width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Zsidó kaptárlakó fenyeget

2007. augusztus 6., hétfő

Zsidó kaptárlakó fenyeget

Miről is írt ő nemrégiben? A tűzhazugság ezerszer megdöntött rémmeséivel traktálja blogján a gyanútlan, googlén keresztül betévedő látogatókat...

Dátum: Sun, 5 Aug 2007 11:00:04 +0200 (CEST)
Feladó: "Kaptárlakó mail"
Címzett:
Tárgy: Baráti figyelmeztetés

Kedves Barátom!

Tudnod kell, hogy az általad megütött hangnem miatt vannak páran, akik nem szeretnek Téged, és ha ez még nem lenne elég, bizony néhányan már azt tervezgetik, hogyan zúzzák péppé a közeljövőben a koponyádat. Én magam sosem lennék benne ilyen buliban, mert ez nem az én stílusom, mindennel ellentétes, amit én képviselek, de tudnod kell, hogy mások nem így gondolkodnak.
Őszintén szólva azt sem szeretném, hogy a haverjaid belőled valami mártírt csinálnának, miközben te szívószálon keresztül ebédelsz joghurtot valamelyik magyar közkórházban (elég szar helyek ezek manapság, ebben egyetértünk).
Neked minden jogod megvan arra, hogy a saját blogodon azt írj, amit akarsz, de tudnod kell, hogy ha másoknál kommentben gyalázkodsz, beszólogatsz, akkor csak egy ideig vagy nagyobb biztonságban, mintha egy sörözőben tennéd ugyanezt.
Szóval tényleg hidd el, hogy ezt a levelet jó szándékkal írtam, és kérlek kicsit állítsd le magad (mindegyik neveden, mert ez nem téveszt meg senkit, így is, úgy is téged hibáztatnak). Vannak ma a magyar internetes életben páran, akiknek már nem kell sok ahhoz, hogy megfizessenek néhány ukrán fiatalembert, akik szilánkosra törik a csontjaidat. A minap hallottam őket rólad beszélni, hidd el, nem viccelnek.
Én meg nem akarom, hogy idáig fajuljon az egész.
K


(dehogyisnem akarod te szemét sunyi patkány, a kurva anyádat te buzi - SF)
Ezt a sunyi, fenyegetéstől sem mentes levelet küldte eme szakállas zsidó kaptárlakó a fenti email címre. SF nem azonos Sodival, SF azaz Scall Fast én vagyok ! :-)
Amúgy ez olyan tudod kaptárlakó mint a Zorro esete : amikor felforgatták a falut érte, mindenki bevallotta hogy ő a Zorro... A Scall Fast-al is így lenne :))

Ha a kaptárlakó tud arról hogy valakinek a testi épségére törnek és ismeri a kilétüket, kötelessége jelentenie a rendőrségen.
Ellenkező esetben BŰNPÁRTOLÁST követ el, tehát ha BÁRMILYEN attak lesz Sodi vagy én ellenem, azonnal a kaptárlakó fog képbe kerülni.
Haver, add fel a "zukránokat" mert ha nem, te fogsz szívni!
3 év 6 hónap az életveszélyes fenyegetés, tudod, és ha már konkrét erőszakcselekményre került a fenyegetés után sor, akkor belép a post hoc ergo propter hoc elve, azaz TE leszel az első gyanúsított !!!

TI NEM VAGYTOK MAGYAROK! EZT BIZONYÍTJÁTOK BLOGJAITOKON NAP MINT NAP! MAGYAR EMBER A MAGYAROK HOLOKAUSZTJÁVAL TÖRŐDIK.

Ugye hogy igazam van, drc sparrow folib rás schindler búgócsiga gus teo anyuha outlier potyka tutu ?!?!?! :-D

3 megjegyzés:

  1. haha beszoptad, nem 3 év 6 hónap, de örülök, hogy a blogomról informálódsz.

    VálaszTörlés
  2. Végigmolyoltam az "utat", sodi, te, kaptárlakó vonalon. Mivel eddig semmit nem tudtam az ügyről, most sem tiszta, de minimális véleményem már van. Akárhogy is, a fenyegetőzés nem szép dolog, talán lehetett volna ezt kultúráltabban is, bár nem tudom, ki miatt nem sikerülhetett. Az aszerk kommenteknél én is láttam a főoldalas fejtegetést, nem mondom, hogy van benne valami (mivel annyira nem követem nyomon), de abban is van ráció, hogy így vagy úgy, de uszító bejegyzéseket nem reklámoznának, lenne itt olyan hadd el had, hogy öröm lenne nézni - egy ideig. Hogy ebből mit akartam kihozni, már nem is tudom, reggel van még ehhez..:D

    VálaszTörlés
  3. Az igazság, ami jelen esetben a gazdasági, politikai, kulturális stb. hatalomgyakorlókra nézve sértő, nem uszító. Példa. A pedofilokat is mindenki elítéli, ki élesen ki csendesen. Kéne konszenzus a hét főbűn ügyében, akkor nem kéne "uszítani".

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk