width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. nov. 13.

2013. november 13., szerda

Vak komondor, vadai ágnes, CSBE, nőverő fideszes képviselők - kapcsolaton, családon belüli erőszak libsi bibsi társaság jobboldalt támadó méme mint csodafegyver?

Vak komondor, vadai ágnes, CSBE, nőverő fideszes képviselők - kapcsolaton, családon belüli erőszak libsi bibsi társaság jobboldalt támadó méme mint csodafegyver? 

Gúny, hülyézés, nácizás után most erőszakkal vádolás és nőgyűlölet a liberális mémgyár kampány - terméke.

Árt, mert magát a két nemet uszítják egymásra, a liberális szarka varrás nélkül eleve érdekellentétünk sem volna egymással.

A balliberális - neoliberális álbaloldal (annyira nem) újabban mindenkit nőverőnek általánosít aki jobboldali, konzervatív, vallásos, hagyománytisztelő és így a jóról való JOBB meggyőződésű emberként elutasítja a feminizmust, ami, mint minden felvilágosodás (elsötétedés) szülte szabadkőműves liberális humanista szellemi termék, társadalmi hatásait tekintve egy bomlasztó, konkrétan az egész rendszer helyett csak a részből kiinduló szélsőséges kártékony eszme, célja a nők és férfiak elválasztása különféle módszerekkel, ezek egyike a házasság jogtechnikai csapdává tétele a férfiak számára.

Mert a szinglik jobb fogyasztók, és a háttérhatalom csökkenteni akarja a népességet, Georgia Guidestones.

Különben a humanizmus szintén az Istent tagadó (és embert vakító) szabadkőműves vakolók műve : szerintük nincs felettünk álló rendező erő csak az ember van, mindennek mércéje maga az ember, minden ember egyenlő. Mivel tilos megkülönböztetni, maga a megkülönböztetés tilos, ezt úgy értik hogy mindenki egyforma. Ami teljesen hülyeség, mert az emberek nem mind egymás egypetéjű ikrei. Viszont ha deviáns, társadalomba beilleszkedni nem is óhajtó csoportokat kell előnyben részesíteni, akkor azoknak követelik a pozitív diszkriminációt a máskülönben hátrányos megkülönböztetésről papoló liberális megélhetési rettegők.

A társadalmi immunrendszer lerombolásán fáradoznak!

"A módszer aljas csúsztatás: a többség normális önvédelmi reflexeiből diszkrimináció, az eltérő elemek agresszivitásából pedig kisebbségi jog lesz."

Ne alakuljanak családok és ne szülessenek gyerekek, ez a céljuk. No és az is, hogy mindenki magányos legyen, csak fogyasszák egymást az emberek, az egy dolog hogy nem házasodnak DE ne formáljanak egyéb személyes - bizalmas jellegű életközösséget sem, ne legyenek párok se.

A liberális baromságokkal sikeresen átnevelt férfiak és nők is pontosan ugyanazt a bántást és ártást kapják, ha a liberális politikusok, médiások, és egyéb "nane" féle cionista - szubverzív nem kormányzati szervezetek úgyis előítéletesek velünk szemben, akkor mi a túróért kellene nekünk a liberális gyökerű feministáktól bárilyen gondolatot is elfogadnunk. El velük!

Különben is hazudnak, nem nemi privilégium az otthoni erőszak sajnos. És igen, nem "családon belüli erőszak" mert intézményekben és egyéb helyeken ugyanúgy előfordul ilyesmi :

Óvodában akár!

És máshol is.

Cikkek "Családon belüli erőszak" címkével ugyanitt, nagyon ajánlom őket mindenkinek.

Selmeczi Gabriella: Már megint Soros pénzén támadják Magyarországot

Selmeczi Gabriella az egyik, Hoffman Rózsa a másik, Szalai Annamária a harmadik, Dúró Dóra és Morvai Krisztina a negyedik. Sok közszereplő van még rajtuk kívül, akik hücpe liberális gúny tárgyai és célpontjai : az a közös bennük hogy jobboldaliak és ezért (CSAK ezért!) az önös érdekből jó pénzért libernyák médiás vagy blogos szarháziak ocsmány képeket - szövegeket - videókat és más megalázó mémeket gyártanak róluk. Ezek a képek pl tumblr, instagram és egyéb usa-beli tárhelyekre szoktak először felkerülni, gondolom mert jogilag nem férne bele, bezzeg a kurucot, hunhírt és hasonlókat "hatóságilag" TILOS linkelni vagy idézni a legtöbb libsi fórumon, így a zsindexen is, kamu milla egymillióan a szólás szabadságáért. Na mi van, mégse tilos tiltani, liberális 68-asok?

Addig demokrata a liberális csak, amíg mindenben egyetértesz vele.

Nemcsak kitörlik az igazságkereső oldalakról idéző és linkelő beírásokat, hanem nicktörlés is jár értük. Mert azok az oldalak szélsőjobboldaliak így eleve törvénysértők, és amiatt menekülnek a hatályos magyar törvények elől-alól, állítják álszent pofával. Miközben az origós, sanomás, axel springer-es, cemp-es nagy olvasottságú helyeken terjesztenek olyan elfogult hiteltelen emberileg is senkiháziak összehordta tartalmakat, mindig csak a jobboldalt támadó cikkeikben simán linkelnek ocsmányabbnál ocsmányabb hamis, hazug, MINDIG a jobboldalt támadó lejárató anyagokat vagy sima gyalázkodást pl szalaiannamaria.com oldalra kitett ocsmányságokon is mennyit örömködtek hvg-tól indexen és nol-on át a népszaváig, ez a társaság mind egy és ugyanaz : nemzetközi liberális baloldal bűnbanda érdekeltségei.

Mást jellemzően nem is foglalkoztatnak. Keresztet sem hordhatnak!

"igazi antidemokratikus lépés, a politikai véleménynyilvánítás elfojtása. Mától mindenkinek kétszer meg kell gondolnia milyen mémet készít, vagy hogy kinek a nevét veszi a szájára, bár eddig sem volt titok, hogy a kormányunk nyomokban tekintélyelvűséget tartalmaz." valami gépnarancs nevű szadeszes szemétdombon írták ezt. Különben is az Mechanikus Narancs, vagy Organikus Narancs és nem Gépnarancs. xD

Ugye vannak a liberálisok a maguk végtelen rosszindulatú urbánus cinizmusával : nekik mi ép elméjű jóérzésű normálisak vagyunk Mucsa meg a mucsaiak, és leginkább átnevelnék az egész többségi társadalmat. :/

Tekintélyelvűek a libsik, mi az hogy, nagyon is! A kettős mérce jegyében viszont nekünk jobboldaliaknak nem engednénk meg hogy saját értékrendónk lehessen, hogy megvédjük magunkat a folyamatos lejáratókampányoktól, ál Teller-levelektől, fotóboltolt ál-megcsalós Vona Gábor képernyőfotókról, bajai videó hamisítás féléktől és egyéb szemét húzásaiktól, van még sok. A bajai videohamisítókat mág az lmp-s Schiffer is fedezte.

Ezek után a női méltóság, méltó nőiség nevében eleve nem lehet hiteles egy balliberális firkász vagy egyéb sem, ilyeneket nem szabad elfelejteni. Hogy felejtenének el már levegőt venni ezek az álszent taknyos libernyák férgek végre!

UN - DO - RÍ - TÓ!

De az biztos, hogy minden mocskukat kamatostul visszakapják a szőrös lipótvárosi zsiráfnyakukba. A magyar nép nem felejt! Se 2014-ben, se 2018-ban, se soha többé szocionisták.

Ha egy bajnaigordon.com vagy netán vadaiagnes.com hasonlóan ocsmány ÉS HAZUG tartalommal bírna, ők lennének az elsők akik visítoznának, így is lejáratókampánnyal, karaktergyilkossággal vádaskodnak, holott függetlennek hazudott, nemzetközi liberáltőke által pénzelt hír ferdítő oldalaikon + hungarofób hülye blogjaikon - fórumaikon CSAK az a téma, hogy a jobboldal milyen hülye meg náci, érvek nélküli ad hoc személyeskedés gúnyolódás és anyázás is gyakori. Egyvalami nincs meg bennük soha sem, a más vélemény tisztelete. Amilyen az Adjon Isten (Szebb Jövőt! 14/88) olyan a fogadj Isten. Mi befogadtuk ezeket Galíciából és máshonnan, Horthy is őket védte a végsőkig pedig aztán marhára érdemes volt : lám, ez a hála.

Wekler Ferenc szdsz, a Ház hajdani elnöke kirugdosta a terhes feleségéből a gyereket.

Célt tévesztett monokli - Jobbegyenes blog (névasszociáció véletlen)

Vadkan ágnes számára a tényleg erőszakos, embereket ütlegelő - taszigáló tahó szoci képviselők NEM jelentenek problémát. Egyik mostanság épp nőt vert meg.

Nőverő szocionista mentelmi jogának felfüggesztésére NEMMEL szavazott a dk-s gyurcsányista kékharisnya.

Innen az idézet : "Női kvótát akar kizsarolni az Együtt-PM"

"Vadai Ágnes a tökéletes példája annak, hogy az egész nőverős felhajtásnak semmi köze a nőkhöz. Sokkal inkább köze van a politikai haszonszerzéshez. Volt egy kis időm utánanézni a dolgoknak és a következőket találtam.

Az mszp-nek volt egy képviselője Kékesi Tibor, aki kínos ügybe keveredett. Összevitázott szomszédjával Kaló Máriával egy parkolási ügy kapcsán, ami állítólag tettlegességig is fajult. A nő kifogásolta a képviselő szabálytalan parkolását, filmre akarta venni azt, mire a képviselő dulakodni kezdett vele, állítólag ekkor sérült meg a nő. Feljelentést tett Kaló Mária könnyű testi sértés miatt (van egy mellékszála is a történetnek a videó kapcsán, aminek ugyancsak érdekes a végkifejlete).

És most jön be a képbe a parlament szerepe. Ahhoz, hogy nyomozni lehessen a képviselő ellen, a mentelmi jogát fel kéne függeszteni. Ismerve a mai politikai közéletet, biztosra mondanánk, hogy az mszp és Vadai Ágnes elhatárolódik a nőverő,nőelnyomó, gaz patriarchától. Hát nem így történt.

Annyira nem, hogy az mszp nemmel szavazott a mentelmi jog felfüggesztése ügyében, egyszóval nem akarták, hogy tisztázódjon a helyzet. Vajon mit mondana ma a baloldal, ha Balogh esetében mennének így a dolgok? Kékesi mentelmi joga megmaradt, nem mondott le se párttagságáról, se képviselői mandátumáról. Nem is kívánták ezt tőle párttársai. Ezzel szemben Baloghnak csak a mandátuma maradt meg.Visszatérve Vadai Ágnesre, a női nem védelmezőjére, aki még a pénzbüntetés kockázatát is vállalva felemeli a szavát minden gyanús esetben, nos ő nemmel szavazott. Ha újságíró lennék, de megkérdezném, hogy akkor miért nem tetszelgett ebben a szerepben? Miért nem kívánta a helyzetet tisztázni?"


SZEMA - Szabad Emberek Magyarországért - Liberális Párt Liberális-feminista lejárató kampány EU támogatással?

SZEMA - Szabad Emberek Magyarországért - Liberális Párt áll hazánk elleni támadás sorozat mögött. Ők intézték az abortusz utáni lelki sérüléseket bemutatzó plakátkampány elleni eu-s 68-asokkal együtt, hogy azt a pénzt is vissza kellett fizetni, mert a JUDEU csak a halált : drogokat, abortuszt, eutanáziát támogatja, de az egészséges, ép, természetes, harmonikus emberi életet soha!

Az a nő érdeke, hogy soha ne legyen, - a művi meddővé tételt is a szocionisták liberalizálták - ne is lehessen gyereke, meg se gondolhassa magát? Hát valóban, az emberi nemzés liberális cionista szégyeneit inkább ne szülték volna meg! A szexipar is jellemzően az ő üzleti érdekeltségük, a "szexuális forradalom" is 1968 után kezdődött. Propagálják a felelőtlenséget általában, a férfiaknak is van felelősségük ebben, hiszen magától még egy nő sem fogant meg, a közismert bibliai szűznemzés esetét kivéve.

"Amikor a magzat sorsáról kell dönteni, akkor a férfi csupán egy jogfosztott tenyészhím." "A jelentés szerint a korlátozások nélküli abortusz bevezetését az életpárti egészségügyi szakemberek átnevelésével kellene kezdeni" milyen egy liberrált szabadkőműves kommunista erőszakos ideológia ez.

Nem tisztelik a konzervatívok véleményét és érdekeit, nem is érdemes elfogadni tőlük semmi bármilyen első hallásra jól hangzó érvet, mindig csapda és ártó szándék van azokban, mint ahogy magában a társadalomellenes felforgató devianciapárti ballibsi bandában is. És ez egy kibontakozó folyamat, egyre rosszabb lenne ha mindig egy kicsit engednénk nekik, a vége a pedofilok, zoofilek, nekrofilek és egyéb betegek perverzióknak normálisokkal egyenlő jogállásúnak kierőszakolása, ezeknek a bűnöknek legalizálása, mint ahogy céljuk a veszélyes, függőséget okozó, halálos hatású kábítószerek terjesztésének és fogyasztásának legálissá tétele is!

Erkölcs és érték relativistaként alapból tagadják a bűnök puszta létét is a jelenkori trockisták. Amúgy Pol Pot is Párizsban tanulta a baloldaliságot, ez az a fejlett nyugat ami számon kéri rajtunk a kereszténységet és a nacionalizmust !!!!!! Egy kommunista gyökerű liberális nagyrészt zsidókból álló társaság vezeti ma az eu-t, azért judeu. És azért szinoníma, mert a kommunistákat tolerálják a libsik, a jobboldalt pedig egyáltalán nem, különben is a szocialista, liberális, zöld, szocdem alias szociáldemokrata pártok együtt szavaznak a néppárt ellen is, ami langyosabban jobboldali mint idehaza a félliberális ( és a magyarokkal - nemzeti érdekekkel szemben is zsidó + izrael párti ) Fidesz.

Aki az emberi közösség fennmaradását biztosító emberi értékeket tagadja (de nem cáfolja, az eleve lehetetlen nagyon jól tudja ezt ZOG!) az ártó szándékkal jön, tönkre akar minket tenni, érdekes módon a zsidóknál nagyon fontos a család IS, sokkal komolyabban veszik a hagyományaikat, melyek tiszteletét elvárják tőlünk miközben ők saját magukon kívül nem tisztelnek senkit és semmit. Se a buddhizmust, se az iszlámot, se a kereszténységet, sem semmi mást!!!

1.2.2 Kútmérgezés, szentséggyalázás1.
2.3 Háborúk, forradalmak, uzsora, gyilkosságok, népirtások, nemzsidók üldözése

Egy kultúra csak addig kultúra, amíg nem megy egy másik rovására.

"– A Jobbiknak és Önnek mit jelent a kereszténység? A Jobbik külpolitikájával kapcsolatos Vona Gábor interjú többi része ITT.

– A Jobbik egy politikai párt, amely a keresztény értékrend alapján fogalmazza meg magát. Az Istennel való kapcsolat természetesen személyes ügy. Számomra mint európai és magyar ember számára a kereszténység jelenti az egyetemes emberi értékeket, amely minden nagy vallásban közös. Ezen az alapon nagyon fontosnak tartom a vallások közötti párbeszédet is. Nemzeti szinten az ökumenizmust, nemzetközi szinten pedig a világvallások együttműködését. A turáni összefogás szerepe ebben egyébként példamutató lehet, hiszen van keresztény, van muszlim, van buddhista és más vallású turáni nép. Nem tudom, észrevette-e, hogy az agresszív és idegengyűlölőnek tartott Jobbik elnöke a kultúrák és vallások párbeszédéről beszél. Nem hiszem, hogy ez az interjú címlapra kerül majd az atv.hu-n. Nem illik bele az előítéletekbe velünk kapcsolatban. Merthogy a valódi előítéletek a Jobbikkal szemben vannak."

Török turáni szövetségeseink, az eurázsiai jövő alapja a tradíció, mindenkinek a magáé.

 "Én nem azért jöttem, hogy múló diplomáciai és gazdasági kapcsolatokat erősítsek, azt majd megteszik mások, én azért jöttem, hogy a testvéreimmel találkozzam, hogy testvéri szövetséget ajánljak, hogy elhozzam nektek a hírt: ébred a magyar! Ez a mi közös küldetésünk, a turanizmus egyetemes feladata: hogy kelet és nyugat, muszlim és keresztény között hidat verjünk, és hogy így együtt küzdjünk egy jobb világért. Megmutassuk azt, hogy keresztény és muszlim nem ellensége, hanem testvére egymásnak. Erre rajtunk, magyarokon és törökökön kívül talán senki sem képes, de mi igen, hiszen bennünket összeköt a közös vér" 

NEM VICC!

Holland bíróság: nem tiltható be a pedofil párt

"Jogszerűen alapítottak pártot a pedofilok Hollandiában a hágai kerületi bíróság hétfőn elutasította a programjában többek között az úgynevezett beleegyezési korhatár 16 évről 12 évre való leszállítását követelő párt betiltását. A taláros testület azzal érvelt, hogy a választókra kell bízni a különböző politikai pártok vonzerejének megítélését."

A hollandiai Felebaráti Szerelem, Szabadság és Különbözőség Pártja nem minősült betilthatónak a hollandiai cionista megszálló kormány szerint, de az Arany Hajnal, a NPD - DVU, a brit BNP és más normalitáspárti pártok valamint szervezetek és más, a libsi háttérhatalmisták aljas szándékkaikat elutasítók közül senkit és semmit nem toleráló vadliberális szabadkőművesek szerint nemhogy az eu-s és állami pénzeket meg kell vonni tőlük, de a meglévő pénzüket is elvennék "terrorizmusra" hivatkozva, valamint természetesen betiltanák az európai értékeket őrző pártokat és civil szervezeteket.

A háttérhatalom emberei folyamatosan támadnak mindent ami minekünk jó, ami érték és hagyomány minket európaiakat segít ép emberi közösségeinket fenntartani, nemzeti identitás - önazonosság tudatunkat és Isten hitünket azért, mert ezek mind-mind nekünk adnak erőt és mindent lebíró akaratot. :Đ De szoci ÁL liberálisékat bezzeg TILOS bírálni mert (kisnyúl) holokauszt meg Hitler. Mindig az az elnyomó, akit tilos szidni, ezúttal sincs kivétel.

"A strómanok révén történő jelenlegi kormányzás pedig annak az elvnek az apoteózisa, miszerint egy összeesküvés sikerét az jelenti, hogy sikerül meggyőzni mindenkit arról, hogy nem létezik semmiféle összeesküvés. Egyszerre paradox és logikus tehát megfigyelni, hogy a mindenható, ámbátor „nem létező” lobbi hiába számíthat a értelmiség és a nómenklatúra buzgó támogatására, továbbra is szégyentelenül egy örökké fenyegetett és üldözött kisebbség pózában tetszeleg."

Az Ő szégyenük! Mármint a femen-é és egyébeké.

"A zavarosban halászgató hivatásos férfigyűlölők, mondvacsinált szakértők és pénzért ügyeskedők kilószámra gyártják a hazug statisztikát, a minden nőt áldozattá magyarázó, férfiellenes propagandát. Ha nem találnak a világirodalom selejtjében tevékenységük igazolására áltudományos szociológiát, akkor kreálnak hozzá maguk. Teszik mindezt egy szűk csoport egyéni hasznáért, látszatmunkát végezve, de széles rétegeket megsértve és felháborítva. Merthogy a magyar férfiak egyre felháborodottabban szemlélik, hogy hova tart ennek köszönhetően társadalmunk. Előttünk van elrettentő példaként az USA, Anglia vagy éppen Svédország beteggé feminizált társadalma. Ma Magyarországon sokan érzékelik úgy, hogy általánosságban férfihibáztató, sőt férfiellenes hangokkal telik meg a sajtó. Divat lett a férfiszapulás az olcsó női újságokban, tv-showkban és mint láthatjuk, divat már a neves napilapokban is. A Magyar Nemzetnél mellékelnek hozzá féloldalas grafikát is, amivel szimbolizálhatják a cikk mondandóját: a férfiak jelentős része nőellenes, gyermekellenes és ártó szándékú. Úgy tűnik, nem érdekli őket, hogy az adott szövegkörnyezetben joggal érezhetik általánosítónak és kifogásolhatónak a férfiak az ilyen képi kommunikációt. Nem érdekli őket, hogy ezzel a férfitársadalom jelentős részét sértették meg. Nem érdekli őket, hogy egy kifejezetten veszélyes, közgondolkodás züllesztő demagógia ez. Nem érdekli őket, hogy a meglévő társadalmi feszültségek mellé már senkinek sem hiányzik, hogy a „nemek harcát” belemanipulálják a köztudatba."

  -  A Jobbegyenes blogról -

Célt tévesztett monokli

Címkék: férfiak társadalom nők gyerekek bántalmazás családon belüli erőszak Vadai Ágnes Bazsó Bálint Balogh József

Megfogadtam, hogy nem írok többet sem Vadai Ágnesről, sem a családon belüli erőszakról, de mégsem tudom megtenni: egyszerűen nem lehet megkerülni sem a DK harcos szüfrazsettjét, sem a „nők elleni erőszak” mindent uraló emlegetését.

A politika nagyágyúi ránehézkedtek egy nagyon fontos témára, hogy aztán alaposan szét is barmolják azt rendesen.

Balogh Józsefek és Vadai Ágnesek világa ez, szépen ki is egészítik egymást. Az egyik a közöny és agresszió, a másik a politikai haszonszerzés megtestesítője.

Miközben a közbeszéd a „nők elleni agresszió” unalomig ismételt mantrázásával van tele, a szakmán kívül (amelynek a hangját nem igazán akarják hallani) alig páran foglalkoznak a bántalmazott gyerekkel, még kevesebben azzal az érzelmi, verbális és néha fizikai bántalmazással, amelynek sokszor férfi az elszenvedője. A rengeteg családban szinte mindennapos lelki terror alig mérhető, hiszen a gyomorfekélyről nem lehet orvosi látleletet felvenni.

A hímsovinizmussal azért mégis csak nehezen vádolható Tamási Erzsébet kriminológus kutatásai szerint nagyjából minden harmadik családon belüli erőszak áldozata valójában a férfi. A felmérés megdöbbentő adatai szerint a tettlegességig fajuló veszekedések többségében a nő üt először, sok családban mindennapos a "hülye paraszt pasimnak" kiosztott pofon.

És, amiről végképp mélységes csend van: a gyermekek bántalmazásának döntő többségét az anyák követik el, méghozzá gyakrabban a fiaik, mint a lányaik terhére.

Kellemetlen tények ezek, nem is igazán illenek bele abba betonsima világképbe, amit maga köré épített pár önjelölt hivatásos politikus.

A férfiakat mint agresszort, a nőt mint elszenvedőt beállító politikai manipuláció azért is hihetetlenül káros, mert gyakorlatilag azonnal ki is rekeszti a férfiakat az egész vitából, azt sugallván, hogy te potenciális verőlegény vagy, aki bármikor megvadulhat.

Félreértés ne essék: nem az a baj, hogy a közbeszédbe emelték a szinte észrevehetetlen családon belüli erőszak témáját, hanem az, hogy féloldalasan, manipulatív módon tették. És ezzel éppen a bántalmazott nők, gyerekek és férfiak életét fogják még inkább megnehezíteni. Mert a nemiségében megtámadott, és most már rendszeresen alázott férfiak között ez a hisztérikus kampány lassan egyfajta hamis szoldiaritást ébreszt a valódi asszonyverőkkel is: "biztos őt is csak megrágalmazták". De ez mindaddig aligha fog változni, amíg a lánglelkű feministák minden, társát terrorizáló házisárkányt keblükre ölelnek, mint "büszke, öntudatos nőt, aki nem hagyja, hogy uralkodjanak rajta".

Kíváncsiak vagyunk, a DK milyen épkézláb megoldással állna elő egy szakpolitikai vitában. Erős a gyanúnk, hogy tevékenységük csupán hímsovinisztázásban meg olyan hasonló frappáns, eredeti gondolatok hangoztatásában merülne ki, mint "az asszonynak nem a konyhában a helye", illetve ezért is a Zorbán a hibás!

Bár Vadainak és a Demokratikus Koalíció harcos amazonjainak valószínűleg inkább a konyhában lett volna a helyük, az egész magyar társadalom jobban járt volna - a férfiak és a nők is.


Vak komondor, vadai ágnes, CSBE, nőverő fideszes képviselők, kapcsolaton, családon belüli erőszak, feminizmus, antifeminizmus, lelki terror, családellenesség, háttérhatalom, baloldal, jobboldal, lmp, dk , lmp, együtt pm, együtt 2014, bajnai, mesterházy, ron werber, mszp,  a magányos ember a legjobb fogyasztó, ne legyenek családok , emberi kapcsolatok, élettársi

Kéri az ostoba, önmagából kifordult, hájfejű bunkó

2013. november 15. 10:37Hunhír.info

„Az a kócos fogú rémség, az a szőke csaj” – köpi a szót a hájfejű, kapuzárási pánikban szenvedő, a klimax büdös kis gödréből kimászni képtelen antiférfi, és a közönsége ismét kacag. Hiszen muszáj kacagni, másképpen bennszorulna az örök lumpenproli frusztráltsága, rossz külsejű elkeseredettsége.


Nézem a híradóban ezt a szerencsétlen, ostoba, önmagából kifordult bunkót, ezt a Kéri László nevűt. Eddig bármit mondott, jósolt, annak az ellenkezője lett igaz. Huszonöt éve ugyanazokat a szánalmas közhelyeket pufogtatja egyre nagyobb elszántsággal. Életműve összefoglalható egy kivonatos SMS-ben. Egy buta ember. Egy senki.Most ott ült Szekeres Imre mellett. Similis simili gaudet. Ülnek egymás mellett a kilátástalanság, reménytelenség, földhözragadtság savanykás hónaljszagában valami lakossági fórumon, és Kéri beszél.

Előbb a magyar társadalom „tahóságát”, ostobaságát kárhoztatja, a hálás szocialista közönség pedig boldogan kacag, mert ilyenkor megerősítést nyer abbéli hitében, hogy a világ hülye, de ők nem.

Ezután Kéri rátér Selmeczi Gabriellára. „Az a kócos fogú rémség, az a szőke csaj” – köpi a szót a hájfejű, kapuzárási pánikban szenvedő, a klimax büdös kis gödréből kimászni képtelen antiférfi, és a közönsége ismét kacag. Hiszen muszáj kacagni, másképpen bennszorulna az örök lumpenproli frusztráltsága, rossz külsejű elkeseredettsége.

Aztán ugyanezek a lumpenprolik, Kérivel az élen, majd farizeus pofával fognak tüntetni Balogh József ellen, aki egyre reménytelenebb küzdelmet folytat vak komondorjai ellen, amelyek egészen foglyul ejtették gyáva és primitív lelkületét.

Itt pedig meg is állhatunk kicsit gyors seregszemlét tartani. Eszerint:
1979 szilveszterén Demszky Gábor az orrát törte éppen aktuális nőjének. Különös és furcsa véletlen, hogy a rettenthetetlen ellenzéki vezért Kádárék rendőrsége nem ítélte el súlyos testi sértésért, mindössze pénzbírsággal sújtotta. Aztán ott van Kékesi Tibor egykori szocialista képviselő esete. Ő a szomszédnőjét bántalmazta, amiért az rá mert szólni, hogy a „képviselő úr” ne állja el a közös garázs bejáratát. Az esetet videó is rögzítette, s anyja bántalmazását végig kellett néznie a nő tízéves gyerekének. Ezt a rohadékot aztán annak idején körömszakadtáig védte a most Balogh ellen tüntető szocialista párt. Magda Sándor szocialista képviselő, Gyöngyös egykori polgármestere 2003 adventjén bántalmazott egy tanárnőt a nyílt utcán, a saját városában. Közben azt üvöltötte a nő gyerekének, hogy „a k… anyádat! Fogják meg! Megöllek!” A szocialista párt és a vele koalícióban lévő SZDSZ annak idején nem látta szükségesnek, hogy elhatárolódjon, netán követelje a politikus távozását a közéletből.

Miképpen Wekler Ferenc távozását sem tartották szükségesnek, miközben Wekler többször is megverte válófélben lévő feleségét. Talán ő volt az egyik legbrutálisabb szemétláda az összes között. De pártja és a szocialisták kussoltak, és védték a védhetetlent. Aztán ott volt Székesfehérvár egykori SZDSZ-es alpolgármestere, dr. Szelier András. Szintúgy brutálisan összeverte a feleségét, aki bírósághoz is fordult. Az ügyet eltussolták, és mindvégig kussoltak róla. A képviselőtársak is, a most Balogh nyilvános kivégzését követelő balos sajtó is.

De nem voltak ennyire szigorúak Földi Gyulával, Erdőkövesd szocialista polgármesterével sem annak idején, amikor a polgármester úr többször is brutálisan bántalmazta a feleségét. Azért nem, mert kizárólag fideszes politikus asszonyverése égbekiáltó bűn – az övék megbocsátható botlás, szót sem érdemel.

Amúgy Baloghot a Fidesz kiléptette a frakcióból, majd a pártból is. És pontosan ennyi volt, amit a párt megtehetett. Eltávolították, tettét elítélték. Vadaiék meg transzparenssel álldogálnak az ülésteremben, s a transzparens felirata így szól: „Az asszony verve jó, fideszes fiúk?”

Igen. Vadaiéknak meg ez a dolguk. Farizeus, becstelen gazemberek ugyanis, egytől egyig.
Kérinek meg az a dolga, hogy „kócos fogú szőkézzen”. Mert ő ugyanolyan. És nagyjából bármit odaadna a nyomorult élete roncsaiból, ha kaphatna még egyszer egy kócos fogú szőkét, és kezdeni is tudna vele valamit...

Bayer Zsolt - Magyar Hírlap

Ki kit rekeszt ki különben is, akkor? Keresztet viselni "hatóságilag" tilos

Ki kit rekeszt ki különben is, akkor? Keresztet viselni "hatóságilag" tilos

"A tolerancia földje – keresztet viselt, nem vezetheti a tévé-híradót"

A fősodratú azaz mainstream médiában nemhogy kirekesztik a keresztényeket, de egyéb nem liberális egyéni értékrend talaján se lehetsz, "a tolerancia jegyében" TILOS normálisnak lenni, különféle liberális aberráltakat és idegbetegeket, Istentagadókat, talmudistákat, kábítószer használókat, és egyéb rongyembereket vesznek csak be a "lendületes" csapatba. Másnak tán nincs gyomra annyit hazudni, azért fontos hogy alkalmazottaik legyenek "értéksemlegesek", azaz a legnagyobb gazemberekkel és gazemberségekkel szemben is közönyösek, úgy látszik.

Idehaza a legnagyobb példát a rtl klub + tv2 és az index adja, melynek elődje az internetto sem volt különb csak kisebb, azóta a hírhedten elfogult balliberális klub rádiót és a galamus nevű balliberálisnak is szélsőhülye társaságot erősítő Mihancsik Zsófia , no meg maga Andrassew Iván ha ön mégsem ő, elnézést. :P

Mi jellemezte az interbruttó azaz internettót is a legrövidebben? 5 betű. S Z D S Z.

Pár semleges ember talán becsúszott, de ennyi, a vonalat az 5%-os libsipárt hívei tartották.

Nekik volt először pénzük rá, nekik volt először kapcsolati tőkéjük rá az érdemtelenül felső körökből.

Szellemi kapacitása összehozn egy hasonlót lett volna népi és nem urbánus embereknek is, csak előző kettő feltétel sajnos hiányzott.

Találomra egy idézet 1998-ból, ahol még az abszolúte politikamentes témából is sikerült jobboldal gúnyolást összehozni. Értjük, aki jobbos az vagy hülye vagy náci, más nem is lehetne. Legalábbis nekik ezt a mérgező hazugság - mémet érdekük terjeszteni.

"A tömeg már fél nyolckor brutál, a tavalyinál is nagyobb, Hevesi Tamás, jobb sorsra érdemes mûsorvezetõ kétszázezerre taksálja, százban kiegyezhetünk, ha MIÉP-tüntetés volna, négyszázezret mondanának, ha kisgazda fölvonulás, egymilliót."

Cinizmus és cionizmus jellemezte őket már 1998 nyarán is, különben is minek szidta a Modern Talkingot jó az. XD

Ki kit rekeszt ki, liberálisok, internetto, szdsz, balliberálisok, média, gúnyolódás, hülyézés, nácizás, sassjózsi, indexes, jobboldal, nemzeti radikális, keresztény, kereszt, hit, diszkrimináció, vallás, eu, liberalizmus, libe

CBA-sok és egyéb nemzeti nagytőkések, hajrá! Auf wiedersehen, bald = Baldauf hogy lehet valakinek ez a neve. :Đ

A népszava és 168 T óra fórumain divat hangoztatni, hogy azért nem vásárolunk CBA-ban, "mert az a náciké". Bár nem Jobbikos, Baldauf úr Fideszesként viszont tényleg Jobbos, normális értékrendű, társadalmi felelősségeket vállaló ember eleve nem lehet bal - liberális. A szarházi varangy vastagbőr blog persze nekiment a CBA dolgozóinak kiküldött Békemenetes körlevélnek. Újra csak bizonyítva valódi elkötelezettségét a balliberálisok iránt, álfüggetlen. Bevett szokás a függetlenség látszatát kelteni szoclib oldalon, mi azért jól tudjuk kiktől függenek és hová szakértenek. A választások közeledtével előtérbe kerül a "balra pacsi, jobbra korbács" nevű kommunikációs stratégia. Igenis Békemenet - már ha nem egyidőben van a Jobbik rendezvényével, mert akkor inkább oda. Meghallgatni a különben is masszívan jobboldali, polgári körös nem liberális Fideszeseket mint Bayer Zsolt, ez nem árt egy Jobbikosnak se. Ennyi.

Miért nincs, ha van?

2012-12-05 12:54:50 Magyar Demoktrata

A jobboldali média az internet területén látványos kommunikációs hátrányban van a balliberálisokkal és a szélsőjobbal szemben. Nagy szükség lenne például az Indexhez hasonló jobboldali internetes portálra. A jobboldal internetes megjelenése ugyanis ma korszerűtlen. Ebben a műfajban az emelkedettség nem feltétlenül előny, a célközönség nem a kvalifikált olvasóközönség, hanem az átlagfogyasztó.

Érdekes felmérés lehetne, hogy az internetes híroldalak látogatottsága hogyan oszlik meg, de önállóan a hírportálok vagy a hírek kereséséről nincs adat. A saját, telepíthető böngészőkiegészítésén keresztül mérő http://www.alexa.com/topsites/countries/HU oldalon ötszáz internetes oldal nézettsége látható, havi rákattintás alapján. Természetesen, mint mindenhol a világon, hazánkban is vezetnek az internet forgalmának nagy részét adó speciális lapok: a Google, a Facebook és a Youtube, ám az ötödik helyen már hírportál áll, az Index. Kilencedik az Origo, 19. helyen áll a Startlap, 22. a HVG és 23. a Hír 24. Az első jobboldali média a 94. helyre felkapaszkodó Magyar Nemzet, amit megelőz a külföldről üzemeltett, szélsőjobbos Kurucinfó a 71. helyen.

Ha például megnézzük az internetezésben kevésbé járatosak számára készülő induló-oldalakat, például a Hírstartot, azt láthatjuk, hogy négy-öt szalagcímben lejárató hangnemben írnak a miniszterelnök vagy a kormány munkájáról. Szinte nincs is olyan cím, ami ennek az ellenkezőjét jelenítené meg.

A baloldali lapoknak, mint például a 168 óra vagy az ATV, láthatóan az a feladatuk, hogy kritizálják a kormány tevékenységét, kiemeljék a tévedéseket, lejárassák a legjobb elképzelést is.

A jobboldali médiának hasonlóan hangzatos címekkel, rövid és közérthető cikkekkel kellene ezt ellensúlyoznia, bemutatva a kormánydöntések valós hátterét, célját és várható következményét. Az MNO az utóbbi időben javult, megjelentek a videoriportok, a címválasztás és a cikkek érdekessége is előnyére változott. A Magyar Hírlap oldalán elsősorban közéleti, politikai hírek olvashatók, de túl sok a politológiai, valamint újságírói eszmefuttatás. Jól látható, hogy a Hír TV-nek, vagy az Echo Tv-nek nem az internetes újságírás a fő profilja. Vannak rejtőzködő identitású lapok is, például a Heti Válasz, amelyik a baloldali lapokhoz hasonló, harsogó címeivel, túlzó jelzőivel igyekszik megfogni az olvasót, aki a cikkre kattintva aztán egészen más hangnemet talál. Hasonlóan beugrató trükköt alkalmaz a Femina, amelyik kőkemény baloldali politikai írásaival kerül fel a Hírstart tophelyeire, holott a neve alapján egy női magazin lenne.

Kitta Gergely, a Századvég Alapítvány médiaüzletág-vezetője szerint az internetes médiában a baloldali fölény egyértelmű. Egy erős jobboldali hírportál hiánypótló vállalkozás lenne.

– A jobboldali médiumok online oldalai nem elég korszerűek, ebből fakadóan vannak stílusproblémák, kötöttebb a témaválasztásuk, és gyengék az általános szolgáltatások terén. Az Index vagy az Origo olyanok, mint a virtuális plázák, tájékoztatnak, szolgáltatnak és szórakoztatnak. Az odalátogatók egy része nem is a közéleti hírekért, hanem az egyéb tartalmakért megy fel ezekre az oldalakra, de a híreket nem tudja kikerülni, mert az a bejárat. Sokan különféle szolgáltatásokért, mint a levelezés, a blog, a játék, vagy a tájékozódás a legkülönfélébb témákban, például árfolyamok, receptek, autós hírek céljából mennek fel oda. Ezért nem mérhető külön, ki az, aki a közéleti hírek miatt kattint oda. Ezeknek az orgánumoknak az újságírói szabadabbak a témaválasztást illetően, és vannak kreatív, saját ötleteik.

A Hirado.hu integrált portál lenne az MTI híreiből, de nem tudja felvenni a versenyt ezekkel az oldalakkal. Ráadásul az olyan erős márkaértékkel bíró felületek, mint amilyen az Index, az Origo és a Hír24 nem csupán egy adott politikai közösség számára vonzóak – fejtegeti a szakember.

Mivel a közéleti olvasók többsége úgy informálódik, hogy a politikai hírekben azt keresi, ami megerősíti őt, mert nem akar szembekerülni saját magával, egy hírportál nem csupán a tájékoztatás miatt fontos, hanem a megerősítés miatt is. E tekintetben az erőteljesen balliberális elkötelezettségű vezető hírportálok óriási tömegeket képesek nap mint nap megerősíteni kormányellenes felfogásukban, de ami még fontosabb, talán még nagyobb tömeget képesek elbizonytalanítani a tendenciózusan romboló hírekkel.

– Egy erős jobboldali hírportálnak meglenne a helye a magyar médiapiacon, még akkor is, ha az internet a közéleti hírfogyasztás terén egyelőre az utolsó helyen szerepel az alap-médiaeszközök versenyében. Ennek leginkább az az oka, hogy a nagy pártok választói főként az idősebb korosztályból kerülnek ki. A Fidesz és az MSZP társadalmi beágyazottsága sokrétű. A pártok nem célcsoportokra, hanem minden választóra koncentrálnak, ezért szívesebben nyúlnak a tradicionális médiához a tömegek elérése érdekében. Nem mondok újdonságot azzal, hogy az internet dinamikusan fejlődik, és a fiatalok körében a legfontosabb információforrás, ez a korcsoport ugyanakkor a választók következő generációját adja – mondja Kitta Gergely.

Az ideálisan jó megoldás egy az Indexhez hasonló olyan komplex portál létrehozása lenne, ami a jelenleg szétszórt, szekértáborokba merevedett jobboldali internetes médiumokat szinergikus egységbe tudná összerendezni. Ahol egy kattintásra lehetne találni híreket, családi, építkezési, autóvezetési, sportolási és egyéb tartalmakat, blogokat és más megnyilvánulásokat a horgászattól a nagycsaládosok életformájáig. Pontosan úgy, ahogy a balliberális oldalon sok pénzből, a szélsőjobb oldalon kevesebből ezt már évtizede kirobbanó sikerrel csinálják.

A hatalom elidegenítése a lokalitástól

A hatalom elidegenítése a lokalitástól.

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/11/13/a-hatalom-elidegenitese/

Ezért kapja meg minden helyi érdekeket és értékeket előtérbe helyező,
hogy "get a life", vagy "miért nem bulizol inkább?" "minek
politizálsz?" "nem unod?", vagy még durvább szólamokat az
érdekliberálisoktól, itt neten. Is. Ahol tilos politizálni ott a
tényleges uralkodókat, globális rendszergazdákat tilos bírálni, akik
amúgy nem azonosak a kormánnyal.

"Erős társadalmak maguk hatnak a hatalommal felruházottakra (ez a
demokrácia), a gyengék és közömbösek más erőknek engedik át
természetes jogaikat (ezt nevezik elnyomásnak)"