width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: EU illetékesei eljárást készülnek indítani azon országok ellen, amelyek szabályozzák a rezsiköltségeket, Megakadályozná a rezsicsökkentést az Európai Bizottság. A testület kötelezettségszegési eljárást indítana azon uniós tagállamokkal szemben, amelyek nem hajlandóak áttérni a piaci árakra.

2014. január 27., hétfő

EU illetékesei eljárást készülnek indítani azon országok ellen, amelyek szabályozzák a rezsiköltségeket, Megakadályozná a rezsicsökkentést az Európai Bizottság. A testület kötelezettségszegési eljárást indítana azon uniós tagállamokkal szemben, amelyek nem hajlandóak áttérni a piaci árakra.

Ki választotta a bizottságban pöffeszkedő kretén neoliberrált majmokat? Senki, eleve úgy jelölték oda őket. De ők bezzeg diktálnának, mindenkinek. Ócska riherongy korrupt k*rvák, minden pénzes lobbinak lefekszenek. 0 szociális érzék, 0 etika, 0 igazság. EZ az eu működése hétköznapi valójában. Más mindent is alapból "megfúrnak", ami az emberek többségének volna jó. Csak a szociális + kulturális európai vívmányok lerombolása megy, állítólag ezt kéne tolerálnunk, mert ez a "piacbarát" és civilizált. Megfagyni télen a saját lakásunkban olyan européer felvilágosult dolog lenne. Romboljuk hát a rombolókat. Magyarázkodhatnak azok médiaszolgái, akik monopolhelyzetükből szereztek EDDIG extraprofitot - a Mi zsebünkből, de értelmes ember pénzügyekben nem a zindex-retekklub-átévé típusú álhírgyáraknak hisz - hanem számol, legelőször is! :P

Megakadályozná a rezsicsökkentést az Európai Bizottság. A testület kötelezettségszegési eljárást indítana azon uniós tagállamokkal szemben, amelyek nem hajlandóak áttérni a piaci árakra.

http://mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/az-europai-bizottsag-megfurna-a-rezsicsokkentest-1207582

EU illetékesei eljárást készülnek indítani azon országok ellen, amelyek szabályozzák a rezsiköltségeket

http://mno.hu/belfold/brusszel-celkeresztjebe-kerulhet-a-rezsicsokkentes-1207685

Bizony. Ilyenkor amúgy nem a fideszt védem, hanem azt mutatom hogy ezeknek ottan az eu-ban még ők is túl nemzetiek és szociálisak. Pedig ha tudnák...

Van egy fideszes hírlevél, a Magyar Hon-Lap és dr. Surján László írja asszem. Majdnem naponta jön, szerintem jó. Sajnos valóban nem bohóckodás a rezsiharc elnevezés, abban meg a Jobbiknak van igaza, hogy csak technikai részletkérdéseket vitat ebben, magát a szándékot - ellentétben a ballibbel - NEM.

"Voltak, akik kicsit erőltetettnek érezték a rezsiharc kifejezést. Nem látták, hogy nekik mi szerepük volna benne. A hatóság dönt, ők meg fizetnek. Kevesebbet. Az ellenzék elég aljas, de nem lebecsülendő ellencsapásba kezdett: ismét az emberi gyengeségre, ismét az irigységre épített: miért fizet a házi úszómedencéjét villannyal fűtő ember is kevesebbet, ráadásul a kedvezmény neki több hasznot hoz, mint a kiskeresetűeknek. Fűtött házi úszómedencéje ugyan csak néhány zakkant bolsi milliárdosnak van, tehát a példa elég szerencsétlen, de mással nem tudták elkedvetleníteni azokat, akiknek erre a tehercsökkentésre igen nagy szükségük volt.  Mára azonban körvonalazódik, hogy nem elsősorban a sületlen-ügyetlen baloldali ellenpropagandától kell megvédeni a rezsicsökkentés gondolatát, hanem a szabadpiac híveitől, akik gyakran az Európai Unió különféle szervein keresztül védik a maguk extra profitját. Egy tegnapi hír: Az Európai Bizottság kész kötelezettségszegési eljárást indítani azokkal a tagállamokkal szemben, amelyek nem hajlandók a hatósági árképzés fokozatos felszámolására az energiapiacon értesült a Bruxinfo nevű hírportál. Brüsszel régóta hadat visel a központilag szabályozott energiaárak ellen, mert véleménye szerint ezek nem segítik a belső piac működését. Ez az üzenet viszont ár rávilágít minden polgár felelősségére. Brüsszel érvelése nem áll erős lábakon. Hiszen a bizottság illetékesei is tudják, hogy egy európai bírósági döntés értelmében a hatósági árképzés bizonyos feltételek mellet nem jogellenes. Ha ilyen bizonytalan jogi helyzetben az áprilisi választáson a magyarok többsége kiáll a közüzemi szolgáltatások terén non-profit megoldásokat szorgalmazó és hatósági árakat előíró politika mellett, akkor lelohad a brüsszeli harci kedv, sőt egyre több ország indul el ezen az úton. Április 6-án tehát nagyot lehet üzenni Brüsszelnek: végezze a saját dolgát, de ne piszkáljon bele a miénkbe."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk