width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. ápr. 30.

2008. április 30., szerda

Antifasiszta balfaszok

Antifasiszta balfaszok

AFA : "toleranciára nevelés, a nacionalizmus és a kirekesztés ellen"

Kérdezhetek valamit?

Csak egy elméleti kitekintés. Egy demokratikus állam ugye világnézetileg semleges, nem kötelezteti el állampolgárait semmiféle világnézet mellett, sem pedig ellen.
Na most ez mi?

AFA : "El kell menni az iskolákba, mesélni a holokausztról, nem letudni a töriórával, vagy az osztályfőnöki órák unalmával. El kell vinni a gyerekeket Dachauba."

Ezt ugye nem mondod komolyan? A rendszerváltás óta a holokauszt folyik a csapból.

A liberális oktatássy reform elérte azt, hogy a gyerekek már annyira hülyék, hogy az iskolában folyó liberális propaganda sem jut el az agyukig és így nem éri el a célját. Elkövettétek azt a hibát, mint a vírus amely tönkreteszi a számítógépet, mielőtt továbbküldhetné önmagát.

A gyerekek a tiltott gyümölcsöt szeretik nem azt, amit kétségbeesetten próbálnak a fejükbe gyömöszülni, most éppen az "antifasiszták".

Rövid távon sok embert, vagy hosszú távon kevés embert félre lehet vezetni, de hosszú távon sok embert képtelenség. És, bár az istenek haragja késleltetve sújt le, de annál súlyosabban. Ez az úgynevezett inga hatás. A nacionalizmus, és a szociális igazságosság, illetve a jó erkölcs az a többség szerint helyes, de még a gyerekek többsége szerint is - ők még nem voltak kitéve annyi média, és egyéb behatásnak, hogy "elrontsák" őket. Ellenben sajnos sok egyetemet végzett, jellemzően közgázos fiataltól hallok Bokrost megszégyenítő neoliberális és PC hivatalos hazugságokat és közhelyeket.

AFA : "Azok, akik az iskolában nem csak a másodfokú egyenlet megoldóképletét biflázzák be"

Igen, ez az, éljen amerika! Butuljunk még tovább, csak antifasiszták legyünk, hiszen az mindennél fontosabb.

Nem lehetne mondjuk az, hogy végighallgatjuk mind mond az a csúnya bácsi? Hátha nem a sátán. :-)

És egy utolsó kérdés:

Az igazi szélsőséges oldal, azaz a szélsőbal elutasítása az hol marad?

Például őróla mit gondoltok?

Egy fiatal baloldali

* Nem: Férfi
* Foglalkozás: hallgató
* Hely: Magyarország

Magamról

Régóta kötődök a baloldalhoz, tagja vagyok a Fiatal Baloldalnak és következetes antifasisztának tartom magam. Próbálok minél több embert meggyőzni, a fasiszták ellenni kemény fellépésről! Elvtársaimmal soha nem adjuk fel a küzdelmet a nacionalizmus, rasszizmus, antiszemitizmus és fasizmus ellen. Jelszavunk: Soha többé fasizmust! Mindenkit akit érdekel a szervezet aminek tagja vagyok, látogasson el a Fiatal Baloldal honlapjára. www.fiatalbaloldal.hu Magunkról: A Fiatal Baloldal a Magyar Szocialista Párt társult ifjúsági szervezete. Célja a gyermek és ifjúsági korosztály képviselete, demokratikus folyamatokban való részvételének támogatása. Ennek érdekében konferenciákat, képzéseket, táborokat, szabadidős programokat, közösségi élményt nyújtó és közösségfejlesztő tevékenységeket szervez, az emberi jogok tiszteletben tartása, a demokrácia, a részvétel, a tolerancia, az esélyegyenlőség és a szolidaritás értékeivel a középpontban.

Érdeklődési kör

* Történelem
* politika
* munkásmozgalom
* partizáninfó
* antifasiszta mozgalom

Kedvenc filmek

* Schindler listája
* Hideghegy
* Ellenség a kapuknál
* A bukás
* Motoros naplója
* Az utolsó skót király

Kedvenc zene

* Funky zene
* latin zene
* Best of Communism

Kedvenc könyvek

* Krausz Tamás: Oroszország története
* Luciano Garibaldi: A háborúk százada
* Hilda Barrio - Gareth Jenkins: Che Guevara legendája

Felhasználói statisztika
Blogger-tagság kezdete 2008. január
Profilmegtekintések 233

A fent említett "Egy fiatal baloldali" írta...

"Rohadt fasiszta állatok!!!!!

Úgyis megdöglötök! Nemsokára eljön az a csodálatos nap, amikor mi tettrekész radikális antifasiszták kiírtunk titeket mindegy szálig. Nem kerülhetitek el a végzeteteket, aljas fasiszta banda. Nem fogjuk hagyni, h még egyszer a fasiszták igája alatt szenvedjen a nép.

SOHA TÖBBÉ FASIZMUST!!!"

2008. április 29. 10:39



Jól láthatjátok, megvalósul a halálos fenyegetés többször is az általa fasisztának vélt emberek ellen. Embereket MEGÖLNI csak az általuk vallott nézeteik okán bizon ugyanúgy bűn.


Őtőle ki határolódik el?

Ezek szerint az MSZP-t egyáltalán nem zavarja, hogy ilyenek tagjai az ifiszervezetének.

Hanem hát : akció - reakció: ennek a szocionista fószernek írtak egy levelet az IWIW-en :
(ez nem antiszemétizmus, ez csak REAKCIÓ...)

Először is engedd meg, hogy bocsánatot kérjek amiért megzavartalak. Hogy miben is zavartalak meg? Ránézek a naptárra. Április 4. Gondolom ilyenkor egy magadfajta antifasiszta előveszi a kisdobos kitűzőjét, az apja kiváló dolgozó feliratú veres csillagos plecsnijét felrakja a szíve fölé(már ha van szíve) aztán örömtelien rángat egyet-kettőt fitymanélküli péniszén miközben Rosenfeld Mátyás és Joszif Sztálin képét bámulja és örvendezik gójok millióinak megölésén, megnyomorításán.

Elnézést!

Most inkább a tárgyra is térnék.

Adatlapodból kiderülve, te nem vagy valami tartalmas életet élő ember. Ezt csinálom mikor dolgozom: semi, mikor nem dolgozom semi(bocsánat amiért egy darab "m" betűvel írtam a seMMit, de te is így írtad. Biztosan lógtál az iskolából, vagy lehet a tanárod is egy szörnyű fasiszta volt akinek nem szabad elhinni egy szavát sem, szóval hiába mondta a szemét fasisztanácihungaristaskinheadantiszemitarasszistakirekesztőfaj gyűlölőhorthystanyilasreakciós, hogy azt úgy kell írni semmi, de te, mint ifjonc partizán átláttál a gonosz propagandán és tudtad, hogy az akkor is semi.)
Na szóval mivel semmi dolgod egésznap, az unalom majd meg öl, így gondolom azon gondolkozol mit kéne tenni? Tanulni? Ááá az ciki. Olvasni? Minek azt. Dolgozni? Őseid már több 2000 esztendeje is írtóztak a munkától, gondolom te sem vagy odáig érte. Akkor mit is csinálhatnál?

Megvan!!! Uszítasz a magyarok ellen, provokálsz, fasisztázol, "feltakarítod a fasiszta szemetet".

Ehhez értettek. Gyűlölködni. Mire is lenne képes a bosszú népe, mint a gyűlölködésre. Gyűlöltök reggel, gyűlöltök délben és gyűlöltök este.

Nem gondolod, hogy nem lesz ennek jó a vége? Nem gondolod, hogy nem túl bölcs dolog provokálni az alvó t? Mert az csak alszik és nem halott! Alszik, erőt gyűjt a vadászathoz, erőt gyűjt ahhoz, hogy megvédje territóriumát a betolakodó, fosztogató hiénákról. És bizony a hiéna azt hiszi, hogy az nem fog felkelni, de a hiéna már is rosszul gondolja, mert az lassan, de biztosan ébred lassan évszázados álmából, és amikor teljesen felébredt és ugrásra kész lesz, bizony a hiénákat kikergeti területéről és azoknak kik fosztogatták területét egy erős és határozott harapással reccsenti ketté nyakát, s mikor az évszázados álom után felébredve először folyik le a hiénák piros vére a nyelőcsövén új erőt kap és nem érdekli más csak a vér.

Jól gondoljátok meg mit csináltok! Az alvó magyar ébred, és harapni is fog! Hagyjátok abba az piszkálását! Ne fosztogassátok tovább a területét és kotródjatok a saját territóriumotokra(amit loptatok), mert ez itt mind magyarföld ameddig a szem ellát. Ez nem a ti országotok! Kárpátoktól Adriáig magyar az úr!

Egyszer már sikerült felbőszíteni az t. És arra az ÉJSZAKÁRA bizony még ma is KRISTÁLYtisztán emlékszik...