width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. dec. 29.

2013. december 29., vasárnap

Dr. Drábik János vendége: Kalmár László György - Igazságszolgáltatás és jogérvényesítés hazánkban.

Dr. Drábik János vendége: Kalmár László György - Igazságszolgáltatás és jogérvényesítés hazánkban.



A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései. Az új, 12 részes előadás sorozat 11. része a Magyarok Házában. Neveket akarunk hallani! Most hallhatunk: Ügyészség: dr. Ihász Sándor, dr. Vajda Jenő, dr. Waltner Rolland, dr. Kutron Katalin, dr. Szemere Tímea, dr. Madej Réka, Kodajné dr. Takács Andrea
Rendőrök: Kodaj László, dr. Kormos János (ex) - Igazságügyi szakértők és kvázi "szakértők": Varjas Éva óbudai védőnő, Pál Enikő pszichológus, dr. Kormos János (Grafológiai Intézet - ex) - Ügyvédek: dr. Bánáti János, dr. Réti László, dr. Gatter László, dr. Regász Mária, dr. Gál Péter - Bírósági titkárok: dr. Rácz Eszter - Bírók: dr. Mészár Róza, dr. Patassy Bence, dr. Bíró Emese, Csekéné dr. Szegedi Mónika, Kizmanné dr. Oszkó Marianne, Dr. Tölg-Molnár László, Eglyné dr. Csurányi Csilla, dr. Pataki Árpád, dr. Gatter László (ex), dr. Madarász István - és sokan mások...

Az ügyészség és a rendőrség módszeres lezüllesztése. Igazságügyi szakértés felelősség nélkül: akik bármit megtehetnek. Sztárgázsik a semmiért: ügyvédek nulla jogi ismerettel és ügyvédek, akik akik ehhez a kamarában asszisztálnak. Névtelenséget kérve rágalmazó bírósági titkár. A bírói kar tekintély vesztése, kontraszelekció minden szinten. Múlt, jelen és jövő... http://drabikjanos.org, http://krokotanarur.atw.hu

Hoax csak a nav botrány, egy kitaláció!

Lényegről nem kéne elfeledkezni : ez a naaaaaagy NAV botrány egyetlen
ember által elindított HOAX. Az az egy is balliberális bérenc. Nem
véletlen ugrálják körbe a libsik

"Ha nincs mibvel támadni a jobboldalt, majd kitalálunk meséket és
támadjuk azzal"

"Hosszú hetek óta kizárólag újságírók és a parlamenti küszöbbel
nagyokat birkózó politikusok gyártják a tartalmat anélkül, hogy akár
egy darab konkrétum is elhangzott volna úgy mellékesen."

http://gondolatjelek.wordpress.com/2013/12/28/emberi-szazlabu-a-nav-elott/
Lényegről nem kéne elfeledkezni : ez a naaaaaagy NAV botrány egyetlen
ember által elindított HOAX. Az az egy is balliberális bérenc. Nem
véletlen ugrálják körbe a libsik

"Ha nincs mibvel támadni a jobboldalt, majd kitalálunk meséket és
támadjuk azzal"

"Hosszú hetek óta kizárólag újságírók és a parlamenti küszöbbel
nagyokat birkózó politikusok gyártják a tartalmat anélkül, hogy akár
egy darab konkrétum is elhangzott volna úgy mellékesen."

http://gondolatjelek.wordpress.com/2013/12/28/emberi-szazlabu-a-nav-elott/

Balliberális békepapok megélhetési politikusokkal egy szinten, egy csapatban

Példa rá a measz - melasz tag iványi, az mszp-s donáth, a szadeszes és libajnai sta németh sándor (hitgyüli), szóval vannak páran sajnos.

Lemondott ifj. Hegedűs egyik zsidóimádó ősellensége, mert "a református egyházban félnek a kurucinfótól"

http://kuruc.info/r/2/122018

Megzsarolták? Van valami takargatni valója, és azért nem akarja hogy figyelem irányuljon a múltjára?! A Nyumaegy és hasonló igazságkeresők érdekes dolgokat tártak fel eddig is... látom lejjebb a hozzászólásokat, szocionista ez is mint a nem rajzfilmbeli Gusztáv.

Ezért ritka az igazságszolgáltatás, ha a cionista bűnbanda viselt dolgairól van szó!

"Hogy ki is ez az undorító, jellemtelen, szemita arcberendezésű volt kommunista besúgó: "Dr. Horváth György több évtizede működik ügyvédként, az Ügyvédi Kamarában több vezető tisztséget betöltött, jelenleg, mint választott tisztségviselő, etikai ügyekkel foglalkozik. Számos gazdasági társaság , köztük tőzsdei társaságok, felügyelő bizottsági tagja, illetőleg felügyelő bizottsági elnök. Tagja volt a Magyar Távirati Iroda tulajdonosi tanácsadó testületének. A Budapesti-Észak Református Egyházmegye jogtanácsosa. Műgyűjtő. A büntetőjog területén elsősorban gazdasági bűncselekményekkel foglalkozik, a polgári jog területén gazdasági ügyek peres és perenkívüli képviselete, versenyjog, szerzői jog, védjegyjog és személyiséghez fűződő jogok védelme tartoznak a szakterületéhez." Azt hiszem ehhez nem kell különösebb kommentár! Az oldalon legalul ott a pofája is : http://www.biralat.hu/jogi_hatter/jogi_kollegium"

Első Magyar Festményszakértő Iroda - Jogi Kollégium biralat.hu

Liberalizmus, pedofília - mindig van lejjebb!!!

Liberalizmus, pedofília - mindig van lejjebb!!!

"Buzipropaganda gyerekeknek, sokadik rész - a Zsindex ajánlásával"

http://kuruc.info/r/26/122029

Erkölcsre, vallásra, emberi értékekre TILOS nevelni a fene nagy liberalizmusban, bezzeg a drogfogyasztás és egyéb devianciák, szexuális perverziók propagálói szabad utat kapnak az iskolákba, sőt óvodákba is! A kereszt, vagy Isten említése az bezzeg tilos a megrontók és kútmérgezők beteges liberális világában!

Nem az elfogadásukról szól különben ez, hanem a természet törvényeit semmibe vevő beteges elmék átnevelési kísérlete. Mindenki ellenség e rendszer számára, aki nem választ magának valami devianciát a kínálatból? És igen, az értékpusztítás következő állomása a pedofília és a szodómia társadalmi elfogadtatása, sőt divatkultuszra emelése lenne. Meg ami még addig eszükbe jut.

Megy a legrosszabb aljasságok és bűnök egyenértékűsítése az egyenlőség nevében, holott az csak azt jelenthetné Isten szemében mindenki egyenlő - de aztán a tettei alapján megítéltetik! A libernyákok a lehető legrosszabbat hozzák ki lehetőségeikből, konkrétan ROMBOLNAK. És semmi kritikát nem viselnek el, azért gyűlölik a rendszerüket ellenző különléle csoportokat.

Tacitus (római történész) ezt mondta, igaz is - pedig már mikor volt!

"A zsidó elutasítja mindazt ami szent és magasztos számunkra és mindent ránkzúdít, ami undorító nekünk!"

Vona Gábor megrágalmazása, lejáratókampány és hamisítás, index origó mti hvg és más szennycsatornák

Elég ennyit elolvasni? xD

"Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltűnt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem."

Indexes vagy hvg-s netán origós vagy egyéb libernyák helyen "alkotó" HA-zugfirkászt se látni soha pellengérre állítva a kampánycélú hamisítványokban, pedig volna mit felróni nekik : például azokat a drogpárti háeszeket valakik csak megírják a fórumaikon, a blogketreces drogos blogokat valakik mégiscsak vezetgetik. :PPP

Jónéhány más szennyoldalt is létrehoznak, azt is ami Vona Gáborról híresztelt házasságtörő magatartást úgy 4 éve. Liberrált aki mást megrágalmaz, bányász béka segge alól ugyan miféle erkölcsösséget kér számon eleve - számára az egész nemzeti vagy más szóval helyi érdekű, neoliberalizmussal szemben álló lokalitáspárti - e miatt JOBB - oldalt kőkemény érdekalapon ellenség. Aki a háttérhatalom pénzén a helyi közössége kárára segít hatalomra gazembereket hazugságokkal, rágalomkampánnyal, és más ilyesmire vetemedik rendszerint elvtelen, érdekliberális, gerincetelen 'ember' aki a könnyebbik utat választja, más világban sem lenne belőlük rendes ember. Tisztességes egyed ugyanis alapból nem állna be érdek-neolib megélhetési politikusnak.

A Szenteste ezeknek persze hogy semmit se jelent. A ciánista zsidóknak nincs karácsonyuk, legfeljebb Jézus megölését ünnepelnék meg, mint ahogy a Purim is egy általuk elkövetett kegyetlen népirtás ünnepe.

Előszavam annyi hogy a jobboldal /nem csak a Jobbik!!!/ kárára rágalmakat szerkesztő hamisítókat a balliberális média + ugyanezen kártékony eszmerendszert valló pártok közelében kell keresni, miként 2010-ben is! Főleg index, hvg, origo... akik elsőként tehát legelőször hozzák le a lejárató szándékkal összekoholt hazugságokat miként a szintén hamisítvány bajai videó esetében láthattuk. Igen,
az MTI is a hamisítókkal van, sajnos a kormány nem tett rendet ott sem. A Jobbik tenne - és másutt is, ez viszont érdekeket sértene, akkor vége lenne az ingyenéletnek, jópénzért végzett álújságírásnak. Ezek az "emberek" személy szerint is gyűlölik az igazságot, bárki is képviselje azt, hiszen nemcsak a Jobbik áll támadásaik célkeresztjében!

"Soha nem jártam homokos bárban"

Vona Gábor reagálása a transzvesztita úrhölgy vádaskodására

"Hogyan lettem a legerkölcstelenebb politikusok egyike?"

2013. december 27. 21:24

Valljuk meg, van abban valami bizarr és apokaliptikus tragikomikum, amikor szenteste Terry Black mond erkölcsi ítéletet a hazai közélet felett. Mivel az előadóművész engem is "megtisztelt" azzal, hogy a három erkölcstelen politikus közé sorolt a 386 országgyűlési képviselő közül, így röviden elmondom a véleményem az esetről.


Karácsony ideje alatt nem olvastam, nem néztem híreket, nem léptem fel a világhálóra, így ezt most teszem meg. Sokan óvtak a megszólalástól, kérték, hogy hagyjam az egészet, mert méltatlan egy parlamenti párt elnökéhez egy ilyen ember ilyen akciójára reagálni, de én mégis megteszem. Több ok miatt is:

1. Mivel a bulvársajtó már karácsonykor hívogatott, úgysem hagynának nyugtot, és mindenféle álhír terjeng a neten, így jó, ha személyesen teszem tisztába a dolgokat.

2. Bár közéleti szereplő vagyok és ismert politikus, de nem vagyok és nem is leszek celeb. A magánéletemet nem a nyilvánosság előtt szeretném élni, de úgy tűnik, mindez naivitás a részemről. Mivel az ellenfeleim a programommal és a politikámmal nem tudnak mit kezdeni, így más fogást igyekeznek találni rajtam.

Tetszik vagy nem tetszik nekem, így van.

3. Mert az egész ügyhöz egyébként semmi közöm. Sem Terry Black-et, sem Krasznai Tündét személyesen nem ismerem, az énekesnő parlamenti kitiltásához semmi közöm, arról nem is tudtam, hiszen arról nem is az országgyűlési képviselők döntöttek. Vagyis, ha akartam volna, sem tudtam volna hatni az egész kitiltásra, sem pro, sem kontra. Tehát a szentesti akció otromba és ízléstelen mellélövés volt.

4. Végül, de talán leginkább azért szólalok meg, mert nem szeretném, ha bárki azt hinné, hogy bujkálni, menekülni akarok. Sőt, azt akarom, hogy mindenki tudja: sem zsarolható, sem megfélemlíthető nem vagyok.

Amit az ember megtett, azt vállalja, amit nem, azt meg ne vállalja! Kezdjük azzal, mi az, amit megtettem. Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt. Éljük a családi életünket a kisfiunkkal, Benedekkel hármasban, amennyire persze a hazai közéletben és az ilyen szentesti (!) akciók között lehet.

És most nézzük, mi az, amit Terry Black bejegyzése sugallt, de nem tettem meg. Előre elnézést kérek mindenkitől a felsorolás miatt, elhihetik, hogy nekem a legkellemetlenebb, hogy ilyet egyáltalán le kell írnom, de sajnos itttartunk.

Na, lássuk: Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy
heteroszexuális irányultságú night clubban sem. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam. Ennyit szerettem volna mondani. Több, mint amit az egész érdemelne, de megtettem.

Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltűnt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem.

Szobordöntés, bajai videó és most ez... Kemény kampány vár ránk.

(Vona Gábor facebook oldaláról)