width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 20.

2013. február 20., szerda

Tanuláshoz való jog vs hahás balhézók

Tanuláshoz való jog vs hahás balhézók

Kunbélai babérokra törekvő hazaárulók, akik saját iskolájuk szabályzatát sem tisztelik. Magyar népet fasisztázó szégyen-hogy-tanárok segedelmével. Szimpátia a szocionistákkal, szimpátia az aljassággal. Már amelyiknél tudatos és nem megvezették na mondjuk az is elég szomorú miért lehet becsapni elvileg kritikai gondolkodásra képes értelmiségieket, többségük önálló gondolkodásra képtelen "médiaagymosott" indoktrinált, a Rendszert meg nem kérdőjelező szervilis konformista balga. A rendszer több, mint a kormány, a rendszer nemzetközi.

"A HÖK-elnök szerint az ELTE-s oktatók jelenlétükkel és hozzászólásaikkal tovább bátorítják a jogsértőket, ezáltal tovább rombolják az ELTE BTK törvényes rendjét."

Eme "PÁRTFÜGGETLEN" cionistapárti hahás oktatóknak kicsit utánanézve !csak! így a neten, 99%-uk vastagon balliberális. Hát még ha mindent tudni lehetne róluk. :)

Rossz nézni, hogy félrevezetett fiatalok szociális jogaikat követelve a vadkapitalistákat támogatják (persze aki meggyőződés-mentesen, csak buliból balhézik... az is elég gáz, éretlenek gyerekesek és buták), a libajnai féléket akik biztosan elvennék a jövőnket, jövőjüket. Az ilyen borzasztó politikai erőket anyagi érdekből kiszolgáló tanárt-rektort-egyebet nem érdekli, tanulhat-e a szegény családból származó diák.

https://www.google.hu/search?num=100&hl=hu&safe=off&tbo=d&site=&source=hp&q=rektorok+tand%C3%ADj&oq=rektorok+tand%C3%ADj&gs_l=hp.3...954.4630.0.4940.19.16.0.0.0.0.432.2348.1j4j4j1j1.11.0...0.0...1c.1.3.hp.-UclOwgWfXs

Akkor nem lázított a baloldal. Saját maga ellen mondjuk nehezen is tehette volna. :D

A HÖK elnöke elítéli az amerikai zsidók által finanszírozott balhézókat
2013. február 18. 18:40

Hunhír.info

Az ELTE BTK HÖK-elnöke nemcsak a a zsidó spekuláns Soros György és más hungarofób magyarországi gyökerekkel rendelkező zsidó által finanszíozott megmozdulását ellenzi, de egy levélben a rektornál jelenti fel azokat az egyetemi oktatókat, akik szimpatizálnak az akcióval és nem tartják meg óráikat

Garbai Ádám, a bölcsészkar HÖK-elnöke a levélben ezt írja a rektornak:

Mint a Hallgatói Önkormányzat felelős vezetője nem hagyhatom ugyanakkor szó nélkül a kialakult események azon fejezetét sem, hogy bennünket, tanulni vágyó ELTE BTK-s hallgatókat a tanuláshoz való jogainkban sértenek meg ELTE-s közalkalmazottak, akiknek mint az ELTE felelős vezetője Ön a munkáltatója. Sajnálatos módon azt tapasztaljuk ugyanis, hogy nemcsak bölcsész oktatók, hanem más karok tanárai is jelen vannak az illegális egyetemfoglaláson, megsértve és semmibe véve ezzel az egyetemi szabályzatokat és Dezső Tamás dékán úr mint a BTK felelős vezetője és a foglalás helyszínéül szolgáló terem felelős ingatlangazdája utasításait.

A HÖK-elnök szerint az ELTE-s oktatók jelenlétükkel és hozzászólásaikkal tovább bátorítják a jogsértőket, ezáltal tovább rombolják az ELTE BTK törvényes rendjét. A HÖK-elnök ezért a levélben azt kérdezi a rektortól, hogy ennek milyen munkajogi következményei lesznek, és a rektor miért nem ítéli el és akadályozza meg a jogsértéseket.

Hunhír.info - index

Ötven kis eltorzult arcú libsié a magyar egyetem? (helyszíni tudósítás + képek)

A szürke-fehér sísapkában vigyorgó borostás arc olyan sodi-szerű...

"a fénykép kinek lesz - a Klu-Klux Klánnak" csak óvatosan, még komolyan veszik :D

"Gyurcsányék alatt annak a töredékéért is összeverték volna a zsaruk a tüntetőket, amelyet most a forradalmárt játszó kis bohócoknak elnéznek."

Amikor szolid emberek, polgári körösök kimentek a helyi közterekre tüntetni még vidéken is, és a balmédia folyamatosan csőcselékezte a tüntetőket, emlékszem. :)

Állítólag volt valami listázás, de ez megint balliberális hisztizés. "Erről szól ez az egész, semmi másról." ahogy azt írják a Jobbegyenes blogon

Hahás lejáratási kísérlet a HÖOK ellen. Különben valószínűleg a hitgyüli is benne van az "egyetemista" műbalhé szításában valamint szervezésében.

haha, hallgatói hálózat, hitgyüli, hit gyülekezete, mszp, szdsz, dk, e2014, bajnai gordon, libás, Jobbik, Fidesz, diáktüntetések, hahások, HÖOK, illegitim, lázítás, baloldal, balliberálisok, ron werber, műbalhé, linkek, röghöz kötés, képek a hahásokról, belpolitika, lúdmilla, hatvannyolcasok, 68-asok, szélsőliberális, anarchista, bölcsész