width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 8.

2014. március 8., szombat

Nejlonszatyorban átadott ötvenmillió forintról, a régi MSZP-székházban lévő, százmilliókat rejtő, MSZMP feliratú legendás széfről, valamint Gyurcsány Ferencről és Mesterházy Attiláról is beszélt Zuschlag János,

Akik ennyire nyíltan lopnak a közvagyonból, azoknak az ígéretei semmit sem érnek. Szocionista bűnszövetkezet, a csontvázak sorra dőlnek ki a szekrényből. Sorra buknak le az embereik, és nem most a választások előtti hónapban kezdődött ez a folyamat. De meg is érdemlik a vesszőfutást, mert nem érdemlik meg az emberek bizalmát! Elég baj, hogy ilyen antiszociális elemek valaha is a hatalom közelébe kerülhettek, nem kérünk belőlük többé! És az összef*sás - k*rmányváltó többi pártjából sem, aki közülük értelmes ember, az átlátja a neoliberalizmus emberellenességét, ha mégis azt képviseli az emberek helyi közösségi érdekeinek árulójaként, gazember.

http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/otvenmillio-forint-a-nejlonszatyorban-1214747

"Nejlonszatyorban átadott ötvenmillió forintról, a régi MSZP-székházban lévő, százmilliókat rejtő, MSZMP feliratú legendás széfről, valamint Gyurcsány Ferencről és Mesterházy Attiláról is beszélt Zuschlag János, aki kiszabadulása óta először nyilatkozott. A volt politikus a Napi Gazdaság tegnapi számában megjelent interjúban kifejtette, hogy Simon Gábor eltitkolt 240 milliójáról az MSZP vezetésének is tudnia kellett, egyedül nem lehetett volna elintézni ilyen dolgokat."

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/07/zuschlag-a-visszalepesemert-az-mszp-otvenmilliot-adott-egy-nejlonszatyorban/

Csak aki balek, az bukik le, mondja Zuschlag. Vannak ott még sötét ügyek! Közérdek, hogy minden kiderüljön, akár egyszerre, akár apránként.

Közügyektől eltiltás, vagyonelkobzás, a pártfinanszírozási rendszer törvényi kereteit újraírni! Hogy ne lehessenek többé balliberális maffiapártok.

A Horthy-szoboravatás és más hasonló nemzeti érdekű kiállásai miatt inkább kitüntetni kéne ifj. Hegedűs Lorántot

A Horthy-szoboravatás és más hasonló nemzeti érdekű kiállásai miatt inkább kitüntetni kéne Hegedűs Lorántot

Írásbeli figyelmeztetést kapott Hegedűs Loránt, atv Híradó - Gaudi-Nagy Tamás



Budapest 2014, március 7.

Írásbeli megrovást kapott ifj. Hegedűs Loránt

Csupán írásbeli megrovást kapott palástvesztés helyett a Horthy-szoboravatás miatt ifj. Hegedűs Lóránt, és háromezer forintos illetékdíjat is kell fizetnie, ezzel az ügy lezárult. Emlékezetes, a Budapest-Észak Református Egyházmegye bírósága már januárban tárgyalta volna a lelkész ügyét. A lelkész elleni eljárást Bogárdi Szabó István püspök kezdeményezte, miután tavaly novemberben a Szabadság téren ifj. Hegedűs Loránt felavatta Horthy Miklós mellszobrát. A vád szerint a rendezvény pártrendezvény volt, ráadásul a lelkész „fattyúknak" nevezte a megjelent antifasisztákat, amivel még provokált is. A jogtanácsos, Horváth György a legsúlyosabb büntetést, palástvesztést kért Hegedűsre. Külön támadta a lelkészt azért is, mert többször írt a kuruc.infóra is, illetve szerinte több alkalommal uszító módon antiszemita megjegyzéseket tett. Hegedűs Loránt következetesen elutasította az ellene indított fegyelmi eljárást, és a kettős mércét demonstráló jellege miatt távol is maradt a tárgyalásoktól, Védekezését ügyvédjén keresztül írásban terjesztette elő az egyházmegyei bíróság elnökségéhez, ebben az állt, hogy Gyöngyösi Márton nem jobbikos politikusként beszélt, a lelkész felesége pedig történetesen szintén képviselő, aki több más képviselőt is meghívott. alfahir.hu

 

Nem kifogásolta a Horthy-szobrot a bíróság - Nemzeti1tv

A bíróság nem kifogásolta a Horthy-szobor felavatását. Hegedűs Loránt lelkész írásbeli megrovást kapott az indítványozott palástvesztéssel szemben. Fellebbez az ítélet ellen.

Írásbeli figyelmeztetést kapott Hegedűs Loránt a Horthy-szoboravatás miatt, Nem kifogásolta a Horthy-szobrot a bíróság Nemzeti1tv,
Felirat hozzáadása


Ez az ország bármelyik szomszédját megtámadhatja, akkor sem fenyegeti az usa, az eu, meg a nato szankciókkal

Ez az ország bármelyik szomszédját megtámadhatja, akkor sem fenyegeti az usa, az eu, meg a nato szankciókkal. Bevethet nemzetközi egyezmények által betiltott fegyvereket, kazettás bomba, égő foszfor, taposóaknák, hadifoglyokat is ejthet, ezekkel sem kell elszámolnia, méghogy genfi egyezmény, meg ensz - hiszen az is az övék.

Amerika még több pénzt ad a zsidóknak etnikai tisztogatásra

http://www.hidfo.net/2014/03/07/amerika-meg-tobb-penzt-ad-zsidoknak-etnikai-tisztogatasra

Az amerikai törvényhozás megszavazott egy határozatot, ami "stratégiai partnernek" nevezi Izraelt és bejelenti a Washington által nyújtott katonai támogatás kiterjesztését Izrael számára. A cionista képviselők hatalmas egyetértéssel, 410 szavazattal az 1 ellen szavazták meg a "katonai együttműködés" kiterjesztését, melynek értelmében az USA még több fegyvert és haditechnikát szállít Izraelnek. Emellett a korábbinál is több pénzt adnak a "Vaskupola" nevű izraeli rakétavédelmi rendszer támogatására.

Izrael ezelőtt is évente több milliárd dollárt kapott az amerikai adófizetők pénzéből. Miközben Amerika hivatalosan elítéli a "faji diszkriminációt", a 2007-ben aláírt megállapodás szerint tíz év alatt további 30 milliárd dollárt ölnek a Közel-Kelet egyetlen, határozott fajpolitikát folytató kormányának támogatására. Az izraeli kormány évtizedek óta folytat etnikai tisztogatást a megszállt palesztin területeken, miközben a nyugati "demokráciák" félrenéznek és hatalmas pénzösszegekkel támogatják a népirtást.

Ezt támogatják a nyugati kormányok: zölddel jelölve a palesztinok lakta, fehérrel a zsidók lakta területek, (1946.tól 2000-ig).