóelemekkel fertőzöttek.

"A félig neoliberális fidesz helyett visszahozni a leszerepelt szocionista tolvajbandát" ne dőljünk be

Ez is egy vélemény, csak éppen önsorsrontó. Nem ő követte el a bűnöket - hibákat, de azért magára veszi, a liberális zsidó gazok meg makulátlannak mutathatják magukat "megújulás", ja, ha rákosi élne, akár ő is lehetne listás jelölt - az általuk mélyen lenézett kádárista kisember szavazatával biztosítjálk maguknak a jó életet.

"Végérvényesen baloldali vagyok, ettől még a baloldalon elkövetett hibák, bűnök sem tudnak eltántorítani, mert azt mondom én is, ami a bibliában is írva vagyon; az dobja az első követ ránk, aki hasonló hibákat nem követett el még."

A félig neoliberális fidesz helyett visszahozni a leszerepelt szocionista tolvajbandát, zseniális. 2006 tavasszal fűt fát ígértek, aztán májusban-júniusban már a nem várt nehézségekre hivatkoztak, aztán Öszödön is tanácskoztak. Egyszerűen nem igaz, amit mondanak, az egész kampányuk egyetlen ember ellen felépített gyűlöletre épül, gondolom világos ki az. Ez a "demokratikus" koalíció nem baloldali, hanem 100% liberális kapitalista, a gazdasági hazafiság teljesen hiányzik belőlük, még a saját pénzeiket is offshore-ban tartják mint simor elvtárs. A munka törvénykönyvének emberbarátsága is fontos, a Jobbik elsőként adott be módosítókat, ezeket viszont sajnos lesöpörte a kétharmad. Egy erősebb Jobbik, ami ellenőrizhetné a fideszt. A jobboldal antiszociális, a baloldal nemzetellenes, a szoci ál liberális társulat pedig középen áll - mindkettőből a legrosszabbat testesítik meg. Különben volt, van olyan, hogy keresztény szocializmus, igen, és ehhez közel áll a Jobbik - no de a keresztény szocializmus egyik történelmi alakját, Prohászka Ottokárt a ballib kifejezetten gyűlöli. Mert a maga korában ő is észrevette, és leleplezte a baloldali - liberális hazugságokat.

Gyurcsány, aki a hívők és az egyházak ellen uszít, mint "keresztény".

http://szabadriport.wordpress.com/2013/09/13/a-vesz-elnoksegenek-nyilatkozata-a-politikai-helyzetrol/

Ez ugyan egy Munkáspártos link, de szavazhattok a Jobbikra is. xD

Szocik és a dk csak gazdatestnek, tömegpártnak kellenek a legrosszabb kapitalistáknak - e14 pár mandátumért. Egyedül ez a kb 5%-nyi szadeszhívő urbánus liberális társaság nem tudná elhitetni magáról, hogy szociálisan érzékeny. Nevetséges is lenne, sok rossz pont konkrétan nekik köszönhető a 2002-10 időszakból. Most haha, meg milla, de hatalmon tandíj, kórházi napidíj, majdnem bevezetett ingatlanadó kislakásokra is, amire csak lehet díj, szabadjára engedett devizahitel-csalás, adócsökkentést ugyanúgy nem lépnek meg mint ezek most, vízközmű és távfűtés, szerencsejáték zrt, sőt minden állami vagyon kiprivatizálása (haveroknak, áron alul) - kevesebb állami bevétel, azt tőlünk szedik be - bércsökkentések, adóemelések. Az imf megszorításai, ahol bevezették-bevetették gazdaság és társadalom-romboló intézkedéseiket, bizony baloldaliak (is) tüntettek ellene világszerte. Csapda, nem szabad belelépni. Ígéret a posztkomcsiktól? Haha, ki hiszi azt el, hogy majd később jobb lesz, csak egy kicsit bírjuk ki most még, már a 70-es, 80-as években is ugyanez a műsor ment.