width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. júl. 10.

2008. július 10., csütörtök

A Nemzeti Akarat Platform köszönete

A Nemzeti Akarat Platform köszönete

Köszönjük!

A Nemzeti Akarat Platform köszönetét nyilvánítja ki azoknak, akik tiltakoztak a július 5-én lezajlott ferdehajlamú vonulás ellen. Örömmel vettük észre, hogy ez ügyben sokkal többen emelték fel a hangjukat, mint az utóbbi években. Külön köszönet azoknak, akik fizikailag is tettek a fajtalankodás ellen és tiltakoztak a liberális fertő ellen.

Dicséretes, hogy a tiltakozó hazafiak a nemzeti forradalmárok hitvallása szerint helytálltak és megvédték Magyarország becsületét a buzik csődületétől. A berezelt homokosok és ijedt tekintetű uszítóik, az őket takargató rendőrségi teherautók a bizonyítéka annak, hogy félnek a magyar nemzettől, amely nem engedi kibontakozni beteges tetszelgésüket. Azon a napon megmutatta a magyar nemzet a világnak, hogy nem kér, és soha nem is fog kérni a homokosok, leszbikusok és egyéb ferdehajlamúak magamutogatásából. Győzelemnek tekintjük, hogy a magyar nemzet kiállása révén a ferdehajlamúak népes serege nem gyalázhatta meg a Hősök terét, így megmenekült őseink becsülete.

Nézetünk szerint az ilyen fellépések bizonyítják, hogy nemzetünk igenis egységes bármennyire széthúzó és vandál csürhének állít be minket az ellenséges média. Ellenségeink sekélyes szemléletére és önteltségére jellemző, hogy meglepődnek azon, hogy a népbutítás ellenére egyre több az ellenük tiltakozó.

Aki mélységeiben ismeri, nemzetünket az tudja, hogy nagy szellemi és fizikai elnyomásban, minél kevésbé mutatja ki a magyar az önbecsülését a felszínen, belül annál nagyobb erők gyülekeznek arra, hogy lemossa az őt ért gyalázatot.

Nagyon ajánljuk a fajtalankodóknak és felbujtóiknak, hogy tanuljanak az esetből és ne merészeljenek Budapest utcáira csődülni.

„Nemzeti Forradalmárok Hitvallása

2. Soha nem hagyom szó nélkül, ha engem, nemzettársam vagy nemzetemet gyalázat éri.

NAP elnöksége 2008. 07. 09.