width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 6.

2007. augusztus 6., hétfő

Reakció blog reakciós blog ufi blog betartás :D

Az Index, a Napi Gazdaság és a Portfolio.hu után újabb taggal bővült Nobilis Kristóf milliárdos üzletember médiabirodalma, miután egyik cégén keresztül megvásárolta az Utolsó Figyelmeztetés (UFI) című, egykori Fidesz-közeli újság kiadói jogát.
A tranzakció mögött nem áll politikai megfontolás – állítják Nobilis környezetéből.
Az üzletemberről korábban azt írta a Magyar Nemzet, hogy Schmidt Máriával együtt részt vesz egy Orbán-ellenes politikai erő szervezésében. "Legutóbbi két lapszámunk már az új tulajdonos időszakában készült, ám szerkesztési kérdésekbe egyáltalán nem szóltak bele" – tájékoztatta a Heteket Ablonczy Bálint, az UFI vízfejű főszerkesztője.
Az Ablonczy által is réteglapnak minősített havi magazin – "a polgári underground" lapja – eredetileg a Fidelitas (a Fidesz ifjúsági szervezete) hírleveléből nőtte ki magát. Az UFI az elmúlt években főleg kormányellenes óriásplakátjai révén kerülhetett a szélesebb közönség figyelmébe. Az elmúlt években eltávolodott a Fidesztől, majd az idén pénzügyi problémák miatt szüneteltették a lap kiadását.
Arra a kérdésre, hogy vajon mi szüksége lehet Nobilisnek az UFI-ra a milliós napi látogatottságú Index.hu-t, a Napi Gazdaságot és a Portfolio.hu-t is birtokló, az ország 28. leggazdagabb emberének tartott Nobilis Kristófnak, Ablonczy nem tudott választ adni. Azt azonban elmondta: az új tulajdonos tisztában volt az UFI múltjával és politikai irányultságával, és "értéknek tartja mindazt, amit eddig csináltunk, értéknek tartja az alkotó gárdát, és továbbra is számít rá".
Vaszily Miklós, a Közép-európai Média Zrt. vezérigazgatója szerint az új tulajdonos nem politikai, hanem üzleti megfontolásból vásárolta meg az UFI kiadói jogait, és mint mondta, számára új információ, hogy az UFI-t jelenleg is Fidesz-közeli lapként tartják számon.
Nobilis neve felmerült a Magyar Nemzetben januárban megjelent, Schmidt Máriát, a Terror Háza neokon igazgatóját támadó cikkben is mint Schmidt egyik potenciális szövetségese abban a társaságban, amely – a lap szerint – Orbán Viktor riválisa lehet a jobboldalon.
(Hírszerző nyomán- Kuruc.info)

Újabb elbitorolt név : mint a magyar narancs. Azt is megszállták a zsidók! Ezt meg megvették kilóra. Barátaim, senkinek ne legyen kételye afelől hogy :
-ki fogják rúgni az ufitól a jobboldali, fideszes vagy jobbikos pártállású embereket
-Sok kis zsidóbérenc neokon öleb karrierbuzi yuppie firkász lesz helyettük. Ezek médiakurvák, a több pénzt ígérőnek dolgoznak, márpedig nobilis kristóf zsidó többet fizet, szóval nem lesz több szellemes, poénos kormányellenes cikk és plakát.
-ezentúl fokozatosan elkezdik majd dicsérni a reformokat, és szidni az ellenzéket, akár a többi zsidó újság -mindezt ráadásul úgy akarják véghezvinni, ahogy pár bejegyzéssel lejjebb írtam : fokozatosan neokonosítják el a lapot, persze "pártatlan" meg "független" lesz, de úgy hogy a jobboldalnak korbács, a baloldalnak pacsi :-)

Harc a végsökig




FRONT 242 - DON'T CRASH

Days of no horizon
Claustrophobia
Conditioned air
Don't crash - no flowers for you
Don't crash - no regrets
Gushing waters
Forcing it down
Days stars final flicker urging on the break of dawn
Stand fast - voices screech below
Stand fast - no clemency
Panic stricken faces
Diving further down into hell
Don't crash - no flowers for you
Don't crash - no regrets
Timeless terror is taking over
Throbbing hearts and restless bones - melted into one
Stand fast - voices screech below
Stand fast - no clemency
Breath slowly fading
Partly anger - partly stress
Stand fast - air is sparse below
Stand fast - no clemency
Been detected
Losing power
Deeper down we grovel on our sweating bending knees
Don't crash - no flowers for you
Don't crash - no regrets
Last moment cries on the radio
It's so hot down here
Crushing metal bloody waters
Same faces everywhere
Now the anger is fading
Now the fight can't go on
We'll always be remembered
We'll always be dismembered
Days of no horizon...

Ajánlott játék a témában : Silent Hunter sorozat.

A hajóról
A filmben szereplő hajó egy VIIC/41 kategóriájú tengeralattjáró. A eredeti U-96 elsüllyedt 1945 március 30-án Wilhelmshavenben egy amerikai bombázás során. Éppen nem volt bevetésen pusztulása idején, ezért a legénység tagjai mind túlélték a hajót, ami a tengeralattjáró-flottánál ritkaságszámba ment, mivel a háború második felében már lokátorral keresték (és találták meg) a tengeralattjárókat a szövetségesek. Dicső karriert futott be: 28 hajó elsüllyedése és 4 sérülése fűződik a nevéhez. Összesen 11 küldetésben vett részt. Kapitányai a következők voltak:

Heinrich Lehmann-Willenbrook
Hans-Jürgen Helllriegel
Wilhelm Peters
Horst Willner
Robert Rix

A hajó adatai:
-Szélesség: 6,20m és 4,70 m között
-Hosszúság: 67,10m és 50,50m között
-Magasság: 9,60m a toronynál
-Teljesítmény: 3200 lóerő felszínen 750 lóerő víz alatt
-Sebesség: 17,7 csomó felszínen 7,6 csomó víz alatt
-Torpedók száma: összesen 14 torpedót vihetett magával, ebből 4+1 fért a csövekbe
-Maximum mélység: 220m
-Legénység: 44-52 ember
-Fedélzeti ágyúval és légelhárító üteggel egyaránt rendelkezett.

A VIIC típusból 568db épült összesen, a II. világháborús német hadvezetés "legkedveltebb" hajója volt. Létezik belőle VIIC/41 és VIIC/42 változat is. A hajó a VIIA és az UBIII típus továbbfejlesztése. 2 dízel és egy elektromos motorral rendelkezett. Dupla fala volt, ami sokkal ellenállóbbá tette a többi, régebbi típushoz képest. Hogy ezt egy filmbeli mondattal igazoljam: "Minket nem nyelhet el a tenger. Nincs tengerállóbb hajó a flottában". Szóval bírta a strapát.

Zsidó kaptárlakó fenyeget

Miről is írt ő nemrégiben? A tűzhazugság ezerszer megdöntött rémmeséivel traktálja blogján a gyanútlan, googlén keresztül betévedő látogatókat...

Dátum: Sun, 5 Aug 2007 11:00:04 +0200 (CEST)
Feladó: "Kaptárlakó mail"
Címzett:
Tárgy: Baráti figyelmeztetés

Kedves Barátom!

Tudnod kell, hogy az általad megütött hangnem miatt vannak páran, akik nem szeretnek Téged, és ha ez még nem lenne elég, bizony néhányan már azt tervezgetik, hogyan zúzzák péppé a közeljövőben a koponyádat. Én magam sosem lennék benne ilyen buliban, mert ez nem az én stílusom, mindennel ellentétes, amit én képviselek, de tudnod kell, hogy mások nem így gondolkodnak.
Őszintén szólva azt sem szeretném, hogy a haverjaid belőled valami mártírt csinálnának, miközben te szívószálon keresztül ebédelsz joghurtot valamelyik magyar közkórházban (elég szar helyek ezek manapság, ebben egyetértünk).
Neked minden jogod megvan arra, hogy a saját blogodon azt írj, amit akarsz, de tudnod kell, hogy ha másoknál kommentben gyalázkodsz, beszólogatsz, akkor csak egy ideig vagy nagyobb biztonságban, mintha egy sörözőben tennéd ugyanezt.
Szóval tényleg hidd el, hogy ezt a levelet jó szándékkal írtam, és kérlek kicsit állítsd le magad (mindegyik neveden, mert ez nem téveszt meg senkit, így is, úgy is téged hibáztatnak). Vannak ma a magyar internetes életben páran, akiknek már nem kell sok ahhoz, hogy megfizessenek néhány ukrán fiatalembert, akik szilánkosra törik a csontjaidat. A minap hallottam őket rólad beszélni, hidd el, nem viccelnek.
Én meg nem akarom, hogy idáig fajuljon az egész.
K


(dehogyisnem akarod te szemét sunyi patkány, a kurva anyádat te buzi - SF)
Ezt a sunyi, fenyegetéstől sem mentes levelet küldte eme szakállas zsidó kaptárlakó a fenti email címre. SF nem azonos Sodival, SF azaz Scall Fast én vagyok ! :-)
Amúgy ez olyan tudod kaptárlakó mint a Zorro esete : amikor felforgatták a falut érte, mindenki bevallotta hogy ő a Zorro... A Scall Fast-al is így lenne :))

Ha a kaptárlakó tud arról hogy valakinek a testi épségére törnek és ismeri a kilétüket, kötelessége jelentenie a rendőrségen.
Ellenkező esetben BŰNPÁRTOLÁST követ el, tehát ha BÁRMILYEN attak lesz Sodi vagy én ellenem, azonnal a kaptárlakó fog képbe kerülni.
Haver, add fel a "zukránokat" mert ha nem, te fogsz szívni!
3 év 6 hónap az életveszélyes fenyegetés, tudod, és ha már konkrét erőszakcselekményre került a fenyegetés után sor, akkor belép a post hoc ergo propter hoc elve, azaz TE leszel az első gyanúsított !!!

TI NEM VAGYTOK MAGYAROK! EZT BIZONYÍTJÁTOK BLOGJAITOKON NAP MINT NAP! MAGYAR EMBER A MAGYAROK HOLOKAUSZTJÁVAL TÖRŐDIK.

Ugye hogy igazam van, drc sparrow folib rás schindler búgócsiga gus teo anyuha outlier potyka tutu ?!?!?! :-D