width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ki kit rekeszt ki különben is, akkor? Keresztet viselni "hatóságilag" tilos

2013. november 13., szerda

Ki kit rekeszt ki különben is, akkor? Keresztet viselni "hatóságilag" tilos

Ki kit rekeszt ki különben is, akkor? Keresztet viselni "hatóságilag" tilos

"A tolerancia földje – keresztet viselt, nem vezetheti a tévé-híradót"

A fősodratú azaz mainstream médiában nemhogy kirekesztik a keresztényeket, de egyéb nem liberális egyéni értékrend talaján se lehetsz, "a tolerancia jegyében" TILOS normálisnak lenni, különféle liberális aberráltakat és idegbetegeket, Istentagadókat, talmudistákat, kábítószer használókat, és egyéb rongyembereket vesznek csak be a "lendületes" csapatba. Másnak tán nincs gyomra annyit hazudni, azért fontos hogy alkalmazottaik legyenek "értéksemlegesek", azaz a legnagyobb gazemberekkel és gazemberségekkel szemben is közönyösek, úgy látszik.

Idehaza a legnagyobb példát a rtl klub + tv2 és az index adja, melynek elődje az internetto sem volt különb csak kisebb, azóta a hírhedten elfogult balliberális klub rádiót és a galamus nevű balliberálisnak is szélsőhülye társaságot erősítő Mihancsik Zsófia , no meg maga Andrassew Iván ha ön mégsem ő, elnézést. :P

Mi jellemezte az interbruttó azaz internettót is a legrövidebben? 5 betű. S Z D S Z.

Pár semleges ember talán becsúszott, de ennyi, a vonalat az 5%-os libsipárt hívei tartották.

Nekik volt először pénzük rá, nekik volt először kapcsolati tőkéjük rá az érdemtelenül felső körökből.

Szellemi kapacitása összehozn egy hasonlót lett volna népi és nem urbánus embereknek is, csak előző kettő feltétel sajnos hiányzott.

Találomra egy idézet 1998-ból, ahol még az abszolúte politikamentes témából is sikerült jobboldal gúnyolást összehozni. Értjük, aki jobbos az vagy hülye vagy náci, más nem is lehetne. Legalábbis nekik ezt a mérgező hazugság - mémet érdekük terjeszteni.

"A tömeg már fél nyolckor brutál, a tavalyinál is nagyobb, Hevesi Tamás, jobb sorsra érdemes mûsorvezetõ kétszázezerre taksálja, százban kiegyezhetünk, ha MIÉP-tüntetés volna, négyszázezret mondanának, ha kisgazda fölvonulás, egymilliót."

Cinizmus és cionizmus jellemezte őket már 1998 nyarán is, különben is minek szidta a Modern Talkingot jó az. XD

Ki kit rekeszt ki, liberálisok, internetto, szdsz, balliberálisok, média, gúnyolódás, hülyézés, nácizás, sassjózsi, indexes, jobboldal, nemzeti radikális, keresztény, kereszt, hit, diszkrimináció, vallás, eu, liberalizmus, libe

CBA-sok és egyéb nemzeti nagytőkések, hajrá! Auf wiedersehen, bald = Baldauf hogy lehet valakinek ez a neve. :Đ

A népszava és 168 T óra fórumain divat hangoztatni, hogy azért nem vásárolunk CBA-ban, "mert az a náciké". Bár nem Jobbikos, Baldauf úr Fideszesként viszont tényleg Jobbos, normális értékrendű, társadalmi felelősségeket vállaló ember eleve nem lehet bal - liberális. A szarházi varangy vastagbőr blog persze nekiment a CBA dolgozóinak kiküldött Békemenetes körlevélnek. Újra csak bizonyítva valódi elkötelezettségét a balliberálisok iránt, álfüggetlen. Bevett szokás a függetlenség látszatát kelteni szoclib oldalon, mi azért jól tudjuk kiktől függenek és hová szakértenek. A választások közeledtével előtérbe kerül a "balra pacsi, jobbra korbács" nevű kommunikációs stratégia. Igenis Békemenet - már ha nem egyidőben van a Jobbik rendezvényével, mert akkor inkább oda. Meghallgatni a különben is masszívan jobboldali, polgári körös nem liberális Fideszeseket mint Bayer Zsolt, ez nem árt egy Jobbikosnak se. Ennyi.

Miért nincs, ha van?

2012-12-05 12:54:50 Magyar Demoktrata

A jobboldali média az internet területén látványos kommunikációs hátrányban van a balliberálisokkal és a szélsőjobbal szemben. Nagy szükség lenne például az Indexhez hasonló jobboldali internetes portálra. A jobboldal internetes megjelenése ugyanis ma korszerűtlen. Ebben a műfajban az emelkedettség nem feltétlenül előny, a célközönség nem a kvalifikált olvasóközönség, hanem az átlagfogyasztó.

Érdekes felmérés lehetne, hogy az internetes híroldalak látogatottsága hogyan oszlik meg, de önállóan a hírportálok vagy a hírek kereséséről nincs adat. A saját, telepíthető böngészőkiegészítésén keresztül mérő http://www.alexa.com/topsites/countries/HU oldalon ötszáz internetes oldal nézettsége látható, havi rákattintás alapján. Természetesen, mint mindenhol a világon, hazánkban is vezetnek az internet forgalmának nagy részét adó speciális lapok: a Google, a Facebook és a Youtube, ám az ötödik helyen már hírportál áll, az Index. Kilencedik az Origo, 19. helyen áll a Startlap, 22. a HVG és 23. a Hír 24. Az első jobboldali média a 94. helyre felkapaszkodó Magyar Nemzet, amit megelőz a külföldről üzemeltett, szélsőjobbos Kurucinfó a 71. helyen.

Ha például megnézzük az internetezésben kevésbé járatosak számára készülő induló-oldalakat, például a Hírstartot, azt láthatjuk, hogy négy-öt szalagcímben lejárató hangnemben írnak a miniszterelnök vagy a kormány munkájáról. Szinte nincs is olyan cím, ami ennek az ellenkezőjét jelenítené meg.

A baloldali lapoknak, mint például a 168 óra vagy az ATV, láthatóan az a feladatuk, hogy kritizálják a kormány tevékenységét, kiemeljék a tévedéseket, lejárassák a legjobb elképzelést is.

A jobboldali médiának hasonlóan hangzatos címekkel, rövid és közérthető cikkekkel kellene ezt ellensúlyoznia, bemutatva a kormánydöntések valós hátterét, célját és várható következményét. Az MNO az utóbbi időben javult, megjelentek a videoriportok, a címválasztás és a cikkek érdekessége is előnyére változott. A Magyar Hírlap oldalán elsősorban közéleti, politikai hírek olvashatók, de túl sok a politológiai, valamint újságírói eszmefuttatás. Jól látható, hogy a Hír TV-nek, vagy az Echo Tv-nek nem az internetes újságírás a fő profilja. Vannak rejtőzködő identitású lapok is, például a Heti Válasz, amelyik a baloldali lapokhoz hasonló, harsogó címeivel, túlzó jelzőivel igyekszik megfogni az olvasót, aki a cikkre kattintva aztán egészen más hangnemet talál. Hasonlóan beugrató trükköt alkalmaz a Femina, amelyik kőkemény baloldali politikai írásaival kerül fel a Hírstart tophelyeire, holott a neve alapján egy női magazin lenne.

Kitta Gergely, a Századvég Alapítvány médiaüzletág-vezetője szerint az internetes médiában a baloldali fölény egyértelmű. Egy erős jobboldali hírportál hiánypótló vállalkozás lenne.

– A jobboldali médiumok online oldalai nem elég korszerűek, ebből fakadóan vannak stílusproblémák, kötöttebb a témaválasztásuk, és gyengék az általános szolgáltatások terén. Az Index vagy az Origo olyanok, mint a virtuális plázák, tájékoztatnak, szolgáltatnak és szórakoztatnak. Az odalátogatók egy része nem is a közéleti hírekért, hanem az egyéb tartalmakért megy fel ezekre az oldalakra, de a híreket nem tudja kikerülni, mert az a bejárat. Sokan különféle szolgáltatásokért, mint a levelezés, a blog, a játék, vagy a tájékozódás a legkülönfélébb témákban, például árfolyamok, receptek, autós hírek céljából mennek fel oda. Ezért nem mérhető külön, ki az, aki a közéleti hírek miatt kattint oda. Ezeknek az orgánumoknak az újságírói szabadabbak a témaválasztást illetően, és vannak kreatív, saját ötleteik.

A Hirado.hu integrált portál lenne az MTI híreiből, de nem tudja felvenni a versenyt ezekkel az oldalakkal. Ráadásul az olyan erős márkaértékkel bíró felületek, mint amilyen az Index, az Origo és a Hír24 nem csupán egy adott politikai közösség számára vonzóak – fejtegeti a szakember.

Mivel a közéleti olvasók többsége úgy informálódik, hogy a politikai hírekben azt keresi, ami megerősíti őt, mert nem akar szembekerülni saját magával, egy hírportál nem csupán a tájékoztatás miatt fontos, hanem a megerősítés miatt is. E tekintetben az erőteljesen balliberális elkötelezettségű vezető hírportálok óriási tömegeket képesek nap mint nap megerősíteni kormányellenes felfogásukban, de ami még fontosabb, talán még nagyobb tömeget képesek elbizonytalanítani a tendenciózusan romboló hírekkel.

– Egy erős jobboldali hírportálnak meglenne a helye a magyar médiapiacon, még akkor is, ha az internet a közéleti hírfogyasztás terén egyelőre az utolsó helyen szerepel az alap-médiaeszközök versenyében. Ennek leginkább az az oka, hogy a nagy pártok választói főként az idősebb korosztályból kerülnek ki. A Fidesz és az MSZP társadalmi beágyazottsága sokrétű. A pártok nem célcsoportokra, hanem minden választóra koncentrálnak, ezért szívesebben nyúlnak a tradicionális médiához a tömegek elérése érdekében. Nem mondok újdonságot azzal, hogy az internet dinamikusan fejlődik, és a fiatalok körében a legfontosabb információforrás, ez a korcsoport ugyanakkor a választók következő generációját adja – mondja Kitta Gergely.

Az ideálisan jó megoldás egy az Indexhez hasonló olyan komplex portál létrehozása lenne, ami a jelenleg szétszórt, szekértáborokba merevedett jobboldali internetes médiumokat szinergikus egységbe tudná összerendezni. Ahol egy kattintásra lehetne találni híreket, családi, építkezési, autóvezetési, sportolási és egyéb tartalmakat, blogokat és más megnyilvánulásokat a horgászattól a nagycsaládosok életformájáig. Pontosan úgy, ahogy a balliberális oldalon sok pénzből, a szélsőjobb oldalon kevesebből ezt már évtizede kirobbanó sikerrel csinálják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk